172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
[URL=http://www.schrank.justgotowned.com/]neeeem
[#mf1[#mf2]]][/URL]
-
ez mi irigyhónajmirigyes fasság
-
Ezt ismeritek?
LOL

Akármivel megy amit beírsz a .justgotowned.com elé. -
én meg azt a verziót hogy a medic ne gyógyítsa magát hülyeségeket írsz B+ -
Platypus16 #100611 az=azt -
Platypus16 #100610 Hát, ha lejtőre teszik az aknát, akkor nem biztos...:)
Mellesleg sztem az vissza lehetne hozni, hogy gránáttal fel lehetne robbantani a claymore-t és akkor sztem annak mindenki örülne... kivéve a tulajdonosa:) -
nagyon = nagyobb -
volt olyan,mikor kark-on mentünk külföldin hotel felé,álltunk a spawnnál,egy sniper a közelharcban körbekléyezett minket,leszedtük de ott áltunk a 2 clay-e közt 3an:DDD na az mekkora flash volt,muszály volt kempelni:) -
A clay-t is jól látni csak lehetetlen kikerülni. :)
Mostanában km-ekről robban az összes. -
De azt lenyegesen jobban lehet latni es van eselyed kikerulni... -
én tegnap jalalabadon az egyetlen zászlónkat próbáltam védeni,meg a spawnpontot amit állandóan fogtak az ellenfél soraiból...naná,h.csapattárs futott az 1ikbe,a másikba meg én:DDD -
ámen
-
hát nemmintha nagyon odalennék a claymore-ért, de az tuti, hogy nem nagyon fasság, mint az ugrabugra, és akkor sztem ezt túltárgyaltuk
-
Platypus16 #100602 Az oké, de a harckocsiaknával is akkor ugyanazt meg lehetne csinálni... -
Hát én azt a verziót támogatom hogy a snipa ne használjon claymoret...Sztem a claymore a legnagyobb faszság ebben a játékban, mert azért egy kicsait idegesítő amikor végigküzdöd magad 20 emberen utána meg egy láma claymoréval megöl...Ha mondjuk csak a fél életet vinné le a claymore az már sztem lényegesen jobb lenne...Nem egy olyan snipát láttam aki csak claymorokkal fregelt... -
n003 #100600
dejó!! az enyimét mán nemis írják fel a listára ... 

-
Hát a sniper kast meg claymorjai szvsz nagyon el tudják rontani a játékot. Ém pl mindig örülök, hogy ha egy szerveren be van kapcsolva a TK aknákra. Múltkor is egy szerveren barátfelismerő aknák voltak én meg rendes assaultosként elverekedem magam karkadon hotelig amcsi oldalán, sikerül kiszúrnom a claymort a zászlónál. Na most mi legyen felrobbantani nem lehet bemenni nem fogok. A 3. lehetőség megvárom még egy csapattárs felszedi előttem. Ez szép is jó lenne ha időközben nem rúgtak volna mert nem foglalom a zászlót csak rohangálok körülötte. Dzóval csak tanulja meg minden snipa hogy mire való az aknája. -
Platypus16 #100598 Pláne amikor te transzportcigánykodsz:) -
...akik nem ismerik a googlet...
http://www23.tomshardware.com/graphics.html -
mert a kocsiból kilőni valakit sokkal nagyobb fles mint egy sima futkárodzó lámát
-
a 7300GT az milyen az x1600pro-hoz képest
-
Akinek meg nem tetszik az infantry az fogja be a pofajat es menjen olyan szerverre jatszani ahol vannak jarmuvek. -
Platypus16 #100593 Ha már ennyire anti-infantry párti vagy, akkor miért dicsőited annyira a sniper-kasztot? Vagy inkább hozzunk egy külön Szekrény-kasztot?
-
inkábba sok buzeráns mediket kéne kibaszni a picsába akkora bug ez a medik mint a picsa az infantry meg egy rakás szar a bf azé bf mert járművek is vannak akinek ez nem tetszik az játszon mással 
mustáron a sniper mindent visz
-
máhogy akkor nevezzük nevén a gyereket
-
"Battlefield 2142-es spyware botrány!
