172102
  • Deqwator
    de rossz betegnek lenni ,még főznöm(sütni)is kell
  • Running
    HunCup 16 Conquest Horda vs coRDHA
    Hírek 2006-10-13 by Steve79
    Üdv Kedves Makik és Makákók, no meg Running a piros seggű pávián !

2006.10.10-én Red Devil Hungarian Army Coalition ellen játszottunk HunCup 16 conquest meccset. Tudtuk, hogy a coRDHA nem lesz könnyű ellenfél, ezért komolyan vettük a felkészülést (előző nap felkészülési gyakwart játszottunk a Vénnyel, aminek a tapasztalatait jól tudtuk kamatoztatni a tétmeccsen.)

Néhány említésre méltó elem: Első map Dalian volt, Usmc oldalon kezdtük a kört, sikerült a taktikánkat ráerőltetni Joe bácsiékra, beszorítottuk őket egy pontra, a lepörgetést az összpontosított lerohanásunkkal biztosítottuk. 130-0
    Kínai oldalon kevésbé volt ilyen mesés a helyzet, szinte semmi nem jött össze, így minket szorítottak be 1 pontra. Káosz volt ts-en, és mint többségi kisebbségi nemzetiségűek rohangált a csapat, ki jobbra ki balra. Szegény Badsex jól kikiabálta magát a kör végére, sajnos szívinfarktust nem kapott, de közel járt hozzá :P 36-115 coRDHA javára
    Választott home mapon (Sharqi), MEC oldalon kezdett a Horda, és sok Korda borda ment pokolra. A taktika megintcsak bevált, sorra foglaltuk be a pontokat (Tv, Office, majd Építkezés) nagyon szépen és szervezetten játszott a csapat. 156-0 ide.
    Kis fejszámolgatás következett és az eredmény arra utalt hogy bármit is csinálunk az utolsó körben, már nyertünk. Így az utolsó kör a felszabadultság jegyében zajlott. Persze ebben a körben is badsex mindenkinek kiosztotta a feladatát, és mit ne mondjak a Joe-ék nehezen tudtak pontot fogni a körben. Runningnak az volt a kérése hogy itt is pörgessük le őket 0-ra, de ez nem jött össze sajnos, közel jártuk hozzá azért. 116 – 6 ide. A felszabadultság ott mutatkozott meg leginkább hogy nem egyszer nevető hangoktól zengett a ts. Erre volt jó példa, mikor felálltunk 3-an a dombtetőre (Tv-hez vezető út) és a csikorgó kerekekkel érkező fullos MEC-es autót 3 sraw köszöntötte, a fraget Running kapta végül. jó volt srácok. Nagyon fegyelmezetten játszott a csapat, Gratulálok! coRDHA nak meg köszönjük a meccset.

Dalian Plant , coRDHA választott map

130 - 0 USMC /Horda
    36 - 115 USMC/ coRDHa

Sharqi Peninsula, Horda választott map

156 - 0 MEC/Horda
    116- 6 USMC/ Horda

Line up: Ace, Atwe, Badsex, Bari, Caesar, Running, Keke, Steve

Összesítve 438 - 121 a Horda javára!

A Horda legyen veletek!

bye, Steve79
  • Kovács legény
    reggelt
  • Zs0lt1
    Dedede :DD
  • TS Zolly
    Nem kéne vissza ütni nekik pojéba? :DD
  • joebacsi
    izé, daliant első kör, mi ferdeszemű: elkeféltük, meg darabos volt még a benya: pörögtünk valami 0-130 (igazábol itt ment el a dolog :()

második körre összekaptuk magunkat (pedig elvileg a kínai a könnyebb kör):
    115-35 asszem
    sharqi védekező oldalt elkúrtuk (ugye követjük a trendet, ez nagy divat manapság :D), sok nulla :)
    sharqi támadó oldalon megmár csak röhögtünk magunkon, valami 120-11 vagymi :D

de azé élveztük, horda meg gondolom főleg...fasza vót :)

nembaj...a csoportmásodik helyér nagyon gyilkos vérengzések fognak még menni, az tuti :)
  • kBagyula #100325
    Eredmény.

