172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
marcio mela #99288 Na így kell csinálni! -
FireWall #99287 http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=194
Hi. Jövő héten demó. -
TS Zolly #99286 Nem a vér a lényeg, hanem az, ha valakire ráemeled a puska csövét, az tuti halott. Nem kell fél tár egy emberbe, elég egy-két pontos lövés a fejre. Számtalanszor volt, hogy egy 30-as tárral, egy egész szakaszt kiiktattam a küzdelmekből egy időre. Ráadásul a meglött figura sem ugy esik össze mint egy rongybaba. Nincsenek ánlokkolt fegyverek, hanem szétszórva a pályán felvehető jobb fegyverek vannak. Felvehető sniper puska halálos. Egy lövés, egy halott. Ráadásul zumolni lehet vele. Multkor pont ezzel szórakoztam. Fejlővést ugy mutatja, minha a találat leszakítaná az emeber fejét, testlévéskor meg minha melbe rugták volna. És nem csak össze rogyik, hanem rendesen ahogy kell, kezeivel magasra eldobja a fegyverét, lábai meg előre lendülnek, és hatalmas puffanással esik a hátára. -
Velem megcsinálták, hogy lelőtt az ellen, aztán feltámasztott (medic volt) és rögtön lekéselt, megint feltámasztott és megin lekéselt és ezt elismételte vagy 6x még, A végén már fetrengtem a röhögéstől.
Persze a spawnkillt én se csípem, főleg ha nocap base-en történik. Ezt csak az überszarlámák csinálják, akik nem képesek másképp pontot szerezni. -
mitörtént itten? -
Platypus16 #99283 Nekem egyszer az volt a legnagyobb mese, amikor war előtt csaba bácsit 1 m-ről 15x fejbe lőttem mp5-tel úgy, hogy egyesre volt beállítva a lövés... Sebivel megszakadtunk a röhögéstől:) -
Jah..
-
Az, amelyiket bilipréssel gyártottak nagytömegben??? (Ez így történt!!!) -
marcio mela #99280 POE2 véres? -
Óóóó már hányszor láttam olyat, hogy lelőtt amcsi katonára egyszerre 2-3 kínai medic vetődött rá. Elösször arra gondoltam, hogy biztos összekeveredtek a fiúk a csapatcserében. DE NEM!!! Rá kellett jönnöm, hogy amikor rávetödtek, az nem véletlen élesztés miatt történhetett, hanem ocsmány, gusztustalan hullarablás miatt! Ergo: kellett nekik a sisak.
-
a made in russia sem jobb,viszont kétségkívül tartósabb:P -
marcio mela #99277 Nekem inkább annyi hiányzik a BF2-ből,hogy a találatokra nem úgy reagál a test mint a Max Payne-ben amikor olyan változatosan rángatták a testet a találatok meg nincs vér és hogy a legtöbb fegyver lövedéke nem ballisztikus pályán repül. -
Jah, amúgy ha az megnyugtat, a mostani "porfelhő" a katonák testén eredetileg vörös volt, csak azt már nem bírta el a 16+ -os besorolás. (Nem bug)
Az meg, hogy a baka két fejlövés után sarkonfordulva egy lövéssel leterít mint egy vizilovat, csak annak köszönhető, hogy nem az van a sisakjába gravírozva, hogy "MADE IN CHINA"...
-
TS Zolly #99275 Erre való a poe. -
marcio mela #99274 Nem.Dolgozik meg most elromlott a gépe. -
De tudod miért van ott ritkábban....??
Mert nem győzi ide beirogatni, hogy milyen sok cheater campeli a spawnpontokat!!!
Pfujjj!! Az a sok mocskos cheater!!!! -
Livius #99272 Na csak próbáld ki. Majd leesik az álad. Ott nincsenek akkorra bugok hogy ugrasz két méterek, meg porzik az ember feje a lövéstől és sétál tovább a harcmezőn mikor már megkellett volna halnia. -
marcio mela #99271 Én willisszel szoktam csak sajnos mostanában ritkán van.Egyszer akartam schrankkal de szólóban csak rohant ide meg oda.Valami sürgős dolga lehetett.Nem bírtam követni. -
Hááát nem is tudom..... Ha AZT, meg a BF2-t összegyúrnák, szerintem a hibajavítás verziószáma... nem is tudom. Talán 4-es kezdőszámú lenne??
