172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #98610 az én pontjaim nem köcsögök 
-
nemá bazzeg minden huszadik hozzászolás egy kurva pont vagy vesszö b+ :) -
, -
. -
David2006 #98606 .
b+ már ilyen köcsög pontok kellenek hogy beinditsuk a topikot:) -
Deqwator #98605 . -
Platypus16 #98604 van is mit tanulnod tőlem:) -
HBD cofb-borg ! :) -
Ismét módosult a mapválasztás, immáron véglegesen!!!!
A térkép választás a következőképpen kell h történjen. Minden alap térkép választható a csoportmeccsek során, de ugyanaz a választott térkép 2x csak a Homemap lehet. Magyarul a csoportban minden klánnak 5 meccse lesz, ebből a homemapját 2x használhatja fel, a maradék 3 meccsen más térképet kell választania. A Homemapokat a Runningnak kell leadni, hogy az oldalra fel tudja tenni. A csoportmeccsekről továbbjutott csapatokat a térképválasztásban nem korlátozzuk.
Azok a csapatok akik már fixáltak le meccseket azok gondolják át nem változtatják e a térképeket, mert javítom akkor.
Sajnos szükség volt erre a lépésre, mert néhány probléma felmerült a térképek megadásával kapcsolatban.
Elnézést kérek a kellemetlenségekért!
-
jajjbaze megszolalt má nagyokos :))9 -
Platypus16 #98600 te eleve egy büntetés vagy a sceneben
-
Platypus16 #98599 Nálam sincs, pláne, hogy lassan 2 hete nem bf-eztem:) -
ekurtuk. nem kicsit. nagyon :)))
jajjgeci büntit akarok :))) -
Jó neked
-
Lehet, hogy én jó patchet szedtem le, vagy csíter vagyok, de nálam nincsenek ilyen problémák!
-
Húúúú bakker...
Az 1.3 -as javítás után nem láttam tőletek ennyi bug leírást... Kezdem azt érezni, hogy okkal, oknélkül is keresitek a kivetnivalókat, és egyre kevesebbet foglalkoztok a tényleges játékkal...
-
LÓF***T!
-
MONNYONLE! -
jó, hát tudod milyen nehéz itt középeurópában 5 nagyfaszú mindenre kapható bantunégert találni...főleg most így neked hétvégére? :D -
Joe-nak megvolt a lehetőseg h ezen változtasson, de nem élt ezzel, ha valakit hibáztatni akartok akkor ő legyen az.
-
A vaktoltenyes TV-raketa mar regi bug, viszont arrol nem hallottam senki panaszkodni hogy a bombazok lezer-bemeros szutyka is rendszeresen csak egyenesen repul, ossze-vissza tolti be, es ha tul kicsi szogben repul ra a pilota akkor hiaba meri be, elmegy teljesen masfele...
-
Tudom mit beszéltünk és gondolkodtam is a dolgon...végülis nem így lett, hanem amúgy. Kihívás rulez. -
nagyon is jól beszéltétek! :) -
Szerintem sem így kellene! Tegnap is azt beszéltük, hogy egymás után nem lehet ugyanazt a mapot választani, mint az elöző conquest kupában. Szerintem inkább így kellene, nem pedig úgy hogy mindig másikat kell választani!
-
érdekes, nekem is volt ilyen késsel messziről ölő dolog. legalábbis azt írta ki, bár tényleg nem olyan volt, amint amikor lelőnek tehát megy le a csík, hanem egyik pillanatról a másikra. miközben az uav-n egy ellenség se volt a közvetlen közelemben. lehet hogy betették a késdobálást is az 1.4-be? melyik gombbal lehet késdobálás közben zoomolni? 

-
nemá :(
Sajnos szükség volt erre a lépésre, mert néhány probléma felmerült a térképek megadásával kapcsolatban.
mégis mi? -
v1.4
További bugok:
+TV rakéta időnként besül. Csak hangja van, de kilőni már nem lövi ki.
