172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
T-online-sok nak nem szarakszik ma a net? Végre rászántam magam, hogy játszom egy picit, de állandóan kibaszkod 200-1000 pingeim miatt(oszrák/német szervereken is). -
ok -
ha a snipernak tk-zik a kléjmórja akkor a sok buzeráns mediknek is tk-zon a defibrillátorja ha élő embert akar éleszteni
-
Tudom hogy a domboru fele a pukkanos, ennyi ido alatt mar volt idom kitapasztalni
-
A claymore csak abból az irányból robban amelyik irányba nézett a sniper amikor lerakta -
A masik irányból kéne megközelíteni:D
A magayar publicon gyakorolhatod a felszedegetést mert a legtöbb sniper úgy rakja le hogy még ha akarnék se tudnék belemenni:D -
Wake-n bementem a viskoba foglalni a zaszlot, de latom, az ablak alatt a claymore... megfordulok, es ott latok egy masikat, ahol bejottem. Amikor kimentem, felrobbant... Vajon az erzekelotol fugg? -
Nekem engivel egyszer sikerult felszedni egyet. De az esetek tobbsegeben amint meglatok egyet mar pukkan, mostanaban mintha nagyobb lenne a robbanotavolsaga
-
LAN ban hogy lehet beállitani a servert coop modban, hogy 64 es mapokon 64 bot al lehessen játaszni?
Eredeti a game, és 1.4 patch fenn van -
dodika66 #101684 Sniper volt végig az egész map alatt. Fenn kuksoltam az egyik tetőn amikor látom, hogy mászik fel a szomszédos létrán aminek a tetjén ott virított két piros halálfej. Na mondom ennek annyi. Erre megáll a létra tetején kb. 10 másodpercre és láss csodát eltűntek a halálfejek, emberünk meg megy szépen tovább fel a tetőre és befészkeli magát. Aztán még vagy kétszer láttam, hogy felmegy olyan tetőkre ahova én azért nem mentem fel mert volt ott ellenséges claymore. -
uwu #101683 mármint fogok -
uwu #101682 Akkor most hogy dogok játszani 
Regelnem kéne -
Engineer fel tudja szedni. -
coRDHA DriLL #101680 Biztos bombaszakértő volt
-
mintha farmolnának:S -
coRDHA DriLL #101678 Nem dízel! Az M1 gázturbinás
ha beindítják olyan a hangja mint egy felszállni készülő repülőnek....
-
dodika66 #101677 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van arra mód (cheat nélkül), hogy valaki (mondjuk egy sniper) felszedjen egy más vagy akár saját maga által lerakott claymore-t? Csak azért kérdezem mert ma ezt figyeltem meg egy csókánál többször is. -
(még ezen a lapon);) -
uwu #101675 Miért nem müxik a huncup oldal?? -
Érdekes képet csináltam régebben, meglepődtem rajta mint az állat, ekkor még nem volt cop-op mód.
Jah és az a 160as ping az teljesen lényegtelen, külföldi szerver volt és nem laggoltam semmit, oylan volt mint ha magyar szerveren játszanék 20as pingel. -
"...bedelfineztem..."
-
nem játszottál még The Slaughter House-on 200as pinggel,és mégis micsoda nagy élmény volt^_^ -
Én utoljára 1.3-nál voltam kés és pisztoly szervereken csak mindig kibannoltak mert nem tudtak lelőni(néha nem vettek észre a tömegben,az volt a legnagyobb buli amikor bedelfineztem 15 pisztollyal lövöldöző ember közé és lekéseltem a 70%-át mert sose haltam meg, a delfinezés, meg a sok medikcsomag miatt:DDD) -
160-as pinggel nem szar játszani? -
szép lámulás! csak az a helyzet, hogy egy ilyen szerveren volt a múltkor Emunak 113 killje halál nélkül nekem meg 793 pontom commanderként...
-
lebuktál 
-
"ez így ebben a formában ez nem igaz ..." 
-
nekem ennyi a megszerzett letöbb pontom:
És ennyi egy életen belül legtöbb megölt ember:
-
hááááát a te kedvedért nem fogom letölteni a kínkeservesen letöltögetett öregpicsák sorozatot
-
azért én nem vagyok ennyire elfogult schrank ellen. szerintem pronóval van tele a vinyója 
-
jaj elnézést ha a bf topikban nem nyalom ki a csések ...csáját B+
-
egy CSésnek ??? sohaaaa
-
Te sztem azért fikázol minden játékot mert nincs pénzed nagyobb vinyóra és a BF2 mellé már nem fér fel semmi...Aztán ha így lefikázol mindent elhiteted magaddal hogy szar, és bf2-vel lámulsz mert nem érzed szükségesnek a váltást BF2-ről...Pedig mi érezzük hogy váltanod kéne(mondjuk kezdésnek a bf2 helyére feltehetnéd a 2142-t) -
Platypus16 #101660 Csak nem el akarod venni a szüzességét? 
-
"meg kell érteni a másik oldalt is. azt csak úgy tudod ha kipróbálod, milyen az ő helyzetük valójában" de ugye hátulról szűz vagy még
-
Nem akartalak megbántani:D -
Bocs a tegnapi tk-ért ea hu-n, ha minden igaz te voltál (frx ből valaki az biztos)... -
Semmi....Hacsaknem egy picit jólesett az, hogy nálam jóval tapasztaltabb játékosok is voltak ott...(bár ez a képből nem látszik..)És én nem tartozom az "elit" játékosok közé! Mire vége volt a körnek csomóan leléptek (ezért voltunk már kevesen)... (23.30)
De bocs, hogy betettem többé nem teszek ilyet, mert ez a BF2 topic.... -
misaab@a #101655 dehogynem... meg kell érteni a másik oldalt is. azt csak úgy tudod ha kipróbálod, milyen az ő helyzetük valójában. akinek csőlátása van az üljön tankba :P -
egy bf fun sose csézne