172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mien uzsi ??? vazze, melózom, te dinka!
-
nnna mi volt az uzsi a napköziben 
-
Üdvözlet az uraknak TM!
-
ki ez a sok kis buz; így várom úgy várom azt játszani meg nem tud egyik ratyi se
-
De mi télleg nem vagyunk benne a kk-ban.Csak ezek a nyomik, velünk akarnak felvágni...Méghogy engem meg Gerzsont, bérbeadhat egy ilyen másodosztályú diktátor mint Joebácsi...Nah lol... 
-
Platypus16 #98846 És ha már témánál vagyunk:) -
Platypus16 #98845 Érdekes, hogy még meg se jelent a 2142, de máris a következőn törik a fejüket a DICE-sek... Csak nem látják a 2142-nek a végzetét?:) -
nem,a 2142 után következő bf rész lesz,amiben lesz kidolgozottabb single rész a konzolok miatt,de pcn a húzóerő a multi lesz(a 2nél is ezt mondták...
)
-
Padavane #98843 Fenn FAQ.
" CSáó
még mindig az a problem hogy a bf 2 patchelve van de amikó elindítom a gammát
sötét kép és kidob az asztalra.
mi erre az prvosság a robitussínon kívűl???
please help má!
Indítás után fekete képernyő:
* Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)(6,5 MB)
* Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat ---->
ATI problémák
Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
ATI driver letöltés
Fekete képernyő
A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba smile.gif
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Forrás: ftp2.sly.hu
A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).
NVIDIA problémák
Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. "
-
vki plz help #98817
vmi lehetséges megoldás? -
Steve79 #98841 Is is, de inkább lassulsz barátom 
-
Nagydög #98840 Noveltek a staminat az 1.4-ben. Mokas is volt, hogy legfeljebb sikatorokon tudott atsprintelni az ember, mert amugy mar a masodik sav kozepen kifulladt. Talalatbol elvileg most se kell kevesebb, de javitottak a netkodon. Most is ugyanaz az egy-ket talalat nyir ki egy embert, csak most amit talalatnak latsz az tenyleg talal is tobbnyire. -
lammaer #98839 Srácok, világositsatok fel hogy bennem van a hiba vagy az 1.4-es patch valahogy árkádosra vette a figurát?
Szóval, 1.3-ig nyomultam a BF2-vel, alapjátékkal és modokkal (NAW, USI) is. Kisebb szünet után tegnap nyomtam egy kört 1.4-el és valahogy olyan Quake feelingem lett... az emberek tök gyorsan szaladnak, jumpolgatnak össze-vissza, 1-2 lövéstől mindenki fekszik.. olyan furcsa az egész, valahogy nem erre emlékeztem. Ezt az 1.4 csinálta, vagy csak lassultam agyilag? -
-
haxoror #98837 Kár hogy cancel lesz... :( -
ea b@szik küldeni elvileg hivatalos szerverfileokat...de az érintettek majd úgyis válaszolnak... -
Van egy láma kérdésem: magyar ranked szerver lesz még valamikor, vagy végleg megszűntek (legalábbis gamemonitor.com-on egy se látszik) ? -
Spicli #98834 Friss fogás:
PsB:6570 V009507AE SOHA Simetro alias 86.101.11.50 PB HACK #130335
$
-
n003 #98832 háát a lehjobbakat mindég előre kűggyük!! :D -
tegyük hozzá, hogy windows alól szigorúan :D -
Alalplapi BIOS frissítés. -
Akkor már tudom miért vagyok az első vonalban mindig 
MEgha egy kk bekerül egy tiszta területre akor azok az alárendeltjei lesznek :D -
az még nem kizáró oka annak, hogy neküldjünk a darálóba :D
meg különben is, hogynézne már ki, ha egy kisköcsögöt küldenénk kölcsönbe a csapatokhoz...még megtérítené őket...még nemjött el az idő, hogy a világ 1 nagy köcsög alatt egyesüljön, szóval ezzel még várni kell -
jaja, elvileg valamikor október vége...majd zaklatom bb-t konkrétabbak miatt :) -
n003 #98826 Fuji is úgy tuggya saját magáróó :DDD -
De én nem vagyok benne a kisköcsög körben
-
klánkurva gerzson nemmegy lízingbe, max bérelhetik ócsóé :) -
n003 #98823 jahh és ennél a fő
nél kell fizetni 

apropó!! lesz klán-bf vagymiapicsa tali vagy nem?????!!!!!!!!! -
n003 #98822 HÍRDETÉS!!!
a KisKöcsögkörtől lehet lízingelni jóképességű klánkurvákat! díjazásuk egyéni megbeszélés alapján! napi ajánlatunk:
- 1db Gerzson (jelenleg coRDHA emblémás)
- 1db Fuji (valahol a JCSR és Horda padja között a padaláivva)
- 1db Janek (erősen freeware jelleggel)
:DD -
ehh, már ígyis vagytok félmillióan :)
csak nem valami forradalomfélére készültök...elég divatos lett mostanában :D -
n003 #98820 gyógyreggelt :) -
HaLlak65 #98819 www.venyclan.hu megint nem megy a linkem -
HaLlak65 #98818 Ismét toborzásra adjuk a fejünket! (mi a VéNY :D)
Akiket keresünk:
-befejezte a mutálását
-együttműködési készség
-pályaismeret
-pilóták előnyben, bár nem feltétel
-sok szabad este
Amit kínálunk: saját TS, Email, FTP, bf2 szerver, s tagság magyarország egyik elit bf2 klánjába.
3 hét próbaidő, majd döntés a klán érdekeit a legjobban szem előtt tartva
jelentkezni: a itt, a fórumban, vagy az oldalon. -
uj konfigon nem tudok 5 percet sem játszani és kidob az asztalra....
régin faszán ment a gém vmi ötlet esetleg? -
nincs elég hideg kinn ecsém:)
-
off
ja már értem h miaz a track ir...
de ilyen már van ps2 re is....
csak kicsit máshogy....
tehát nem kell tekergetn semmit...miközben vezetsz, hiszen 3 db PS2 és 3 bd játék LANban periférikusra tolja ki a látószöget...
cockpit1
cockpit2
a hidraulika már csak hab a tortán:)
amúgy tracklószar a ps3ban is lesz....X360-on a PGR3 progiban is van -
de mi az a track ir?
-
nnna milliomos palánta lassan linkelheted a full extrás kazánod display-ének a képét
-
ebbe nincs trackir, csak egy nagyobbacska monitor (tv?), egy csicsásabb szék, egy nemtúlrossz kormány, meg egy renderkép :)
(najó, még mielőtt nekem esnél, ez utóbbiban nemvagyok biztos :D) -
trekkíer nincs pléjsztésönhöz, gran turismo nincs pchez...szal akkoris értelmetlen ennyire kidolgozni a belsőt :D
szóval hamég vanis ilyened, max ilyen szutykokkal kell beérned, de gondolom ezzel te is tisztában vagy :)