172102
  • Szathy
    tettem volna be képet is, de a képfeltöltés.hu nem engedélyezett
  • Szathy
    Boldog születésnapot Great Base Campers!!!
  • HTS s3rg1nh00
    egy nagy thx KTC-nek a segítségért,és szorri a kellemetlenkedésért:)
  • Drachomir
    hat hat van meg uj a nap alatt amint olvasgattam ezeket a langokkal teli oldalakat... es amirol meggyozodtem h mi magyarok iszonyatosan tudunk anyazni... mint iszonyatosan tudjuk elfelejteni ki es mit tesz egy dolog fennmaradasaert ... ki miben jobb vagy rosszabb es ki mennyit er az evek elteltevel... sok dolog kavagott bennem, amibol mostanra objektiven csak ennyit tudok levonni vegkovetkeztetes keppen:

- adjuk meg mindenkinek a tiszteletett es ne tapossunk emberi mivoltaba
    - felreertesek elkerulese vegett tudjunk 30 betuvel tobbet irni egy hszbe es megmagyarazni tettunket
    - probajuk meg elismerni azokat akik kemenyen kuzdottek h elismerjek oket a klanok kozott
    - es ne fikazzuk azt aki tesz is valamit azert h ne csak publicon puffogtassuk egymast
    - legyen bennunk annyi becsulet h ha elvallaunk valamit akkor azt teljesitjuk
    - tudjunk bocsanatot kerni ha bunkobogarak voltunk
    - es ami legfontosabb a jatekert jatszunk ne az elismeresert!!!

jo8 mindenkinek!
  • Me0w
    Legalabb mar tudom, hogy karacsonykor Arma-mintas szaloncukrot nyomok fel a seggedbe.
  • DummyBoy
    Jóreggelt a Zuraknak!

Ellaobolta a mocskos kisz fóllummotol az előbbi hsz-emet ...

Szép kis flém vót má megenn ... :)

2 apró hozzáfűznivaló a párszáz hsz után ... Lesz BF tali? Mikorholmerreugyenemcskahajnali2ig?

Valmint egy kérdést intéznék Fijiryu-hoz: Nem túl Moire-s a monitorod?
  • TS Zolly
    Akko lesz időd pojézni?? :)
  • Running
    2006.10.21.:/Hardcore

JCSR Wolfguy és Én, HardcoresHUN átvette a kupa lerendezésének jogát. MSN címünk: Wolfguy: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Hardcore: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges A screenshotokat majd nekünk tessék küldeni, és az eredményeket is.

/Hardcore-nak 24 óra múlva lép életbe a regje ezért tettem én fel./
  • DummyBoy
    Wow ... Mi volt itt az elmúlt pár napban ...

2 munkanap kellett hogy ennyi flémet elolvassak :)

Közben elfelejtettem hogy mit akartam válaszolni egy 4 oldallal ezelőtti (nemflémes ..) hszre, de ami eszemben maradt :)

Fujiryu: Nem túl Moire-s az a monitor? Vagy téged nem zavar?

Meg még pár oldallal előtte volt BB írása ... most akkor lesz tali vagymi?
  • n003
    kölcsön off visszajár :DDD
  • sector512
  • joebacsi
    Jajj ezt nem is ide akartam De nézzétek meg ti is ettől függetlenül :D
  • joebacsi
    Aki még véletlenül nemlátta: Armed Assault tréler
  • sector512
    Jajj ezt nem is ide akartam De nézzétek meg ti is ettől függetlenül :D
  • sector512
    Aki még véletlenül nem látta: Bioshock trailer
  • joebacsi
    yep, fákin teknecska :)
  • stupido
    hi all!

