172102
  • marcio mela
    Na így kell csinálni!
  • FireWall
    http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=194
    Hi. Jövő héten demó.
  • TS Zolly
    Nem a vér a lényeg, hanem az, ha valakire ráemeled a puska csövét, az tuti halott. Nem kell fél tár egy emberbe, elég egy-két pontos lövés a fejre. Számtalanszor volt, hogy egy 30-as tárral, egy egész szakaszt kiiktattam a küzdelmekből egy időre. Ráadásul a meglött figura sem ugy esik össze mint egy rongybaba. Nincsenek ánlokkolt fegyverek, hanem szétszórva a pályán felvehető jobb fegyverek vannak. Felvehető sniper puska halálos. Egy lövés, egy halott. Ráadásul zumolni lehet vele. Multkor pont ezzel szórakoztam. Fejlővést ugy mutatja, minha a találat leszakítaná az emeber fejét, testlévéskor meg minha melbe rugták volna. És nem csak össze rogyik, hanem rendesen ahogy kell, kezeivel magasra eldobja a fegyverét, lábai meg előre lendülnek, és hatalmas puffanással esik a hátára.
  • Herold
    Velem megcsinálták, hogy lelőtt az ellen, aztán feltámasztott (medic volt) és rögtön lekéselt, megint feltámasztott és megin lekéselt és ezt elismételte vagy 6x még, A végén már fetrengtem a röhögéstől.
    Persze a spawnkillt én se csípem, főleg ha nocap base-en történik. Ezt csak az überszarlámák csinálják, akik nem képesek másképp pontot szerezni.
  • Kovács legény
    mitörtént itten?
  • Platypus16
    Nekem egyszer az volt a legnagyobb mese, amikor war előtt csaba bácsit 1 m-ről 15x fejbe lőttem mp5-tel úgy, hogy egyesre volt beállítva a lövés... Sebivel megszakadtunk a röhögéstől:)
  • Boxer HUN
    Jah..
  • Boxer HUN
    Az, amelyiket bilipréssel gyártottak nagytömegben??? (Ez így történt!!!)
  • marcio mela
    POE2 véres?
  • Boxer HUN
    Óóóó már hányszor láttam olyat, hogy lelőtt amcsi katonára egyszerre 2-3 kínai medic vetődött rá. Elösször arra gondoltam, hogy biztos összekeveredtek a fiúk a csapatcserében. DE NEM!!! Rá kellett jönnöm, hogy amikor rávetödtek, az nem véletlen élesztés miatt történhetett, hanem ocsmány, gusztustalan hullarablás miatt! Ergo: kellett nekik a sisak.
  • HTS s3rg1nh00
    a made in russia sem jobb,viszont kétségkívül tartósabb:P
  • marcio mela
    Nekem inkább annyi hiányzik a BF2-ből,hogy a találatokra nem úgy reagál a test mint a Max Payne-ben amikor olyan változatosan rángatták a testet a találatok meg nincs vér és hogy a legtöbb fegyver lövedéke nem ballisztikus pályán repül.
  • Boxer HUN
    Jah, amúgy ha az megnyugtat, a mostani "porfelhő" a katonák testén eredetileg vörös volt, csak azt már nem bírta el a 16+ -os besorolás. (Nem bug)
    Az meg, hogy a baka két fejlövés után sarkonfordulva egy lövéssel leterít mint egy vizilovat, csak annak köszönhető, hogy nem az van a sisakjába gravírozva, hogy "MADE IN CHINA"...
  • TS Zolly
    Erre való a poe.
  • marcio mela
    Nem.Dolgozik meg most elromlott a gépe.
  • Boxer HUN
    De tudod miért van ott ritkábban....??
    Mert nem győzi ide beirogatni, hogy milyen sok cheater campeli a spawnpontokat!!!

Pfujjj!! Az a sok mocskos cheater!!!!
  • Livius
    Na csak próbáld ki. Majd leesik az álad. Ott nincsenek akkorra bugok hogy ugrasz két méterek, meg porzik az ember feje a lövéstől és sétál tovább a harcmezőn mikor már megkellett volna halnia.
  • marcio mela
    Én willisszel szoktam csak sajnos mostanában ritkán van.Egyszer akartam schrankkal de szólóban csak rohant ide meg oda.Valami sürgős dolga lehetett.Nem bírtam követni.
  • Boxer HUN
    Hááát nem is tudom..... Ha AZT, meg a BF2-t összegyúrnák, szerintem a hibajavítás verziószáma... nem is tudom. Talán 4-es kezdőszámú lenne??

