172102
  • Fsensei
  • Yan
    milyen tüzfal, mert én is szopok vele amiota megjelent.
  • Fsensei
    Elég alacsony a kisköcsögök árfolyama:

• felpillanto
    ez a hozzászolás törlendö!!!
  • Smuge
    Valaki leirná miért nincsenek magyar szerverek? Kimaradtam ebböl az 1.4 beta örületböl . Most felraktam rendes 1.4et alig van normális szerver + program állandoan betiltja tüzfalam ami lelövi a netet. Érthetetlen dolgok. Nektek valami?
  • erdos
    nemá, felesleges?
  • HTS s3rg1nh00
    2,5e-ért meg lehet kóstolni,az annyira nem nagy tétel:PPP még ha csak egy hónapig is játszol vele,bőven megéri szvsz··
  • Running
    hát többet ér mint a bf2 a kiegjeivel együtt
  • n003
    jahh akkor a poe 1 gb-ja mennyibe is lenne???
  • Nagydög
    Nem hiszem, hogy realis lenne megaban merni.
    Noob mondanivalojat meg valoszinuleg felreertetted. Ne vedd meg oket!
  • David2006
    JCSR-nek gyakpartner kéne holnapra!!!
    részleteket MSN-en,vagy irj privit:)
  • n003
    ezzal azt akarom mondani csak hogy ne akarj magadnak rosszat! ha akarsz neten mások ellen jáccani felejsd el a warezolt részt és jáccál azzal mi +van ha nem akarsz netelni akkormeg minek vetted meg eredetiben? :DD szerintem neméri meg a 9 bélást a 2 kieg .. tölsd le a poe2-t és sokkal jobban jársz vele :DD (főleg hogy inygyéé van!!!!!!)
  • theodor
    Tehááát akkor ezzel azt akarod mondani hogy vegyek meg 300 megát 4500 Ft-ért meg másik 400 megát szintén 4500 ft-ért.Na akinek két anyja van meg 4 heréje
  • n003
    próbáld ki és ha kicsitsem vagyol szerencsés (márpedig nem leszel) akkor kapsz egy jóókis bant a warezos cuccaid miatt az eredeti cd kulcsaidra :DD
  • koschwarz
    pont ezért nem megyek hanszólózni
  • koschwarz
    helyes

disznózsír-koncentrátum, az kell neked

(egyébként a tömegnövelő, mint olyan, egy tökéletesen felesleges tápkiegkategória, szvsz)
  • theodor
    Hello lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehet-e multizni, úgy hogy van egy eredeti Bf2-őm és még van hozzá az Amored Fury meg a Euro Force de ezek letöltöttek?Vagy lehet de nem ranked szervereken:
  • n003
    jahh .. te a pezsgőtablettát is szopogatod!!
  • schrank
    tömegnövelőt a gyerekek isznak én koncentátumot iszok
  • n003
    vagy! a pecsruletten te szerencsésebb vagy minn a többiek!? (ezalkalommal) és szerencséd még hogy nem lesz több pecs .. majd mehec 21xakárhánnyal űrpisztojjozni
  • koschwarz
    biztos hogy a tömegnövelőtől van, amit te is iszol. nem kezdesz már te is átalakulni kaukázusivá?
  • koschwarz
    engem még egyszer sem, connection problem 1x (!) volt, az is valszeg a szerver miatt, mert 2 perc lagg után pause volt, majd mikor folytatódott a kör minden jó volt.

most vagy én járok jó szerverekre, vagy te szarokra, vagy mind2
  • schrank
    de figyelitek milyen álla van GSJinn biztos erre is azt mondaná hogy doppingszerek meg hormonok meg kaukázusi faj ...
  • n003
    aham :)) egy néger aki kapott japán arc-szerkezetet fehér bőrt és most vár a körülmetélésre = egy új állatfaj .. és amúgymeg ez nem halotti maszk csak egy kis nappali smink
  • Fsensei
    1.4 egfy szar.többször dobott le mint az 1.3 ...
  • schrank
    ez most a baló juli másnaposan vagy a dzsekó férfasodik
  • koschwarz
  • n003
    tényleg nekem méé nem müxxik az fdkdda vagy a sv_cheats 1 - god? útálom ha lelőnek mert biztos ő csítel .. és külömbenis úgyhogy sz*r eza játék
  • koschwarz
    asszem ez a játék még mindig jó

(nem tudom, én speciel eddig totálisan meg vagyok elégedve az 1.4-gyel, szerintem most már tényleg jó a játék)
  • n003
    nyugottan magyarázd csak be magadnak :)))))
  • koschwarz
    ne magyarázzatok, jó ez a játék még mindig
  • A Bohoc
    Hát szó ami szó egy két patchel rontottak az igaz :DD..Dehát mindenki hibázik..

• n003
    nekem a bf2 vot az első amit megvettem a sorozatból így nemtudtam mit veszek :)) amúgy ha az alpakoncepciót nézzük naon űberfasza (lenne!) a játék csak ... tom hogy minden játékban van bug de itt alapvető problémák vannak a játékkal amit nemhogy orvosolni nem tudtak hanem még rontottak is idővel :(( amúgy elötte cs-ztem és ofp-ztem :) de egyiket sem klán kereteken belül .. január óta klánozok, amúgy ez lényegesen javított a játéktudásomon :))
  • A Bohoc
    Igy van de sok játék tele van bug-al..Nem csak a bf.És mégis játszanak vele.Én személyszerint Rock n roll párti vagyok nekem hangulatba a Bfv-jött be jobban..De az már sajnos a multé.Te is meg vetted anno a bf2-öt gondolom nem csak a klán miatt :))
  • n003
    más kérdés hogy megéri e a 12k-t a bf2??? én már rég csak a klán miatt jáccom ezzel a bughalmazzal meg hogy igazából nincs hejjette másik (még) a kategóriában
  • kBagyula #98295
    Reggeltet!

Jó játék, beszereztem én is egyet, csak a securom izé ne kavarna annyit...
  • koschwarz
    hát igen, attól függ melyik finom, de hát ízlések és pofonokés biztos hogy egy tömegnövelő vagy egy protienturmix többet ér egy párizsis zsömlénél vagy kakaóscsigánál.
  • A Bohoc
    Eredeti játékért az nem pénz 1990-Ft..Bár mondjuk a Bf-sorozatért is ezt mondtam 12000 ft-ra.Egy fanatikusnak semmi se drága :D Gondolon többen igy vannak ezzel :))
  • mohus
    köcce...

noob...a játék árkád kategória szerintem...bár az látszik, hogy a 150 dolláros fizika kártya nélkül is szépen repkednek a dolgok:)

nem annyira árkád mint az NFSU vagy a Burnout széria...rendesen kifarol a verda pl hirtelen gázra

de egy Gran Turismo, rFactor, GTR szimulátor beállításaitól azért messze van

a játék nagyon jó...1990 HUF csak (nem tízezer) és online iszonyat partykat lehet nyomatni
  • Fsensei
    Meg azért az íze se rossz.Van egy haverom aki gyúr rendeszeresen és a suliban iszik ilyen turmixot, tejjel.Sztem egyáltalán nem durvább mint egy konzerv vagy egy puding...