Milyen programot érdemes használni hálózatba kötött gépekhez, egymás közti kommunikációra?
  • HTS s3rg1nh00
    nem szóltál,h.van autoadmin
    nembaj,most egy darabig nem leszek magyaron
  • DonC
    windows, ezért érdekes... tökéletesen kéne futnia, mégsem.
  • Me0w
    Dozer.
  • joebacsi
    linux?
  • DonC
    van :) amúgy a CC-t akarom megcsinálni nomrálisan rajta, mert perpill nem tudom miért nem menti vissza az adatokat... szal max kickelni lehet ezzel a nagyszerű adminisztrációs segédeszközzel.
  • dzsanesz
    Wolfguy ma akkor nem tudunk egyutt jatszani?
  • dzsanesz
    Mit is kell allitani rajta? van valami hiba?
  • DonC
    Majd megpróbálok ma állítani valamit a rankeden.
  • joebacsi
    ide beírhatsz minden flémkelltő hozzászólást, mer 500 postot össze kéne ott kaparni :)
  • koschwarz
    b+ sharqin a construction site zászlója melletti ládákba is be lehet valahogy bújni! most jövök egy szerverről és a csávó onnan lőtt le mindenkit, őt meg nem lehetett és nem is látta senki, csak az uav mutatta hogy ott van
  • Hatt
    Még mindig megvan a poló. Szerintem majd bekereteztetem. Első igazán élvezetes Lanom volt.
    Jut eszembe, régen volt kerti party:) Összehozhatnánk 1-et:)
  • Hatt
    Ahogy akkor kinéztünk, nem csoda hogy nem szóltak be
    Egyébként a pontozgatáshoz hozzászólva.
    Vietnam Nations Team mortalosa voltam annó. Senki se vállalta be a pixelshootolást ugyhogy gondoltam kitanulom. Annyi pötty mint akkor az én gépemen volt, szerintem senkinél se volt látható
    Mit számít hogy valaki pontozza vagy valaki nem? Mindenki lelőhető ebben a játékban, pontok ide vagy oda. Egyszerű reflex, célzó készség és némi inteligencia a lényeg. Ha valamelyik hiányzik akkor inkább sakkozzon az illető.
  • koschwarz
    ebből az egészből nekem joepapa popcornos szmájlija teccett a legjobban

azért ennyi hsz-szel egy semleges arc le tuggya szűrni, kinek mi volt a baja igazából, de nem írom le, mer megint indulnak a lángnyelvek b+

mindamellett hozzáteszem, hogy undorító módon viselkedett mind2 "oldal", úgyhogy szégyeljétek magatokat (most ilyen gyereknevelési mánijám van)

hol volt schrank?
  • Fujiryu
    Hát 15 ember felett már egyre több golyó veszti el a célt:D

A commanderről meg annyit, hogy sztem infantryba nem kell, mert pl a múltkor is én maradtam egyedül a squadból és elfutttam elbújni egy doboz mögé...Persze egyből repült a gránát mert látták az UAV-n hogy hol vagyok, aztán úgy nem nagyon volt esélyem.A legtöbb külföldi infantry szerveren bannolnak ha beállsz kommandernek, és ott tényleg jobb csatákat lehet vívni, mert nincs az hogy ha elfogy a tárad és elfutsz tölteni akkor négy ember követ libasorba, és mind tudja hol vagy...Nem tudják merre vagyok és ezért van esélyem ellenük, de ha mind úgy fordul be a sarkon hogy látja hol állok akkor semmi esély nincs a túlélésre:D
    Szóval Infantryban az UAV az nagy segítség olyan mintha átlátna a falon...
  • dzsanesz
    johetnetek jatszani az ehhu 1 re .
  • Wladislaus
    Köszi a választ!
    Azért kérdeztem itt, mert láttam hogy ez a fórum pörög a legjobban :-).
    Akkor azt mondod inkább maradjak mondjuk egy Ati-s chipkészletnél?
  • Beers
    Sis-t hanyagold, celeron m megy 64 biten, miért itt kérdezed!?
  • norBOSS
    Nem ovális te kuki!!!Ellasztikus pontosabban: eAb Elastic An-usZ Boys (ne nézz hátra jövünk)
  • SigS
    ...meg az ovalis segglyuku fiuk prefix is elegge ijeszto volt...

• SigS

• norBOSS
    Asszem az a rambo volt és a kornél!!De ott nem mondta a szemébe (szokásos)!!De én nem erre gondoltam!!Tudom,hogy nagy volt a szánk meg 1 kicsit piásak voltunkde akkor ott senki nem szídott szembe minket!!!Aztán utána+ ide irogattak bizonyos emberkék mindenféle szidalmakat + fenyegetőzéseket de elötte azért a piát amit adtunk azt jól benyakalták!!!!Egyébként én akkor jól éreztem magam az frx-esekkel is és a jcsr-esekkel is!!!!!A szabályokat akkor sem tartottuk be!!De ennek ellenére rohadtúl jóóóóóó volt!!!!
  • Landor
  • Crem
    :DDD

Mikor megláttam, mennyi üzenet van, azt hittem kijött egy új patch+map!:D

Egyébként Morgen!