172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de miért rabszállítóban viszik őket? 
-
joe14 #98013 schrank család utazik. -
. -
de, ha adod hozzá az orig win cdkey-t ;) -
az eccerü lenne. mind :) -
joe14 #98009 Priviben már válaszoltál: "igy döntött.. nem kommentálom".
Most azthiszed hogy beírod ide dúrvábban, akkor te leszel a nagyfijú, aki be tud szólni. -
talán volt, nem?
bár az sem igaz :DD -
:DD -
aztaa :DDD -
király játék lesz... ;) :DDDDD -

Kecseg TÉKER!
;) -
Nocsak, megvolt a 98000. hsz. is, oszt semmi hajtás érte? Semmi ték vagy valami? :D -
Deqwator #98002 . -
én is ezt kérdezem mindenki csak ocsmárólja ezt a "mocskos kurvát" néhányan a "mostoha lányát" kúrogatják de azért a végén csak visszatérnek a jó öreg "madame"-hoz
-
Egyelőre nincs jobb a kategóriájában. Ha lesz, abban a pillanatban búcsúzom el BFtől, EAtől, DICEtól... Nagy BF fanatikus...voltam. Ez most már több, mint amit a gyomrom bevesz. Komolyan kérdezem, tudtok mutatni még egy játékot, ami peccsről-peccsre csak szarabb lesz? És nem élményben, vagy tartalomban, hanem technikailag.
Bár, ha belegondolok, már a Codename Eagle-ben kiütközött DICE-ék hatalmas hozzáértése, ahol az utolsó peccsel is multiban egy spawnig volt szinkron a játékosok közt, utána máshová spawnoltál a saját gépeden nézve, mint amit a többiek láttak.
De persze a 2142-t tolják orrba-szájba. Hál'istennek az már tartalmilag sem érdekel, nem fogom magam szivatni vele.
Remélem jól belebuknak. -
én meg gondolom nem kéne beleszolnod mert:
1 semmi közöd hozzá
2 ha lenne akkor se érdekel senkit a véleményed -
Foglaljuk össze: szar a peccs és szar a béeff, de nem érdekel minket, mert megszállott játékosok vagyunk. Jól látom mindezt? -
David2006 #97997 tévedsz barátom,már én is kezdek lezokni a WoW-ról:)
a részletek nem publikusak:) -
Engem eddig ezzel a peccsel egyszer sem dobott ki asztalra, pedig néhány órát játszottam vele.de a szerverkereső meg szarabb lett, van olyan szerver aminek a neve villog, vlmelyiket nem frissíti valamelyiket meg nem is mutatja
-
Szerintem a legidegesítőbb dolog az asztalradobálás, szerverleállás volt, ami maradt is. Basszák meg. -
Szerintem az 1.4 az jó, persze hibák még mindig vannak benne de megszűnt az ugrálálás és ez volt a legidegesítőbb dolog -
Feketemacska nem jo? -
Az elfes-buzis-kardozós az egyetlen normális MMORPG, nem olyan űrhajós, csillogós, buzi szkafanders szarság mint a többi...
Ízlések és pofonok ugyebár. -
Farcry az nem érdekel?
-
felmérést készítesz azokról, akik megunták?
-
Ha van vkinek megunt eredeti BF2, BF2:SF, bfv, bf1942, (több is lehet)
az ne titkolja tovább, dobjon rám egy privit!
kalandorok, pb globál ban-osok kiméljenek! -
uwu #97988 Nem olyan erősek, csak a szekrény nem tud játszani csak kocsikázni. -
inkább barbie babázzon 
(a gép nekem kell
)
-
joe14 #97986 Jaja, ki tanítja majd bfezni :) -
csak a szeles allkapcscsontjukkal kepesek atharapni a torkod, vigyazz veluk, gyermekednek apukara is szuksege van :)
-
Én is ezt vártam Prágától, de nekem csalódnom kellett ... mondjuk itt Komárno-ban rengeteg gyönyörű lány van (Bár sok köztük fiatalka ...) meg ha a hazai oldalt nézem akkor Győrben is ...
Ellenben Prágában (Lejányzót kivéve ...) eccer sem estem szerelembe ... Ez Győrben a Sétálóutcán a Kaiserstől a Fősuliig (MEGSZÁMOLTAM!!!) 156-szor is megesett velem ...
Wowlámulásra meg ... én anno Brutálián MUD-oztam (Ez volt a WOW-félék ősattya ...) ott még konzolból, parancssor és hihetetlen fíílinges volt ... de ott is inkább a társaság miatt volt fasza :)
MEg milyen már ez a kattintgatós baromság :)
"hatbaszur eger, ol eger, hatbaszur eger, ol eger, kivesz mindent hulla, felaldoz hulla" :) Ez volt az igazi fiiling :) -
n003 #97983 nekünk nem kell :) (hálisten) .. (remélem) .. -
"a tankok tul erosek"
ezek szerint poenos leszek?:D -
kell ember vagy mi? erről lehet szo, de a többiekkel is megbeszélem -
haxoror #97980 Az Eve az egyetlen normális MMORPG 
Nem elfes-buzis-kardozós szarság mint a többi
-
n003 #97979 hát mondjuk ebben igazad van, de az érem másik oldala hogy amikor megvetted a bf2-t a dobozon az van hogy fojjamatos support .. ehez képest 1,5év alatt egy normális pecset nemtudtak kiadni :( -
n003 #97978 és a maradékotok nemtudna valakikhez beállni klánkúrvulni??? :D -
n003 #97977 nekem a warcraft univerzum nem a szívemcsücske .. talán még az 1 az azvolt de akkor ugyebár nemvolt valami sok játék amiből választani lehetett
valamejjik nap ki akartam próbálni az eve-online-t letöltöm a telepítőt lekérem a próbaverzió kódját és a regisztriből visszadobált fojjamatosan :( úgyhogy hagyta a p.csába -
Rendben, akkor is kell egy másik csapat. -
tökérdekes ez a wow mánia, inkább azt mondom, számomra érthetetlen. persze biztos így vannak a wow-fanatikusok is velünk. mindenesetre én egyszerűen nem vágom, hogy mit szeretnek abban a játékban. egy korábbi gamestarban volt egy kéthetes ingyenes verzió (én nem próbáltam ki), amire a szerkesztők szerveztek az olvasókkal egy nagy virtuális mítinget a szervereken, arről volt egy videóösszefoglaló a legutóbbi újságban...hát még az a "fergeteges"-nek mondott hangulat sem győzött meg, hogy egyáltalán akár ingyen is kipróbáljam.
igaz eleve nem vagyok egy szerepjáték-fan sem , bár most az oblivionnal kifejezetten szeretek játszani, mert tényleg lenyűgöző, és főleg mert bármikor abba lehet hagyni és gyorsan betölt (ha a gyerek hagy véletlenül nyugton egy félórácskát, akkor annyi idő alatt kitisztítok egy barlangot vagy egy romot...
, de a bf2-vel még csak a töltőképernyőig jutok el
)