:)
  • badsec
    Dalian Plant
    130-0 /USMC/Horda
    115-36 /USMC/coRDHA

Sharqi Pen.
    156-0 /MEC/Horda
    116-6 /USMC/Horda

436-121 a Hordának!
  • mesor
    Megszakadnátok ha eredményt is írnátok be néha?
    :D
  • erdos
    eredmény?
  • joebacsi
    pedig full nyugodtak lehetetek már, mikor első daliant kört jól elkeféltük :)
    ez a barátakna dolog kicsit bekavart (de legalább van mire fogni :P)
  • badsec
    Köszi a meccset! Nagyon élveztük, bár engem néha az infarktus kerülgetett, úgy izgultam! Kiabáltam is rendesen a makikkal a második Dalian kör után! De aztán csak összeszedtük magunkat...

GG All!
  • Running
    Köszönjük, nagyon jók voltatok...élveztem a meccset, habár Drangot gyűlöltem az AA-ben.
  • joebacsi
    áhh sharqi második körében már röhögtünk minden szerencsétlenségünkön, minden összejött akkor már nektek :D
    (pl azt a tetves towot is meghekkeltétek, először gerzson, meg énis seggbe toltam keke tankját, de mindkétszer besült :))
  • barogabi
    Halika All!

Mi van a magyar ranked serverekkel?(Felraktam a 1.4-es patchet.)

Köszönöm elöre is!
  • Verzoo
    Vagy dugd fel
  • Danee
    vagy tologasd :))
  • Beers
    Akkor nyomogasd :P!
  • Kovács legény
    nekem oan 8gombos egerem van hogy tologathatom és nyomogathatom is
  • TS Zolly
    Légvédelem a mioménmilyennevü páncélos fityfenében marha gyó. Olyan apc-s. Sniper tényleg faja. Assault? Háááát. De van nekije kézi rakettyája. Hogy minek? Még nem tom. Antitank: Egy lövés, minusz egy heli. Ez már q jó. Bug? Hát az van dögivel. Filing? Marad a pojekettő még. :D
  • uHs Gerzson
    öööö...nekem eddig mind2 ebben a modban
  • Beers
    Szokni kell :)!
  • SigS
    Apache-ot probaltam, hat a bf2-hoz kepest gyerekjatek az iranyitasa, de mikor le akarom csokkenteni a rotor sebesseget "S" akkor elkezdett ugy zuhanni hogy nem tudtam visszahozni es egybol lezuhantam.
    Ez most bug vagy feature?
  • uHs Gerzson
    Rising Conflicts v0.0913
  • Beers
    Létezik!
  • Axl Rose
    Szerintem az A4Tech X-750F egérre gondoltok.

Van rajta egy piros "3X-Fire" gomb is, amin egy kattintás olyan mintha a bal egérgombot nyomnád le gyorsan háromszor.

Zárójelben megjegyzem hogy nekem ilyen van, és kb. semmivel sem jobb, mintha háromszor lenyomnád az egérgombot.

Ellenben könnyen el tudom képzelni hogy a komolyabb versenyeken betiltják ennek a használatát.
  • HaLlak65
    Létezik még CoR klán?
  • Beers
    Szóval az első tapasztalatok RC-vel:
    Látszik, hogy béta jópár bug van benne, de határozottan jó feelingje van!
    A páncélosok gyengék (eddig ez a legnagyobb hibája), egy jó AT-s rögtön kikap belőle!
    Kézifegyverek kellemesek, már már poe szint!
    A kampos kötél külön király, sniper 1 lövés 1 kill!
    Légierő nagyon jó, de ugyanaz a hibája mint az alliednek!
    Vaddisznó erősek!
    USMC légiereje megeszi vacsorára a MEC-et :(!
    A légvédelemet még nem próbáltam!
    Ha állítanak a balanceon, határozottan lehet jó is!
  • kBagyula #100303
    Valami english szerveren játszottam a jóelőbb, kellemes 40 körüli pingekkel. Összesen vagy 15 szervert talált a beépített kereső. Magyart nem láttam.
  • HTS s3rg1nh00
    még jó,h.a G5nél lehetőség sincs a hw/sw/driveres sokkattra,még rámfognák h.azzal együtt is ilyen szarul játszom:P
  • ERykk
    Átáll(t) valamelyik magyar szerver?:)
  • Platypus16
    Sorry: a nevető harmadik:)
  • Platypus16
    Na, megszólalt a harmadik
  • kBagyula #100298
    Vadállat mod :D izrael vs Libanon +ilyenek... hatalmas feeelingje van.
  • koschwarz
    megyek gatyeszt cserélni
  • ERykk
    A 2 nyomi közül vlmelyik
  • Platypus16
    Sztem Dancsika vagy én tettem be már:)
  • Szathy
    Ez milyen mod?
  • Murry
    Kár.
  • Platypus16
    Már vót:)