172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezt hol lehet megnézni, van vmi oldal erre ha jól tom?
kösz Running hogy megcsináltad az oldalt, most már megy.
vagy meggyógyult magátol. :) -
Goodspeedet külön beajánlottam Borgnak bannra, nemhiába kapta meg a paraszt. -
TS Zolly #98447 hehe! Még egy plusz pont Borg urnak a minuszai mellé.
-
Deqwator #98446 hehe most nézem 

goodspeed Dátum: 2006.09.17. 13:26 Adta: Borg
Mondtam hogy ne tobzódj a BF2 topikban. -
Jól van Izsook, de gyere át a poje 2 totyikba inkább.
Itt egy pont: . gyűjtsed csak. :DD -
Deqwator #98444 . -
A C4-es tankokat nem is szeretitek 
No, de mind1 gyertek, gyertek mert minél többen vagyunk annál jobbat jáccunk meg persze annál több pontom lesz :) -
a google a te jó barátod, hátha segít neked is. -
peti94 #98441 de akié az internet az 30+ os -
peti94 #98440 haha -
haxoror #98439 Az oldal 16+ -os azért nem jön be neked!
-
peti94 #98438 de nem jön be az oldal
-
n003 #98437 FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
peti94 #98436 az 1.4 patchot honnan lehet leszedn ?? -
össze kéne ereszteni a jcsr-t ezekkel a szupermen botokkal
-
O-o-o! Valahol mar be lehet allitani a botok szintjet is, sot mi ki is probaltuk Hamachival osszekotve!!!
Kigranatoztak egyikunket a tankbol az "agyhalottak"
-
ilyen gyors leszek akkor?
-
Nagydög #98432 Told fel singleben a nehezseget, es akkor agyhalott cheater botok ellen jatszhatsz. Remek moka, hogy akarmelyik sarkon felbukkansz, egyszerre ersz oda a lovedekekkel. -
Landor #98431 mert 10 percig lőttél egy szélmalmot, azt hiszed már te vagy donkióte?
na majd este a squadommal rándézünk ha asszis pályát fut a coron
-
Tegnap voltam fenn POE2 cor szerveren és azon gondolkodtam, hogy most a fán gyakoroljak lőni vagy a házakat minél messzebbről, végül elkezdtem lövöldözni a szélmalomnak a maozgó lapátjait...
Kb. 10 perc után már voltunk 4-en hmmm akkor már aztán...
Szóval ma szeretném megreformálni a csatateret. Jöjjön mindenki a cor aréna szerverre este 8 fele és garantálom, hogy hatalmas és egyben maradandó élményekkel lesz gazdagabb, ha nem mindig az eget bámulja majd és a medikre vár :) -
marcio mela #98429 Ma láttam egy USMC anti-tankost aki láthatatlan autot vezetett.Sajnos nem csináltam róla képet mert gyorsan lelőttem.Furcsa látvány volt.Ült a levegőben és haladt előre. -
Madmano #98428 Köszi szépen a tanácsokat!
-
ja, szinglit hanyagold, mert ott agyhalott botok ellen tucc jáccani, aztán meg fox lepődni, ha felmész egy szerverre... -
ha érdekelnek a pontok, menj nem ranked szerverre, ismerkedj a játékkal és a térképekkel, és úgyis sokat fox szívni az elején, legtöbbször a spawnképernyőt nézed majd, aztán ha egy kicsit belejöttél, mehecc ranked-ra is. ha nem érdekelnek a pontok, menj rögtön ranked-ra
-
látom tanultál tölem vmit
-
n003 #98424 te nagy öreg! :DDD mond meg a tutit akkor te!!! -
hát persze, mert mikor meglett a pont, taktikai visszavonulás címén bemásztunk egy kocsmába :D
gáz? :D
há mind1, már a forradalmasdi se olyan mint régen :D -
szingliben sose tanul meg semmit "most ugrik a majom a vízbe ..." módszerrel lehet megtanulni játszani ami a mi időnkben a demo megjelenése volt de hát akkor ott mindenki kezdő volt mindenki a nulláról egyesek feladták a harcot míg mások királyokká lettek
-
n003 #98421 szingilben megtanulod a mapokat .. osztán mehet a netes lámulás .. igazából a mapismerete a legfontosabb -
elég ideiglenesen lett szinezve az a zászló, mert 3 körül a szerveren beállították az autoteambalanszt.
a bézrépet meg nem kisérelték meg, félve az örökös ban-tól. ;) -
Madmano #98419 Szasztok.Hol érdemes probálkozni egy kezdőnek?Tanulni a játékot?Szingliben? -
-
Fáj az igazság mi? -
n003 #98416 

-
Csak makiskodik :D -
ne offolj b+
-
Kicsit off a téma. Már van némi infó a POE2 peccsről, én ezt hívnám javításnak, nem azt a szart amit a DICE csinált.
javítás lista
Hírek és az új inf map -
n003 #98412 gyógyreggelt :)) -
nem értem ezt, tegnap nem is volt fradi meccs, akkor meg mi volt ez a randalírozás 
-
hát a frídom plészen émbot nélkül is csúnyán lepörögtek a rendőrök, miután pár ősbf42es arc befoglalta az oszlatókocsi pontot :)
hozzá se kell tennem, hogy a kiskötsögkör ebben az eseményben is szervesen kivette a részét...bár szerény személyem csak masszív hátsó koordinációs feladatokat látott el :D
még mielőtt páran nekemjönnének, hogy csinálhattam volna ehelyett értelmesebb dolgokat is, minek mentem ki, hiszen még csajozni se lehet egy ilyenen normálisan, azt leszögezném, hogy durván abból a motivációból mentem ki, hogy kinnt voltam huszadikán is, há ebből épp mé maradjak ki :D
meg nem mellékesen összejött egy spontán bf tali is :)
tanulságos volt azért minden esetre az biztos, lesz mit mesélni az unokáknak :)
a kk mozgalomhoz meg csak annyit, hogy ma az mtv székház, holnap a világ!