172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #100331 de rossz betegnek lenni ,még főznöm(sütni)is kell
-
HunCup 16 Conquest Horda vs coRDHA
Hírek 2006-10-13 by Steve79
Üdv Kedves Makik és Makákók, no meg Running a piros seggű pávián !
2006.10.10-én Red Devil Hungarian Army Coalition ellen játszottunk HunCup 16 conquest meccset. Tudtuk, hogy a coRDHA nem lesz könnyű ellenfél, ezért komolyan vettük a felkészülést (előző nap felkészülési gyakwart játszottunk a Vénnyel, aminek a tapasztalatait jól tudtuk kamatoztatni a tétmeccsen.)
Néhány említésre méltó elem: Első map Dalian volt, Usmc oldalon kezdtük a kört, sikerült a taktikánkat ráerőltetni Joe bácsiékra, beszorítottuk őket egy pontra, a lepörgetést az összpontosított lerohanásunkkal biztosítottuk. 130-0
Kínai oldalon kevésbé volt ilyen mesés a helyzet, szinte semmi nem jött össze, így minket szorítottak be 1 pontra. Káosz volt ts-en, és mint többségi kisebbségi nemzetiségűek rohangált a csapat, ki jobbra ki balra. Szegény Badsex jól kikiabálta magát a kör végére, sajnos szívinfarktust nem kapott, de közel járt hozzá :P 36-115 coRDHA javára
Választott home mapon (Sharqi), MEC oldalon kezdett a Horda, és sok Korda borda ment pokolra. A taktika megintcsak bevált, sorra foglaltuk be a pontokat (Tv, Office, majd Építkezés) nagyon szépen és szervezetten játszott a csapat. 156-0 ide.
Kis fejszámolgatás következett és az eredmény arra utalt hogy bármit is csinálunk az utolsó körben, már nyertünk. Így az utolsó kör a felszabadultság jegyében zajlott. Persze ebben a körben is badsex mindenkinek kiosztotta a feladatát, és mit ne mondjak a Joe-ék nehezen tudtak pontot fogni a körben. Runningnak az volt a kérése hogy itt is pörgessük le őket 0-ra, de ez nem jött össze sajnos, közel jártuk hozzá azért. 116 – 6 ide. A felszabadultság ott mutatkozott meg leginkább hogy nem egyszer nevető hangoktól zengett a ts. Erre volt jó példa, mikor felálltunk 3-an a dombtetőre (Tv-hez vezető út) és a csikorgó kerekekkel érkező fullos MEC-es autót 3 sraw köszöntötte, a fraget Running kapta végül. jó volt srácok. Nagyon fegyelmezetten játszott a csapat, Gratulálok! coRDHA nak meg köszönjük a meccset.
Dalian Plant , coRDHA választott map
130 - 0 USMC /Horda
36 - 115 USMC/ coRDHa
Sharqi Peninsula, Horda választott map
156 - 0 MEC/Horda
116- 6 USMC/ Horda
Line up: Ace, Atwe, Badsex, Bari, Caesar, Running, Keke, Steve
Összesítve 438 - 121 a Horda javára!
A Horda legyen veletek!
bye, Steve79 -
reggelt -
Dedede :DD -
TS Zolly #100327 Nem kéne vissza ütni nekik pojéba? :DD -
izé, daliant első kör, mi ferdeszemű: elkeféltük, meg darabos volt még a benya: pörögtünk valami 0-130 (igazábol itt ment el a dolog :()
második körre összekaptuk magunkat (pedig elvileg a kínai a könnyebb kör):
115-35 asszem
sharqi védekező oldalt elkúrtuk (ugye követjük a trendet, ez nagy divat manapság :D), sok nulla :)
sharqi támadó oldalon megmár csak röhögtünk magunkon, valami 120-11 vagymi :D
de azé élveztük, horda meg gondolom főleg...fasza vót :)
nembaj...a csoportmásodik helyér nagyon gyilkos vérengzések fognak még menni, az tuti :) -
Eredmény.
:) -
Dalian Plant
130-0 /USMC/Horda
115-36 /USMC/coRDHA
Sharqi Pen.
156-0 /MEC/Horda
116-6 /USMC/Horda
436-121 a Hordának!
