172102
  • Platypus16
    Sztem is:)
  • Fsensei
    Sztem is jó:D
  • atomboy
    Hat nemtom, nekem bejott a SF. Hetvegente azzal jatszok. Nagyon bejott a nightvision. :)
  • Fsensei
    Figyelj azért mert te nem tudsz megcsinálni valamit attól még lehet hogy nem a másikkal van a hiba...
  • Nagydög
    "...a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk..."

Ja. Azt sok helyen tulbecsultek.
  • Platypus16
    Ez annyira egy mérvadó lap, hogy azt mondták, hogy a wow a legfaszább játék és akkor mindenki azzal nyomul... azért is nincsen akkora divatja itt a bf2-nek, meg se a C&C-játékoknak... volt pofájuk leírni egyszer, hogy a Warcraft III-nak jobb a grafikája, mint a Generalsnak... ez egyszerűen hülyeség! Ráadásul a bf2-ről is anno eléggé langyi-bangyi módon írtak, a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk...
  • joebacsi
    nehogy már az a szutyok gémszar legyen a mérvadó, hasraütnek valamit és leírják...cseheknél-németeknél november elején jön, és az nekem bőven elég :)
  • HTS s3rg1nh00
    nemtom,én tdm-et nyomtam vmi tunéziai pályán,majd mikor 6x lőttek le egymás után úgy hogy lépést se tudtam tenni,meguntam és alt+f4...legközelebb lanon veszem majd elő,őszi szünetben:)
  • Platypus16
    Én nem vagyok cod2-s.. félreértés ne essék:) Viszont van egy-két haverom, akik eléggé komoly szinten nyomják S&D-ben meg sztem magyar kupákat is nyertek már, de ez nem biztos...
  • Platypus16
    Előző héten kb 2 hét után volt kedvem újra játszani egy kis bf2-t, meg múlt csütörtökön egy kis POE 2-t. Hát mit mondjak... jó volt újra játszani, de most már csak így "hobbi"-szinten bőven elég nekem, cod 2-t is csak azért fogunk játszani este, mert egyelőre az a közös játék, ami mindegyikünknek megvan és nem kell hozzá egy cd-nyi peccset leszedni:)
  • ERykk
    :D Én szeretek codozni, mindig van egy-két nyomorék, de az s&d MOD nekem nagyon bejön:)
  • HTS s3rg1nh00
    majd jól visszasírod a bugos-utált bf2t,tapasztalat:)
  • TS Zolly
    Ezt mondom én is!
  • Platypus16
    Én most inkább FIFA-zok, meg talán haverral fogok ma cod2-zni, mert ma kötötték be neki a netet
  • Platypus16
    "Nem adhatok mást, csak mi lényegem"

Mellesleg ezt neked te kis pedo:)
  • Crem
    :DDD

Ezért volt jó repülni!:) Ott aztán használhatott mindenfajta okosságot,engem nem zavart, az 5db bomba vitt mindent...
  • koschwarz
    megéri erre várni, hidd el.
  • n003
    temoss kárövendezel???

ezt + csak úgy :))
  • koschwarz
    fejbe kell, vazz, hát még nem tanultad meg?
  • Running
    Tegnap infeztem kicsit alap bf2-vel kb 2 hónap után, és elég furcsa volt, mikor a snipával 6x lőttem hasba a csávót az lepuffogtatott valami meggymagköpködővel. Poe2 után szánalmas a bf2 sebzésrendszere azt kellett megállapítanom.
  • Platypus16
    Hehe, Dzsótata benézte:)
  • Beers
    Én azért nem játszom a bf2-vel, mert a létező legrosszabb sebzési rendeszere van (alapból)!
    A tuning meg nem az én vilégom!
  • mesor
    Besúgó vagy? :P
  • badsec
    Most, hogy megnéztem a videót én is, látszik hogy valami aimbotot használ a gyerek. Akkor is sebez a fegyvere, amikor nem találja el az ellenfél testét. De mivel a nagy bajnokságokat LAN-on rendezik (ott meg nem nagyon lehet csalni szerintem), azért gondolom nem ügyetlenek! Majd kiderül vasárnap...
  • Crem
    :)
    Pár hónapja a HBA inkább csak infantrizni jár be.Ez idő alatt annyit káromkodtam,mint a 30 év alatt soha...
    Mérgemben elkezdtem írni azok nevét, akik ilyen über pro gémerek. 11 emberből már 5 nem csak nálam van felírva, hanem a PB olddalán is!:DDDDDDD
  • Nagydög
    Ugyan mar! Egy kis tuningert igazan nem szolhatsz meg senkit.
  • Crem
    ilyenkor mindig az jut eszembe, mikor egy jónevű külföldi klánról kiderűlt, hogy a fegyvereik sebzése jóval nagyobb annál, mint amit az EA-nál hivatalosan beállítottak!:DDDD
  • koschwarz
    visszafojtott lélegzettel várjuk a 2142 megjelenését. de psszt...

• Deqwator
    mi ez a csönd, mindenki iskolába van???
  • koschwarz
    ma már nem lehet ilyen gyorsan felállni-lefeküdni, de nem rossz.

most minden nagyképüség nélkül, de jó pillanataimban én is megcsinálok ilyeneket.
  • Nagydög
    Lenyugozo. Hasalva ugralunk, ironsight nelkul daralunk, es lelojuk a faszit, aki hatulrol belenk lotte a fel tarat. Kesobb lehet, hogy mutatnak valamit, de ez .
  • Zsoltika 007
    Sok spenót kell oda :D
  • badsec
    Vasárnap a Horda megmérkőzik a világ legjobb játékosaiból álló Team Magnificent csapatával! Ez egy barátságos infantry meccs lesz. Ha valakinek mondanak azok a csapatnevek valamit, hogy Code7(Világ -és Európa Bajnokok) és EXIT11(Világ -és Európa Bajnokság 2.helyezettek), azok tudják kikről van szó! Egy kis izelítő!
    Majd szurkoljatok, hogy jól elkenjük a szájukat!
  • joebacsi
    majd jól megis kapják a restanciákat :)
  • joebacsi
    nyugi, hozzádigazodó fejlécesé az egyik :D
  • joebacsi
    3 :)
    atombojé, tijed, enyim :)
  • dronkZero
    Ez eléggé fasza...
  • n003
    deszaris betegeskedni :DD
  • Deqwator
  • koschwarz
    Két szőke nő beszélget.
    - Képzeld, tegnap vizsgám volt autóvezetésből, és meghúztak.
    - Hogyhogy?
    - Bementem a körforgalomba, ki volt írva, hogy 30. Hát én körbe is
    mentem harmincszor, mégis meghúztak.
    - Nem lehet hogy elszámoltad?!