172102
  • mohus
    nekem is jöhet a privi....thx:)
  • mNzJean
    Köszönöm mindenkinek a segítséget Kaspersky ügyben.
  • JCSR ODIN
    Az idézetek pontatlanságáért elnézést kérek, csak emlékezetből nyomtam, de a lényeg ott van.
  • JCSR ODIN
    Kilopták az öszödi május 26-ai kormányülésről Gyurcsány mondandóját sutyiba.
    Ma adták le a magyar rádióba, ami mondjuk érdekes, de lement 8)

"Nincs sok választás, azért nincs, mert kúrvára elkúrtuk, de nagyon"

"Nyilvánvaloan végighazudtuk az utobbi másfél, két évet"

"Nyilvánvaloan tudtuk, hogy amit mondtunk nem igaz,
    és közben egyébként nem csináltunk semmit 4 évig"

ilyesmikre emlékszem 8D szopiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • TS Zolly
    Lényeg?
  • JCSR ODIN
    Ettől az exkluzív Gyurcsány vallomástól akkora jó kedvem lett, hogy este ismét leülük Bf-ezni 8DDD

Kúúúúúrva nagy, nézzetek HIR TV-t !!!
  • bakvarnyu
    nem vagyok én büszke rájuk, nem én csináltam őket , egyszerűen csak bejönnek
    mondjuk nekem az SF pályái is tetszenek, amiatt is sokan lehurrogtak.
    hogy a Zatar-on kevés jármű lenne azt te sem gondolhatod komolyan , számold már át megint.
    Wake-n és Dalian-on nehéz zászlót foglalni de ha egyszer sikerült onnantól fogva remek minden.
    Songhua tényleg szar ,azt az egyet nem csípem.
    egyébként minek kapod fel így a vizet?
  • Me0w
    Hjam, ha asszony nem tervez mast ;)
  • TS Zolly
    Nem tom müxik e, mert én is küldtem neki privit, és más is küldött nekem most, de nem kaptam még meg.
  • TS Zolly
    Nem láttalak még pojézni. Este cor szerver?
  • Beers
    Privi ment!
  • Me0w
    Szerintem meg ketszazszor jobbak, Bf2-ben 3 jo map van, Karkand, Sharqi es Oman, a tobbi palya egy rakas szar, 3-4 embernek jut jarmu a tobbi meg gyalogoljon a lobaszo meretu palyakon, vagy pl. mint Wake Island meg Dalian Plant, ha amcsi vagy es a kinai bagazs nem kutyauto akkor a kurva anyahajon toltesz 20 percet, majd kinai oldalrol 2 heli meg 2 vadasz bekempeli az amikat temeg allsz a parton es tovabbi 20 percig nezel minden ekson nelkul. Ezek valoban remek mapok! Legy igen buszke rajuk!

Tovabbi remek mapok Songhua, ami ha jon akkor a 64-es szerveren marad 8 ember, es Zatar Wetlands, ahol nem lehet normalisan lespawnolni, a jarmuallomany 6-8 emberre eleg a tobbi 20-24 ember meg bassza meg magat es setaljon pl. a bazisrol kozepso zaszlot foglalni! Egy kor alatt mar ketszer meg is tudod tenni az utat odaig!

Tudod, sok indokot hallottam mar, hogy miert jobb az alapjatek a modoknal, de ennel nagyobb faszsagot nem mondhattal volna, hogy a mapok jobbak.
  • mohus
    nekem okt 16-ig jó
  • bakvarnyu
    csak a map-ok szarabbak
  • TS Zolly
    De mondom, mert sokkal jobb a béef kettőnél. :P
  • TS Zolly
    Kasperskyt felejsd el, használd a NOD32-öt.
  • schrank
    nem mondod hogy mindenki azzal a szarral játszik
  • mNzJean
    OFF használ valaki Kaspersky anti vírus programot? lejárt a licens kulcsom, honnan lehet másikat leszedni?
  • mohus
    "Tűzfalat természetesen kikapcsoltam!!"

akkor lehet, hogy be is törtek egyből hozzád és azé nem megy

nem kell mindent elhinni a gépkönyvnek, elég a szükséges portot nyitva hagyni...anyád EA majd biztos kikapcsolom a tűzfalam a spyware és vírusírtóm az elcseszett progid miatt...
  • TS Zolly
    De neki nem gyó a Magyar poje szerverek, mert nincs sok transzport, és plecsniket sem kap. Vagyis azt gondolja, hogy nem kap. Pedig kap. :D
  • TS Zolly
    Amit Tesonak mondtam, azt kipróbáltátok? Mert másfél hónapja nekem is ez volt a gondom.
  • Fsensei
    Meg magyar szerverek már legalább 1 éve vannak...
  • joebacsi
    mér, itthon értik? :)
    amúgymeg a poe szerverek már rég 1.4en futnak, csak tevagy a lami :)
  • schrank
    köszi
    MIKOR LESZNEK MAGYAR SZERVEREK ???
    külföldön nem értik az "ich ungarn wagen konig" szállóigémet
  • thomi26
    Mammut2 576kbyt 11560Ft
  • schrank
    mennyiért vetted a kettőt és hol ?
  • thomi26
    Sziasztok!Végre megvettem a BF2-t meg a kiegészítését SF-et, fel is telpítettem patch-oltam majd a végén PB. Single-be megy majdnem maxon, de multiba a szakasz választás után amikor berakna vagy esetleg berak a játékba egyszerűen kifagy az egész és indíthatom újra a gépet!
    Tűzfalat természetesen kikapcsoltam!!
    Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném mert már nagyon szeretnék játszani.
  • Pheaper
    jó a banner :D :P
  • Platypus16
    sorry: nem lesz aki felkapjaa vizet

Nem mindegy:)
  • peti94
    hogyan lehet single playerben unlockokat csinálni
  • uHs Gerzson
  • Frequency
    Köszönöm a segítséged!Igen én mindig zenét keresek,ha épp nem játszom
  • goodspeed
    hát az ilyen senkik vernék be akkor ja :)
  • Platypus16
    Gyerekek, nem kell reagálni egy szánalmas ember ostoba hülyeségeire, úgyis meg fogja unni, mert lesz aki felkapja vizet, Running bá' meg úgyis törölni fogja a hsz-t.
  • Landor
  • Running
    Goodspeed lehet h még nem tűnt fel de törlöm a hozzászólásaidat, MINDENT! Megegyeztetek frx sráccal h nyer eltakarocc innen, nyert és te még mindig itt vagy. Legyél olyan kedves és ne fáraszd magad azzal h ide írkálsz mert nincs értelme.
  • Platypus16
    Babits Mihály: Golgotai csárda

feladat: "Elemezze Babits Mihály költeményét úgy, hogy a bibliai hagyomány megjelenítését és átformálásának vizsgálatát állítja a középpontba!"

Hát a gondolatok már megvannak hozzá, csak szavakba önteni valahogy nem igazán van hozzá erőm, se kedvem
  • Running
    A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.

1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
    2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
    3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
    4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.
  • mohus
    költő-cím?
  • Platypus16
    Éppen most írok egy verselemzést, ami nem az erősségem és pláne kedvem sincsen hozzá, szal...:)