172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FLECK #97419 Palatypus, neked monorneted van ugye? Neked is gyorsították? mert nekem a szokásos 250helyett 400al tölt mostanában. Már a patchet is 400al töltöte, azt hittem azért mert jó gyors helyre van feltéve, de máshonnan is 400al tölt. -
Platypus16 #97418 Vagy már beadta a zaciba:) -
azért nincs meg neki, mert csak az alamínyiumot seriti!:DDDDD -
A transzportkiralyoknak nem arany a jelvenyuk...? 
-
Platypus16 #97415 Ha már sörröl van szó:) -
Az Arany Fácán az Magyar sör. -
Platypus16 #97413 Nem véletlenül nevezi mindenki transzportcigánynak 
-
OculusDei #97412 dehát már nem is vagy transzportkiráj[sic] csak valami, kiakiráj. ez egy autómárka, ugye? 
-
1. nyafogás
2. nyafogás
3. nem bütyök hanem hüvelyk matyi
-
1, ha nem eredeti, akkor igen minimális az esélye, hogy account serverre fel tudj lépni...
2, 1.3 már nem aktuális, mert 1.4-nél jár a verziószám
3, az a probléma már nem aktuális... -
Platypus16 #97409 Most megint azt mondjam, hogy a tapasztalat beszél belőled...:) -
1,kifogás
2,kifogás
3, Én? Inkább szerezz magadnak egy csajt bütyök!
-
Saz15 #97407 1, a game nem eredeti
2, 1.3
3, kölön erre a célra alakított Wi8ndows fiók (ékezet és szóköz meg egyéb nélkül)
4, a problémám már a 2. elindításnál jelentkezett
egyszer csatlakozott 1 serverhez de ott csak nekem hatalmas volt a lagg(sztemm ez kívölálló okok lásd szar a szolgáltatóm) aztán mikor másodszorra akrtam felmenni már ez a hiba volt
plusssz a barátomnak aki ugyan íyg csálta ahogy én hibátlanul működött és most is tud vele jáccani. (ugyan úgy csáltam ahogy ő) -
"tojáslikőrös" jó reggelt neked is -
az nem volt egy tisztességes küzdelem
1. akkoriban még használhatatlanok voltak az AA-k
2. BR-eltél
3. kabbe káróm
-
Pár kérdés...
1, erdeti a game
2, javítás verzió száma
3, javítás menete
4, mikor jelentkezett először a joinolási problámád? -
Saz15 #97404 Az a baj h minden servernél ezt csinálja és már nem tudok mit csinálni, vagy 9999999999999szor átnéztem a FAQ-t de nem találtam további orvoslatot 

-
Platypus16 #97403 Boroskólás jóreggelt everybudy (TM)!
Látom schranky-monkey még mindig nem bír magával... -
:DDDDDDD
Akkor vehetem megtiszteltetésnek, hogy te vagy nálam a favorit?:D -
semmi köze a vga-hoz nekem is ilyen kártya erőlködik ezen a nagyszerű játékprogramalatt és mégis nemzetközileg elismert eredményeket tudok felmutatni úgy gyalogosharcban mint járművekkel győztes összecsapások sikeres számát tekintve de a legbüszkébb a "transzportkirály" címemre vagyok amivel én ruháztam fel szerény személyemet a magyar bf társadalom egyhangú beleegyezésével és továbbá örülök hogy sokaknak példaképévé válhattam de azt üzenem a rajongóimnak hogy kitartó munkával ha nem is a magam sikeres eredményeihez de egy átlag bf játékos tudásának meghaladó teljesítményét elérhetik ...
-
Ezt 1 servernél csinálja vagy mindegyiknél? Mert nálam a favoritok közül kettőnél ugyan ez a helyzet...
Mondjuk nálam jó hatással volt, hogy 3/4 év után letöröltem mindent és újra raktam az egész BF2-öt...
-
Saz15 #97399 Sziasztok! Tudnátok helpelni? oan bajom van ha játék a pály betöltése után (kattintok a join-ra) megjelenika kép a pályáról majd azonnal kilép az egész programból. Tettem fel új Ati Catalystot (Ati Radeon 9600 128MB)
Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni! előre is THX! -
mivanészakás nem tudol aludni
-
akko HBA|Subzero is ősbfes kecseg? :) -
Gyógyreggelt ... régen voltam ...
Nagyvonalakban az elmúlt pár hsz-re ...
-Jé, srekk hardverbuziskodik :)
-Megint itt vannak a majmokok ... :(
-Szarapeccs (kigondoltavolna ...)
-A Kelt is cseh sör :) A Zarany Fácán a szlovák ...
Meg mindenavilágon ... depi vagyok :(
-
igen
a ház 14-17 fokos kinti időben (volt ilyen esős) nemrég, max 2-3 napig bírná ki fűtés nélkül, utána rendesen kihűlnek a falak és a hőmérséklet zuhanni kezd...klassz kis kontinentális éghajlatunk van (télen megfagyunk/nyáron megsülünk , tavasz ősz már csak nyomokban ordul elő)
te is gázzal nyomatod?
-
jjja amilyen idő van nappal meleg hajnalba meg majdnem megfagytam de ha esős idő lenne kortyolná a gászt azt biszti
-
én egyszer kipróbáltam az árnyék bekapcsolását és olyan sötét volt az épületekben hogy aki kikapcsolja a sedózt az csítelnek számít
-
köszi a V.nyuszit
én sem vettem volna észre, ha nem pittyeg nekem...a V.nyuszi...és kérdezgeti, hogy kinn alacsony a hőfok most mit csináljon? védje a ház melegét és fűtsön már elő mielőtt a falak hűlni kezdenének, vagy maradjon kussba....lekussoltattam húsvétig
-
Gabor970 #97391 eddig ez nem tűnik így. -
nem tudtam mi hiányzik nekem szombat éjjel negyed kettőkor
...
hááát a mohus kazános diszpléjes képei
-
a nappali nasütéshez képest éjszaka már nem ajánlatos kinn aludni...
kint 11 Celsius
bent 23....eddig a tégla jól vizsgázott
-
az általad felsorolt vizuális effektek mind az eredményesség kárára válnak
-
David2006 #97387 azzonal bevethető deszant buggy by EA/DICE 
menet közben is rajt marad:D -
Gabor970 #97386 no megvan az új videokarim, hát mintha egy új játékom lenne!!! árnyékok, torkolattűz, minden sokkal részletesebb. Nagyon kiráááály!!!
-
ne keverjél a gucpiddal mert egy nagy különbség van ám köztünk mégpedig az hogy ő a gépével májerkodik én meg a "gyilkos intelliGEnCIával"
-
, -
Te tenyleg ilyen durva vagy??
Dejo nekem!
Hogy megismerhettelek!
Akkor mostmar beirhatlak akar Goodspeed ala a 2.-nak a WORLD BEST PLAYERS poszteremre ugye?
De komolyan szinte osszepisilom magam a boldogsagtol hogy beszelgethettem veled egy forumon!

-
egy 4 éves 9600-al alázok mindenkit nem is akarom lecserélni pillanatnyilag mert bf2-höz elég csak ha netántán a 2142 alatt már elvérzik akkor túladok rajta talán kapok az árából egy olyan tápot ami elbír egy mai "modern" vga-t és akkor 30 körül vennék is egyet de remélem még vagy 2 évig elmennek vele a bf-ek
-
Amugy nem rossz vetel a GS ha nincs tobb penz ra...de ha ki tud vlki facsarni magabol tobbet akkor inkabb 7600GT vagy 7900GT a best buy.