172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Én egy nemlétezőt adtam meg amikor feltettem a játékot.Már nem is emlékszem mi volt. "
nahogyisvanez ifju titán? :) -
marcio mela #99327 #99318
-
általában az ember a saját íméljét nem szokta elfelejteni...pláne akkor ha egy cetlire felírja és azt felragasztja a monitor aljára/szélére,megfelelő aláhúzandó... -
TS Zolly #99325 Valahogy igy. Mi már megszoktuk. -
Nagydög #99324 Biztos nem ugy szuletett, de Meow ilyen morcosan viselkedik, ha az onallosag ily mervu hianyaval szembesul.
-
marcio mela #99323 Te ugye úgy születtél,hogy tudod? -
TS Zolly #99322 Documents and Settings-neved-Dokumentumok-Battlefield 2-profiles- -
A pocsom mogott... -
marcio mela #99320 Hol lehet megnézni? -
TS Zolly #99319 profilodban ott van az e-meil cim -
marcio mela #99318 email cím mire jó?Én egy nemlétezőt adtam meg amikor feltettem a játékot.Már nem is emlékszem mi volt. -
Nekem egy csomó profil ki van mentve és ha valamelyikkel játszani akarok azt csak bemásolom a profik könyvtárba és nem kér jelszót -
TS Zolly #99316 Imél cimmel is belehet menni xp ujra rakása után. Én sem tom már a jelszavamat. :D
Imél cim meg ott van a profilba ha azt sem tudja az embör. -
TS Zolly #99315 Nem volt!!! Hanem nincs értelme. Pár bolha még próbálkozik vele.
BSZN Badsec!!!!
-
Mégha a profilodat el is mentetted, semmitsem tudsz kezdeni, mert a nickedhez a jelszót első alkalommal neked kell beírni.
BSZN Badsec!!!!
-
Köszi Mindenkinek!
-
Menotti #99312 Sziasztok
Sajnos elfelejtettem a bf2 jelszavam.Mivel ujrarakás előtt vagyok segítsetek mit mentsek el,hogy az xp újrarakása után is beengedjen?
Előre is köszönöm -
Gyógyreggelt... Pff... még mindíg forog velem az egész.... fórum.... -
marcio mela #99310 A járművek többnyire nem izgatnak meg 1.4-óta infantry mapon nincs is.Azért az artillery-t meghagyhatták volna.Azt szeretem ha sikerül nyers erővel visszaszorítani MEC-et.Egyenessen neki menni és feldarálni őket.Az olyan vad és brutális.Jó érzés mikor sikerül.Menni PKM-el aztán a sarkokon befordulva hasra vágódni és TAK-TAK-TAK és TAK-TAK-TAK. -
Na igen ott még a bunnyhoppingnak se volt értelme... -
Nagydög #99308 Szerintem a POE nagysagrenddel jobb, mint az eredeti BF2. A fegyverek tenyleg veszelyesek. :) -
Nam feltétlenül kell tudni külföldiül ahoz hogy csapatban játszál:D Én nem tudok németül se franciául de egész jót sazoktam játszani...A lényyeg az hogy egy kupacba mozogjatok a többi nem számít:D Meg élesszél sokat, adj ammót ne egyedül vidd el a jeepet és máris lehet sikerélményes és máris az esetek 99%-ában már te vagy az aki élvezi a játékot... -
Platypus16 #99306 Willis pedig többet harverbuziskodott szvsz mint amennyit schrank bá' szokott:) -
marcio mela #99305 Én nem panaszkodtam a sikerélmény hiányára.Elfogadom a körülményeket mert úgy se lehet változtatni rajta.Egyszer hopp másszor kopp aztán kész.Csapatban meg nem tudok játszani ahogy leírtam mert nem beszélek idegen nyelven.Talán azért látjuk másképp a kérdésd mert más méretben játszunk.Ha mondjuk 10-10 fő a csapatok felállása akkor ha van 4 eggyüttműködő ember egy saquadban az már sokat számít.Én olyan szervereken szeretek játszani ahol 30-30 fő játszik.Ott már minden bokorra jut egy sniper és minden sarokra egy claymore.A kézigránát meg annyi,hogy véletlen TK-val is számolni lehet. -
n003 #99304 BSZN BadSec :DDD
Srekk: most ez az jelenti te vagy willis???? -
=
-
Csak azért lett csend a vége, mert nem voltam itthon te
!
De látom neked is magyarázhat az ember, olyan fajta vagy aki ha valamit a fejébe vesz és elhatározz akkor azt senki sem tudja megváltoztatni. Még akkor se ha nincs igazad és hülyeségeket beszélsz.
De többet nem foglalkozok a témával! Tanulmányozd a jogszabályokat továbbra is amik a bf-re vonatkoznak!
-
Egészségére!
-
Platypus16 #99300 BSZN badsec!:) -
:)
sok memória; kevés háttérben futó progi; nem kell fél gigás háttérkép!! (láttunk itt olyat)
és a legfontosabb: defraggolni!(by Me0w);)
általában megvárom a többieket -
Karkandról meg annyit hogy ha nem abból indulnál ki hogy nem lehet csapatban játszani publikon akkor még sikerélményed is lenne:D -
Deqwator #99297 . -

Lehet én vagyok egy kulturálatlan barom, de nem emléxem hogy Arany János ilyeneket irt volna bárhol:
"SPAWNKILL-ről van szó köcsög..."
"hallod kis köcsög..." -
úúr isten nem mondjátok hogy nektek az a legnagyobb gondotok hogyan esik össze egy halott arról nem is beszélve hogy a sebzési rendszert mindíg fikázzátok bezzeg amikor rajtatok csattan az ostor akkor meg megy a májerkodás hogy a faszláma nem talált el bezzeg én kiszedtem
-
nekünk sem volt feltűnő mikor kubrán mentünk a qrva expert explosivesért,és az 5.percben már két embernek majdnem száz pontja volt:D
amúgy reggelt:O
jó volt ma a verseny:P -
Tudod azt csak poénból csináltuk és senkinek nem volt rossz, mert mind halálra röhögtük.Amúgy tudjátok milyen nehéz egy külföldi szerveren 20x megölni valakit egymás után hogy ne vegyék észre???
Egyébként magasról szarok a statomra és ezt elhiheted nekem:D
-
TS Zolly #99292 Megéri letőlteni. De hivatalos ranked szerver nincs. -
EZ poe2? mert lehet, le kéne töltenem. ha ilyen van benne, akkor biztos
-
A private ranked szervereken lehet érdekes dolgokat beállítani!
Ez is ilyen :)! -
SF ADAMO #99289 Pilatius: "Hehe. :)
En is kaptam egy erdekes bant, azt irja, ne repuljek, az csak adminnak lehet.
A poen az, hogy a mobil AA-val szedettem le az ellenseges gepeket..."
PrtScr nem volt??? Mondjuk egy levelet megért volna az EA felé...i* k* adminjanak egy total stat törléssel
=