172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bár ez nem bodybuilding topic, de azért annyit elmondanék, hogy nem kell fikázni a turmixot, semmivel nem műbb mint a kokakóla vagy a csipsz, amit a gép mellett toltok a fejetekbe
-
jóvanna
-
n003 #98288 hát belőed nemis lenne jó diktátor 
maxx cenzor
-
egyébként schranknak igaza van abban, hogy rengeteg faxláma medic van, most főleg az infantri szervereken, a tököm kivan velük, csak azért medicek, mert van az a hiperfegyver g36c, meg tuggya gyógyítani magát, de hogy felélesszenek valakit b+ az már luxus
én is medic szoktam lenni (mióta Odin elmondta a bűvös szavakat
), de legalább 30 élesztek egy körben, az biztos
-
Politizálós szövegeket hagyjuk srácok, mert törlöm. -
A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.
1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.
1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá).
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok). (HELP: Nevetek mellett van egy edit jel, arra katt majd kitöltöd az "About me:" mezõt, és máris kiteszi mi vagy.)
Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett. -
nem, én nem lopnám szét az agyam, és ezt el is hiheted 
-
:)) az igen egy kicsit érdekes az autoba -
n003 #98282 mögnéztem :)) szerintem szépen van megcsinnyálva ... a játék inkább árkád vagy szimulátor jellegű??? bár azaz utánégetős fasság nemteccik benne -
Gartulálok.
-
n003 #98280 a mútkor kipróbáltam a frontlájn-t és szerintem tökjó vót bár ott meg sok a sznájper ha kicsit messze van a két pont egymástól ... a lényeg hogy vannak járművek is de főleg a gyalogparszt-hadviselés dívik, és ott az egyre inkáb védekezésbe szoruló oldalt erősíti a játék :)) -
üdvall! -
szolj ha mar elesloveszet lesz...asszem raerek. diktatura rules...
-
persze TANKKAL:) -
faszomkivan...csak szkrollozok bazmeg,de csak feltunik orban es gyurcsany neve...nem megy innen el a jo edes akarkijebe a felemlegetok barkije?a faszomat se erdekli a balfasz poloitika!jatszunk!!!asszem valami bf2 vagy m a topik neve...aki plitizal,az balfasz...de szivesen barkit lealazok politikailag vaze:) -
nemigazországban csak autóka van:) nézz a galériámban a régiek közül IDŐJÁRÁS by MOHUS galéria
OFF
MOHUS DIGIT VIDEO FLATOUT2 (2006.09.18 3h-tól letölthető)
78MB - WMV
ON -
haggyámá az autós szarságokkal nekem kazán diszpléj köll
-
áh nem, már fáj a hátam:)
Flatout 2 videót vágtam....most tölti fel...érdekel?? -
nesze b+ most már van a te neved mellett is 
-
kazános képet akarok teeeee úgy is mindjárt hajnal kettő
-
hej:)
esik az eső...a kazán nem mutat érdekeset:) -
Landor #98269 neked van
a neved mellett hülyegyerek
-
. -
landi-bangyi viselkeggyé 
-
Landor #98266 igazából magára hiszi azt ez a szerencsétlen szar.. -
Ehh felesleges győzködni akinek a BF2 az isten azzal nem érdemes foglalkozni. -
TS Zolly #98264 Annyira azért nincsen olyan sok jármü, hogy lehessen válogatni. Több a jármü, de még mindig nem egy tankos szimulácios program. Bf2-re lehet inkább elmondani, hogy jobban húz a cs felé. Poje már megüti a DC szinvonalát.
Nalátod ez is egy külömbség. Pojéba a megszületési pontok egy zászló körül több van, picit szélesebb körbe. Ráadásul, mint már irtam, szinte az összes épület bejárható. Bf2-en a gyalogos nem tud rendesen elbújni. Poje viszont az anti tankosoknak egy paradicsom. De kell melléjük support, mert ugyi kommander hiánya miatt nem mindig van utánpótlás. És kell hozzájuk noob medik, mert hátha kifinganak. -
a poéba már annyi jármű van hogy nincsenek megbecsülve lesbződik azt akkor mivan beül egy másikba 
azon kívül mutasd már meg nekem hogy véded meg két cimborád segítségével azt a zászlót amit én foglalok armorral bf2 mapon
-
TS Zolly #98262 Nem te irtad az elébb, hogy a sok járművel átestek a másik oldalra? Heee??? Most végülis neked mi a bajod? Sok a jármü? Vagy a gyalogos? Érsd már meg! Zászlót sokkal jobban meg tud védeni 3 gyalogos, mint 3 páncélos! Ez nem csé, és nem is lesz az. Ha meg csak járművezni akarsz, vegyél egy tank, vagy transzport szimulálo programot. Béefet meg felejsd el, mert itt szükség van a gyalogosokra is. -
Hö, ez nevetséges:)
Olvasgatom egy ideje a fórumot, látom szeretsz abszolút kijelentéseket tenni és véres kardként hordozni körbe a képzelt igazadat. Sztem a sok medic faszlámának nincs szüksége sem az elismerésedre sem pedig a jóváhagyásodra, többek közt nekem sem. -
az 1942-es gyalogos móka elég kaka volt a bf2-höz képest meg sok értelme nem is volt de ott is elkezdődött ez a gyalogos fasság csak azt tudnám akik szeretik miért nem húznak el mással játszani
a bf az bf és ne akarjanak már belőle cs-t csinálni
-
TS Zolly #98259 Német oldalon medik, ukrán oldalon assault vagyok. Esetleg javítos. Pár szerver ugy van belőve, hogy ha kevesen vannak, akkor kis méretü a pálya, ha többen lesznek, köv kör nagyobb lesz. 16 fős pályán nem sok jármű van. Egy-egy tank, meg pár dzsip. De van, hogy semmi. És igy megy akár 36 fővel is a pálya végéig. Nagy husdarálás megy a medikek örömére. Ugyhogy a medikes dumád sem jött be. Kérném a következő kifogást.
Noob kaszt? rpg-és gyalog irtás. Ismerős neked? Te szoktál dc-ben assault pályán rpg-el jönni, mert azzal nem kelett célozni. Jármü is van bizony% Dingo láma. -
fá jaz igassá
-
Ember te tényleg ekkora gyökér vagy, azért egy kicsit rájátszol remélem :P. -
TS Zolly #98256 Ne azt gondold. Rengetegszer lettem első, sima bokorugroként. Szal, gyalogság nélkül, itt sem ér sokat a tank. Főleg, hogy szinte minden házba belehet menni. Tank nem megy fel a manzártba utánnuk. -
amúgy sem a mapokkal van a gond csak a sok faszláma medic noob nem tud érvényesülni az igazi bf-es mapokon így ők nem is játszanak ezeken és mivel a bf scene nagy részét ezek a gyökerek teszik ki ezért üresek azok a szerverek
amúgy a PoE2-ben is biztos van ilyen noob kaszt/jármű kombó is sejtem is hogy melyik gondolom azon élveznek hogy ezzel fraggolnak
-
szerintem is túllőtek a célon de nem tök mindegy nem jó azt jó van
-
OculusDei #98253 szerintem a poe meg a ló másik oldala lett. ott meg még a verebek is páncélosban fütyörésznek...
(azt hittem kapok én is) -
nekem az egyik kollágám ugyan így járt úgy hogy felejtsd el hogy el fog múlni a nyoma az ott marad örök életedben kemény csávó
-
OculusDei #98251 na megvan a büntim?