172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #100291 vótmá!!!
-
Off
Labirintusos játék. (Lemérhetitek milyen ügyesen is bántok az egérrel.)
On -
Úgy láttam 4db 16-os map van singleplayer-ben! -
-
Nagydög #100287 Van single? -
Azt hiszem érdekes harcok lesznek!
Az amerikai légierő valami brutális!
Murry ezeket a heliket meg kell nézned! -
Jól beszélsz. Ettől a lehetőségtől függetlenül sohasem használtam egyik spéci funkcióját sem a játékban előnyszerzés céljára. No meg nem ettől lesz valaki jó játékos - szerintem, mert aki gyárilag béna, annak lehet akár aranyegere is a jóisten scriptjével is, akkor is esik-kel a gémben.
Mondjuk azt a betétes BF2 keyboardot is vehetjük ilyen eszköznek, mégis eléggé elterjedt célhardver. -
Hát én inkább magam lövök ha lehet
-
Sztem billentyűleütéseket nem nagyon lehet figyelgetni, az már a tűzfal hatásköre szvsz "betörésnek" minősül. -
Nagydög #100282 Ez hulyeseg, Murry! Tulzas ezzel is vacakolni. Tolem akar egy gombra scriptelheti valaki az egesz palyat. Nem az a lenyeg. -
Ja ilyet tud az enyém is most nézem, viszont én eddig azt hittem a macro vagy script, vagy mittoménminek nevezik az egy program amivel egy billentyűhöz egy billentyűkombinációt lehet rendelni. Sztem ha csak ennyi lenne az egész hogy egérgombhoz billentyűparancsot lehet rendelni, akkor nem lettek volna villanásnyi idő alatt feltérdelő-lövő-visszafekvő emberkék. Persze lehet hogy nincs igazam. -
Valami vadállat az installja az RC-nek. Ilyet még nem láttam soha, a sztori is jónak tűnik. :) -
Nekem az egyik gombra double click van konfigurálva. Az gyk. annyit tesz, hogy egy gombnyomásra mondjuk kétszer lövök pisztolyal. A lentebb említett gyártó pedig egy külön gombra rakott olyan funkciót amelyel 3* ismétli a kattintást az egér. -
A "Prohárdveren" is volt cikk róla. Asszem A4Tech.... keress rá. -
marcio mela #100277 Nem tudok.Talán fél éve az Index Tech-tudomány rovatában olvastam erről az egérről a Hardver-ben.Kerestem de nem találtam a cikket.Ez a scriptelt egér olyan viccessen hangzik.Nem ismerem ezeket a műszaki kifejezéseket.Nekem a script forgatókönyv.
-
Ha tényleg hardware-es akkor nem fogja meg. De tényleg hardware-es?
Persze ha nagyon akarnák akkor megtehetnék, hogy a hardware vendor info-t figyelik, és mindenkit kirúgnak aki ilyen egeret használ. :)
Vagy figyelnék az egér leütések között eltelt időt, és ha pl: 25ms-nél kevesebb, és pont ugyanannyi a leütések között eltelt idő, akkor az nem lehet ember tehát kick. -
Nem, csak szoftveresen lehet makrózni. De vannak egyéb lehetőségei is. Nekem DB Plasma van, de az újabb egerek pl. a Copperhead már saját firmware-val rendelkeznek.
-
Hardveresen? -
Az összes Razer scriptelhető. :) -
marcio mela #100273 Salamander Magma?Plasma? -
Kurvára nem hiszem, hogy van scriptelt egér, billentyűzetről már hallottam de egér...Adnál egy linket? -
marcio mela #100271 Akkor most már tudod,hogy van a tiednél kifinomultabb.Az enyémen csak két gomb van meg egy görgető. -
Hmm. Van az ****-nek egy egere, ami hardver szinten tudja ezt egy külön egérgomb lenyomásával.
Azzal nemtom mit kezd a PB. Elég sokan használják... sőt ha jól megnézem a Diamondblackem az is tudja.
-
marcio mela #100269 Azt megfogja a PB?Úgy kell nekik.Nem tudom mi van egy ilyen egérben de azt gondoltam egy fűrészjel generátor vezérelte kapcsolótranzisztor csinálja a sorozatos klikkelést vagy integrált áramkör.Azt nem tudnák kiszűrni.Biztos vagy benne,hogy szoftveressen van megoldva?Remélem az 5 gombos egereket is megfogja. -
Elvitted a spamet :P -
Elnézést, nem tom ezt hogy sikerült összehoznom. -
Mondtam én hogy az rendben van? Egyébként nekem abszolút játékra kihegyezett egerem van de nem vettem észre hogy tudna ilyet... -
Mondtam én hogy az rendben van? Egyébként nekem abszolút játékra kihegyezett egerem van de nem vettem észre hogy tudna ilyet... -
Magamra veszem :D -
Deqwator #100264 attól hogy van 1jó egered nem biztos hogy játszani is tudsz vele;)(ezt nem rád értem) -
Tévedsz. Soha nem az egérben van a "képesség", hanem a hozzá tartozó szoftverben. Annak a "scriptelt" használata pedig bármennyire is nem tetszik, bizony tiltott. -
marcio mela #100262 Akkor nem fogom kipróbálni. -
marcio mela #100261 És mi van ha valaki megvesz egy ilyen egeret ami a játékra van kihegyezve?Nem használ programot.Akkor mi van?Az rendben van? -
A BF2 szabályzata szerint csalás, csak régebben nem foglalkoztak vele.
Viszont a becsületesen játszó emberek kérésére beleépítették a PB-be a figyelésüket.
Mivel látom, hogy nem hiszed el, kerestem neked a neten egy fórumozót aki szeptember végén kipróbált egy ilyen progit.
Így járt:
-
marcio mela #100259 És a punkbuster mit csinál ha az egérben van a képesség?Az nem program. -
Akkor az sem csalás ha vki átlát a falon. Van aki sokat kattint van aki a falon tud átnézni, különbözőek vagyunk, igazad van... -
Van több ilyen program is. Sőt hardware-hez is létezik pl: G15 keyboards is képes billentyű / mouse scriptekre.
De mielött nagyon beleélnéd magad a BF2 EULA szerint:
"use of any 3rd party program to gain the upper hand in the game is illegal." Tehát CHEAT-nek minősül!!!
Amúgy meg szvsz tegyél le róla, mivel a Punkbusted-on már egy jó hónapja olvastam, hogy a PB már figyeli ezeket a progikat. -
marcio mela #100256 Ez nem csalás.Van egér amiben eleve benne van a lehetőség,hogy egy kapcsolóval átkapcsold ilyen üzemmódra.Még az is beállítható,hogy hány klikkelést csináljon egy lenyomásra.
Ilyen alapon szinte mindenki csal mert nem egyforma gépeken játszanak. -
nem vágja...