172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
/kultúráltan: szerintem jó játék, ami multiplayer-re van kihegyezve. van egy rakás hibája is, de kibírható. a feeling-je nagyon ott van stb... szerintem te nem játszottál eleget a neten vele :)/ -
hol a faszba hallottad ezt h.single játék b+?én bevallom 13 évesen azt hittem az(az 1942re...),mert azt sem tudtam mi az a multi,és egyáltalán az internet,nade ez...most betette a kaput...dehát mindenki a saját hülyeségeit nevezi tapasztalatnak:) -
hát akkor én hogyan játszok???sztem single player módba, ahol igaz nincsenek klasszikus küldetések, tehát nemcsak onlineba lehet játszani -
Deqwator #99764 

-
gagyi vaaagy!!
-
De ez multiplayer, nincs kuldetetes mod. :) -
de nem csak multiplayer játék ebben egyezzünk meg!!!és ezt te is tudod. -
marmint kozben kettovel alattam szolo :) -
TS Zolly #99759 Viszlát -
huh, ha az alattam szolo komolyan gondolta amit irt, azt hiszem ezt a te kalibered schrank, ne kimeld :)
pff most mondta egy haverom akinek netje sincs, kint van a bf2142 demo, mennyire kepbe vagyok mostansag :) -
Jó vélemény egy olyan játékról, ami MULTIPLAYER-re lett kitalálva!
-
Hát őszinte leszek, sztem nagyon gyenge, unalmas játék a Battlefield 2, de nem is vártam többet az 1942 után.Nekem csak egy 3 napos játék, ma felraktam, ma 6 pályát kiviszek, holnap 3-at, kedden még a megmaradó 3-at és DELETE. 
De legalább nem olyan ronda a grafikája mint az 1942-őé.
Meg a multiplayer játék nem érdekel, úgyhogy az mp része is kilőve.
A banner kurva jó!!!
-
Nembaj azért igyekezzünk :) Ezen tuti itt leszek :) -
Platypus16 #99754 Ilyen lendülettel talán karácsonykor elérjük:) -
mindjárt 100000 -
Curtis #99752 Sziasztok,
24 slotos BF2 1.4 szervert szeretnénk csinálni, de CD KEY ellenőrzés nélkül. Ha valaki tud ilyen szolgáltatást természetesen havidíjért, vagy tud ebben segíteni, légyszi keressen meg priviben. Nagyon megköszönném! -
egészségügyi próblémaként kezdődött de már átalakult hobbivá
-
Platypus16 #99750 Légy szíves ne oszd meg velünk egészségügyi problémáidat!
-
TS Zolly #99749 Ha mán itt tartunk, ugorj át a pojekettő fórumra, és olvasd el Landor irását. -
erről a zuhanyról ez jutott az eszembe
-
TS Zolly #99747 Hát mint rajtad a kényszer zubbony és hideg vizsugás min 3 bar-on. :P -
azon már a rankeccság se segít
-
TS Zolly #99745 Pojénak is van rankede de sárgarépa! -
buzi poe óta nincs semmi
-
SF ADAMO #99743 Deeeeee qurva jóóóóó, hogy illyen sok magyar Bf2 ranked szerver van már...október 7-én! 

-
Örülök hogy joban tudod mindenkinél, hogy mit csináltam nyáron... -
TS Zolly #99741
-
oké megyek:) -
CB-n egyébként még nem volt vesztes meccsünk, bár olyan igazán top klánnal még nem játszottunk, ők nem hajlandóak 8v8-at jástzani mi meg nem jástzunk 5v5-öt ellenük. A két vesztes meccs közül az utóbbin az történt hogy nem lettünk volna meg 14-en szal úgy döntöttünk jobb -10 pontos bünti mint -40 mondjuk mert kikaptunk. A másik az meg az én hibámból fakadóan történt, ugyanis irgalmatlan nagy kapkodás közepette játszottuk le a meccset kb. 14 ember váltotta egymást mert egyiknek csak első map meg csak második meg ő most nem jön stb. A harmadik köben lepörgettek bennünket és gyorsan összeadtam fejben a ticketeket hogy negyedik körben tudjuk hogy mikor van gáz, viszont 10 tickettel többet számoltam nekik és a meccs végén döntetlenre jött ki a cucc:) Másnap utánaszámoltam ugye de hát az későnvolt már...:) -
Adhatnál egy linket erről a lámázásról, kíváncsivá tettél. Egyébként olvasom a cb fórumot rendszeresen meg írogatok is néha és nincs topic aminek ehhez egyáltalán köze lenne, szal nem tom mire gondolsz. Judge-ok közt volt lámázás természetesen pl bio részéről, de hadd ne vegyünk már komolyan egy olyan klánt ahol a "líder" kedvenc és leggyakrabban használt szava az hogy gay:) mellesleg 15 éves, de ezt csak zárójelben. -
TS Zolly #99737 Poje csaptba még beférsz. :) -
GSJinn #99736 Gondoltam hogy egyböl lesz egy két arc akit kihagytak a klánbol. Nekik majd szavazunk egy másik klánt. De abbol már nem tom hogy ki lehet -e hagyni a Janekot és a GS-t... Amugy meg mindenkinek barna a sörhasa aki az ablak elött ült félmeztelenül és közben kockult nyáron.
Lásd Fujiryu, aki még a seggét is kitolta az balakba, hogy barnuljon játék közben.
-
jah bszn! -
höbödö:) -
n003 #99733 Bódog Szülinapoth Szathy :DD -
kurva sok jó játékos van aki nincs benne....egyszerűen nem lehet belezsúfolni mindenkit 1be,max ha vki létrehozna egy Team 2-t,abba még1x ennyien beférnének:) -
klánkurvulok te
-
na...itt van az ősz itt van újra...ez éccaka vót
-
Deqwator #99729 Janek meg GS sincs benne 

-
En szinten nem, szoval ez HNG lehet csak... :P