172102
  • joebacsi
    ehh, azé a kreativitásra még gyúrj egy kicsit :D
  • Fsensei
    Amúgy vu|_v@***-s nickem már van egy pár:DDD
  • Fsensei
    Szeretek új nickeket csinálni magamnak:D
  • joebacsi
    fasza, amúgy miez a fantom izé fasság?
  • Fsensei
    Hát lézerfegyós Bf nálam nem versenyzik szóval majd megpróbálhatsz revansot venni:D
  • joebacsi
    jó volt az 5nek is...de akkor is az ilyen ugrálós hülyegyerekek miatt van néha tele a faszom a bf2vel, kicsit vicces, hogy ketten tárazzuk rád az ak-t, aztán végül mi halunk meg :)
    no mind1, az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy poe normális sebzésrendszerén kicsit ellustultunk, csakmost huncupra nemárt kicsit levakarni magunkról a rozsdát :)
    egyébként remélem az idióta lézerfegyós bf2 mod helyett inkább majd teis jössz arma-val játszani...nah ott majd ugrálhatsz bameg, megfizetsz majd mindenért :D
  • Fsensei
    Meg azért az se volt rossz amikor én mareadtam hátul egyedül a mecseten és leírtottam 10 embert:D
  • joebacsi
    amíg te a kést nyomkodtad belém, addig én kitáraztam rád az ak-t, szal sztem ugyanott vagyunk, azon a ponton valahogy nemakarta a szerver feldolgozni a hit-eket :D
  • Fsensei
    Mondjuk az volt a legjobb hogy beléd meg szucsy-ba is hároszor kellett a kést nyomni neked meg elsőre sikerült:DDD
  • Fsensei
    Ja az jó volt ahogy megszáltuk a szervert:D Csak ott volt az a nyomi #low-os gyerek akinek túl sok boomhedshootot adtam aztán begurult:D Meg a késharcok is jók voltak:PPP
  • joebacsi
    tegnap milyen fasza kis magyar szervert csináltunk abból a 20/20as infből...egész addig, amíg megnem pusztult :)
    csak néha frusztráló volt, hogy pl hármunkon kívül a maradék 5 ember szartse csinál (persze külföldi balhere az összes :))
  • SigS
    Szótár
    Egyebkent leteznek a magyar nyelvben olyan szavak is mint pl. a "sziasztok" , "legyel szives", "koszonom" ...

• Fsensei
    Azt hogy ledobott a pb és az indok angolul következik, teljesen magyarul az alatta lévő téglalapban van az ok amiért kibasztak csak hát az is inglisül:D
  • schrank
    az kevés teljes regcleaning
  • Colton
    De ujra telepitettem!
  • schrank
    amúgy ha ennyire utána néztél a botok számának növelésére akkor gondolom elolvastad a mondat végét is ahol le van írva ha bármit belepiszkálsz a fájlokban lőttek az on-line játéknak
  • Colton
    Téged hogy hivnak a az onlinon?
  • Colton
    Most Meg ezt a hiba üzenetet adja be!

You Have Been Disconnect by punkbuster. The Reason follows in english below.

ez mit jelent?
  • schrank
    ha van neted akkor vagy játszol neten a bf2-vel vagy szopasd magad tovább a single fasságaiddal te idióta a bf2 on-line game a single mapok meg sem közelítik az online-t se méretben se játékosok számában
  • Colton
    Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 32
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)

Na és azt az első amihez az van irva hogy AiDefalut.ai Na Azt mivé kell át nevezni?
  • Danee
    mivan?
  • Colton
    Mivé kell átnevezni a AIDefalut.ai-T??
  • Danee
    ha tettél fel magyaritást vagy csitet akkor rakd ujra a bf2-t :P
  • Colton
    You Have BeenKickid Via Punk Buster(for 0 Minutes)...
    RESTRICTION:INADEQUATE O/S PRIVILEGES

ezt irja be hibaként!
  • TS Zolly
    Vegyél vissza a videó beállításon, és a single playert feljesd el, ez inkább multis játék.
  • papafater1
    szeva skacok!Zsír új bf2-es vagyok!Lenne egy kérdésem:Tegnap felraktam a játékot és amikor single playerben el akarom indítani a játékot,akkor a fele töltésnél(collision,Geometry-nél) a játék kidob.Tudtok valami megoldást?Köszi!
  • atomboy
    Alahuzasok awards-n: teljesitetted az elvart szint, es IAR (In A Round, 1 koron belul) felteltellel megszerezheted...
    Csik: minden siten mas lathato, van, ahol 0-tol indulva meri %-t, van, ahol elozo ranghoz kepest.
  • Menotti
    Itt a stat:

http://bf2s.com/player/57949300/

Köszi a válaszokat.
    A másik,ha már itt járunk...
    Az awards-nál mik az aláhúzások?
    Más..Itt azt látom,hogy a következő rangig van kb 300 napom.
    Viszont ha a játékon belül nézem meg a Bfhq-t akkor fullon van a csík(nem pedig félig mint a bf2s.com-on
  • Fsensei
    Ezt bonyolúlt neked elmagyarázni
  • atomboy
    Nem ujraelesztes, az a revive. Ami kell, heal, azaz a tarsaid felveszik a elsosegely csomagot. Persze nem 5 csomagot kell kiosztani, hanem 5 embereletnyit. :p
  • schrank
    hány medic csomag egy heal mert szerintem ha a kézben tartott csomaggal gyógyít akkor kap rá healt
  • Fsensei
    Hát az 5 újraélesztés az nem stimmel, 5 healing point kell hozzá amit egyszerű megszerezni hiszen csak egy nagy összecsapás elött dobálni kell a medic csomagokat.

Benyomod a bf2s.com-os statod? Akkor még tudunk segíteni hogy miben kell statpaddingolni...
  • Menotti
    Sziasztok

Rágyúrtam a "Basic First Aid Badge"-re (5 ujraélesztés? egy körön belül,ha jól tudom...)
    Töbször is megcsináltam,mégse kapom meg...
    Ötleteket várok..(természetesen rankeden játszom...)
  • Platypus16
    ittasan sem szabad transzportcigánykodni
  • schrank
    igyátok meg szépen a stamesznyi trendi italotokat aztán forduljatok a falfelé és alvás mindjárt vasárnap reggel van nem szeretném ha a misén ásítoznátok
  • HTS s3rg1nh00
    hogyhogy Te ezt csak most vetted észre?ez egy axióma,nem bizonyítjuk...
  • Danee
    baze nem vagy semmi :) egy igazi hülye :)))
  • Platypus16
    Itt meg a nevető harmadik
  • schrank
    csak úgy efektíve kérdezték ki ez a két fasz nem konkrétan a linkelt két faszra gondoltak
  • JCSR Apache
    Szépjóestét!
    Nem akarok túl idiótának hangzani(ami neméz, de..) Hogy lennének má' ők???