172102
  • Skiper
    /kultúráltan: szerintem jó játék, ami multiplayer-re van kihegyezve. van egy rakás hibája is, de kibírható. a feeling-je nagyon ott van stb... szerintem te nem játszottál eleget a neten vele :)/
  • HTS s3rg1nh00
    hol a faszba hallottad ezt h.single játék b+?én bevallom 13 évesen azt hittem az(az 1942re...),mert azt sem tudtam mi az a multi,és egyáltalán az internet,nade ez...most betette a kaput...dehát mindenki a saját hülyeségeit nevezi tapasztalatnak:)
  • Qwerty4
    hát akkor én hogyan játszok???sztem single player módba, ahol igaz nincsenek klasszikus küldetések, tehát nemcsak onlineba lehet játszani
  • Deqwator
  • Skiper
    gagyi vaaagy!!
  • atomboy
    De ez multiplayer, nincs kuldetetes mod. :)
  • Qwerty4
    de nem csak multiplayer játék ebben egyezzünk meg!!!és ezt te is tudod.
  • alma2
    marmint kozben kettovel alattam szolo :)
  • TS Zolly
    Viszlát
  • alma2
    huh, ha az alattam szolo komolyan gondolta amit irt, azt hiszem ezt a te kalibered schrank, ne kimeld :)

pff most mondta egy haverom akinek netje sincs, kint van a bf2142 demo, mennyire kepbe vagyok mostansag :)
  • badsec
    Jó vélemény egy olyan játékról, ami MULTIPLAYER-re lett kitalálva!
  • Qwerty4
    Hát őszinte leszek, sztem nagyon gyenge, unalmas játék a Battlefield 2, de nem is vártam többet az 1942 után.Nekem csak egy 3 napos játék, ma felraktam, ma 6 pályát kiviszek, holnap 3-at, kedden még a megmaradó 3-at és DELETE.
    De legalább nem olyan ronda a grafikája mint az 1942-őé.
    Meg a multiplayer játék nem érdekel, úgyhogy az mp része is kilőve.

A banner kurva jó!!!
  • JCSR Wolfguy
    Nembaj azért igyekezzünk :) Ezen tuti itt leszek :)
  • Platypus16
    Ilyen lendülettel talán karácsonykor elérjük:)
  • Speedbreaker
    mindjárt 100000
  • Curtis
    Sziasztok,

24 slotos BF2 1.4 szervert szeretnénk csinálni, de CD KEY ellenőrzés nélkül. Ha valaki tud ilyen szolgáltatást természetesen havidíjért, vagy tud ebben segíteni, légyszi keressen meg priviben. Nagyon megköszönném!
  • schrank
    egészségügyi próblémaként kezdődött de már átalakult hobbivá
  • Platypus16
    Légy szíves ne oszd meg velünk egészségügyi problémáidat!
  • TS Zolly
    Ha mán itt tartunk, ugorj át a pojekettő fórumra, és olvasd el Landor irását.
  • schrank
    erről a zuhanyról ez jutott az eszembe
  • TS Zolly
    Hát mint rajtad a kényszer zubbony és hideg vizsugás min 3 bar-on. :P
  • schrank
    azon már a rankeccság se segít
  • TS Zolly
    Pojénak is van rankede de sárgarépa!
  • schrank
    buzi poe óta nincs semmi
  • SF ADAMO
    Deeeeee qurva jóóóóó, hogy illyen sok magyar Bf2 ranked szerver van már...október 7-én!
  • Fujiryu
    Örülök hogy joban tudod mindenkinél, hogy mit csináltam nyáron...
  • TS Zolly
  • Kovács legény
    oké megyek:)
  • gbc csabika
    CB-n egyébként még nem volt vesztes meccsünk, bár olyan igazán top klánnal még nem játszottunk, ők nem hajlandóak 8v8-at jástzani mi meg nem jástzunk 5v5-öt ellenük. A két vesztes meccs közül az utóbbin az történt hogy nem lettünk volna meg 14-en szal úgy döntöttünk jobb -10 pontos bünti mint -40 mondjuk mert kikaptunk. A másik az meg az én hibámból fakadóan történt, ugyanis irgalmatlan nagy kapkodás közepette játszottuk le a meccset kb. 14 ember váltotta egymást mert egyiknek csak első map meg csak második meg ő most nem jön stb. A harmadik köben lepörgettek bennünket és gyorsan összeadtam fejben a ticketeket hogy negyedik körben tudjuk hogy mikor van gáz, viszont 10 tickettel többet számoltam nekik és a meccs végén döntetlenre jött ki a cucc:) Másnap utánaszámoltam ugye de hát az későnvolt már...:)
  • gbc csabika
    Adhatnál egy linket erről a lámázásról, kíváncsivá tettél. Egyébként olvasom a cb fórumot rendszeresen meg írogatok is néha és nincs topic aminek ehhez egyáltalán köze lenne, szal nem tom mire gondolsz. Judge-ok közt volt lámázás természetesen pl bio részéről, de hadd ne vegyünk már komolyan egy olyan klánt ahol a "líder" kedvenc és leggyakrabban használt szava az hogy gay:) mellesleg 15 éves, de ezt csak zárójelben.
  • TS Zolly
    Poje csaptba még beférsz. :)
  • GSJinn
    Gondoltam hogy egyböl lesz egy két arc akit kihagytak a klánbol. Nekik majd szavazunk egy másik klánt. De abbol már nem tom hogy ki lehet -e hagyni a Janekot és a GS-t... Amugy meg mindenkinek barna a sörhasa aki az ablak elött ült félmeztelenül és közben kockult nyáron. Lásd Fujiryu, aki még a seggét is kitolta az balakba, hogy barnuljon játék közben.
  • Zs0lt1
    jah bszn!
  • HTS s3rg1nh00
    höbödö:)
  • n003
    Bódog Szülinapoth Szathy :DD
  • HTS s3rg1nh00
    kurva sok jó játékos van aki nincs benne....egyszerűen nem lehet belezsúfolni mindenkit 1be,max ha vki létrehozna egy Team 2-t,abba még1x ennyien beférnének:)
  • uHs Gerzson
    klánkurvulok te
  • mohus
    na...itt van az ősz itt van újra...ez éccaka vót
  • Deqwator
    Janek meg GS sincs benne
  • Me0w
    En szinten nem, szoval ez HNG lehet csak... :P