172102
  • Fujiryu
    Süttettem én a seggem eleget a napon a nyáron:D
  • joebacsi
    "magyar scene legjobjai játszanak"
    öö fogalmazzunk úgy, hogy inkább azok, akik nyáron is képesek kockásra ülni a seggüket a játék előtt, ahelyett, hogy a napon süttetnék :D
  • Kovács legény
    "elméletileg a magyar scene legjobjai játszanak "
    ez nem igaz ,nem vagyok benne:)
  • GSJinn
    Nem egy láma csapat az biztos! Két vesztes mecsük volt eddig. A második nem tom mért, az valami különleges dolog miatt lett 1 - 0 (talán nem tudtak kiállni az adott idöpontban elegen). Amugy meg a HEG -ben elméletileg a magyar scene legjobjai játszanak (Hungarian Elit Gamers). Az infantryn 4. helyen állnak. Ugy hallom hogy megy nekik a játék eggyüt. Talán ez a csapat lesz a mi BF2 válogatottunk...? Minden esetre jol nyomják.
  • Zs0lt1
    jah, annyi új csapat van már, hogy nem lehet ezeket követni. vmelyik nap is néztem klánbézt, látom ott van vmi heg, meg magyar zászló közben pont Gerzsivel cseteltem msn-en. Kérdem tőle kik ezek a núbok, erre kiderült, hogy ő is segédkezik náluk és pár ismertebb arc csinálja
    mellesleg klánbéz fórumokba lámázzák a heg-et rendesen
  • David2006
    EA downloader mappájában ott vannak a fájlok azokat ráirod és megy elvileg:)
  • Zolee08
    Helló mindenkinek! Egy FONTOS kérdésem lenne. Az hogy ha leszedtem a(z) Battlefield2: Armored Fury Booster Pack-ot EA Downloader-rel akkor azt hogy tudom kiírni???
  • Szathy
    Valójában én sem ismerem különösebben őket, először játszottam ellenük. Látom, nem járnak errefelé, úgyhogy megjegyzem, hogy Jalalabadon és Fu She-n összesen nem vesztettünk 60 ticketet. Ha jól tudom. Merthogy én csak a második húsz percre voltam hivatalos. Úgymond "bruttó" 40 perc volt az egész találkozó.
  • joebacsi
    jaa HRC***, ígymár ismerősebbnek tűnik :)
    nemvagyok túl aktív mostanában sajna, énkérek elnézést :)
    8vs8 conq volt? mert csak pár publicolgató emberre emlékszem (nem kifejezetten sértésképp, de ők is erősen vérpistikéknek tűntek :)) tőlük, nemtudtam, hogy meccsezgetnek is...
  • Szathy
    Hungarian Reunited Clan. Nem ismerős az ország ezen részén?
  • Herold
    Á nem csak gyanúsan játszik.
  • joebacsi
    hrc?
  • Szathy
    Köszönjük a meccset HRC! Nagyon élveztük! Már amennyire én ott voltam az utolsó tíz percben, azt nagyon élveztem. Mégegyszer köszönjük.
  • uHs Gerzson
    PoE2
  • kBagyula #99713
    Ááá, csak szomszédolnak... :))
  • felpillanto
    na mivan döglödik a topik semmi élet mindenki tüntet vagy mi a kurva fasza van?
  • Yan
    ok, azt késöbb olvastam el :)
    majd megkérjük Running-ot törölje, habár lehet jó lesz még vkinek.
  • Fujiryu
    Mint írtam már sikerült:d De azért kösz:D
  • Yan
    hátha segit :)
  • Sir David Bówli
    Köszi szépen!
  • Szathy
    Ha jól emlékszem a bétából, akkor az account name semmit sem számít. Csak a katona neve a fontos, amit nem kéne elszabni.
  • SLYTHOMi
    bfhun aktivaltam a zippes verziot...
  • SLYTHOMi
    elvben csak nekik,
    de rogton kikerult torrentre a rar,zip es magyar torrent oldalra is felkerult a zip-es verzio

es h. most valakik bepostoltak a fizetos gamespotra 2 free linket mar meglesz mindenkinek, gs is igy tudta kirakni az exes verziot...

http://www.filecloud.com/file/3897/Battlefield+2142+Demo/
    http://www.gamearena.com.au/files/details/html/battlefield-2142-demo

• koschwarz
    előrendelőknek
  • Sir David Bówli
    Oké, siker, már régebben csináltam accountot, csak elfeledtem. :-)

Következő kérdésem: lehet valahogy accountot törölni? Elcsesztem a prefixet annó.
  • SLYTHOMi
    az már leszedhető volt tegnap este...
  • koschwarz
    leszedhető bf2142 demo, már most!
  • Sir David Bówli
    Eddig a ZA eddig mindig megkérdezte ha valahova csatlakozni akartam, hogy engedélyezem-e. Itt nem kérdezte meg, már ez is büdös volt, ezért kilőttem, de semmi...
  • Murry
    Tűzfal?
  • Sir David Bówli
    Uraim, problematika van. Amennyire tudtam, átnyálaztam a topicot, de nem nagyon találtam megoldást a problémámra: amikor regelni akarok belpve a gammába, azt kapom az arcomba, hogy "the server refused the connection", holott azt olvastam mindenhol, hogy az alap regeléssel nem nagyon lehet gáz. Esetleg tudna valaki megoldást mondani? Köszi előre is!
  • koschwarz

egyébként igazából pont a késelés miatt tettem be, mert engem is késeltek le már egyszer így. 100% sure.
  • teputele
    ennyire ?
  • Beers
    Ne legyél, én kipróbáltam, egy rakás szar!
    Komolyan mondom, aki ezért hajlandó pénzt adni, az meg is érdemli!
    Az UT sorozat magasan veri és az nem most jött ki!
  • teputele
    Na kiváncsi vagyok erre a 2142-re , Már szedem a demo EA Downloaderen keresztül !
  • Murry
    Ezt a videót már kb fél éve kibeszéltük, akkor arra jutottunk, hogy single-ben játszik.

Bár 10m-ről lekéselő emberrel már találkoztam a neten.
  • koschwarz
    csíter-e a gyerek?
  • Fujiryu
    Mostmár sikerült:D
  • Danee
    mikó találkozunk? :))
  • schrank
    nna mivan hétalvó
  • Beers
    Nekem is volt olyan, hogy az alaplapi cd-n lévő driverrel nem ment a mikrofon!
    Szedd le a legfrissebbet (nekem megoldotta)!