172102
  • TS Zolly
    Namostaztáncsöndlegyenámhélámabanda!! :P
  • Kovács legény
    kuss mindenkinek
  • Ahhoj
  • joebacsi
  • Ahhoj
    ne szólogassá bé!!!
  • Zs0lt1
    most neked mi a fasz bajod van?
  • Pharolas
    Akkor fogd meg a fülcimpádat

• Zs0lt1
    hiába írod be többször bazdmeg várd ki a kibaszott sorod és ha valaki segíteni tud, akkor szól, nem kell neked itt 3-4 kommentenként felhívni a figyelmet, hogy neked olyan help kéne, amit nem tudsz magadtól megoldani.

/hazajötem melóból, és kurvára fel van baszva az agyam :P
  • Carlos599
    HAHO SEGÍTENÉTEK?!
    (Hello lenne egy kérdésem a bf2 intro zenéje, amit gitárral játcanak megvan valakinek. Ha igen el tudnátok küldeni. Adok e-mail címet
    köszönöm.)

• Platypus16
    te kis sunyi:)
  • Platypus16
    2 pina:)
  • schrank
    addig örülj amíg az asztal ugrik elő nem a szekrény
  • Carlos599
    Hello lenne egy kérdésem a bf2 intro zenéje, amit gitárral játcanak megvan valakinek. Ha igen el tudnátok küldeni. Adok e-mail címet
    köszönöm

• leveskocka
    pina
  • HTS s3rg1nh00
    kapja be a fogaskerék!
  • Fsensei
    Hát arra ne emlékeznék? Azt nem lehet elfelejteni:DD

Serginhoo-nak meg üzenem hogy bekaphatja!!! Egyébként aki azt a szöveget a nevem mellé irta, az se tudta mi az az utp kábel, ugyanis tőle kérdeztem meg, de ez egy nagyon hosszú történet:DDD
  • ERykk
  • HTS s3rg1nh00
    megszólalt Fujiryu "mi is az az UTP kábel?" Sensei
  • Danee
    háát :) emlékszel még az "ODIN , itt vagy egy ablak ahova be kell irni a bf2142 cd kulcsot..." kezdetű dumára??
  • koschwarz
    neba?? télleg????
  • Fsensei
    Az sztem csak egy rossz poén volt.Azért annyira hülye senki se lehet hogy egy 1 megánál kisebb miniimage fájllal akarjon BF2-zni...
  • Fsensei
    Hát amilyen hülye vagy, legalább 350 évesnek kéne lenned:DD Szóval itt az öregedésen kívül van valami más is:D Nem volt agyműtéted valamikor?
  • Danee
    :)))
    azért ahhoz még fiatal vagy h miniimage-el felrakd a gamet :)
  • Crem
    öregszem és hüjülök...
  • Danee
    Nagy az Isten állatkertje.. és alacsony a kerités... jajj ne Crem már teis? :)
  • Crem
    Ha már lámaságról van szó... Tegnap tudtam meg, hogy az "insert" billentyű lenyomásakor azonnal csinálok egy squadot!:DDDDD

powa
  • TS Zolly
    Csak a rajzásból nagy szapurulat ne legyen.
  • dronkZero
    Jujj, mekkora lámarajzás van... :P
  • Bence82
    hoztam láncot.jóó sokat és nagyot :)
  • TS Zolly
    Tessék.

Négyzetekbe meg amit akarsz, azt pipálsz be. Az a szűrő. Szerintem az elnevezések egyértelmüek.
  • bekecs
    tudom, néztem is, de nem tudtam meg hogyan tudok multiba játszani. Mondjuk az lehet én vagyok balf..z
    Légyszi irj pár sort. Gondolom te nyomatod mint állat.
  • TS Zolly
    Nézd csak meg a szép néniket a bannerba! Látod? Szépek mi? Van a nénik alatt egy Battlefield2 felirat. Ezt is látod? Na ez alatt tudod mivan kiirva?
  • David2006
    FAQ * Mielőtt kérdezek katt ide! * FAQ
    szivesen
  • bekecs
    Hello skacok
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogy a fenébe kell szeverre csatlakozni? Az all seeing eye-on nem jelenik meg egy szever sem. A játékból meg nem nagyon tudom hogy kell. Ott van "helyi" "lan" "uj szerver" "szeverbérlés" menüpontok. A "helyi" alatt nincs semmi szerver, a "lan"ba kér hogy reggeljek a gamespy-nál, az "új szervernél" tudok csatlakozni valami szerverekre vagy mit tudom én hova, +hogy van ez, de ezeken mindig csak egyedül találom magam. Szóval ha valaki leirná hogyan tudok multiba játszani azt megköszönném. A játék nem eredeti, 1.4 patch.
    kössz.
  • kBagyula #98535
    Barátod a gugli: link
    Bővebben: link
  • ToCsEk
    Hali, valki elmagyarázza mi az a bf2 PoE? Ez egy mód vagy mi? Tud valmi extra dolgot? Esetleg tud valki mutatni nekem belőle?
  • mesor
    Szerintem kösd meg az asztalt, hogy ne tudjon ugrálni!
  • theodor
    Hi én most szedtem le a PoE-t és egyszerűen nem tudom kicsomagolni.Beírom a jelszót és baszik kicsomagolni.
  • Bence82
    sziasztok!
    most tettem fel a special forcest de amikor elindítom újra az asztal ugrik elő.
    mi lehet a gond?
    thx
  • Danee
    ,