+TV rakéta nagyon ritkán, csak egyenesen megy. Nem irányítható.
+Szerver join közben, community logo, szerver port néha nem látszik.
+Pisztoly időnként kihagy.
+ stb...
Furcsa csalás gyanus dolgok amiket mostanában tapasztaltam:
- 10-15m-ről lekéselő ellenség.
- 5 db DAO-12 es lövés kibíró nekem háttal 1 m-re álló ellenség.
- Mesterlövés puskával lövöldöző ember, aki lövésenként 1 csíkkal gyengíti a tankom páncélzatát.
-Lángoló helikopter ami még 6 SMAW rakétát kibír.
-Gyalogos akit telibe kap az Arty amitől repül egy jóizűt, majd tovább fut, eközben 2 tank lő bele 4-et 4-et, és közben folyamatosan gépuskázzák, és végül csak elgázolni lehet. (magyar játékos)
-APC ami oldalról kap 6 teli tanklövést majd rámfordul, és 1 rakétával kiszedi a zsír új tankomat szemből.
-Ellenséges aknákon átmenő tank
-Mesterlövész puskával assaultozó gyalogos, aki futás közben fejlövéseket oszt.
stb... -
+ Ugyanugy kidobal asztalra csak kevesebbszer
+ 2-3x ALT+TAB-olasnal van hogy automatikusan atvalt angol billentyuzetre
+ szervert nem lehet rakattintassal frissiteni
+ talalti hangot es effektet hallasz de nem sebzodik
+ stb...stb...
-
Tegnap játszottam másodjára az 1.4-el.
Bugok:
Szerverinfó továbbra is szar, nincs szervernév, ip, stb...
Befagytott hangok ha restart map van
Tow-ból kilőtt rakéta nem jelenik meg és nem csapódik be semmibe
Medic shock-padd befagyás, 2x-3x összeveri őket mire egy1x használni tudod.
Lagok, alacsony pingnél, 20 golyók emberekbe...
Egyelőre ennyi.
Persze nem direkt basszák át az embereket, elhisszük h 4 hónap fejlesztőmunka után ennyire képesek. Csak vonjuk párhuzamba a POE2 peccs hibajavítási listáját, máris egyértelmű h 1 éve verik át az embereket. -
Megint :) -
aztmondták hogyí kijavitják ezt az 1.4 re de ezekszerint nem sikerült -
ien már velem is előfordult:) -
szerintem egy win reinstall 3x segíthet 

-
OculusDei #98577 hello sziasztok!
most szedtem le a játékot a gépről. azóta nem megy. tudtok segíteni, hogy most mivan? a fakut olvastam, és? ja, az ikonok is eltűntek!
(
)
-
derüs pittymallatot! -
Korpsweb #98575 Üdv! Ha még nem láttátok...:)
tüntetés -
FIGYELEM HUNCUPOS CSAPATOK!!!
A térkép választás a következőképpen kell h történjen. Minden alap térkép választható de a Conquest 16 Kupa során csak 1x. Vagyis ha a csapat 1x már kiválasztotta magának például a Kubra Dam-ot akkor a későbbi meccsei során azt már nem választhatja. Tessék eme feltételek mellett taktikázni a térkép választással.
- A csapatok ha megegyeztek az időpontban és a térképekben, akkor küldjék el nekem még a meccs előtt h fel tudjam vinni az oldalra.
- Amelyik csapat 2x játszik ugyanazon a mapon a kupa során, a 2.-ra játszott meccse természetesen érvénytelen, ezért érdemes odafigyelni erre.
Azok a csapatok akik már fixáltak le meccseket azok gondolják át nem változtatják e a térképeket, mert javítom akkor.
Elnézést kérek a kellemetlenségekért! -
Nah ez a nap is jól indul:D -
jahhh..:)
morgen! -
Pálinkás jóreggelét