172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #98570 Namostaztáncsöndlegyenámhélámabanda!! :P -
kuss mindenkinek -
-
-
ne szólogassá bé!!! -
most neked mi a fasz bajod van? -
Akkor fogd meg a fülcimpádat

-
hiába írod be többször bazdmeg várd ki a kibaszott sorod és ha valaki segíteni tud, akkor szól, nem kell neked itt 3-4 kommentenként felhívni a figyelmet, hogy neked olyan help kéne, amit nem tudsz magadtól megoldani.
/hazajötem melóból, és kurvára fel van baszva az agyam :P -
Carlos599 #98562 HAHO SEGÍTENÉTEK?!
(Hello lenne egy kérdésem a bf2 intro zenéje, amit gitárral játcanak megvan valakinek. Ha igen el tudnátok küldeni. Adok e-mail címet
köszönöm.)
-
Platypus16 #98561 te kis sunyi:) -
Platypus16 #98560 2 pina:) -
addig örülj amíg az asztal ugrik elő nem a szekrény
-
Carlos599 #98558 Hello lenne egy kérdésem a bf2 intro zenéje, amit gitárral játcanak megvan valakinek. Ha igen el tudnátok küldeni. Adok e-mail címet
köszönöm
-
pina -
kapja be a fogaskerék!
-
Hát arra ne emlékeznék? Azt nem lehet elfelejteni:DD
Serginhoo-nak meg üzenem hogy bekaphatja!!! Egyébként aki azt a szöveget a nevem mellé irta, az se tudta mi az az utp kábel, ugyanis tőle kérdeztem meg, de ez egy nagyon hosszú történet:DDD -
-
megszólalt Fujiryu "mi is az az UTP kábel?" Sensei
-
háát :) emlékszel még az "ODIN , itt vagy egy ablak ahova be kell irni a bf2142 cd kulcsot..." kezdetű dumára?? -
neba?? télleg????
-
Az sztem csak egy rossz poén volt.Azért annyira hülye senki se lehet hogy egy 1 megánál kisebb miniimage fájllal akarjon BF2-zni... -
Hát amilyen hülye vagy, legalább 350 évesnek kéne lenned:DD Szóval itt az öregedésen kívül van valami más is:D Nem volt agyműtéted valamikor? -
:)))
azért ahhoz még fiatal vagy h miniimage-el felrakd a gamet :) -
öregszem és hüjülök... -
Nagy az Isten állatkertje.. és alacsony a kerités... jajj ne Crem már teis? :) -
Ha már lámaságról van szó... Tegnap tudtam meg, hogy az "insert" billentyű lenyomásakor azonnal csinálok egy squadot!:DDDDD
powa -
TS Zolly #98544 Csak a rajzásból nagy szapurulat ne legyen. -
Jujj, mekkora lámarajzás van... :P -
Bence82 #98542 hoztam láncot.jóó sokat és nagyot :) -
TS Zolly #98541 Tessék.
Négyzetekbe meg amit akarsz, azt pipálsz be. Az a szűrő. Szerintem az elnevezések egyértelmüek. -
bekecs #98540 tudom, néztem is, de nem tudtam meg hogyan tudok multiba játszani. Mondjuk az lehet én vagyok balf..z
Légyszi irj pár sort. Gondolom te nyomatod mint állat.
-
TS Zolly #98539 Nézd csak meg a szép néniket a bannerba! Látod? Szépek mi? Van a nénik alatt egy Battlefield2 felirat. Ezt is látod? Na ez alatt tudod mivan kiirva? -
David2006 #98538 FAQ * Mielőtt kérdezek katt ide! * FAQ
szivesen -
bekecs #98536 Hello skacok
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy a fenébe kell szeverre csatlakozni? Az all seeing eye-on nem jelenik meg egy szever sem. A játékból meg nem nagyon tudom hogy kell. Ott van "helyi" "lan" "uj szerver" "szeverbérlés" menüpontok. A "helyi" alatt nincs semmi szerver, a "lan"ba kér hogy reggeljek a gamespy-nál, az "új szervernél" tudok csatlakozni valami szerverekre vagy mit tudom én hova, +hogy van ez, de ezeken mindig csak egyedül találom magam. Szóval ha valaki leirná hogyan tudok multiba játszani azt megköszönném. A játék nem eredeti, 1.4 patch.
kössz. -
Barátod a gugli: link
Bővebben: link
-
Hali, valki elmagyarázza mi az a bf2 PoE? Ez egy mód vagy mi? Tud valmi extra dolgot? Esetleg tud valki mutatni nekem belőle? -
Szerintem kösd meg az asztalt, hogy ne tudjon ugrálni! -
theodor #98532 Hi én most szedtem le a PoE-t és egyszerűen nem tudom kicsomagolni.Beírom a jelszót és baszik kicsomagolni. -
Bence82 #98531 sziasztok!
most tettem fel a special forcest de amikor elindítom újra az asztal ugrik elő.
mi lehet a gond?
thx -
,