172102
  • Yan
    ezt hol lehet megnézni, van vmi oldal erre ha jól tom?

kösz Running hogy megcsináltad az oldalt, most már megy.
    vagy meggyógyult magátol. :)
  • Running
    Goodspeedet külön beajánlottam Borgnak bannra, nemhiába kapta meg a paraszt.
  • TS Zolly
    hehe! Még egy plusz pont Borg urnak a minuszai mellé.
  • Deqwator
    hehe most nézem
    goodspeed Dátum: 2006.09.17. 13:26 Adta: Borg
    Mondtam hogy ne tobzódj a BF2 topikban.
  • kBagyula #98445
    Jól van Izsook, de gyere át a poje 2 totyikba inkább.

Itt egy pont: . gyűjtsed csak. :DD
  • Deqwator
    .
  • izsook
    A C4-es tankokat nem is szeretitek
    No, de mind1 gyertek, gyertek mert minél többen vagyunk annál jobbat jáccunk meg persze annál több pontom lesz :)
  • Running
    a google a te jó barátod, hátha segít neked is.
  • peti94
    de akié az internet az 30+ os
  • peti94
    haha
  • haxoror
    Az oldal 16+ -os azért nem jön be neked!
  • peti94
    de nem jön be az oldal
  • n003
    FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • peti94
    az 1.4 patchot honnan lehet leszedn ??
  • koschwarz
    össze kéne ereszteni a jcsr-t ezekkel a szupermen botokkal
  • SigS
    O-o-o! Valahol mar be lehet allitani a botok szintjet is, sot mi ki is probaltuk Hamachival osszekotve!!!
    Kigranatoztak egyikunket a tankbol az "agyhalottak"
  • koschwarz
    ilyen gyors leszek akkor?
  • Nagydög
    Told fel singleben a nehezseget, es akkor agyhalott cheater botok ellen jatszhatsz. Remek moka, hogy akarmelyik sarkon felbukkansz, egyszerre ersz oda a lovedekekkel.
  • Landor
    mert 10 percig lőttél egy szélmalmot, azt hiszed már te vagy donkióte?
    na majd este a squadommal rándézünk ha asszis pályát fut a coron
  • izsook
    Tegnap voltam fenn POE2 cor szerveren és azon gondolkodtam, hogy most a fán gyakoroljak lőni vagy a házakat minél messzebbről, végül elkezdtem lövöldözni a szélmalomnak a maozgó lapátjait...
    Kb. 10 perc után már voltunk 4-en hmmm akkor már aztán...

Szóval ma szeretném megreformálni a csatateret. Jöjjön mindenki a cor aréna szerverre este 8 fele és garantálom, hogy hatalmas és egyben maradandó élményekkel lesz gazdagabb, ha nem mindig az eget bámulja majd és a medikre vár :)
  • marcio mela
    Ma láttam egy USMC anti-tankost aki láthatatlan autot vezetett.Sajnos nem csináltam róla képet mert gyorsan lelőttem.Furcsa látvány volt.Ült a levegőben és haladt előre.
  • Madmano
    Köszi szépen a tanácsokat!
  • koschwarz
    ja, szinglit hanyagold, mert ott agyhalott botok ellen tucc jáccani, aztán meg fox lepődni, ha felmész egy szerverre...
  • koschwarz
    ha érdekelnek a pontok, menj nem ranked szerverre, ismerkedj a játékkal és a térképekkel, és úgyis sokat fox szívni az elején, legtöbbször a spawnképernyőt nézed majd, aztán ha egy kicsit belejöttél, mehecc ranked-ra is. ha nem érdekelnek a pontok, menj rögtön ranked-ra
  • Yan
    látom tanultál tölem vmit
  • n003
    te nagy öreg! :DDD mond meg a tutit akkor te!!!
  • joebacsi
    hát persze, mert mikor meglett a pont, taktikai visszavonulás címén bemásztunk egy kocsmába :D
    gáz? :D
    há mind1, már a forradalmasdi se olyan mint régen :D
  • schrank
    szingliben sose tanul meg semmit "most ugrik a majom a vízbe ..." módszerrel lehet megtanulni játszani ami a mi időnkben a demo megjelenése volt de hát akkor ott mindenki kezdő volt mindenki a nulláról egyesek feladták a harcot míg mások királyokká lettek
  • n003
    szingilben megtanulod a mapokat .. osztán mehet a netes lámulás .. igazából a mapismerete a legfontosabb
  • Yan
    elég ideiglenesen lett szinezve az a zászló, mert 3 körül a szerveren beállították az autoteambalanszt.
    a bézrépet meg nem kisérelték meg, félve az örökös ban-tól. ;)
  • Madmano
    Szasztok.Hol érdemes probálkozni egy kezdőnek?Tanulni a játékot?Szingliben?
  • koschwarz
  • Running
    Fáj az igazság mi?
  • n003
  • uHs Gerzson
    Csak makiskodik :D
  • koschwarz
    ne offolj b+
  • Running
    Kicsit off a téma. Már van némi infó a POE2 peccsről, én ezt hívnám javításnak, nem azt a szart amit a DICE csinált.

javítás lista

Hírek és az új inf map
  • n003
    gyógyreggelt :))
  • koschwarz
    nem értem ezt, tegnap nem is volt fradi meccs, akkor meg mi volt ez a randalírozás
  • joebacsi
    hát a frídom plészen émbot nélkül is csúnyán lepörögtek a rendőrök, miután pár ősbf42es arc befoglalta az oszlatókocsi pontot :)
    hozzá se kell tennem, hogy a kiskötsögkör ebben az eseményben is szervesen kivette a részét...bár szerény személyem csak masszív hátsó koordinációs feladatokat látott el :D

még mielőtt páran nekemjönnének, hogy csinálhattam volna ehelyett értelmesebb dolgokat is, minek mentem ki, hiszen még csajozni se lehet egy ilyenen normálisan, azt leszögezném, hogy durván abból a motivációból mentem ki, hogy kinnt voltam huszadikán is, há ebből épp mé maradjak ki :D
    meg nem mellékesen összejött egy spontán bf tali is :)

tanulságos volt azért minden esetre az biztos, lesz mit mesélni az unokáknak :)

a kk mozgalomhoz meg csak annyit, hogy ma az mtv székház, holnap a világ!