172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
EA HU-ról az autokicket nem lehetne levenni?
Esetleg a tétlenségi idöt 5 percre állítani? Mert igy 1 cigi, 1 kick. -
a baj az hogy egy only online gameval miért akarsz single-t játszani ha nem lehet
-
Szevasztok
Letöltöttem a PoE2-t, de single player módba nem jönnek be a pályák nem is mutatja öket a listába pedig ott vannak. A neren viszont gond nélkül megy.
Mi a Baj? PLZ. help. -
pff, teis bameg... -
Engem is ma különsöen sokszor dobál le a wow
-
TS Zolly #101250 T-onlány ma eszméletlenül szar. -
nekem is vannak ping gondjaim,ma egy külföldin játszottam,110 környékén volt ami kb.jó is,csak mikor 5mp-re 1000 felé ugrott,lezuhantam a suval egyből:))) igaz,ez a csellós korlát miatt van:P -
Nekem is minenféle orads pingeim vannak mindenhová de már vagy egy hete, cmd parancssorban nézek egy pinget vmi magyar hostra oda is, plusz a szolgáltatóm tesztje szerint kb 1/5-ére esett vissza a sávszélem, de t-online-os tesztkapcsolattal tökéletes. Kvára nem értem
-
VeNYLaci #101247 Minket a ts dobál lefelé állandóan, és szintén iszonyatos a ping.... -
Sziasztok!
Eredeti Battlefield 2 CD kulcsot vennék. Csak az eredeti kézikönyvre nyomtatott kulcs érdekel, aminek átadásakor fizetek.
Ha meguntad és eladnád baráti áron, akkor a [email protected] vagy a 06-30-900-76-28-as számon keress meg és megbeszéljük.
Laci
-
SF ADAMO #101245 Másnál is belassult a NET, vagy csak nálam...akkora PING-em van, hogy az már rekordot döntött...minden szerveren. Az adatparkos klánszerverre is 234-es a PING, holott egyébként 23-30 szokott lenni
-
SF ADAMO #101245 Másnál is belassult a NET, vagy csak nálam...akkora PING-em van, hogy az már rekordot döntött...minden szerveren. Az adatparkos klánszerverre is 234-es a PING, holott egyébként 23-30 szokott lenni
-
Landor #101244 ez aztán az élethű efekt! :D -
theodor #101243 Köszi rájöttem a dynamic lights-al van a probléma.Ki kell kapcsolni. -
Allitgass valamit a videobeallitasokon -
theodor #101241 Hali nekem olyanokat csinál a game,hogy mikor eltalálnak vagy ha sérűlés ér akkor beregad a kép es összefolyik a kép.aztán meg megint jó addig amíg megint el nem találnak.Pls help! -
Én 1280-ban játszom a megjelenés óta!
Megnézem 1024-ben, hátha ... :)! -
Nekem még bírná az 1280-at, de csak 60hz-en (crt moncsi), úgy meg megfájdul tőle a fejem fél óra után. -
domb...qrvaélet lejárt a vip regem:(( -
én próbáltam 1024ben mediumon a 9600pro-val,karkandon amcsiként spawn után a következő képkocka a dob alján volt,mentem be a pléhfalnál,mondom ok akkor kicsit visszaveszünk az arcból...
-
én próbáltam 1280-ban játszani a 22'es monitoron, de nem jó, nekem nem jött be, túl kicsit minden, hátráltató nagyon. -
Nemtom, uj monitorom van es meg nem szoktam meg, meg 1280-ban neha leesik az fps 40-re ha sok a fust. -
n003 #101234 és ahogy illik egy macska ügyességével mindig a hátára esett 15mp-re?? :DDDD -
Tegnap játszottam másfél órát ebéd után pár hordással és nekem is hasonló érzésem volt párszor mint kosinak. leszülettem usa mediccel, beállítottam egyes lövésekre és egymás után 5 embert pontoztam ki, ráadásul nem gyenge srácokat, csak éztem mi ez a lézer. aztán kicsivel később ugyanez már nem jött össze, szóval vannak ilyenek szerintem, valszeg netes dolgok ezek, illetve kisebb bugok lehetnek.
tegnap csak néztem h meow esik kel esik kell, kezdtem úgy érzeni rajta farmolok. nem ment a game? -
de ez még mindig jobb annál,mint mikor csben úgy lőnek le awpvel,hogy csak úgy elereszt egy lövést falon át és heccsát-kaptam már pár ilyet:D nameg,picit furcsa volt mikor bejött 1 gyerek magyarral,első körben Deserttel 10 emberből 9et ő ölt meg fejessel,wh+aim,repült is egy kör után:DDD -
TS Zolly #101231 Leszedtem pár assaultos mappot, mert az antik2 szerveren mennek a costum mappok is. Hát ott egyesek mit nem mívelnek egy snipa fegyverrel! Svd egy lövés egy halál. Fut a snipa, észreveszem, de m16-ból egy lövést sem sikerült elengednem, mikor hasra bassza magát és bumm. 15 másodperc tétlenség. Ha ez egyszer előfordúlt volna, aszondanám, bug. De soxor egymás után! Kicsit fura. -
Lol, tegnap elott engem ugy lott le az egyik hazafi, hogy egy lada mogott fekudt, majd ahogy befutottam egy fel masodpercre felallt, fejes majd visszafekudt a helyere. Ilyenek utan en is elkeseredem, mert ilyet meg a JCSR-tol sem lattam ok pedig aztan tudnak loni :) Ilyenkor mit tehetek, lenyelem a bekat mivel bizonyitani ugysem tudom, igaztalanul nem vadaskodhatok, pedig... -
TS Zolly #101229 Csiiiteeer!!! :P -
legfeljebb annyit, hogy ez megmagyaráz számomra 1-2 dolgot, így utólag, de inkább nem mondok semmit 

-
na ezt aggyátok össze: tegnap este az EA HU-n egy élesztés után olyan m15-os mediccucc került hozzám, amiben az m16-osból elég volt egy 3-as sorozat az ellenfélbe + sokkal gyorsabban tüzelt, mint normál m16-os. nem tudom hogy lehetséges ez, de így volt, másrészt remélhetőleg nem kerülök fel a csíterlistára, b+. csak pislogtam mikor egymás után 3 embert intéztem el, egy-egy 3-as sorozattal. az egyik tuti frissenspawnoló volt.
erre én már nem is mondok semmit

-
mire ugrik ötöt én egyet aztis álva ömeg hason durva ellenszernek a g3 minösül hatásosnak -
tényleg jó az uj magyar szerver nem gyözöm eltalálni ezt a sok clános birkát ugy ugrabugrálnak:) -
Landor #101224 jóreggelt -
fogsz te még azzal sokat játszani, mikor látod, hogy jó :) -
hájja, ránkszabták a zendzsint :) -
valamelyikőtök nem mond igazat!
(vagy mondhatni elkúrta :P) -
Ma egy éves a GBC klán. BSZN 

-
Platypus16 #101219
-
Üdvözlet az uraknak
, mostanában nincs sok időm, de ha sikerül azért bekukkantok néha néha..
Ahogy látom bőven a 100k után vagyunk.. DD
Na mindegy gondolom a megújult SG nek köszönhető?!
-
VeNYLaci #101217 És akkor a másik csoportban (25th, gbc, cordha) 3 csapat marad?