172102
  • TS Zolly
    Ahham. Köszi a kimerítő választ.
  • Fujiryu
    Neked semmit:D
  • atomboy
    Csak annyi kulonbseg, hogy ok alkoholos filctollal jeloltek meg. :)
  • TS Zolly
    Itt mit kell nézni???
  • norBOSS
    Szeretnék kérdezni valamit,hátha tudja valaki,hogy hogyan lehet a sharqi-n bemenni a hotelba úgy onnan tudjon kilőni de őt ne tudják lelőni??Ez csak 1 kérdés mert kíváncsi vagyok,hogy hogy a pi....ba mennek be oda!!!De nem szeretném ha azt hinnétek,hogy ez a kényszerem,hogy ezt csináljam!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fujiryu
    Azt gondolsz amit akarsz sztem KLegényt teljesen hidegen hagyja...Meg engem is...Amennyi meccset mi játszani fogunk egymással, meg amennyit publicon találkozni fogok veled semmit nem számít:D
  • SigS
    Szerintem meg aki ilyeneket kitalal az meg hajlamos mast is hasznalni...
    Egyebkent nem ujszeru a dolod, CS-ben is hasznaltak regen az AWP-hez
  • Fujiryu
    Jó lehet hogy segít de aki ilyen leleményes az megérdemli:D
    Pharolasnak meg itt a monitorom(feketén-fehéren:PPP):

• norBOSS
    Tyű de klafa ami itt folyik!!!!!!!!Visszaolvastam 1 kicsit de igazán nem értem mi a gond????Pár oldallal hátrébb olvastam wolfgay-ról is .Én nem értem mi a gond vele!!Sokkal jobb játékos mint itt sokan!!Persze ne felejtsük el azt se hogy még csak 14 éves max 15!!sokkal jobbak a reflexei mint nekünk öregeknek!!DE most ne nézzük azt,hogy a bf 2 szabályzata azt írja,hogy 16+!!!!MEG azt se,hogy ő már lebukott CSALÁSSAL!!!"Ezért kérlek titeket ne bántsátok őt!!"Csak +jegyezném,hogy a lan party-n a csapatom elverte őket a wolfyval 1ütt!!!Tehát legyőzhető(k)!!Mivel eddig sem tartotta be a "szabályzatot" a magyar klánok többsége(tiszt.a kivételnek)nem értem mi a gondd??De legalább itt szídhatjátok 1mást!!Én a lan party óta nem játszom magyarokkal(sem kupákon sem sehol) és nem véletlenűl!!Azt mindenkinek el kell fogadnia,hogy azok akik ide irogatnak mindenféle szidalmakat azok szemtől szembe már nem teszik ezt +(tapasztalatból beszélek)!!Szerintem ennek psyhológiai okai vannak!!Olvastam a fuji-val kapscolatban is valami érdekeset úgyhogy ezt neki írom:a monitoron lévő matrica tényleg nem csalás de sokat segít!!!Ezt azért tudom mert amióta láttam én is ragasztottam kis pöttyöt középre a monitoromra!!
  • dzsanesz
    Hát en ezen nem rohogok. csak dobbenten nezek :s
  • Cream78
    Rég jártam erre de érdemes volt benézni...
  • SigS
    Opsz :)

• SigS
    http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif
  • joebacsi
    "A bftaliról meg annyit: eddig sem járam és ezek után meg főleg nem fogok! Gondolom nem is fogunk hiányozni senkinek. Hiszen droidok vagyunk mind..."
    nelegyé mán ratyi!
  • atomboy
    En mar eszre se veszem. Mindent lelovok, ami mozog. :)
  • felpillanto
    pfff csak kibujt a szög a zsákból hemzsegnek itt a köcsögök söt köcsöginvázió köcsögögök hegyin hátán .
  • gbc csabika
    Fajintosan...
  • badsec
    Már megint elöjön az frx-es "ki a fasza gyerek" hozzáállás! Ez jellemző rátok! Majd a bftalin megmutatjuk, majd 1vs1-ben lejátszuk, stb. pfff
    A dolog nagyon egyszerű: tegnap kikaptatok, aztán jöttetek ide telesírni a fórumot, hogy a Horda milyen gyökér csapat stb. Running direkt megkért mindenkit töllünk, hogy ne írjon, így csak Ő válaszolt nektek. Hozzátenném mindvégig teljesen kultúrált hangnemben! Mint ahogy az egész csapat is így tett. De ti addig baszogatottok minket és olyan stílusban kezdtetek el írni, amit már egyszerűen nem lehetett szó nélkül hagyni! Talán gondolkozzatok el ezen. Ennyi...