Amúgy az egy másik topic!
  • HTS s3rg1nh00
    ha nem diavetítésként menne nálam,már játszottam volna vele:)
  • joebacsi
  • Livius
    Próbáljátok ki
  • Platypus16
    Nekem akkor ilyeneket írtak, hogy bunnyhoppingolok ezerrel, közben meg 1.4 óta nem lehet, meghogy én baserapelek Jalalabadon arabként, amikor a főbézen volt az összes amcsi sniper és ki nem mozdultak volna onnan...
  • Livius
    GRAW ez egy jó játék ha ezt és a BF2-t össze lehetne gyúrni, akkor ez lenne a legjobb háborús szimulátor.
  • atomboy
    Rankeden is lehet osszedolgozni. Foleg, ha klanosokrol van szo.
  • Boxer HUN
    Akkor még van mit bepótolnod!!! Legelösször azt, hogy miként találod meg azokat, akikkel együtt szoktál játszani! (Lásd:#99247)
  • marcio mela
    De ranked szerverről beszélünk.A squad tagjai nem dolgoznak össze.Én meg nem is értek angolul ezért se tudom mi a dörgés ha azok esetleg mégis megbeszélnek valamit.A squad vezetője legtöbbször rohan előre meghalni.Mire ráspwanolnék ő már hulla.
  • Boxer HUN
    Jah! Mint én tegnap.
    Olyan zászlóhoz bombáztam be, ahol a kill list többször pörgött el, mire befelyezte az álltalam kinyírtak nevének listázását.

Az adott kör legelső bombázása 26 kövér pontot hozott... alig kaptam levegőt. (Daiging, finomító).
  • HTS s3rg1nh00
    hanyas voltál nyelvtanból?:D
    #99253 és #99258 betette a kaput mára
  • HTS s3rg1nh00
    az a baj,hogy én már nem is nagyon játszom,nincs miért...héba-hóba egyszer-kétszer felnézek egy szerverre,de 2 óra után annyi,nem is lenne értelme ennyi aktivitással klánozni:)
  • atomboy
    Hehe. :)
    En is kaptam egy erdekes bant, azt irja, ne repuljek, az csak adminnak lehet.
    A poen az, hogy a mobil AA-val szedettem le az ellenseges gepeket...
  • TS Zolly
    Dehogy, csak egy giga rammal.:( Bf2 kb 2 perc.
  • marcio mela
    Nekem nem vált be.Nem szeretem a rögzítet sorozatot lövő fegyókat.
  • atomboy
    Ne nyafizz klan miatt, nekem sincs. :)
  • Livius
    Engem szimplán egy INF serveren azér kaptam kicket, hogy ne én legyek az aranyérmes hanem a klános akié a server volt.
  • Boxer HUN
    Szakaszról tettem említést. Olyan emberekről, akik, ha nem nézek a hátam mögé, akkor is tudom, hogy mit csinálnak és hol helyezkednek el hozzám képest. És ha teszem fel épp én vagyok a leader, akkor csak egy, és kizárólag egy feladattal kell foglalkoznom, mert tudom, hogy a társaim mindent megtesznek azért, hogy én meg tudjam tenni azt az egy dolgot!!!!!

(Behűteni a sört)
  • Livius
    Ez a Medic dolog az igaz.
    Még az Automata Kalasnyikov nál is jobb.
    Az AK akkor jó amikor reflexből kell lőni egy eléd tévedő ellenre. Na ilyenkor az AK szivesen van a kezembe.
  • Platypus16
    Nekem akkor lett elegem az egész bf2-ből, amikor az 1.4 megjelent és magyar szerverek híján külföldre mentünk püfölni a népet és egy nap alatt 2 szerverről is bannoltak azért, mert jobban játszottam, mint az adminok, akik g36e-vel lámultak... és megjegyzem, hogy előtte csak egyszer bannoltak ki úgy, hogy szinte csak beléptem a szerverre és rögtön megjelent a "BANNING!"
  • Livius
    Az ilyen játékhoz egy klánban kel kegalább a 12-14 ember warronként. De aztán el jön az a pillanat amikor 4-5 ember elindul egy másik játék világába, és a többieket egyszerüen cserbenhadja. Na ilyenkor a bomlik az egész társaság a létszám miadt.
  • HTS s3rg1nh00
    ezért kell medicet játszani,M16 könnyen tanulható és hatékony fegyver,egy idő után olyan halálos lesz mint a G36E...