172102
  • Deqwator
    az én pontjaim nem köcsögök
  • Danee
    nemá bazzeg minden huszadik hozzászolás egy kurva pont vagy vesszö b+ :)
  • Kovács legény
    ,
  • Ahhoj
    .
  • David2006
    .

b+ már ilyen köcsög pontok kellenek hogy beinditsuk a topikot:)
  • Deqwator
    .
  • Platypus16
    van is mit tanulnod tőlem:)
  • Danee
    HBD cofb-borg ! :)
  • Running
    Ismét módosult a mapválasztás, immáron véglegesen!!!!

A térkép választás a következőképpen kell h történjen. Minden alap térkép választható a csoportmeccsek során, de ugyanaz a választott térkép 2x csak a Homemap lehet. Magyarul a csoportban minden klánnak 5 meccse lesz, ebből a homemapját 2x használhatja fel, a maradék 3 meccsen más térképet kell választania. A Homemapokat a Runningnak kell leadni, hogy az oldalra fel tudja tenni. A csoportmeccsekről továbbjutott csapatokat a térképválasztásban nem korlátozzuk.

Azok a csapatok akik már fixáltak le meccseket azok gondolják át nem változtatják e a térképeket, mert javítom akkor.
    Sajnos szükség volt erre a lépésre, mert néhány probléma felmerült a térképek megadásával kapcsolatban.

Elnézést kérek a kellemetlenségekért!
  • Danee
    jajjbaze megszolalt má nagyokos :))9
  • Platypus16
    te eleve egy büntetés vagy a sceneben
  • Platypus16
    Nálam sincs, pláne, hogy lassan 2 hete nem bf-eztem:)
  • Danee
    ekurtuk. nem kicsit. nagyon :)))
    jajjgeci büntit akarok :)))
  • vsly
    Jó neked
  • mesor
    Lehet, hogy én jó patchet szedtem le, vagy csíter vagyok, de nálam nincsenek ilyen problémák!
  • Boxer HUN
    Húúúú bakker...

Az 1.3 -as javítás után nem láttam tőletek ennyi bug leírást... Kezdem azt érezni, hogy okkal, oknélkül is keresitek a kivetnivalókat, és egyre kevesebbet foglalkoztok a tényleges játékkal...
  • Running
    LÓF***T!
  • joebacsi
    MONNYONLE!
  • joebacsi
    jó, hát tudod milyen nehéz itt középeurópában 5 nagyfaszú mindenre kapható bantunégert találni...főleg most így neked hétvégére? :D
  • Running
    Joe-nak megvolt a lehetőseg h ezen változtasson, de nem élt ezzel, ha valakit hibáztatni akartok akkor ő legyen az.
  • SigS
    A vaktoltenyes TV-raketa mar regi bug, viszont arrol nem hallottam senki panaszkodni hogy a bombazok lezer-bemeros szutyka is rendszeresen csak egyenesen repul, ossze-vissza tolti be, es ha tul kicsi szogben repul ra a pilota akkor hiaba meri be, elmegy teljesen masfele...
  • Running
    Tudom mit beszéltünk és gondolkodtam is a dolgon...végülis nem így lett, hanem amúgy. Kihívás rulez.
  • joebacsi
    nagyon is jól beszéltétek! :)
  • badsec
    Szerintem sem így kellene! Tegnap is azt beszéltük, hogy egymás után nem lehet ugyanazt a mapot választani, mint az elöző conquest kupában. Szerintem inkább így kellene, nem pedig úgy hogy mindig másikat kell választani!
  • koschwarz
    érdekes, nekem is volt ilyen késsel messziről ölő dolog. legalábbis azt írta ki, bár tényleg nem olyan volt, amint amikor lelőnek tehát megy le a csík, hanem egyik pillanatról a másikra. miközben az uav-n egy ellenség se volt a közvetlen közelemben. lehet hogy betették a késdobálást is az 1.4-be? melyik gombbal lehet késdobálás közben zoomolni?
  • joebacsi
    nemá :(

Sajnos szükség volt erre a lépésre, mert néhány probléma felmerült a térképek megadásával kapcsolatban.
    mégis mi?
  • Murry
    v1.4
    További bugok:

+TV rakéta időnként besül. Csak hangja van, de kilőni már nem lövi ki.
    +TV rakéta nagyon ritkán, csak egyenesen megy. Nem irányítható.
    +Szerver join közben, community logo, szerver port néha nem látszik.
    +Pisztoly időnként kihagy.
    + stb...