A bftaliról meg annyit: eddig sem járam és ezek után meg főleg nem fogok! Gondolom nem is fogunk hiányozni senkinek. Hiszen droidok vagyunk mind...
  • Deqwator
    szerintetek nekünk nincs elegünk a hordából, most tényleg bizonyitottátok mekkora droidok vagytok, remélem ezeket a kövi bftali meg is meritek mondani a szemünkbe!!!
  • djukel
    hogy a faszomba lehet ugy játszani, hogy minden egyes ember feje felett egy névjegyzék van?
  • badsec
    Na jó! Nekem most már kurvára elegem van az egész FRXből (KTC persze kivétel!), úgyhogy utoljára írok ebben a témában! Ha kicsit vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál, akkor látnád, hogy mi lezártuk a vitát. Személy szerint én még KTC-t is védelmembe vettem, pedig szerintem egyáltalán nem szorul rá! És hogy utána egyáltalán nem a Hordások kezdték újra a vitát, hanem DonC jött vissza és olyan hangnemet engedett meg magának velem szemben, amit nem tűrők el senkitől! Szerencséje, hogy nem szemtől szembe mondta ezt nekem, mert akkor nem állok jót magamért! Szóval mielött mindenkit elküldessz a "büdös picsába", kicsit tájékozódj a témában! Talán elöbb a saját házatok táján kellene szétnézni, mielött másokban keresitek a hibát! Mint ahogy azt tettétek tegnap is...
  • atwe
    Most nem irom le véleményem rolatok mert szerintem minden frx el.mehet**** (kivétel ktc aki tisztelek és kedvelem nincs semmi bajom vele csak hát csapat társai istennek hiszik magukat csak az az igazság hogy közük nincs hozzá)

Vita részemröl lezárva
  • mesor
    Nem akarom folytatni a vitát, de most jöttem haza és van pár dolog amit le szeretnék írni!
    Runningnak minden tisztelet, hogy meglépte azt amit kellet komolyan mondom ő nagyot nőtt a szememben!

Többi hordásnak elsősorban: caroynak vagy ki a faszom, badsec, fuji, atwe elmehettek a büdös picsába. Azt hiszem tegnap este lezártuk a vitát de közületek valaki visszajött és folytatta a faszságot. De természetesen mi folytattuk a dolgot stb...
    Néha olvasni is kéne a sorok között nem pedig csak ösztönből reagálni!

caroynak meg csak annyit még pluszba hogy b+ te beszélsz becületről stb aki több hónapon keresztül nem merte felfedni a kilétét csak sunyiba egy nick mögül írni mindenkinek mindent mert úgyse tudják ki vagy.
    Te vagy a becsület mintaképe!..|..

Arról nem is beszélve hogy az frx tagok közül senki sem támadott hátba senkit hanem egyenesen leírta a véleményét ide normális hangnemben és nem küldtünk el senkit a halál faszára, de most azért betelt a pohár!(MeOw más kategória őt vagy megszokjátok így vagy inkább ne szóljatok hozzá)
  • mNzJean
    Azért ezt a hangnemet DonC-vel szemben tényleg nem kellene megengedned magadnak ,bármilyen confliktusból ered is a véleményed ,lehet ,hogy DonC mostanában nem olyan aktív mint régen de nekem akkor is sérti a fülemet ez a tiszteletlen beszéd./ magánvélemény , senkivel semmi bajom ,de ez kikivánkozott /
  • atomboy
    Ki kell hasznalni az utolso heteket. Okt. 28-an bringazok utoljara. :S
  • Hatt
    kb 10k hozzászólásonként beleolvasok az utolsó 100-ba:)
    Mizu?:)
  • Yan

Téged is látni erre felé? :)
  • Hatt
    LoL
    Mókás hogy mikor olvasok bele a topicba:D
    Szervező egyén leszervez 1 kupát szabályzattal és a szervező csapata szegi meg a szabályt:D
    Jót röhögtem, feldobtátok az este fényét:D köszönöm
  • Yan
    ok,
    eccer majd fel nő :)
  • Deqwator
    ilyen hidegbe bringázni:S (igaz még nincs is annyira hideg),de én inkább korizni szeretnék már.
  • atomboy
    Igaz, igaz. De mivel klanozasrol volt szo, nem tudtam mit mondani, klannelkulikent. Inkabb elmentem bringazni. :)
  • Deqwator
    flém nélkül nincs élet;)
  • atomboy
    Lesz meg flem?
  • HTS s3rg1nh00
    pont ezt a popkornos sm-t kerestem:)))
  • Deqwator
    na azt megnézném...
  • Korpsweb
    Hmm én talán normálisan írtam be. qrvára nem érdekel, hogy téged érdekel-e a véleményem, és ha a passzátszelet nem is, de téged ha akarod szívesen megfingatlak...pfff ősbf-es majom!
  • Platypus16
    Mellesleg ezt mindenki mindenképpen olvassa el, nagyon nagy:) Hát hiába, a művészet...:)
  • vernyuszi
    No-no !!
  • Me0w
    Elobb teged ;)
  • vernyuszi
    Találkozzatok már valahol aztán verjétek össze egymást!