172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #100695 Monoron is lehetne tali és akkor Schranky-Monkey kérésére csinálhatnánk Running szervezésében egy Medal of Monort és akkor Schrank is jöhetne:) -
"programok telepítése és törlése" a windózban
-
Platypus16 #100693 Talicskával:P -
Platypus16 #100692 És valaki tud nekem mondani olyan programot a játékhoz amivel színvonalasabban megy a játék?:) -
Jah, csak hogy a faszba' megyunk haza a tali utan? :) -
Jah legyen veresen a tali ,gödöllö még belefér:D -
A huncupos klánokat figyelmeztetem, hogy ha úgy tolnak le egy meccset h nincs fent a huncupon a mapválasztás az adott meccsre, akkor nemhogy érvénytelen lesz a meccs, hanem mindkét csapat még -2 pontot is fog kapni.
JCSR-t, coRDHA, GBC...már figyelmeztettem, ne kelljen többet szólni.
Időpontokat és mapokat tudjam, ennyi, nem bonyolult. -
TS Zolly #100688 Pedig azt is átszerkeztettem párszor. :DDD -
TS Zolly #100687 Jaja, ezt irta nemrég. Utánna irták is, minek mindig pösten rendezni a talit. Vidék ocsobb is. -
From BB ;)
"drága fiatal barátaim,
tom h vmikor a közeljövőben igen esedékes lenne egy bf tali, de én egyszerűen nem érek rá szervezni, kicsit rám van szakadva az élet és még nem értek ide a mentőalakulatok.
helyszínre két javaslat van:
- a pannónia utcában ahol már voltunk 2x az a pincehelység, de már új tulajjal, új berendezéssel, 160 garantált férőhellyel és az üzemeltető korábban is ott melózott, uh. ő keresett meg azzal, hogy ha megyünk tuttira maradhatunk reggelig és ad kedvezményt, mert jól fogyasztó csapat vagyunk :)
a másik javaslat vsly-tól jött, neki egy ismerőse csinál egy vendéglátóipari egységet vhol a körúton, és szintén le tud zsírozni barátibb árakat.
szal kérem vki vegye kezébe a dolgokat, ha van időpont terv én lebeszélem ha az én megoldásom, vsly is biztosan megteszi ha az övé.
hírt, jelentkezési felületet, miegyebet megcsináljuk bf.hu-n, de kérlek találjátok ki a mikor, hol, hogyant.
bb " -
"tegye fel a kezét ki hol lakik"
(by Hamvai)
;) -
Tegye fel a kezét akit tudja hol volt az előző előtti bf tali vagy tud valami helyet ahol elférne a bagázs. -
Kabbe :DDDDDD -
bruhahaha :D
Tavaj volt vesekőven és majdnem miatta nme mentem bf talira :( de ott voltam ;) -
n003 #100681 háááát tennap war előtt is kellet valami infó a GBC-sektől, erre G.Erzsi benyögi átugrik a ts-ükre és mekkérdi a dolgot:DDD szerintem nincs ojjan magyar klán akihez nincs neki belépési jogosúccsága :DDD -
nőgyógyászatra? ;) (annyit emlegetted ezt a klánkúvaságot) :DD -
Nem tehetek róla na :( reggel 7-re kellett kontrolviszgálatra mennem.. -
Landor #100678 meg egyébként is itt kempelsz a fórumon már kora délelőtt, ahelyett hogy maradtál volna supportolni a G36oddal hajnalig
-
Landor #100677
-
És akkor ki fog klánkúrvulni? TE? 
-
Landor #100675 na akkor pláne nagyobb buli lesz!!!4
-
De én akkor nem leszek úgyhogy le van fújva
-
Landor #100673 jó.. akkor jövő7 péntek, este nyóc, a nyugatinál, ahol mútkó vót! na.. meg van szervezve
-
n003 #100672 kezdesz Ferkós-Odni 
-
ejjjj nemigazmá... csak így akartam bevédeni az ODIN-os sniper-es titkot, amit elköptél, pedig csak mi tudtuk eddig 
42 óta 4 vig hazudtunk, de ezt most elkúrtuk ... nem kicsit, nagyon
szégelld magad
-
Minek verekedni lofegyverek korszakaban... :)
Egyebkent orulok, hogy sikerult az ejjel kiprovokalnom az egyik legviccesebb kerdest... ;) -
szemét genya 
Látod én annyira tisztellek hogy ittam a szavaid mester, te meg visszaélsz vele
-
Rajta lennék csak bb-t nem érem el h hun volt a mútkóri, nem a szabadtéri lanos hanem az ezelőtti. Asztat megtudom, akkor joe-t elkergetem lebeszélni a helyet, mert aszonta ő intézi, mert szeret titeket és sok a szabadideje. -
n003 #100667 a tali a verekedésről jutott eszedbe??? :DDD
amúgy télleg kéne .. basztatom Dzsót de semmi fogan-atya mosanában se gyakon se waron nemvanjelen .. a tennapi dalian-mapot is ő tálalta fel nekünk osztán nemvót hogy adja az igét -
Landor #100666 jaja! 
jut eszembe intézni kéne már az őszi bftalit
-
jól van nincs semmi baj
-
n003 #100664 háppersze hogy nem ér! és külömbenis minek veszekedni .. ha verekedni is lehet ;)) -
n003 #100663
majha :)) szopacc minket?!
-
Landor #100662 hát a végére teljesen elszállt az agyad 
nem ér az egész ennyit
-
n003 #100661 moss hallom először :( amúgy a statomból is kiderül hogy nemvagyok egy nagy késelgetős típus :))
jahh és nem jácottam a régi 42-vel .. (az újjal meg nem fogok) :DDD -
És a gyengébbek azóta is azt hiszik. Lásd pl. erdos #100650
-
Magamat le tudom tölteni, mért néha jó lenne ha ketten lennénk én és letöltött én. -
honnan tudom letölteni bf2-höz a video options-t??? -
bf42 óta hírdetem, hogy a sniper-nek hosszabb a karja. -
TS Zolly #100656 Hát ne haragudj, de ez volt a legjobb kérdés amit itt feltettek eddig. Hogy snipáőval nem lehet zumolni, ezt azok, kik olyan játékkal játszottak ahol lehetett, elismerem nem tudják. Vagy hogyan kell lehozni a konzolt, esetleg hogyan lehet valaki commander, ez sem egyértelmü egy uj játékosnak. De ha nem warezolt a játék, akkor a kiskönyvben ez mind levan irva, és képekkel illusztrálva. De a szerver belső kereső letöltése az már egy nagy láma kérdés!!! Ennél nagyobb ostobaságot még nem láttam itt a fórumon. Még annál is jobb, melyik kasztal érdemes késelni. :D
És elhiheted, olyan kérdéseket mint pl megy a játék régi tipusu video kártyán, esetleg hogyan kell snipával zumolni, már fel sem veszem, csak átsiklok felette.
Értve vagyok??? Vagy mondjam el ezt az egészet a te alpári stilusodba, vagy az eszedhez mérten, dedosqn, hogy megértsd??