172102
  • schrank
    ti most mit kevertek itt a halászlével
  • Smuge
    Menjel offline internetezni aztán majd ird le milyen
  • Fujiryu
    Nem...Ez kb olyan, mintha azt a részét kóstolnád meg a halnak, amit nem tesznek bele a halászlébe, és az alapján mondanál véleményt:DDD
  • gbc csabika
    Akit alapból nem érdekel semmi multis téma az mér mond egyetlen konkrét multis játék csökevény SINGLE részéről véleményt? Ez kb olyan mintha zsűriznék egy halászléfőző versenyen, kurvára leszarnák a véleményem ha megtudnák hogy mindenféle halat utálok...
  • schrank
    nekem csak annyi a gondom vele hogy a bf2-t fikázta úgy hogy nem is játszott vele mert ha még a BFV-t vagy a PoE-t savazta volna akkor még a pártoltam és támogattam is volna
  • Platypus16
    Ez csak egy lúzer-júzer, aki azt hiszi, hogy mindent beírkálhat... a bf2 talira is eljöhetne és kíváncsi lennék, hogy ott mekkora lenne a szája:)
  • schrank
    amúgy ez a Qverty az az a kverti ami a Dr. server-eken a szponzor
  • Qwerty4
    Nyugi, csak ebédelni mentem.És hamarosan reagálok minden hsz.-ra, mert itt egy pár dolgot férre értelmeztetek.
  • schrank
    bárcsak anno a szüleid single-be nyomták volna egymással akkor most nem keltettél volna itt ekkora felháborodást de ők nem bírták nekik muszáj volt multizni egymással és ráadásul "tűzfal" nélkül
  • gbc csabika
    Sztem csak a billentyűzetet koptatjátok, nem érdemes neki magyarázni...
  • Fujiryu
    HBD DDániel:D
  • atomboy
    Pedig neten van a filling. :)
  • Fujiryu
    Nehogy már a single player beli élményeid alapján itélj meg egy játékot, ami alapvetően multi játéknak volt kitalálva...Megértem hogy a single playert nem élvezed, mert azt nem is lehet...A bootok annyira hülyék hogy az már fáj, ha késsel mész ellenük még akkor se tudnak lelőni...Szóval sztem próbáld ki neten, hiszen ennek a játéknak az a szórakoztató része(ha akarod belövöm a szerverünket este és felmegyünk szórakoztatni:DDD), és ne itélkezz ilyen elhamarkodottan valamiről, amit nem próbáltál ki...
  • Beers
    Megnyugtatlak, rendesen utálom a bf2-t!
    Csak nem tudod, mire találták ki ezt a játékot, nem érted a lényegét!
    Ez nem hl2, hogy végignyomom a singleplayert, majd a neten bohóckodok egy kicsit!
  • uHs Gerzson
    Máris mész? Pedig még nincs 100k
  • HTS s3rg1nh00
    jelenleg nálam a bf2 az első 5ben van csak de semmi gond,próbálkozz tovább...
    (1.jelenleg a GTR2...)
  • Kovács legény
    mert nincs is
  • HTS s3rg1nh00
    pont azt jelenti...az eredeti dobozon még fel sincs tüntetve,hogy van single,vajon ez miért van?
  • Kovács legény
    csak ha hülyeség beszél valaki azt nem tudjuk elviselni...
  • Qwerty4
    az a baj veletek, hogy nem tudjátok elfogadni ha valaki a favorit játékotokat kritizálja!!!és szevasztok!!!
  • Kovács legény
  • Beers
    Szerintem Te a bf2-t és minket is felejts el!
  • Kovács legény
    A BF az mindigis multijáték volt ,nincs single része ,csak gyakorolni tudsz a gép ellen, tehát hülyeségeket beszélsz ,de nem baj PÁ-PÁ!
  • Qwerty4
    #99772 - azzal kiegészítve hogy azért mert a multiplayer a fő vonzóereje ennek a játéknak, nem azt jelenti hogy a sp-t el is kell felejteni, hogy nem is létezik!!!
  • uHs Gerzson
    Hogy te mekkora egy segg vagy :D Me0w hol van ilyenkor? :DDD
  • JCSR Wolfguy
    Mondom én...még néhány hasonló kariberű hsz és meg is van a 100k... "ma 6 pályát kiviszek, holnap 3-at, kedden még a megmaradó 3-at és DELETE." ezen azért feküdtem :):) ez már a " kijött már a BF2? " kérdéssel vetekszik....:D
  • mesor
    Az 5. pályát ha sikerült megcsinálnod PLS segíts majd mert én elakadtam ezen a pályán!
    :)
  • Beers
    Jókor hát, lassan jön a D Con :)!
  • joebacsi
    amit te mondtál az nem kritika, hanem csak fasság :D
    most akkor a logikád szerint a hl is szar, mert nemlehet benne passziánszozni? agyas
    (a nép meowért és szekrényért kiált!! :D)
  • joebacsi
    szeva! teis jókor gyüsz vissza :D
  • joebacsi
    de ez kizárólag MULTI játék, az, hogy betehetsz botokat single ökörködéshez még nemjelent semmit, szal max abba egyezünk meg, hogy a lentebbi kommented benne van a top10-es "legnagyobb f@sság a topikban" listában :D
  • HTS s3rg1nh00
    komolyan mondom,ez a világ egyre furcsább dolgokat produkál:OOO tudtam,h.alacsony az a bizonyos kerítés,de hogy ennyire:O
    idézem mi van a dobozra írva:
    "Az online háború sosem volt még ilyen intenzív,változó léptékű térképekkel,16,32 és 64 játékos számára.
    Győzd le az ellenséget az internetes csatákban,és kapaszkodj felfelé a ranglétrán a következetes karakter pontozó rendszer szrint."
    egy kurva szó nincsen single játékmódról,ami igazából azért van benne,h.be tudd gyakorolni a legkisebb térképeket,meg valamennyire hozzászokj(vagy warezről megmondd,h.ez egy nagy szar SINGLE játék)
  • Qwerty4
    CS!!!Az mégroszabb.
    HL2-ős vagyok nem CS-os!!!
  • TS Zolly
    Látom csak egy kecseg cs-s vagy.
  • HTS s3rg1nh00
    az ok,ott maradtál,ezt nem is mondtam hogy nem,csak az alapvető felfogással van a baj...ez itt nem HL2,hanem inkább CS:ott is van "single",csak marhára semmi értelme nincs,mert MI szinte nem is létezik...ez tökugyanaz,cszni is csak onlájn érdemes,mert az offline játék "nem az erőssége",hogy nagyon gyengén fogalmazzak...egyébként másban nem hasonlít a cs meg a bf,csak felhoztam példaként:)
  • Qwerty4
    jól beszélsz, valóban a multiplayer a lényeg, de azért még létezik a single player is
    neten 1x sem játszodtam vele :)
  • TS Zolly
    Te nagyon okos vagy. Mondták már???
  • Deqwator
    köszönjük hogy itt voltál!!!
  • Qwerty4
    ez single és multiplayer játék az 1-ben!!!
  • Qwerty4
    Nem Battlefield 2 fan topic, úgyhogy mondhatok negatív kritikát is, persze jóízlésen belül(ott is maradtam)!!!