172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #100174 Sztem is:) -
Sztem is jó:D -
Hat nemtom, nekem bejott a SF. Hetvegente azzal jatszok. Nagyon bejott a nightvision. :) -
Figyelj azért mert te nem tudsz megcsinálni valamit attól még lehet hogy nem a másikkal van a hiba... -
Nagydög #100170 "...a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk..."
Ja. Azt sok helyen tulbecsultek. -
Platypus16 #100169 Ez annyira egy mérvadó lap, hogy azt mondták, hogy a wow a legfaszább játék és akkor mindenki azzal nyomul... azért is nincsen akkora divatja itt a bf2-nek, meg se a C&C-játékoknak... volt pofájuk leírni egyszer, hogy a Warcraft III-nak jobb a grafikája, mint a Generalsnak... ez egyszerűen hülyeség! Ráadásul a bf2-ről is anno eléggé langyi-bangyi módon írtak, a Special Forces meg csak talán egy oldalt érdemelt meg náluk... -
nehogy már az a szutyok gémszar legyen a mérvadó, hasraütnek valamit és leírják...cseheknél-németeknél november elején jön, és az nekem bőven elég :) -
nemtom,én tdm-et nyomtam vmi tunéziai pályán,majd mikor 6x lőttek le egymás után úgy hogy lépést se tudtam tenni,meguntam és alt+f4...legközelebb lanon veszem majd elő,őszi szünetben:) -
Platypus16 #100166 Én nem vagyok cod2-s.. félreértés ne essék:) Viszont van egy-két haverom, akik eléggé komoly szinten nyomják S&D-ben meg sztem magyar kupákat is nyertek már, de ez nem biztos... -
Platypus16 #100165 Előző héten kb 2 hét után volt kedvem újra játszani egy kis bf2-t, meg múlt csütörtökön egy kis POE 2-t. Hát mit mondjak... jó volt újra játszani, de most már csak így "hobbi"-szinten bőven elég nekem, cod 2-t is csak azért fogunk játszani este, mert egyelőre az a közös játék, ami mindegyikünknek megvan és nem kell hozzá egy cd-nyi peccset leszedni:) -
:D Én szeretek codozni, mindig van egy-két nyomorék, de az s&d MOD nekem nagyon bejön:) -
majd jól visszasírod a bugos-utált bf2t,tapasztalat:) -
TS Zolly #100162 Ezt mondom én is! -
Platypus16 #100161 Én most inkább FIFA-zok, meg talán haverral fogok ma cod2-zni, mert ma kötötték be neki a netet -
Platypus16 #100160 "Nem adhatok mást, csak mi lényegem" 
Mellesleg ezt neked te kis pedo:)
-
:DDD
Ezért volt jó repülni!:) Ott aztán használhatott mindenfajta okosságot,engem nem zavart, az 5db bomba vitt mindent... -
megéri erre várni, hidd el.
-
n003 #100157 temoss kárövendezel??? 
ezt + csak úgy :)) -
fejbe kell, vazz, hát még nem tanultad meg?
-
Tegnap infeztem kicsit alap bf2-vel kb 2 hónap után, és elég furcsa volt, mikor a snipával 6x lőttem hasba a csávót az lepuffogtatott valami meggymagköpködővel. Poe2 után szánalmas a bf2 sebzésrendszere azt kellett megállapítanom. -
Platypus16 #100154 Hehe, Dzsótata benézte:) -
Én azért nem játszom a bf2-vel, mert a létező legrosszabb sebzési rendeszere van (alapból)!
A tuning meg nem az én vilégom! -
Besúgó vagy? :P -
Most, hogy megnéztem a videót én is, látszik hogy valami aimbotot használ a gyerek. Akkor is sebez a fegyvere, amikor nem találja el az ellenfél testét. De mivel a nagy bajnokságokat LAN-on rendezik (ott meg nem nagyon lehet csalni szerintem), azért gondolom nem ügyetlenek!
Majd kiderül vasárnap...
-
:)
Pár hónapja a HBA inkább csak infantrizni jár be.Ez idő alatt annyit káromkodtam,mint a 30 év alatt soha...
Mérgemben elkezdtem írni azok nevét, akik ilyen über pro gémerek. 11 emberből már 5 nem csak nálam van felírva, hanem a PB olddalán is!:DDDDDDD -
Nagydög #100149 Ugyan mar! Egy kis tuningert igazan nem szolhatsz meg senkit. 
-
ilyenkor mindig az jut eszembe, mikor egy jónevű külföldi klánról kiderűlt, hogy a fegyvereik sebzése jóval nagyobb annál, mint amit az EA-nál hivatalosan beállítottak!:DDDD -
visszafojtott lélegzettel várjuk a 2142 megjelenését. de psszt...
-
Deqwator #100146 mi ez a csönd, mindenki iskolába van???
-
ma már nem lehet ilyen gyorsan felállni-lefeküdni, de nem rossz.
most minden nagyképüség nélkül, de jó pillanataimban én is megcsinálok ilyeneket. -
Nagydög #100144 Lenyugozo. Hasalva ugralunk, ironsight nelkul daralunk, es lelojuk a faszit, aki hatulrol belenk lotte a fel tarat. Kesobb lehet, hogy mutatnak valamit, de ez
.
-
Sok spenót kell oda :D -
Vasárnap a Horda megmérkőzik a világ legjobb játékosaiból álló Team Magnificent csapatával!
Ez egy barátságos infantry meccs lesz. Ha valakinek mondanak azok a csapatnevek valamit, hogy Code7(Világ -és Európa Bajnokok) és EXIT11(Világ -és Európa Bajnokság 2.helyezettek), azok tudják kikről van szó! Egy kis izelítő!
Majd szurkoljatok, hogy jól elkenjük a szájukat!
-
majd jól megis kapják a restanciákat :) -
nyugi, hozzádigazodó fejlécesé az egyik :D -
3 :)
atombojé, tijed, enyim :) -
Ez eléggé fasza... -
n003 #100137 deszaris betegeskedni :DD -
Deqwator #100136 

-
Két szőke nő beszélget.
- Képzeld, tegnap vizsgám volt autóvezetésből, és meghúztak.
- Hogyhogy?
- Bementem a körforgalomba, ki volt írva, hogy 30. Hát én körbe is
mentem harmincszor, mégis meghúztak.
- Nem lehet hogy elszámoltad?!