172102
  • willis
    nem vagyok kiakadva, csak próbálom megértetni a csalás fogalmát egyesekkel. látom hiába
  • willis
    bocs, ezt nem tudtam.
    megkövetlek tudatlanságomér! :)
  • kBagyula #99207
    már ne haragudj, de nem értem, hogy mért akadsz ki ezen. spawnkill volt, van, lesz, egyszer kapsz egyszer adsz. ennyi.
  • willis
    a spawnkill-t mindenki tudja mit jelent. nem kell fokozni, hogy mivan ha ez és ez történik, meg ha az, hogy...

a lényeg, hogy nem kell félrebeszélni. szépíteni mindent lehet, meg megmagyarázni is, és kibúvót keresni is.
  • joebacsi
    a második rész végén nő ki te műveletlen! :)
  • joebacsi
    hbd koschwarz, mög boxer kollégába, mög utólag tubifexbe :)
  • willis
    bambinak nincsen agancsa sztem
  • gbc csabika
    Igen, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha emiatt vkinek elönti a szar az agyát akkor nem úgy fogja előadni ahogy az történt, hanem telefossa az említett oldalakat a hülyeségeivel, ennyi az egész.
  • HU.man butcher
    Ez nem jó vicc!!! :D:D:D
  • Boxer HUN
    Visszább az agancsokkal bambi.... Nagyon ne rontsd en a napomat...
  • willis
    tudod te is hogy nem erről van szó hanem ha ott fetreng a kis és várja hogy kilöhesse az ellent mihejst bespawnol
  • willis
    amúgy meg SPAWNKILL-ről van szó

nem arról hogy elöttem futkározol én meg páncéltörővel fátbakú.lak
    he he
  • willis
    "be nagy kár, hogy..." sajna a kár kimaradt. a fene egye meg
  • willis
    hallod kis , itt egy probléma van csak ami "be nagy, hogy apád paraszt volt s te is az maradtál"

itt a LOL
  • Boxer HUN
    Utólagosan is köszönöm mindenkinek!!! A nagylányomat vittük gyaloglóversenyre... (egésznapos program volt)... Az ünneplés még csak most fog következni...
  • Fujiryu
    Hanem marcio mela-nak:DDDD
  • Fujiryu
    Ez nem a tiedre ment válasznak:D
  • gbc csabika
    Odáig nem jutottam el az olvasásban:)
  • Fujiryu
    Hát sztem kapott választ a kérdésére, sőt még térítésmentesen adtak neki egy jótanáécsot...

• marcio mela
    Igaza van ha itt kérdezi meg.Azért van a fórum.De legalább a FAQ-ban lehetne helye a modok felsorolásának ha ekkora bannernek van hely.
  • gbc csabika
    Ezt nem igazán értem. Az is spawnkill ha szaladok egy zászlóhoz és valaki bespawnol elém, de majd hülye leszek lelövetni magam azért mert akkor spawnolt oda. Az ő szájából viszont nyilván egyből fröcsög a nyál, hogy szemét jogtalan haszonszerző, és jogosan írkál rólam a neten mindenféle cheat kapcsán?
  • Fujiryu
    Téged is rendesen elnyomtak kiskorodban...
  • Szathy
    Gondolom hallottál már a Google nevű csodáról. Esetleg Yahoo?
  • Beers
    Le lehet,Poe,USI,NAW,OPK!
    Tudod, a kereső aranyat ér ;)!
  • theodor
    Hali én azt szeretném megkérdezni,hogy van e még valami jó modifikáció a Bf2-höz a PoE2-n kívül?Csak mert én hallottam valami Nations At War-ról.Me lenne ez jó ez és ha jó akkor le lehet-e tölteni valahonnan?
  • Beers
    Ezzel én is így vagyok :P!

HBD minden érintetteknek!
  • Me0w
    HBD vazger ;>
  • Platypus16
    Hát nálam volt "egy kis különbség", amikor bekapcsoláskor kinyomtam egypár dolgot, aminek nem kellene automatice betöltődnie a memóriába és megnövekedett a gép sebessége jelentősen. Ez az a tipikus eset, hogy hiába van 1 vagy 2 giga memóriád, ha le van terhelve különböző programokkal amikről te azt hiszed, hogy nem is futnak (pl. különböző programoknak a frissítései), nem tudja visszaadni azt a teljesítményt, amit te elvileg elvárnál.
  • koschwarz
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!
  • kBagyula #99181
    Jóreggeltet.. :)

HBD Koschwarz és Boxer!
  • HTS s3rg1nh00
    az 1 dolog,de ha gémelni megyek szinte mindent kilövök...
  • Platypus16
    Újraindításkor sok program tölt be?
  • HTS s3rg1nh00
    akkor hogy a faszba lehet hogy csak nálam akad 9600pron 1G rammal 20-25 fpsel?többekközt ezért nem is játszom mostanában(bár hozzászoktam a 667es cerkával,mikor GTA3at kellett nyomni felülnézetből,mert percenként ment kb 25 fpst:DDD)
  • mesor
    Hátba lövőd az ellenfelet!
    Az áldozat nem tud reagálni, visszalőni. Tehát cheater az is aki hátba lövi a másikat.
    LOL!
  • Herold
    5700-am van (256 MB-os) és 35 fps 1024x768-on. Szóval nem diavetítés.
  • Me0w
    Hehe, en kenytelen vagyok 1280-ban jatszani a tft miatt :)
  • Platypus16
    Ja és HBD koschinak és Boxernek!
  • willis
    hát nem lehet mindenkinek a kedvébe járni...

jézus is pont ezt mondta
  • uHs Gerzson
    BaSZNáD mind2 spilernek :)
  • Platypus16
    Ha elég ütős a proci, akkor 5700-al nincsen diavetítés. Amikor 2GHz-es volt a procim, akkor akadt mint az állat, de 3 GHz-el akadás nélkül megy (akkor tapasztaltam meg először a szerverlaggot). De hallottam, hogy másnál is elmegy a régebbi konfigommal a játék, ha a memória karban van tartva (pl. automatikus indításkor egy jópár programot kilövünk a memóriából) és azóta erre is nagyon ügyelek.