172102
  • Cream78
    Van köze hozzá! Ot a Bf2 felirat!
    A csjok pedig a tavalyi Bf2 tali női résztvevői!
  • Romel
    Tetszik ez a banner, de semmi köze a bf2-höz. Viszont ha a képen ábrázolt dolog a bf2, akkor nekem sok ilyenem van :D
  • schrank
    ezért klne újból rendes magyar szerver nem ez a szir-szar infantry geci mert ez üres éjjel nappal csak azt tudnám miért nem bántja az üzemeltetők szemecskéjét
  • Fujiryu
    Pedig az sztem egy szar pálya ha nincs heli...
    Nem szeretem az olyan pályákat ahol csak egy dolgot lehet csinálni:D
  • schrank
    ne irigykedjél a monogamítására
  • alma2
    pfff, nem az a durva, hogy hanyszor kickeltek hanem, hogy kb masfel evnyi gulf of oman demopalya utan, felteszi a teljeset es mondhatni ezek utan is csak azon jatszik, full beteg !. Akkor ha jol szamolom 1,5 * 12 palya marmint csak 11 akkor meg legalabb 16 evig nem fogja megunni az alap BF2-t, Sok sikert hozza Gameover :)
  • HTS s3rg1nh00
    hallom megpakolt titeket a 25th...
  • coRDHA DriLL
    Fujinak szól nem sz ERZSI nyónak
  • coRDHA DriLL
    igaz! De a kickelés lehet magas ping miatt is.... Engem eddig "csak" 65ször klikkeltek ki
  • Fujiryu
    Amúgy engem is kickelnek ha helizek...Mondjuk nem BC miatt:DDD
  • Fujiryu
    Az ilyen gyökerek minek teszik ki a HUN-t a nevük mögé??????
  • HTS s3rg1nh00
    a mááááájam,hát most akkor én dicsekedjek el a kickeim számával?:))) pláne,h.6odannyi idő alatt van harmadannyi kickem?:)
  • Yan
    már nem csak demóval jáccik :)

78* volt kickelve :)
  • Yan
    te láttál már flémet?
    vagy csak megjegyezted ezt a nevet, mert olyan trendinek hangzik?
    ;)
  • coRDHA DriLL
    Lőjj egyet a levegőbe az RPK-74el, és mindenki felébred
  • Swy
    jól látom...
  • joebacsi
  • Swy
    jaj de rég voltam itt:S úgy látom ez mostmár flém topic lett?!
  • HTS s3rg1nh00
    hw a szakterületem,arról meg nem tehetek,h.a zsiguliból kipotyog 1 system fájl,és a qrva win telepítő lemezzel se tudom helyreállítani,pedig mindössze 4 félével próbáltam meg,köztük persze azzal kezdtem amiről fel lett rakva,de maradt a format+szűz xp...már a szervízben se tudtak így vele mit kezdeni:)
  • uwu
    Képzeljétek kivel futottunk tegnap össze egy szerveren.
    Hát a Gameover-rel találkoztunk. Ellenség volt szegény, minden zászló a mienk volt Omanon a barom meg a főbézt kempelte. Simán kiugorhatott volna bármelyik üres zászlót lehúzni, de jó csapatjátékoshoz méltóan pár perc alatt kirugatta magát a szerverröl. Igazi mintafaszláma, de biztos büszke magára mert 9/0-s k/d-vel távozott a paraszt.
  • Yan

osztod itt az észtet, és szervizbe viszed xp miatt?
  • Platypus16
    Én meg csütörtökön hoztam haza és bár a fagyás meg lett oldva, de továbbra is újraindul magától az egész rendszer... memóriagond szerintük meg nincsen, mert letesztelték és hőmérséklet is optimális:(
  • Platypus16
    Jobbulást!
  • HTS s3rg1nh00
    ehh vótam gépér' szervízben,imádott xpm megint összeomlott,mehet rá az új szűz amit megint megronthatok
    Me0W:jobbulást neki;)
  • Platypus16
    Csak mindenki meg van hömmedve:)
  • Platypus16
    Másnaposságra nem rossz:)
  • Deqwator
    mi ez a csönd mindenki téli álmot alszik???
  • coRDHA DriLL
    Joebácsi! Addig amíg nem csinálsz nekem logót csak és KIZÁRÓLAG szénsavmentes ásványvizet ihatsz!!!
  • mesor
    Ugyanmár! Nem probléma csak láttuk, hogy jelentkeztél és furcsa volt, hogy nem jöttél pedig nem szoktad elfelejteni. Szerencsére megvoltunk és a meccset is behúztuk! :)

Anyukádnak én is szintén jobbulást kívánok!
  • SubZero911
    Kibicként :

A sok hardware tippelgető részére figyelemfelkeltő adat :

Ezt se kellene elfelejteni !!!!!

Vagy várni kell hardware fejlesztéssel, vagy most előre gondolkodni !
  • OculusDei
    nekem ez volt az egyik ok amiért megkapta az uninstallt. azóta kétszer már újra telepítettem de semmi. többen javasolták a windows újratelepítését... nem tettem meg mert egyébként a rendszerem tök stabil. nekem ezt az 1.4 óta csinálta amúgy.
  • Herold
    Szerény tudásom szerint ha 2,4-es P4-ed van, akkor nem lehet, hogy az alaplap nem vesz be legalább 2 db 1 GB-os DDR memóriamodult.
  • Herold
    Ezt a fasságot! Miért nem lehet bombázni a helipadot? Meg a C4. Állatok. Remélem senki nem fog ezen a szerveren játszani.
  • Me0w
    Koszi sracok!
  • uHs Gerzson
    Jobbulást neki!
  • haxoror
    Na ennyit a reggelimről!
  • joebacsi
    ejjbameg, jobbulást muterodba!
  • joebacsi
    jah, elkúrtuk, pöttyet alábecsültük őket, meg pluszba semmi nemjött össze tegnap este...segáz, legalább lesz időnk cb-re, meg van ok arra, hogy miért igyuk magunkat szarrá a hétvégi klántalin :)
  • Me0w
    Edesanyamnal voltunk a korhazban, csak elhuzodott, bocsi. Szolni sem tudtam mert a telefonom meg itthon maradt :/
  • JCSR Wolfguy
    Ezt a hírt plíz tegye ki valaki Battlefield.hu-ra is. THX