172102
  • ERykk
    T-online-sok nak nem szarakszik ma a net? Végre rászántam magam, hogy játszom egy picit, de állandóan kibaszkod 200-1000 pingeim miatt(oszrák/német szervereken is).
  • joebacsi
    ok
  • schrank
    ha a snipernak tk-zik a kléjmórja akkor a sok buzeráns mediknek is tk-zon a defibrillátorja ha élő embert akar éleszteni
  • SigS
    Tudom hogy a domboru fele a pukkanos, ennyi ido alatt mar volt idom kitapasztalni
  • Fujiryu
    A claymore csak abból az irányból robban amelyik irányba nézett a sniper amikor lerakta
  • Fujiryu
    A masik irányból kéne megközelíteni:D
    A magayar publicon gyakorolhatod a felszedegetést mert a legtöbb sniper úgy rakja le hogy még ha akarnék se tudnék belemenni:D
  • atomboy
    Wake-n bementem a viskoba foglalni a zaszlot, de latom, az ablak alatt a claymore... megfordulok, es ott latok egy masikat, ahol bejottem. Amikor kimentem, felrobbant... Vajon az erzekelotol fugg?
  • SigS
    Nekem engivel egyszer sikerult felszedni egyet. De az esetek tobbsegeben amint meglatok egyet mar pukkan, mostanaban mintha nagyobb lenne a robbanotavolsaga
  • Goaulds
    LAN ban hogy lehet beállitani a servert coop modban, hogy 64 es mapokon 64 bot al lehessen játaszni?
    Eredeti a game, és 1.4 patch fenn van
  • dodika66
    Sniper volt végig az egész map alatt. Fenn kuksoltam az egyik tetőn amikor látom, hogy mászik fel a szomszédos létrán aminek a tetjén ott virított két piros halálfej. Na mondom ennek annyi. Erre megáll a létra tetején kb. 10 másodpercre és láss csodát eltűntek a halálfejek, emberünk meg megy szépen tovább fel a tetőre és befészkeli magát. Aztán még vagy kétszer láttam, hogy felmegy olyan tetőkre ahova én azért nem mentem fel mert volt ott ellenséges claymore.
  • uwu
    mármint fogok
  • uwu
    Akkor most hogy dogok játszani
    Regelnem kéne
  • mesor
    Engineer fel tudja szedni.
  • coRDHA DriLL
    Biztos bombaszakértő volt
  • Danee
    mintha farmolnának:S
  • coRDHA DriLL
    Nem dízel! Az M1 gázturbinás ha beindítják olyan a hangja mint egy felszállni készülő repülőnek....
  • dodika66
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Van arra mód (cheat nélkül), hogy valaki (mondjuk egy sniper) felszedjen egy más vagy akár saját maga által lerakott claymore-t? Csak azért kérdezem mert ma ezt figyeltem meg egy csókánál többször is.
  • Yan
    (még ezen a lapon);)
  • uwu
    Miért nem müxik a huncup oldal??
  • ToCsEk
    Érdekes képet csináltam régebben, meglepődtem rajta mint az állat, ekkor még nem volt cop-op mód.

Jah és az a 160as ping az teljesen lényegtelen, külföldi szerver volt és nem laggoltam semmit, oylan volt mint ha magyar szerveren játszanék 20as pingel.
  • joebacsi
    "...bedelfineztem..."
  • HTS s3rg1nh00
    nem játszottál még The Slaughter House-on 200as pinggel,és mégis micsoda nagy élmény volt^_^
  • Fujiryu
    Én utoljára 1.3-nál voltam kés és pisztoly szervereken csak mindig kibannoltak mert nem tudtak lelőni(néha nem vettek észre a tömegben,az volt a legnagyobb buli amikor bedelfineztem 15 pisztollyal lövöldöző ember közé és lekéseltem a 70%-át mert sose haltam meg, a delfinezés, meg a sok medikcsomag miatt:DDD)
  • Fujiryu
    160-as pinggel nem szar játszani?
  • Szathy
    szép lámulás! csak az a helyzet, hogy egy ilyen szerveren volt a múltkor Emunak 113 killje halál nélkül nekem meg 793 pontom commanderként...
  • HTS s3rg1nh00
    lebuktál
  • schrank
    "ez így ebben a formában ez nem igaz ..."
  • ToCsEk
    nekem ennyi a megszerzett letöbb pontom:

És ennyi egy életen belül legtöbb megölt ember:
  • schrank
    hááááát a te kedvedért nem fogom letölteni a kínkeservesen letöltögetett öregpicsák sorozatot
  • Szathy
    azért én nem vagyok ennyire elfogult schrank ellen. szerintem pronóval van tele a vinyója
  • schrank
    jaj elnézést ha a bf topikban nem nyalom ki a csések ...csáját B+
  • schrank
    egy CSésnek ??? sohaaaa
  • Fujiryu
    Te sztem azért fikázol minden játékot mert nincs pénzed nagyobb vinyóra és a BF2 mellé már nem fér fel semmi...Aztán ha így lefikázol mindent elhiteted magaddal hogy szar, és bf2-vel lámulsz mert nem érzed szükségesnek a váltást BF2-ről...Pedig mi érezzük hogy váltanod kéne(mondjuk kezdésnek a bf2 helyére feltehetnéd a 2142-t)
  • Platypus16
    Csak nem el akarod venni a szüzességét?
  • schrank
    "meg kell érteni a másik oldalt is. azt csak úgy tudod ha kipróbálod, milyen az ő helyzetük valójában" de ugye hátulról szűz vagy még
  • Fujiryu
    Nem akartalak megbántani:D
  • Cream78
    Bocs a tegnapi tk-ért ea hu-n, ha minden igaz te voltál (frx ből valaki az biztos)...
  • Cream78
    Semmi....Hacsaknem egy picit jólesett az, hogy nálam jóval tapasztaltabb játékosok is voltak ott...(bár ez a képből nem látszik..)És én nem tartozom az "elit" játékosok közé! Mire vége volt a körnek csomóan leléptek (ezért voltunk már kevesen)... (23.30)
    De bocs, hogy betettem többé nem teszek ilyet, mert ez a BF2 topic....
  • misaab@a
    dehogynem... meg kell érteni a másik oldalt is. azt csak úgy tudod ha kipróbálod, milyen az ő helyzetük valójában. akinek csőlátása van az üljön tankba :P
  • schrank
    egy bf fun sose csézne