172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Meg jo, hogy a warra torteno beugrasra nem ez a feltetel...
-
Deqwator #100894 itt nem azzal van a gond, kikaptunk volna a Hordátol ígyis úgyis,folyamatosan vagy DonC vagy KTC szakadt le ezt nem vitatjuk hogy a horda nyert.De 1ember ne játszon már 800klánba!!! -
mit előbb? :D
előbb hogy a picsába mondja, meg hogy kik játszottak?
atwe bazzeg, neakarj mán ennyire fontoskodni mindenhol...mi meccsünk előtt is volt valami beszólásod, amire élőben az egész csapat a torkodhoz nyomott volna egy félbetört sörösüveget...hálistennek a csodálatos diplomáciai képességemnek hála ebből semmi nem érződött :D -
Wolfi nélkül is pörgetet titeket a Horda... -
Amúgy engem is leszophatsz és közben még a cipőmet is bekötheted!
-
Minek frx-ezel Maki? Nektek a klán max annyit jelent, hogy ma a-nak hívnak, holnap b-nek, harmadnap meg c-nek. Ma ebbe szerepelsz, holnap abba. Ez még kutyát macskát nem érdekelné, de fogd már fel a bárgyú fejeddel, hogy erre nem mindenki kiváncsi. Ha csapat csapat ellen megy akkor a meccs legyen ilyen módon tiszta, nem az a gond hogy nyertetek, hanem azt nehezményeztük csak, hogy semmi nem változott a múltkorihoz képest. Akkor a 7th meg a JCSR egy része lázadt be ugyanilyenek miatt, akkor nem sírtatok ennyire. Ennyi, nem több. -
Te ki is vagy? -
Ha megnézed az elöző inf kupa alatt beírt hsz-eimet illetve azokat a hsz-eket amiket Runningnak írtam akkor amikor megkérdezte hogy a szabályokkal egyetért-e mindneki akkor is ugyanez volt az álláspontom édesapám!
Amúgy a orális szexet azt hiszem rajtad fogjuk gyakorolni legközelebb! -
bocsi, de csak én nemvágom, hogy kinek az álneve vagy? -
atwe #100885 Elöbb kellet volna gondolkozni :P
-
azért a dologhoz hozzátartozik, hogy a szabályzatra, ami ezt megengedi közösen bólintottunk rá annó...most így nekem is baszta a csőrömet a dolog, mikor kiderült, hogy mivel is jár ez együtt, szexualizáltam is runningot vagy 1 héten keresztül a meccsünk előtt, hogy ok, választhatnak másik pályát, de túlsok dzsippes arcot nemakarok majd a tétmeccsen látni...a lobosokat meg közben már beintegrálták a hordába, mert ők mint csapat már megszűntek (vagy ami még rosszabb, nagyrészt wowoznak...néha hánynom kell a tsünktől, mikor átnézek...) -
Vajon ki a kakukktojás? :P -
Gyakorlatilag nem számít az eredmény szempontjából, de mivel annyira betartjuk a szabályokat és egy KisKöcsög vagyok:
-
Deqwator #100881 "orális szex követelmény az FRX klán soraiba"
bizony kötelező és ezért vagyunk összetartó csapat nem pedig minden"jöt ment"emberekkel foglalkozunk;) -
Korpsweb #100880 veszteni is tudni kell... -
atwe #100879 Én repültem volna ha nincs wolf semibe nem vagyok gyengébb repülös mint ö akkor kiváncsi vagyok mit találtatok ki .P
(repülövel delfinezek) :DDDD -
Óh próbáljunk értelmes hangnemben írkálni, vagyis irodalmiabban fogalmazni. -
Lehet hozzátok kellett volna hogy álljon valaki mert a ti repülős bagázsotok sem volt a helyzet magaslatán - amúgy nem is tudtam hogy az folyamatos orális szex követelmény az FRX klán soraiba. -
Ja, jó lenne azt a mecset funnból lenyomni úgyis tartozom Me0w-nak pár fejessel :) és nem csak a pont miatt joe :P :D -
running munkájának elismerése mellett azt gondolom a téma inkorrekt, az is volt, az is maradt. nem hiába volt a múltkor is balhé belőle. talán tanulni kéne belőle. -
atwe #100875 Hiába hozod apas
- szosokat
Nálunk magnificentesek tanulnak :P -
Ofkorsz :) Joebacsi, jatszhatok nalatok magunk ellen? :) -
Deqwator #100874 RDHA,GBC-vel akarunk játszani ,persze csak gyak meccset -
dzsanesz #100872
-
azér a mi meccsünket toljuk mán le ha máshogy nem funból :)
majd jól bosszút állhatnátok a lan miatt, meg nekünk is kéne mán a pont :D -
Engem meg le is szophatsz a kivanalmaid melle :) -
"Gyakorlatilag a pöcsénél fogva kellene felakasztani azt aki kitalálta ezt az egész "56 klánba benne vagyok és csak magam ellen nem játszok" faszságot."
De most komolyan - kikaptok úgy hogy wolfi játszott 2 körben de ti már belezni és akasztani akartok? Hány éves vagy édesapám?
"Következő inf kupán" - szerveztél már kupát vagy esetleg a cipőd be tudod már kötni? Neked kéne személyesen kupát rendezni? Köszönjük a játékot még egyszer és kívánunk mindenkinek ilyen színvonalas ellenfelet mint Ti. -
Ha egy ember nem szamit, akkor miert tunt fel Wolfguy hirtelen? Mert ugye egy ember nem szamit :) -
Na töröltem aszem mindent az oldalról, ha valahol még van valami szóljatok lécci. -
dzsanesz #100866
-
nem mintha hiányoznánk a felhozatalból, bár részemről az érzés kölcsönös :) -
Köszönjük szépen. -
Gyakorlatilag a pöcsénél fogva kellene felakasztani azt aki kitalálta ezt az egész "56 klánba benne vagyok és csak magam ellen nem játszok" faszságot.
Anno nem volt ilyen sehol. Egy ember egy klánba volt benne nem pedig hat másikba.
Következő inf kupán ennyi erővel leszerződtetjük az aPas-os embereket+ meccsenként 2 frx-es beszál aztán szevasztok. De szerintem egy jó ideig huncupon semmilyen formában sem fogtok találkozni az frx-el. -
Víííjj tényleg BSZN Csacsy...Köszi a Gamet Dragon! Az eredmény ellenére nagyon jó és kemény meccs volt. Köszönjük! -
ja egyébként grat horda -
nem, de ha a jcsr ellen akarok játszani akkor megkérem a jcsr-t, hogy játszunk. a múltkori inf kupán is volt ebből bonyodalom, de most már tényleg teli van ezzel a hátam. ennyi -
Oké, töröllek titeket.
-
dzsanesz #100859 BSZN csacsy
(nem ismer, de akkor is )
-
dzsanesz #100858
-
Most komolyan egy emberen vagytok kiakadva?