172102
  • Kovács legény
    Ha olyan dolgot kérdezne amire nem jöhetne rá magától is kb.10mp alatt, nem gunyolná ki senki. Ha a lustaság helyett végiggondolta volna hogy mit is akar kérdezni ,rájött volna hogy hülyét csinál magából...
  • Running
    Tegnapi Tp.peti szúrkálta fél órát a kúszómászó katonámat és nem boldogult, aztán feltűnt és lelőttem, jót nevettünk.
  • koschwarz
    egyértelműen a sniperrel lehet a legjobban késelni, ezt mindenki tuggya. a snipa olyan figurákat is tud, mint steven segal az úszó erődben.
  • koschwarz
    egy gusztustalan visszataszító alak vagy b+
  • n003
    nemááá :))) bár amennyit késeltem?!
  • erdos
    A sznájperrel ;) (tényleg)
  • Platypus16
  • n003
    nekem : "mejjik kaszttal könnyebb késelni?" ;))
  • Nagydög
    A tudatlansag informacio hianyt jelent. Ez viszont kokemeny, kimunkalt ostobasag volt. Ha valaki a belso szerverkeresorol megkerdezi, honnan lehet letolteni, annak nem a tudasaval van gond.
  • Platypus16
    :)

De amúgy tényleg össze lehetne foglalni azokat hülyeségeket, amiket a fórumba írtak:) Nekem eddig ez a sznájperes-alt+f4-es beszólás maradt meg:)
  • n003
    igazad van de attólmég dobogót ér a beszólás!! :DDDD
  • Running
    Tegnap láttam h lehet hatékonyan letenni egy kléjmórt. Ea hun-n utolsó előtti snipa felmászott a tv tetejére, mondom srácoknak uzsgyi fel, de vigyázzunk tutti lesz akna. Gond nélkül feljutottunk lelőttük aztán valaki ts-en mondta h ezt nézzem meg milyen egy láma. Az aknát a fal mellé letette, de fordítva valahogy és a fal felé mutatott az érzékelő része...na mind1.
  • Platypus16
    Ne haragudj már, de ez tiszta primitív dolog, hogy a játéknak van belső keresője, mint ahogy az összes többi multiplayeres játéknak... mellesleg warezzal nem foglalkozunk...
  • Smuge
    Most mi a f*sz bajod van amugy? Miért kell a tudatlant kigunyolni azért ,amit még nem tud? Talán segiteni kell neki illetve normális hangnemben megmondani neki a megoldást nem pedig lenézni, már is egyel kevesebb ilyen lenne. Elhiszed hogy én is tudok olyat kérdezni tőled ami nekem teljesen hétköznapi de neked fingod nincs róla mi az? Fel kéne már nőni, tiszta dedo...
  • schrank
    vetődj hasra az irodádban aztán majd megtudod amúgy valószínűleg érzik a szójás fingszagodat
  • koschwarz
    nemtom nekem bejön ha az ellenfél elkezd ugrálni, addig se tud lőni, viszont egyáltalán nem különösebben nehéz eltalálni őket, úgyhogy én személy szerint szeretnék több ugribugri látni

azt viszont sohanem fogom megérteni, hogyan lehet, hogy fekszek, tudom hogy jön az ellenfél és ki fog bukkanni az épület sarkán, és felettem nincs ellenfél uav-je, és sokkal hamarabb elkezdek lőni és eltalálom supportfegyverrel, ehhez képest hasravetődik és 2 lövéssel elintéz. ezt az egyet nem tudom megszokni, hogy b+ a vetődés animáció alatt mintha nem lenne hitboxa az ellenfélnek
  • n003
    köszönjük a gyakot a Dokiknak naon kellemes vót :))

és köszönjük a tennapi "fun"wart a GBC-seknek :DD jalabala-kumbula-bad nekem sokkal jobban teccet minn dalian .. ott kicsit úgy tűnt mintha körbe-körbe mentünk volna jalan több volt a frontálharc :)
  • Beers
    Mindig azt hiszem, hogy xy hülyeséget nem lehet überelni, de tévedtem :)!
  • TS Zolly
    Áááááááááááááááááááááááá!!!! Ez viszi a pálmát!! :DDDDDDDDD
  • Herold
    Azzal nem sokra mész.
  • sharamboy18
    nah végre megvan:D...má vágok mindent:P
  • sharamboy18
    de amúgy ha nem éppen eredeti akkor hogyan használjam a belsőt szerverkeresőt?
  • sharamboy18
    jó és ez ekkora gond hogy nem nagyon értek ezekhez vagy mi?....sztm nem mindenki ért az ilyen dolgokhoz...de hagyjuk
  • joebacsi
    fubazmeg, sztem dobogós lettél! :D
  • joebacsi
    hmm, nem a mozgolódással van a bajom, ha nem derült volna ki, csak azzal a nonszen idióta ugrabugrával van gondom (42 tánci assija messze elfogadhatóbb), mert valahogy mindig elfog a röhögőgörcs, mikor a 2 méterre álló ellen elkezdi nyomatni...hogy betanult ütemű gombnyomogatással, vagy autohotkey-el blindelt egyetlen gomb nyomogatásával (ami szépen működik 1.4 alatt is), azmár csak gyomor kérdése...az biztos, hogy kifejezetten nagy tudás nemkell hozzá, most csapattal 1-2 gyak rá lenne szánva mindenki el tudná sajátítani, de nem tesszük, mert ne erről szóljon már ez a kurva játék...(najó, 1.4 alatt abszolút nem ilyen drámai a helyzet, de kell valami flémkelltés, merígy sose lesz 200k, meg hamár alig van időm játszani, legalább a számat koptatom :D)

namajd az arma...:)
  • sharamboy18
    uhh....a belső szerverkereső az ami a játékban van?ha igen akkor leesett
  • sharamboy18
    honnan lehet letölteni belső szerverkeresőt?vagy mi az?sorry de nem értek ehhez...
  • joebacsi
    nemvoltam sajna, azért bíztam benne, hogy az izzasztáson egy kicsit több is összejön :)
    majd jól kifaggatom a srácokat, hogy a hómmapot hogy a bánatba buktuk, merthát vele ment a továbbjutás is :(
    grat belétek!
  • sharamboy18
    ??????????

miért is?
  • atomboy
    Inkabb az ertelmezo szotart ajanlom...
  • sharamboy18
    és azt honnan lehet letölteni?
  • atomboy
    Belso szerverkeresot hasznalni.
  • sharamboy18
    és ilyenkor mit kell tenni?
  • atomboy
    Mert nem jo az ASE.
  • sharamboy18
    hahóóóóóó....valaki tudna segíteni?
  • Landor
    ez vadabb úgy 3 percig bírtam
  • Sh3rmanData
    jah, jók vótatok thx a meccset.
  • mNzJean
    Köszi a wart Rdha , jó szoros kis meccs volt. Megizzadtunk rendesen a győzelemért.
  • sharamboy18
    az miért van hogy keresek szervert ASE-n és csak 5-6 szervert ad ki és azokon sincsen senki...és nem is magyar szerverek:(
  • Fujiryu
    Én nem tehetek arról hogy csak egyhelyben álló célpontra tudsz lőni egyhelyből...