172102
  • DummyBoy
    Söröshabosat!

Huhh ... termelődnek a Zokosságok folyamatosan :)

Szóval: Dzsó: Lekközelebbi talira vigyek neked cseh(szlovák) lányokat akik segítenek a cseh nyelvhez való hozzászokásban?

És jelentem nekem a legszarabb az 1.4 ... Mióta feltettem az új peccset még a NETEM se megy

Bár lehet hogy ehhez van valami köze annak a telibevert, egyorrú, küllőtorkú, kazánszájú, hónaljmankós, kalapba-imádkozó, fölfeszített qrva MATÁV-nak is :( (TM)
  • leveskocka
    tetszik meg a no vehicles opcio...aki kitalalta,az jatszon jarmu nelkul el alamein-i palyan,vagy menjen cs-zni...
  • A Bohoc
    Egy kis kedvcsináló:

http://www.youtube.com/watch?v=KPR-ZFt_qbw
  • atomboy
    Engem se hagyott ki... :)
  • ERykk
    Pedig nem nehéz, végig kell rohanni a szomszéd terasz szélén és az utsó kettő "izénél"nyomni a sprintet és egy jól kiszámolt ugrással már fent is vagy.A felette lévőre is fel lehett régebben kocsival meg supplyval jutni állitólag de azt nem próbáltam:)
  • HTS s3rg1nh00
    nemtom,elég gyökér srác,mert még engem is csíterezett...ammeg má nemsemmi mikor én vagyok a csíter:DD
  • mesor
    Nekem is haverom! :D
  • Kami
    Igen, már értem, bár a korlátos részt próbáltam, de nem sikerült :-( lehet én voltam béna. Azért képet csinálhatsz, azt nagyon megköszönném
    Hozzá kell tennem, már 1,5 éve játszom, de még nem láttam a tegnapi napig ezt a "bug"-ot :-)
    Mégegyszer köszi az okosítást! :-))
  • ToCsEk
    Majd holnap csinálok a erkélyre feljutás-ról képet úgyís csak 3 órám lesz :)
  • Fsensei
    Én már elég sokszor mondtam, hogy a BF2 tulajdonképpen valami
    lövöldözős-háromdimenziós-supermario :DDD
  • ToCsEk
    VOlt olyan hogy a Hotel épülettel szembeni über magas felhőkarcolóra mentünk fel, nem volt csapattsebzés azt egy emberke lerakot pár c4-et ráált és hadszóljon, azt repül mindenki amerr lát :)
  • Fsensei
    Jah Sgt.Kelly!?Ő a legnagyobb spanom,mindig megmondja hogy csítelek:D Bár mostanában nem láttam.
  • Danee
    jode, lelőtte Sgt.Kellyt is :)))
  • Kami
    Igen? Hogy? Vagy ez "titok"? :-)) Remélem nem!
  • ToCsEk
    Dehogy, nem bug! Ha ügyes vagy feljuthatsz oda. Vagy felmész ott a tetöre és dobsz egy commanderes dobozt oda és átugrasz vagy pedig a kis korlátra ráugrasz sprintelsz kicsit és átugrasz. Most ahogy ezt leírtem nem hiszem hogy érted, ha nem érted csinálok róla képet.
  • Fsensei
    A bf-ben nincs olyan hely ahova jó szerverbeállítások mellett ne lehetne eljutni:DDD
  • mesor
    Arra egy kis ügyességgel fel lehet menni!
  • Fsensei
    Szerintem nagyobb hasznára van a csapatnak egyedül mint ha egy lámával osztaná meg a helikoptert...

Egyébként nem értem milyen vodnikos szopatásról beszélsz, mert egy vodnik egy embert, egy helivel nem szopat meg...vagy legalábbis én nem vettem észre hogy olyan sokszor lelőttél volna a Vodnikoddal...
  • Danee
    ha az a terasz amit akkor látsz ha a hotel zászlotol a square felé nézel akkor oda könnyü felmenni
  • Kami
    Sziasztok!
    A kérdés a következő lenne: Karkand pályán a Hotel meletti épület tetején van egy nagy terasz, amire elvileg nem lehet felmenni, de a tegnapi napon az egyik infantry mapon 3-4 csóka ott tanyázott és elég következetesen és hatékonyan irtotta a népet. Eddig nem találkoztam ezzel, ez az 1.4 patch új bug-ja?
    Remélem érthetően mondtam el a helyet, képet sajna nem tudok mutatni, mert nem otthonról írok, de szerintem mindenki tudja, hogy miről beszélek :-)
  • Kovács legény
    bf2-ban alapból szarok a városi mapok, de még elmennek ,de az uj map ,egyszerüen egy rakás szar, szerintem nem látott még várost az aki csinálta,csak ledobálta az épületek oszt jóvan. DC-ben érdekes módon összetudtak hozni értelmes városképet
  • Danee
    ültél már helibe ...najo mind1 :) helis ügyben inkább hozzáértőkkel :)
  • marcio mela
    Az tényleg klassz lenne ha csináltak volna egy olyan mapot ami városi környezet nagy toronyházakkal és elég széles utcákkal ahova berepülhetne a helikopter.Tisztára mint a Blue Thunder.Helikopteres bújócska.
  • Ahhoj
    .
  • joebacsi
    nah a vagyokkal van itt mostanában a probléma :(
    mostis már lövik a pizsit, mer hónap hosszú nap lesz...
  • Kovács legény
    JCSR szerver?
  • Deqwator
    .
  • schrank
    milyen warról írtok még szerver sincs basszátok meg
  • Kovács legény
    .
  • mesor
    Menjetek már a hülye war-jaitokkal!
    Az úgyse úgy van....
  • n003
    dzsó temeg húzhatnál néha ts-re ha vagyol! :DD
  • n003
    jahh :DD
  • n003
    mondj egy mapot ahol éles waron 8v8-ban nem luxus hogy egy ember csak vodnyikoljon és várja a helit .. jahh hogy nem warozol csak páblikolsz?! 8D
  • joebacsi
    sokat waroztál ám okoska, látszik
  • schrank
    szerintem meg gunner nélkül halott optimális esetben ! ami azt jelenti hogy sarkin egyedül esélye nincs a vodnik ellen wake-en meg a sok faszláma vadászpióta nem szedi le akkor az az ő számlájukra írható de ahol nincsnek helik azok a pályák teljesen alkalmasak a transzportkirályságosságra a helikkel szemben sharkin különösképp én speciel mustárra és az új mapra is tetettem volna harci koptereket had szopjon a sok buzi medikes kecseg
  • schrank
    azt kihagytad hogy vasárnap
  • HTS s3rg1nh00
    hirtelen azt olvastam,aranyeret ér
  • n003
    16os conqesten aranyat ér ha van aki egyedül tud helizni!
  • mohus
    azt nem lehet...

az csak Schranknak jár....

és csak hajnal kettőkor...

• marcio mela
    Már nem lehet egymásra születni.A halott kiléphet squadból de belépni csak élve kivéve amikor elkezd játszani a szerveren vagy a kör elején.