-
Megszakadnátok ha eredményt is írnátok be néha?
:D -
eredmény? -
pedig full nyugodtak lehetetek már, mikor első daliant kört jól elkeféltük :)
ez a barátakna dolog kicsit bekavart (de legalább van mire fogni :P) -
Köszi a meccset! Nagyon élveztük, bár engem néha az infarktus kerülgetett, úgy izgultam!
Kiabáltam is rendesen a makikkal a második Dalian kör után!
De aztán csak összeszedtük magunkat...
GG All!
-
Köszönjük, nagyon jók voltatok...élveztem a meccset, habár Drangot gyűlöltem az AA-ben. -
áhh sharqi második körében már röhögtünk minden szerencsétlenségünkön, minden összejött akkor már nektek :D
(pl azt a tetves towot is meghekkeltétek, először gerzson, meg énis seggbe toltam keke tankját, de mindkétszer besült :)) -
barogabi #100317 Halika All!
Mi van a magyar ranked serverekkel?(Felraktam a 1.4-es patchet.)
Köszönöm elöre is! -
Verzoo #100316 Vagy dugd fel 

-
vagy tologasd :)) -
Akkor nyomogasd :P! -
nekem oan 8gombos egerem van hogy tologathatom és nyomogathatom is -
TS Zolly #100312 Légvédelem a mioménmilyennevü páncélos fityfenében marha gyó. Olyan apc-s. Sniper tényleg faja. Assault? Háááát. De van nekije kézi rakettyája. Hogy minek? Még nem tom. Antitank: Egy lövés, minusz egy heli. Ez már q jó. Bug? Hát az van dögivel. Filing? Marad a pojekettő még. :D -
öööö...nekem eddig mind2 ebben a modban
-
Szokni kell :)! -
Apache-ot probaltam, hat a bf2-hoz kepest gyerekjatek az iranyitasa, de mikor le akarom csokkenteni a rotor sebesseget "S" akkor elkezdett ugy zuhanni hogy nem tudtam visszahozni es egybol lezuhantam. 
Ez most bug vagy feature?
-
Rising Conflicts v0.0913 -
Létezik! -
Axl Rose #100306 Szerintem az A4Tech X-750F egérre gondoltok.
Van rajta egy piros "3X-Fire" gomb is, amin egy kattintás olyan mintha a bal egérgombot nyomnád le gyorsan háromszor.
Zárójelben megjegyzem hogy nekem ilyen van, és kb. semmivel sem jobb, mintha háromszor lenyomnád az egérgombot.
Ellenben könnyen el tudom képzelni hogy a komolyabb versenyeken betiltják ennek a használatát. -
HaLlak65 #100305 Létezik még CoR klán? -
Szóval az első tapasztalatok RC-vel:
Látszik, hogy béta jópár bug van benne, de határozottan jó feelingje van!
A páncélosok gyengék (eddig ez a legnagyobb hibája), egy jó AT-s rögtön kikap belőle!
Kézifegyverek kellemesek, már már poe szint!
A kampos kötél külön király, sniper 1 lövés 1 kill!
Légierő nagyon jó, de ugyanaz a hibája mint az alliednek!
Vaddisznó erősek!
USMC légiereje megeszi vacsorára a MEC-et :(!
A légvédelemet még nem próbáltam!
Ha állítanak a balanceon, határozottan lehet jó is! -
Valami english szerveren játszottam a jóelőbb, kellemes 40 körüli pingekkel. Összesen vagy 15 szervert talált a beépített kereső. Magyart nem láttam. -
még jó,h.a G5nél lehetőség sincs a hw/sw/driveres sokkattra,még rámfognák h.azzal együtt is ilyen szarul játszom:P -
Átáll(t) valamelyik magyar szerver?:) -
Platypus16 #100300 Sorry: a nevető harmadik:) -
Platypus16 #100299 Na, megszólalt a harmadik
-
Vadállat mod :D izrael vs Libanon +ilyenek... hatalmas feeelingje van. -
megyek gatyeszt cserélni
-
A 2 nyomi közül vlmelyik
-
Platypus16 #100295 Sztem Dancsika vagy én tettem be már:) -
Ez milyen mod? -
Kár.