[2006. október 17. @ 11:42 - Bad Sector]
Bombaként robbant az Interneten a hír, hogy a Battlefield 2142-ben állítólag beépített spyware található, legalább is a Worthplaying híre szerint.
A játékot külföldön már lehet kapni pár boltban és a dobozokba csúsztatott papírdarabka arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy egy "monitoring software" figyeli a felhasználót, ami olyan "anonim" információkat küldd el központi szerverre, mint az IP számod, a szörfölési szokásaid és ezek aztán különféle cégekhez jutnak el, akik a játékon belül reklámokat nyomatnak az arcodba. Hogy ez konkrétan hogyan működik, és pontosan mennyire igaz, illetve mit is tervezett vele az Electronic Arts, arról nyílván fogunk még hallani, mert egészen biztosan reagálni fognak rá..." -
Platypus16 #100589 Vegyetek spywaret 13k-ért:) -
Platypus16 #100588 Mellesleg szvsz a sniper nagyon jó csapattámogatásra is: ahogy megy előre a gyorstalpas hadtest, addig a sniper kilövi a géppuskaállvány mögött lévő soldiert, aki aljas indokból elkövetett emberölési kísérletet próbál elkövetni vagy éppen aki lesből próbálja őket kiszedni, mint pl. egy másik ellenséges sniper... -
jó, legyen frendlifire, legyen érte minusz pont, de ne dobjon ki kettő ilyen után, mert állandóan kihalt lesz a szerver. mellesleg publikon egyébként sem egy jó beállítás szvsz, joebacsival értek egyet.
azt a harcmodort, amikor a sniper kibaxxa a kléjmórját az útba, azt én is rühellem. én a létra tetején használom, de hát a birkák csakazértis felmásznak. ja hogy ő is ott akar sniperkedni: na az meg luxus. de ezt is lehetetlen publikon "betartatni". mielőtt valaki beszólna, hogy minek infantrin sniper: szerintem egy sniper is képes zászlót védeni.
-
K kutya #100585 Nem nekem se! De még a 2142 Demoból is kidobál!! -
Ez faszsag, miert en figyeljek a sok lama sniper elhagyott szarjaira? Van nekem eleg gondom harc kozben, ok meg csak lekurjak a claymoret valahova az utba, azt szopjon miattuk 15 masik jatekos...
Csak jelzem, hogy ha ertelmes helyeken lennenek a cuccok akkor fele ennyi TK se lenne, de van ugy hogy spawnbol elindulva rogton belefutok egybe, szoval... PG DOWN! -
marcio mela #100583 Másnak se sikerül az Account Server-hez csatlakozni? -
sniper 
-
ha a zaszlohoz teszi, ugyanúgy belemásznak a csapattársak, szal publikon felejtő sztem ez a csapattárssebzés beállítás, mert így tényleg használhatatlanok az aknák és a claymoreok...max csak private ranked beállítással van értelme (belegyalogolsz haver claymoreba -> te kapod a minuszt, rögtön megtanulsz figyelni rá) -
Ne haragudj, nem csak neked szol, de amikor a sok faszlama sniper korberakja pl. Karkandon a hotel sikatorait claymore-al, es pont befutsz egy sarkon 2 csik elettel egy medpacert, vagy csak taraznal egyet a sarok mogott, rogton ott van 2 claymore es bumm. Szarok ra hogy kapod a minusz kettoket erte, sot ha lehet meg be is punisholok az ilyenert. Tanuljatok mar meg, hogy a claymore onvedelmi- esetleg zaszlovedo fegyver nem ilyen "kibaszom-az-utba-csak-belegyalogol-valaki" eszkoz. -
transzporter 
-
igaz, lehet hogy elszoktam a kőkemény magyar szcénától 
viszont ettől még nem érthető, hogy ha látja a balfax hogy ott egy kurva nagy piros halálfej, akkor minek mászik rá. mer még megértem, hogy ha valami hülye épületsarokhoz raknám, ahol véletlenül is belefuthat, de egy létra tetején...
most komolyan.
-
Mondj egy olyan szervert ahol kökemények jáccanak.Minimum olyanok mint te:-)Megnézném hol tartok. -
Dr Salala #100576 thx a CoRDHA-soknak a wart! Főleg amcsi oldalon tanultunk belőle sokat. gg -
medic