172102
  • FLECK
    Palatypus, neked monorneted van ugye? Neked is gyorsították? mert nekem a szokásos 250helyett 400al tölt mostanában. Már a patchet is 400al töltöte, azt hittem azért mert jó gyors helyre van feltéve, de máshonnan is 400al tölt.
  • Platypus16
    Vagy már beadta a zaciba:)
  • Crem
    azért nincs meg neki, mert csak az alamínyiumot seriti!:DDDDD
  • SigS
    A transzportkiralyoknak nem arany a jelvenyuk...?

• Platypus16
    Ha már sörröl van szó:)
  • Kovács legény
    Az Arany Fácán az Magyar sör.
  • Platypus16
    Nem véletlenül nevezi mindenki transzportcigánynak
  • OculusDei
    dehát már nem is vagy transzportkiráj[sic] csak valami, kiakiráj. ez egy autómárka, ugye?
  • schrank
    1. nyafogás
    2. nyafogás
    3. nem bütyök hanem hüvelyk matyi
  • Crem
    1, ha nem eredeti, akkor igen minimális az esélye, hogy account serverre fel tudj lépni...
    2, 1.3 már nem aktuális, mert 1.4-nél jár a verziószám
    3, az a probléma már nem aktuális...
  • Platypus16
    Most megint azt mondjam, hogy a tapasztalat beszél belőled...:)
  • Crem
    1,kifogás
    2,kifogás
    3, Én? Inkább szerezz magadnak egy csajt bütyök!
  • Saz15
    1, a game nem eredeti
    2, 1.3
    3, kölön erre a célra alakított Wi8ndows fiók (ékezet és szóköz meg egyéb nélkül)
    4, a problémám már a 2. elindításnál jelentkezett

egyszer csatlakozott 1 serverhez de ott csak nekem hatalmas volt a lagg(sztemm ez kívölálló okok lásd szar a szolgáltatóm) aztán mikor másodszorra akrtam felmenni már ez a hiba volt
    plusssz a barátomnak aki ugyan íyg csálta ahogy én hibátlanul működött és most is tud vele jáccani. (ugyan úgy csáltam ahogy ő)
  • schrank
    "tojáslikőrös" jó reggelt neked is
  • schrank
    az nem volt egy tisztességes küzdelem
    1. akkoriban még használhatatlanok voltak az AA-k
    2. BR-eltél
    3. kabbe káróm
  • Crem
    Pár kérdés...

1, erdeti a game
    2, javítás verzió száma
    3, javítás menete
    4, mikor jelentkezett először a joinolási problámád?
  • Saz15
    Az a baj h minden servernél ezt csinálja és már nem tudok mit csinálni, vagy 9999999999999szor átnéztem a FAQ-t de nem találtam további orvoslatot
  • Platypus16
    Boroskólás jóreggelt everybudy (TM)!

Látom schranky-monkey még mindig nem bír magával...
  • Crem
    :DDDDDDD

Akkor vehetem megtiszteltetésnek, hogy te vagy nálam a favorit?:D
  • schrank
    semmi köze a vga-hoz nekem is ilyen kártya erőlködik ezen a nagyszerű játékprogramalatt és mégis nemzetközileg elismert eredményeket tudok felmutatni úgy gyalogosharcban mint járművekkel győztes összecsapások sikeres számát tekintve de a legbüszkébb a "transzportkirály" címemre vagyok amivel én ruháztam fel szerény személyemet a magyar bf társadalom egyhangú beleegyezésével és továbbá örülök hogy sokaknak példaképévé válhattam de azt üzenem a rajongóimnak hogy kitartó munkával ha nem is a magam sikeres eredményeihez de egy átlag bf játékos tudásának meghaladó teljesítményét elérhetik ...
  • Crem
    Ezt 1 servernél csinálja vagy mindegyiknél? Mert nálam a favoritok közül kettőnél ugyan ez a helyzet...

Mondjuk nálam jó hatással volt, hogy 3/4 év után letöröltem mindent és újra raktam az egész BF2-öt...

