172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Söröshabosat!
Huhh ... termelődnek a Zokosságok folyamatosan :)
Szóval: Dzsó: Lekközelebbi talira vigyek neked cseh(szlovák) lányokat akik segítenek a cseh nyelvhez való hozzászokásban?
És jelentem nekem a legszarabb az 1.4 ... Mióta feltettem az új peccset még a NETEM se megy

Bár lehet hogy ehhez van valami köze annak a telibevert, egyorrú, küllőtorkú, kazánszájú, hónaljmankós, kalapba-imádkozó, fölfeszített qrva MATÁV-nak is :( (TM)
-
tetszik meg a no vehicles opcio...aki kitalalta,az jatszon jarmu nelkul el alamein-i palyan,vagy menjen cs-zni... -
Egy kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=KPR-ZFt_qbw -
Engem se hagyott ki... :) -
Pedig nem nehéz, végig kell rohanni a szomszéd terasz szélén és az utsó kettő "izénél"nyomni a sprintet és egy jól kiszámolt ugrással már fent is vagy.A felette lévőre is fel lehett régebben kocsival meg supplyval jutni állitólag de azt nem próbáltam:) -
nemtom,elég gyökér srác,mert még engem is csíterezett...ammeg má nemsemmi mikor én vagyok a csíter:DD -
Nekem is haverom! :D -
Igen, már értem, bár a korlátos részt próbáltam, de nem sikerült :-( lehet én voltam béna. Azért képet csinálhatsz, azt nagyon megköszönném
Hozzá kell tennem, már 1,5 éve játszom, de még nem láttam a tegnapi napig ezt a "bug"-ot :-)
Mégegyszer köszi az okosítást! :-)) -
Majd holnap csinálok a erkélyre feljutás-ról képet úgyís csak 3 órám lesz :) -
Én már elég sokszor mondtam, hogy a BF2 tulajdonképpen valami
lövöldözős-háromdimenziós-supermario :DDD -
VOlt olyan hogy a Hotel épülettel szembeni über magas felhőkarcolóra mentünk fel, nem volt csapattsebzés azt egy emberke lerakot pár c4-et ráált és hadszóljon, azt repül mindenki amerr lát :) -
Jah Sgt.Kelly!?Ő a legnagyobb spanom,mindig megmondja hogy csítelek:D Bár mostanában nem láttam. -
jode, lelőtte Sgt.Kellyt is :))) -
Igen? Hogy? Vagy ez "titok"? :-)) Remélem nem! -
Dehogy, nem bug! Ha ügyes vagy feljuthatsz oda. Vagy felmész ott a tetöre és dobsz egy commanderes dobozt oda és átugrasz vagy pedig a kis korlátra ráugrasz sprintelsz kicsit és átugrasz. Most ahogy ezt leírtem nem hiszem hogy érted, ha nem érted csinálok róla képet. -
A bf-ben nincs olyan hely ahova jó szerverbeállítások mellett ne lehetne eljutni:DDD -
Arra egy kis ügyességgel fel lehet menni!
-
Szerintem nagyobb hasznára van a csapatnak egyedül mint ha egy lámával osztaná meg a helikoptert...
Egyébként nem értem milyen vodnikos szopatásról beszélsz, mert egy vodnik egy embert, egy helivel nem szopat meg...vagy legalábbis én nem vettem észre hogy olyan sokszor lelőttél volna a Vodnikoddal... -
ha az a terasz amit akkor látsz ha a hotel zászlotol a square felé nézel akkor oda könnyü felmenni -
Sziasztok!
A kérdés a következő lenne: Karkand pályán a Hotel meletti épület tetején van egy nagy terasz, amire elvileg nem lehet felmenni, de a tegnapi napon az egyik infantry mapon 3-4 csóka ott tanyázott és elég következetesen és hatékonyan irtotta a népet. Eddig nem találkoztam ezzel, ez az 1.4 patch új bug-ja?
Remélem érthetően mondtam el a helyet, képet sajna nem tudok mutatni, mert nem otthonról írok, de szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek :-) -
bf2-ban alapból szarok a városi mapok, de még elmennek ,de az uj map ,egyszerüen egy rakás szar, szerintem nem látott még várost az aki csinálta,csak ledobálta az épületek oszt jóvan. DC-ben érdekes módon összetudtak hozni értelmes városképet -
ültél már helibe ...najo mind1 :) helis ügyben inkább hozzáértőkkel :) -
marcio mela #97914 Az tényleg klassz lenne ha csináltak volna egy olyan mapot ami városi környezet nagy toronyházakkal és elég széles utcákkal ahova berepülhetne a helikopter.Tisztára mint a Blue Thunder.Helikopteres bújócska. -
. -
nah a vagyokkal van itt mostanában a probléma :(
mostis már lövik a pizsit, mer hónap hosszú nap lesz... -
JCSR szerver? -
Deqwator #97910 . -
milyen warról írtok még szerver sincs basszátok meg
-
. -
Menjetek már a hülye war-jaitokkal!
Az úgyse úgy van....
-
n003 #97906 dzsó temeg húzhatnál néha ts-re ha vagyol! :DD -
n003 #97905 jahh :DD -
n003 #97904 mondj egy mapot ahol éles waron 8v8-ban nem luxus hogy egy ember csak vodnyikoljon és várja a helit .. jahh hogy nem warozol csak páblikolsz?! 8D -
sokat waroztál ám okoska, látszik
-
szerintem meg gunner nélkül halott optimális esetben ! ami azt jelenti hogy sarkin egyedül esélye nincs a vodnik ellen wake-en meg a sok faszláma vadászpióta nem szedi le akkor az az ő számlájukra írható
de ahol nincsnek helik azok a pályák teljesen alkalmasak a transzportkirályságosságra a helikkel szemben sharkin különösképp én speciel mustárra és az új mapra is tetettem volna harci koptereket had szopjon a sok buzi medikes kecseg
-
azt kihagytad hogy vasárnap
-
hirtelen azt olvastam,aranyeret ér 
-
n003 #97899 16os conqesten aranyat ér ha van aki egyedül tud helizni! -
azt nem lehet...
az csak Schranknak jár....
és csak hajnal kettőkor...
-
marcio mela #97897 Már nem lehet egymásra születni.A halott kiléphet squadból de belépni csak élve kivéve amikor elkezd játszani a szerveren vagy a kör elején.