172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #99209 nem vagyok kiakadva, csak próbálom megértetni a csalás fogalmát egyesekkel. látom hiába -
willis #99208 bocs, ezt nem tudtam.
megkövetlek tudatlanságomér! :) -
már ne haragudj, de nem értem, hogy mért akadsz ki ezen. spawnkill volt, van, lesz, egyszer kapsz egyszer adsz. ennyi. -
willis #99206 a spawnkill-t mindenki tudja mit jelent. nem kell fokozni, hogy mivan ha ez és ez történik, meg ha az, hogy...
a lényeg, hogy nem kell félrebeszélni. szépíteni mindent lehet, meg megmagyarázni is, és kibúvót keresni is.
-
a második rész végén nő ki te műveletlen! :) -
hbd koschwarz, mög boxer kollégába, mög utólag tubifexbe :)
-
willis #99203 bambinak nincsen agancsa sztem -
Igen, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha emiatt vkinek elönti a szar az agyát akkor nem úgy fogja előadni ahogy az történt, hanem telefossa az említett oldalakat a hülyeségeivel, ennyi az egész. -
HU.man butcher #99201 Ez nem jó vicc!!! :D:D:D -
Visszább az agancsokkal bambi....
Nagyon ne rontsd en a napomat...
-
willis #99199 tudod te is hogy nem erről van szó hanem ha ott fetreng a kis
és várja hogy kilöhesse az ellent mihejst bespawnol
-
willis #99198 amúgy meg SPAWNKILL-ről van szó 
nem arról hogy elöttem futkározol én meg páncéltörővel fátbakú.lak
he he -
willis #99197 "be nagy kár, hogy..." sajna a kár kimaradt. a fene egye meg -
willis #99196 hallod kis
, itt egy probléma van csak ami "be nagy, hogy apád paraszt volt s te is az maradtál"
itt a LOL -
Utólagosan is köszönöm mindenkinek!!!
A nagylányomat vittük gyaloglóversenyre... (egésznapos program volt)... Az ünneplés még csak most fog következni...
-
Hanem marcio mela-nak:DDDD -
Ez nem a tiedre ment válasznak:D -
Odáig nem jutottam el az olvasásban:) -
Hát sztem kapott választ a kérdésére, sőt még térítésmentesen adtak neki egy jótanáécsot...
-
marcio mela #99190 Igaza van ha itt kérdezi meg.Azért van a fórum.De legalább a FAQ-ban lehetne helye a modok felsorolásának ha ekkora bannernek van hely.
-
Ezt nem igazán értem. Az is spawnkill ha szaladok egy zászlóhoz és valaki bespawnol elém, de majd hülye leszek lelövetni magam azért mert akkor spawnolt oda. Az ő szájából viszont nyilván egyből fröcsög a nyál, hogy szemét jogtalan haszonszerző, és jogosan írkál rólam a neten mindenféle cheat kapcsán?
-
Téged is rendesen elnyomtak kiskorodban... -
Gondolom hallottál már a Google nevű csodáról. Esetleg Yahoo? -
Le lehet,Poe,USI,NAW,OPK!
Tudod, a kereső aranyat ér ;)! -
theodor #99186 Hali én azt szeretném megkérdezni,hogy van e még valami jó modifikáció a Bf2-höz a PoE2-n kívül?Csak mert én hallottam valami Nations At War-ról.Me lenne ez jó ez és ha jó akkor le lehet-e tölteni valahonnan? -
Ezzel én is így vagyok :P!
HBD minden érintetteknek! -
HBD vazger ;> -
Platypus16 #99183 Hát nálam volt "egy kis különbség", amikor bekapcsoláskor kinyomtam egypár dolgot, aminek nem kellene automatice betöltődnie a memóriába és megnövekedett a gép sebessége jelentősen. Ez az a tipikus eset, hogy hiába van 1 vagy 2 giga memóriád, ha le van terhelve különböző programokkal amikről te azt hiszed, hogy nem is futnak (pl. különböző programoknak a frissítései), nem tudja visszaadni azt a teljesítményt, amit te elvileg elvárnál. -
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!! 

-
Jóreggeltet.. :)
HBD Koschwarz és Boxer!
-
az 1 dolog,de ha gémelni megyek szinte mindent kilövök... -
Platypus16 #99179 Újraindításkor sok program tölt be? -
akkor hogy a faszba lehet hogy csak nálam akad 9600pron 1G rammal 20-25 fpsel?
többekközt ezért nem is játszom mostanában(bár hozzászoktam a 667es cerkával,mikor GTA3at kellett nyomni felülnézetből,mert percenként ment kb 25 fpst:DDD)
-
Hátba lövőd az ellenfelet!
Az áldozat nem tud reagálni, visszalőni. Tehát cheater az is aki hátba lövi a másikat.
LOL!

-
5700-am van (256 MB-os) és 35 fps 1024x768-on. Szóval nem diavetítés. -
Hehe, en kenytelen vagyok 1280-ban jatszani a tft miatt :) -
Platypus16 #99174 Ja és HBD koschinak és Boxernek! 
-
willis #99173 hát nem lehet mindenkinek a kedvébe járni...
jézus is pont ezt mondta -
BaSZNáD mind2 spilernek :) -
Platypus16 #99171 Ha elég ütős a proci, akkor 5700-al nincsen diavetítés. Amikor 2GHz-es volt a procim, akkor akadt mint az állat, de 3 GHz-el akadás nélkül megy (akkor tapasztaltam meg először a szerverlaggot
). De hallottam, hogy másnál is elmegy a régebbi konfigommal a játék, ha a memória karban van tartva (pl. automatikus indításkor egy jópár programot kilövünk a memóriából) és azóta erre is nagyon ügyelek.