172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Van köze hozzá! Ot a Bf2 felirat!
A csjok pedig a tavalyi Bf2 tali női résztvevői! -
Romel #102092 Tetszik ez a banner, de semmi köze a bf2-höz. Viszont ha a képen ábrázolt dolog a bf2, akkor nekem sok ilyenem van :D -
ezért klne újból rendes magyar szerver nem ez a szir-szar infantry geci mert ez üres éjjel nappal csak azt tudnám miért nem bántja az üzemeltetők szemecskéjét
-
Pedig az sztem egy szar pálya ha nincs heli...
Nem szeretem az olyan pályákat ahol csak egy dolgot lehet csinálni:D -
ne irigykedjél a monogamítására
-
pfff, nem az a durva, hogy hanyszor kickeltek hanem, hogy kb masfel evnyi gulf of oman demopalya utan, felteszi a teljeset es mondhatni ezek utan is csak azon jatszik, full beteg !. Akkor ha jol szamolom 1,5 * 12 palya marmint csak 11 akkor meg legalabb 16 evig nem fogja megunni az alap BF2-t, Sok sikert hozza Gameover :) -
hallom megpakolt titeket a 25th... 

-
coRDHA DriLL #102086 Fujinak szól nem sz ERZSI nyónak
-
coRDHA DriLL #102085 igaz! De a kickelés lehet magas ping miatt is.... Engem eddig "csak" 65ször klikkeltek ki 
-
Amúgy engem is kickelnek ha helizek...Mondjuk nem BC miatt:DDD
-
Az ilyen gyökerek minek teszik ki a HUN-t a nevük mögé?????? -
a mááááájam,hát most akkor én dicsekedjek el a kickeim számával?:))) pláne,h.6odannyi idő alatt van harmadannyi kickem?:) -
már nem csak demóval jáccik :)
78* volt kickelve :) -
te láttál már flémet?
vagy csak megjegyezted ezt a nevet, mert olyan trendinek hangzik?
;) -
coRDHA DriLL #102080 Lőjj egyet a levegőbe az RPK-74el
, és mindenki felébred
-
jól látom...
-
-
jaj de rég voltam itt:S úgy látom ez mostmár flém topic lett?! -
hw a szakterületem,arról meg nem tehetek,h.a zsiguliból kipotyog 1 system fájl,és a qrva win telepítő lemezzel se tudom helyreállítani,pedig mindössze 4 félével próbáltam meg,köztük persze azzal kezdtem amiről fel lett rakva,de maradt a format+szűz xp...már a szervízben se tudtak így vele mit kezdeni:) -
uwu #102075 Képzeljétek kivel futottunk tegnap össze egy szerveren.
Hát a Gameover-rel találkoztunk. Ellenség volt szegény, minden zászló a mienk volt Omanon a barom meg a főbézt kempelte. Simán kiugorhatott volna bármelyik üres zászlót lehúzni, de jó csapatjátékoshoz méltóan pár perc alatt kirugatta magát a szerverröl. Igazi mintafaszláma, de biztos büszke magára mert 9/0-s k/d-vel távozott a paraszt. -

osztod itt az észtet, és szervizbe viszed xp miatt?
-
Platypus16 #102073 Én meg csütörtökön hoztam haza és bár a fagyás meg lett oldva, de továbbra is újraindul magától az egész rendszer... memóriagond szerintük meg nincsen, mert letesztelték és hőmérséklet is optimális:( -
Platypus16 #102072 Jobbulást! -
ehh vótam gépér' szervízben,imádott xpm megint összeomlott,mehet rá az új szűz amit megint megronthatok 
Me0W:jobbulást neki;) -
Platypus16 #102070 Csak mindenki meg van hömmedve:) -
Platypus16 #102069 Másnaposságra nem rossz:) -
Deqwator #102068 mi ez a csönd mindenki téli álmot alszik???
-
coRDHA DriLL #102067 Joebácsi! Addig amíg nem csinálsz nekem logót csak és KIZÁRÓLAG szénsavmentes ásványvizet ihatsz!!!
-
Ugyanmár! Nem probléma csak láttuk, hogy jelentkeztél és furcsa volt, hogy nem jöttél pedig nem szoktad elfelejteni. Szerencsére megvoltunk és a meccset is behúztuk! :)
Anyukádnak én is szintén jobbulást kívánok! -
Kibicként :
A sok hardware tippelgető részére figyelemfelkeltő adat :
Ezt se kellene elfelejteni !!!!!
Vagy várni kell hardware fejlesztéssel, vagy most előre gondolkodni ! -
OculusDei #102064 nekem ez volt az egyik ok amiért megkapta az uninstallt. azóta kétszer már újra telepítettem de semmi. többen javasolták a windows újratelepítését... nem tettem meg mert egyébként a rendszerem tök stabil. nekem ezt az 1.4 óta csinálta amúgy. -
Szerény tudásom szerint ha 2,4-es P4-ed van, akkor nem lehet, hogy az alaplap nem vesz be legalább 2 db 1 GB-os DDR memóriamodult. -
Ezt a fasságot! Miért nem lehet bombázni a helipadot? Meg a C4. Állatok. Remélem senki nem fog ezen a szerveren játszani. -
Koszi sracok! -
Jobbulást neki! -
haxoror #102059 Na ennyit a reggelimről! 
-
ejjbameg, jobbulást muterodba! -
jah, elkúrtuk, pöttyet alábecsültük őket, meg pluszba semmi nemjött össze tegnap este...segáz, legalább lesz időnk cb-re, meg van ok arra, hogy miért igyuk magunkat szarrá a hétvégi klántalin :) -
Edesanyamnal voltunk a korhazban, csak elhuzodott, bocsi. Szolni sem tudtam mert a telefonom meg itthon maradt :/ -
Ezt a hírt plíz tegye ki valaki Battlefield.hu-ra is. THX