Furcsa csalás gyanus dolgok amiket mostanában tapasztaltam:

- 10-15m-ről lekéselő ellenség.
    - 5 db DAO-12 es lövés kibíró nekem háttal 1 m-re álló ellenség.
    - Mesterlövés puskával lövöldöző ember, aki lövésenként 1 csíkkal gyengíti a tankom páncélzatát.
    -Lángoló helikopter ami még 6 SMAW rakétát kibír.
    -Gyalogos akit telibe kap az Arty amitől repül egy jóizűt, majd tovább fut, eközben 2 tank lő bele 4-et 4-et, és közben folyamatosan gépuskázzák, és végül csak elgázolni lehet. (magyar játékos)
    -APC ami oldalról kap 6 teli tanklövést majd rámfordul, és 1 rakétával kiszedi a zsír új tankomat szemből.
    -Ellenséges aknákon átmenő tank
    -Mesterlövész puskával assaultozó gyalogos, aki futás közben fejlövéseket oszt.
    stb...
  • SigS
    + Ugyanugy kidobal asztalra csak kevesebbszer
    + 2-3x ALT+TAB-olasnal van hogy automatikusan atvalt angol billentyuzetre
    + szervert nem lehet rakattintassal frissiteni
    + talalti hangot es effektet hallasz de nem sebzodik
    + stb...stb...
  • Running
    Tegnap játszottam másodjára az 1.4-el.
    Bugok:
    Szerverinfó továbbra is szar, nincs szervernév, ip, stb...
    Befagytott hangok ha restart map van
    Tow-ból kilőtt rakéta nem jelenik meg és nem csapódik be semmibe
    Medic shock-padd befagyás, 2x-3x összeveri őket mire egy1x használni tudod.
    Lagok, alacsony pingnél, 20 golyók emberekbe...
    Egyelőre ennyi.

Persze nem direkt basszák át az embereket, elhisszük h 4 hónap fejlesztőmunka után ennyire képesek. Csak vonjuk párhuzamba a POE2 peccs hibajavítási listáját, máris egyértelmű h 1 éve verik át az embereket.
  • uHs Gerzson
    Megint :)
  • Kovács legény
    aztmondták hogyí kijavitják ezt az 1.4 re de ezekszerint nem sikerült
  • Kovács legény
    ien már velem is előfordult:)
  • koschwarz
    szerintem egy win reinstall 3x segíthet
  • OculusDei
    hello sziasztok!
    most szedtem le a játékot a gépről. azóta nem megy. tudtok segíteni, hogy most mivan? a fakut olvastam, és? ja, az ikonok is eltűntek!

()
  • Kovács legény
    derüs pittymallatot!
  • Korpsweb
    Üdv! Ha még nem láttátok...:)
    tüntetés
  • Running
    FIGYELEM HUNCUPOS CSAPATOK!!!
    A térkép választás a következőképpen kell h történjen. Minden alap térkép választható de a Conquest 16 Kupa során csak 1x. Vagyis ha a csapat 1x már kiválasztotta magának például a Kubra Dam-ot akkor a későbbi meccsei során azt már nem választhatja. Tessék eme feltételek mellett taktikázni a térkép választással.
    - A csapatok ha megegyeztek az időpontban és a térképekben, akkor küldjék el nekem még a meccs előtt h fel tudjam vinni az oldalra.
    - Amelyik csapat 2x játszik ugyanazon a mapon a kupa során, a 2.-ra játszott meccse természetesen érvénytelen, ezért érdemes odafigyelni erre.

Azok a csapatok akik már fixáltak le meccseket azok gondolják át nem változtatják e a térképeket, mert javítom akkor.

Elnézést kérek a kellemetlenségekért!
  • Fsensei
    Nah ez a nap is jól indul:D
  • Crem
    jahhh..:)

morgen!
  • erdos
    Pálinkás jóreggelét