172102
  • HTS s3rg1nh00
    de miért rabszállítóban viszik őket?
  • joe14
    schrank család utazik.
  • Ahhoj
    .
  • Yan
    de, ha adod hozzá az orig win cdkey-t ;)
  • Yan
    az eccerü lenne. mind :)
  • joe14
    Priviben már válaszoltál: "igy döntött.. nem kommentálom".
    Most azthiszed hogy beírod ide dúrvábban, akkor te leszel a nagyfijú, aki be tud szólni.
  • Zs0lt1
    talán volt, nem?
    bár az sem igaz :DD
  • A Bohoc
    :DD
  • kBagyula #98006
    aztaa :DDD
  • ColdFire
    király játék lesz... ;) :DDDDD
  • mesor

Kecseg TÉKER!
    ;)
  • kBagyula #98003
    Nocsak, megvolt a 98000. hsz. is, oszt semmi hajtás érte? Semmi ték vagy valami? :D
  • Deqwator
    .
  • schrank
    én is ezt kérdezem mindenki csak ocsmárólja ezt a "mocskos kurvát" néhányan a "mostoha lányát" kúrogatják de azért a végén csak visszatérnek a jó öreg "madame"-hoz
  • dronkZero
    Egyelőre nincs jobb a kategóriájában. Ha lesz, abban a pillanatban búcsúzom el BFtől, EAtől, DICEtól... Nagy BF fanatikus...voltam. Ez most már több, mint amit a gyomrom bevesz. Komolyan kérdezem, tudtok mutatni még egy játékot, ami peccsről-peccsre csak szarabb lesz? És nem élményben, vagy tartalomban, hanem technikailag.

Bár, ha belegondolok, már a Codename Eagle-ben kiütközött DICE-ék hatalmas hozzáértése, ahol az utolsó peccsel is multiban egy spawnig volt szinkron a játékosok közt, utána máshová spawnoltál a saját gépeden nézve, mint amit a többiek láttak.

De persze a 2142-t tolják orrba-szájba. Hál'istennek az már tartalmilag sem érdekel, nem fogom magam szivatni vele.
    Remélem jól belebuknak.
  • Danee
    én meg gondolom nem kéne beleszolnod mert:
    1 semmi közöd hozzá
    2 ha lenne akkor se érdekel senkit a véleményed
  • Szathy
    Foglaljuk össze: szar a peccs és szar a béeff, de nem érdekel minket, mert megszállott játékosok vagyunk. Jól látom mindezt?
  • David2006
    tévedsz barátom,már én is kezdek lezokni a WoW-ról:)
    a részletek nem publikusak:)
  • ERykk
    Engem eddig ezzel a peccsel egyszer sem dobott ki asztalra, pedig néhány órát játszottam vele.de a szerverkereső meg szarabb lett, van olyan szerver aminek a neve villog, vlmelyiket nem frissíti valamelyiket meg nem is mutatja
  • dronkZero
    Szerintem a legidegesítőbb dolog az asztalradobálás, szerverleállás volt, ami maradt is. Basszák meg.
  • ERykk
    Szerintem az 1.4 az jó, persze hibák még mindig vannak benne de megszűnt az ugrálálás és ez volt a legidegesítőbb dolog
  • atomboy
    Feketemacska nem jo?
  • Pain4U
    Az elfes-buzis-kardozós az egyetlen normális MMORPG, nem olyan űrhajós, csillogós, buzi szkafanders szarság mint a többi...

Ízlések és pofonok ugyebár.
  • A Bohoc
    Farcry az nem érdekel?
  • koschwarz
    felmérést készítesz azokról, akik megunták?
  • Yan
    Ha van vkinek megunt eredeti BF2, BF2:SF, bfv, bf1942, (több is lehet)
    az ne titkolja tovább, dobjon rám egy privit!

kalandorok, pb globál ban-osok kiméljenek!
  • uwu
    Nem olyan erősek, csak a szekrény nem tud játszani csak kocsikázni.
  • koschwarz
    inkább barbie babázzon

(a gép nekem kell)
  • joe14
    Jaja, ki tanítja majd bfezni :)
  • alma2
    csak a szeles allkapcscsontjukkal kepesek atharapni a torkod, vigyazz veluk, gyermekednek apukara is szuksege van :)
  • DummyBoy
    Én is ezt vártam Prágától, de nekem csalódnom kellett ... mondjuk itt Komárno-ban rengeteg gyönyörű lány van (Bár sok köztük fiatalka ...) meg ha a hazai oldalt nézem akkor Győrben is ...

Ellenben Prágában (Lejányzót kivéve ...) eccer sem estem szerelembe ... Ez Győrben a Sétálóutcán a Kaiserstől a Fősuliig (MEGSZÁMOLTAM!!!) 156-szor is megesett velem ...

Wowlámulásra meg ... én anno Brutálián MUD-oztam (Ez volt a WOW-félék ősattya ...) ott még konzolból, parancssor és hihetetlen fíílinges volt ... de ott is inkább a társaság miatt volt fasza :)

MEg milyen már ez a kattintgatós baromság :)

"hatbaszur eger, ol eger, hatbaszur eger, ol eger, kivesz mindent hulla, felaldoz hulla" :) Ez volt az igazi fiiling :)
  • n003
    nekünk nem kell :) (hálisten) .. (remélem) ..
  • leveskocka
    "a tankok tul erosek"

ezek szerint poenos leszek?:D
  • Danee
    kell ember vagy mi? erről lehet szo, de a többiekkel is megbeszélem
  • haxoror
    Az Eve az egyetlen normális MMORPG

Nem elfes-buzis-kardozós szarság mint a többi
  • n003
    hát mondjuk ebben igazad van, de az érem másik oldala hogy amikor megvetted a bf2-t a dobozon az van hogy fojjamatos support .. ehez képest 1,5év alatt egy normális pecset nemtudtak kiadni :(
  • n003
    és a maradékotok nemtudna valakikhez beállni klánkúrvulni??? :D
  • n003
    nekem a warcraft univerzum nem a szívemcsücske .. talán még az 1 az azvolt de akkor ugyebár nemvolt valami sok játék amiből választani lehetett

valamejjik nap ki akartam próbálni az eve-online-t letöltöm a telepítőt lekérem a próbaverzió kódját és a regisztriből visszadobált fojjamatosan :( úgyhogy hagyta a p.csába
  • Running
    Rendben, akkor is kell egy másik csapat.
  • koschwarz
    tökérdekes ez a wow mánia, inkább azt mondom, számomra érthetetlen. persze biztos így vannak a wow-fanatikusok is velünk. mindenesetre én egyszerűen nem vágom, hogy mit szeretnek abban a játékban. egy korábbi gamestarban volt egy kéthetes ingyenes verzió (én nem próbáltam ki), amire a szerkesztők szerveztek az olvasókkal egy nagy virtuális mítinget a szervereken, arről volt egy videóösszefoglaló a legutóbbi újságban...hát még az a "fergeteges"-nek mondott hangulat sem győzött meg, hogy egyáltalán akár ingyen is kipróbáljam.

igaz eleve nem vagyok egy szerepjáték-fan sem , bár most az oblivionnal kifejezetten szeretek játszani, mert tényleg lenyűgöző, és főleg mert bármikor abba lehet hagyni és gyorsan betölt (ha a gyerek hagy véletlenül nyugton egy félórácskát, akkor annyi idő alatt kitisztítok egy barlangot vagy egy romot..., de a bf2-vel még csak a töltőképernyőig jutok el)