Amúgy az egy másik topic! -
ha nem diavetítésként menne nálam,már játszottam volna vele:) -
-
Livius #99267 Próbáljátok ki -
Platypus16 #99266 Nekem akkor ilyeneket írtak, hogy bunnyhoppingolok ezerrel, közben meg 1.4 óta nem lehet, meghogy én baserapelek Jalalabadon arabként, amikor a főbézen volt az összes amcsi sniper és ki nem mozdultak volna onnan... -
Livius #99265 GRAW ez egy jó játék ha ezt és a BF2-t össze lehetne gyúrni, akkor ez lenne a legjobb háborús szimulátor. -
Rankeden is lehet osszedolgozni. Foleg, ha klanosokrol van szo. -
Akkor még van mit bepótolnod!!! Legelösször azt, hogy miként találod meg azokat, akikkel együtt szoktál játszani! (Lásd:#99247) -
marcio mela #99262 De ranked szerverről beszélünk.A squad tagjai nem dolgoznak össze.Én meg nem is értek angolul ezért se tudom mi a dörgés ha azok esetleg mégis megbeszélnek valamit.A squad vezetője legtöbbször rohan előre meghalni.Mire ráspwanolnék ő már hulla. -
Jah! Mint én tegnap.
Olyan zászlóhoz bombáztam be, ahol a kill list többször pörgött el, mire befelyezte az álltalam kinyírtak nevének listázását.
Az adott kör legelső bombázása 26 kövér pontot hozott... alig kaptam levegőt. (Daiging, finomító). -
hanyas voltál nyelvtanból?:D
#99253 és #99258 betette a kaput mára
-
az a baj,hogy én már nem is nagyon játszom,nincs miért...héba-hóba egyszer-kétszer felnézek egy szerverre,de 2 óra után annyi,nem is lenne értelme ennyi aktivitással klánozni:) -
Hehe. :)
En is kaptam egy erdekes bant, azt irja, ne repuljek, az csak adminnak lehet.
A poen az, hogy a mobil AA-val szedettem le az ellenseges gepeket... -
TS Zolly #99257 Dehogy, csak egy giga rammal.:( Bf2 kb 2 perc. -
marcio mela #99256 Nekem nem vált be.Nem szeretem a rögzítet sorozatot lövő fegyókat. -
Ne nyafizz klan miatt, nekem sincs. :) -
Livius #99254 Engem szimplán egy INF serveren azér kaptam kicket, hogy ne én legyek az aranyérmes hanem a klános akié a server volt. -
Szakaszról tettem említést. Olyan emberekről, akik, ha nem nézek a hátam mögé, akkor is tudom, hogy mit csinálnak és hol helyezkednek el hozzám képest. És ha teszem fel épp én vagyok a leader, akkor csak egy, és kizárólag egy feladattal kell foglalkoznom, mert tudom, hogy a társaim mindent megtesznek azért, hogy én meg tudjam tenni azt az egy dolgot!!!!!
(Behűteni a sört)
-
Livius #99252 Ez a Medic dolog az igaz.
Még az Automata Kalasnyikov nál is jobb.
Az AK akkor jó amikor reflexből kell lőni egy eléd tévedő ellenre. Na ilyenkor az AK szivesen van a kezembe. -
Platypus16 #99251 Nekem akkor lett elegem az egész bf2-ből, amikor az 1.4 megjelent és magyar szerverek híján külföldre mentünk püfölni a népet és egy nap alatt 2 szerverről is bannoltak azért, mert jobban játszottam, mint az adminok, akik g36e-vel lámultak... és megjegyzem, hogy előtte csak egyszer bannoltak ki úgy, hogy szinte csak beléptem a szerverre és rögtön megjelent a "BANNING!" -
Livius #99250 Az ilyen játékhoz egy klánban kel kegalább a 12-14 ember warronként. De aztán el jön az a pillanat amikor 4-5 ember elindul egy másik játék világába, és a többieket egyszerüen cserbenhadja. Na ilyenkor a bomlik az egész társaság a létszám miadt. -
ezért kell medicet játszani,M16 könnyen tanulható és hatékony fegyver,egy idő után olyan halálos lesz mint a G36E...