• Saz15
    Sziasztok! Tudnátok helpelni? oan bajom van ha játék a pály betöltése után (kattintok a join-ra) megjelenika kép a pályáról majd azonnal kilép az egész programból. Tettem fel új Ati Catalystot (Ati Radeon 9600 128MB)
    Nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni! előre is THX!
  • schrank
    mivanészakás nem tudol aludni
  • Danee
    akko HBA|Subzero is ősbfes kecseg? :)
  • DummyBoy
    Gyógyreggelt ... régen voltam ...

Nagyvonalakban az elmúlt pár hsz-re ...

-Jé, srekk hardverbuziskodik :)
    -Megint itt vannak a majmokok ... :(
    -Szarapeccs (kigondoltavolna ...)
    -A Kelt is cseh sör :) A Zarany Fácán a szlovák ...

Meg mindenavilágon ... depi vagyok :(

• mohus
    igen
    a ház 14-17 fokos kinti időben (volt ilyen esős) nemrég, max 2-3 napig bírná ki fűtés nélkül, utána rendesen kihűlnek a falak és a hőmérséklet zuhanni kezd...klassz kis kontinentális éghajlatunk van (télen megfagyunk/nyáron megsülünk , tavasz ősz már csak nyomokban ordul elő)

te is gázzal nyomatod?

• schrank
    jjja amilyen idő van nappal meleg hajnalba meg majdnem megfagytam de ha esős idő lenne kortyolná a gászt azt biszti
  • schrank
    én egyszer kipróbáltam az árnyék bekapcsolását és olyan sötét volt az épületekben hogy aki kikapcsolja a sedózt az csítelnek számít
  • mohus
    köszi a V.nyuszit

én sem vettem volna észre, ha nem pittyeg nekem...a V.nyuszi...és kérdezgeti, hogy kinn alacsony a hőfok most mit csináljon? védje a ház melegét és fűtsön már elő mielőtt a falak hűlni kezdenének, vagy maradjon kussba....lekussoltattam húsvétig

• Gabor970
    eddig ez nem tűnik így.
  • schrank
    nem tudtam mi hiányzik nekem szombat éjjel negyed kettőkor ...
    hááát a mohus kazános diszpléjes képei
  • mohus
    a nappali nasütéshez képest éjszaka már nem ajánlatos kinn aludni...
    kint 11 Celsius
    bent 23....eddig a tégla jól vizsgázott
  • schrank
    az általad felsorolt vizuális effektek mind az eredményesség kárára válnak
  • David2006
    azzonal bevethető deszant buggy by EA/DICE

menet közben is rajt marad:D
  • Gabor970
    no megvan az új videokarim, hát mintha egy új játékom lenne!!! árnyékok, torkolattűz, minden sokkal részletesebb. Nagyon kiráááály!!!
  • schrank
    ne keverjél a gucpiddal mert egy nagy különbség van ám köztünk mégpedig az hogy ő a gépével májerkodik én meg a "gyilkos intelliGEnCIával"
  • Kovács legény
    ,
  • Smithwarden
    Te tenyleg ilyen durva vagy??
    Dejo nekem!
    Hogy megismerhettelek!

Akkor mostmar beirhatlak akar Goodspeed ala a 2.-nak a WORLD BEST PLAYERS poszteremre ugye?

De komolyan szinte osszepisilom magam a boldogsagtol hogy beszelgethettem veled egy forumon!

• schrank
    egy 4 éves 9600-al alázok mindenkit nem is akarom lecserélni pillanatnyilag mert bf2-höz elég csak ha netántán a 2142 alatt már elvérzik akkor túladok rajta talán kapok az árából egy olyan tápot ami elbír egy mai "modern" vga-t és akkor 30 körül vennék is egyet de remélem még vagy 2 évig elmennek vele a bf-ek
  • Smithwarden
    Amugy nem rossz vetel a GS ha nincs tobb penz ra...de ha ki tud vlki facsarni magabol tobbet akkor inkabb 7600GT vagy 7900GT a best buy.