172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nah akkor 3psilon hogy kerül a coRDHA-ba??? Nem mintha zavarna, de a töményet ő se bírja :DDDD Vagy csak egy kis szent és nem iszik:D Ami nem igaz mert egy felest belenyomtunk :DDD -
ne szerénkedj!
kivel hoztam össze a tekilás-pólót? :))) -
de rád nem is vagyunk kiváncsiak, ellenbe vele. -
FLECK #98968 Téged se kérdezett senki :) -

(ez lemaradt :) -
Szeretnél bekerülni mi? :P -
Deqwator #98965 kérdeztem? -
Deqwator #98964 ebbe most az a kurvajó hogy 4évig baszom a rezet a suliba mert olyanokat "tanulok"amihez baszottul nincs kedvem -
FLECK #98963 Mi 30an vagyunk, és énekórán carmina burana-t énekelünk... -
nekünk éreccségiig már nemlesz infó...ének meg rajz bezzeg igen,még jó h infó-angol fakot szteretnék felvenni jövőre
-
Deqwator #98961 Tök jó hogy informatikára jelentkeztem és heti 3óra informatikánk van,tavaly 1óránk volt info és volt énekóránk(26 fiú lol), anyagism., műszaki rajz 10.be.Most nincs énekóránk ,de van társadalom ismeret ami egészen jó óra,[statika, közlekedés és vasút, szakmai gyakorlat(hidakat kell rajzolni)]ezeknek mi köze van az informatikához? -
Hat igen...nekem is jo lenne ha olvasasbol megkapnam a kegyelemkettest
-
én nonstop kosaraztam, és nem álltam bukásra semmiből, de soxor a tanár személyesen jött le az udvarra, hogy felráncigáljon az órára...hja a régi szép idők
-
énse... németböl meglesz talán a hármas is :))idén kezdtem el tanulni de már jo lenne leadni... :S -
Hm, en is jatszottam anno a suli mellett, megsem alltam sosem bukasra semmibol... :) -

-
nem is illettem bele a helizős terveidbe,mikor a HTSel soha mást nem is csináltunk,csak infantryztunk^^nehéz is volt beleilleni egy olyan szerepbe,ahova erőltetnek:)
szóval gondoltam kösz elég,meghát bejött a suli is,az már más kérdés h.olyan erdőgazdaságom van a naplóban egy hónap alatt mindt az összes tizedikesnek rajtam kívül:DDDD bár az is igaz,a rajztanár agyba-főbe dícsért a munkámért,még kiállításra is elkűlte meg mittomén,asz' mégis miből állt?kinyomtattam 6db képet a zötvenhatos forradalomról,bementem,adott egy újságot befetve ződre h.ragasszam rá,10 perc alatt megvolt és akkora ötöst kaptam rá mint még soha :DDDD looool...
amúgy még én se tudom,érdemes-e folytatni a klánozást,de majd még döntök milyen csapatban leszek-nem leszek maki:))) -
Erdos: ezt motivációnak is beírhatjuk a sok feltörekvő zöldfűlünek :)
Joebá': azért jó hogy most mondod és nem aznap este amikor elöször a kezembe nyomták :D -
szucsy pálinkája a joker, az kiüt minden mást :D
(meg mindenkit persze :)) -
A tehetséget lehet akarattal pótolni látod
-
húúú B+ nem is emlékszem, hogy ennyi mindennek megfeleltem volna valaha, igaz Szücsy pálinkáját csakvalahogy legyűrtem :D -
És még hogy kishazánkban nincs karrierlehetőség???
-
nem, tecsak szimplán kis pöcs vagy...a retardált az olyan felnőtt, aki szellemileg egy kis pöcs szintjén van...szóval még pár év, és akár retardált is lehetsz :D -
Nagydög #98948 Szo sincs rola. A retardaltsagon te mar regen tulleptel. A tudosok jelenleg is megallas nelkul dolgoznak Kazinczy klonozasan, hogy uj, a celnak megfelelo kifejezest talaljon az allapotodra. -
j4n3k #98947 Mi az a retardált? :D olyan mint én? 
-
Annyira megfelelek hogy lehet én vagyok a Dzsóbácsi
-
elég ha megiszod! birni nem kell ;)
jah, azt Dzsó kihagyta, hogy Szücsy-féle bemutatkozópálinkából :)))
naa, az a félelmetes, nem a medve! :D -
nekem sem jó, én retardált vagyok
-
ennyi sokmindennnek megfelelni
-
TS Zolly #98942 B+!!! Én kiestem a rostán. :( Nem bírom a töményet. :( -
najó, ezen még dolgozni kell, de most 1 perc alatt ennyit sikerült alkotni, most rohanok... -
öö azért az a végtelenített próbaidő nem csak úgy hasraütésre lett :)
szerdzsi fiatalka még nagyon...ellenben ti látom héjjaként lecsaptok a lob nemwowozó különítményére, hogy eszem a zuzátokat :D
ja juteszembe hamár ittartunk, akkó miis (coRDHA) toborzunk (hamá ez a divat :))
előny:
- bírod a töményet
- kibaszottul motivált vagy
- nemkevésbé megbízható
- gyűlölöd a wowot
hátrány (kvázi kizáró ok)
- 18-
- retardáltság
info+jelentkezés: www.rdha.hu -
ja, meg a "meleg" érdeklődés sem passzolt az ízlésemhez... 

-
szerzsi esete nagyon hasonlít az enyémre a horda-béli pályafutásomat tekintve. maraggyunk annyiban, hogy ki-inaktivizáltam magam a hordából 

bár tudom hogy a gyerek mellett nem tudtam volna így sem-úgy sem annyit jáccani amennyi kell. most már hetente ha 1-2 óra összejön, az is hétvégén
-
n003 #98937 ahogy JóBátsi írta "záldozat" :DD azéé nem csak rajtung múlott a dolog .. Drill pl simán tag lett azalatt mig te is lehettél volna csak ő átlag 2naponta volt ts-en, jött gyakra(főre) :DD szal te sem mutattál túl sok akktivitást irányunkba! -
pedig mint falumbeli próbáltam szoktatni hozzá :)
de nem jött össze. -
Nem mintha baszogatni akarnám szerdzsit, de biztos beuntam volna a várakozást 1 hónap után és kerestem volna más csapatot. Majdnem minden klán keres folyamatosan embert, kivéve az frx mert azok zárt körű melegklubbot alkottak, nem úgy mint a Horda aki vár minden meleg érdeklődőt, de ez most más téma, eltértem a tárgytól, szóval érdeklődhetett volna más csapat iránt is szerintem... -
szerdzsi a záldozat :)
mi próbáltunk mindent, de nemnagyon illet be a klánprofilba :)
(nembírja a töményet :D) -
TS Zolly #98933 Konyektálni lehet azzal szerverre. De egy picit bonyolult regisztrálni, neked nem fog sikerüln :D -
most csak azért is letöltöttem az xfire-t de ha nem fog tetszeni akkor valaki ...csán lesz rúgva az biztos