172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
coRDHA DriLL #102134 az túlzás... Igen kikaptunk, de kárpótol minket a tudat, hogy ők 25évesen fogják befejezni a 8 általánost
-
ajaj 

-
Lol, azert a kezifegyveres skillje buntet ;D
583 kill, 664 halal
Ahahahahah -
+ SZVSZ Janek és klónjai kizárva! -
EMEncore #102130 Én akarok!!! :D csak 18+ nincs meg :D -
K/D Ratio 4.6498 ???

Nekem 1.5 volt a max, akkor most en jo bena vagyok mi?
-
már megint az a qrwa 18+ 
asszem ha visszaszerelem a siamese monstert mutter laptopja hejett,beszélnünk kéne Running;) -
Deqwator #102127 lemaradtam
-
Igen. Bár szerintem kezd így: ADMIN! ... pls kick him. -
marcio mela #102125 Szóval ha beírom játékban xy made DTK akkor ha van admin érteni fogja mi a problémám? -
DTK -
Ha van olyan perverz aki elmentette miket irogatott Gameover, vagy akar te magad kuldd mar at legyszi, megiscsak kivancsi lennek ra, nem jo ez a cenzura, legalabb a jatekosok a jatekosokkal, -rol vitaznak, megis csak jobb olvasni mint pl jaj nem indul, fekete kepernyo hiaba nyitom ki a szemem stb hozzaszolasokat.
-
Mér az "éjszakai menedék hontalanoknak"-piacon eddig ti voltatok monopolhelyzetben vagy mi?:) -
damnbitchyouretard ;) -
A 7th klán tagfelvételt hírdet.
Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különböző megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....
Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected] -
n003 #102119 
-
goddamnmotherfucker!

(nemtom, direct TK, kamikaze??
)
-
marcio mela #102117 Milyen angol kifejezéssel nevezik meg azokat akik beállnak a másik járműve elé vagy ütköznek vele,hogy TK-ért megbüntessék? -
ja jóvan, akkor itt van runig kolléga is
-
GAMEOVER: Megbeszéltük h elhúzol innen a fa**ba, tarsd be lécci, nincs értelme itt lenned, törlöm a hsz-eid, és ha sokat pattogsz Borgnál beajánlak megint némi hónapos pihenőre. Remélem világos voltam és szelíd. Ha pofázni szeretnél akkor szeretettel várunk a bf2 community bulin, ott szájaljál majd, meg fejtsél te majomláma. -
ha annyira jó helis lennél és törődnél azzal az oldallal ahol állsz, talán vissza sem szorulnának. többek között ennek egyik feltétele az, hogy az elfoglalhatatlan bázist nem kempeled. mondjuk ez általában is egy alapszabály, de ezt akkor megszegni, amikor ráadásul a csapatodnak nincs egy zászlója sem...hát ezt nem tudom hogy akarod még magyarázni 
-
David2006 #102113 ja azok meg rossz szerverre is mentek?:D
mer' még a szervert se tudták restartolni:) -
Ennél nagyobb marhaságot életemben nem hallottam
, azért nem mész foglalni mert ugysem sikerül , hát ne haragudj de ha mindenki így gondolkodna akkor senki sem menne zászlót foglalni.Ja persze zászlófoglalásnál meg lehet halni és akkor szarul néz ki a stat pfff.Igazad van Uwu
adj neki
-
jah dzsippeseket is ott eszi a penész, mióta kicsit elratyisodott a szerverünk netkapcsolata :)
elhappoltátok a tendert, mostmár viseljétek a következményeit :D -
nyugi, POEnba is ilyen lami :D -
LOLer :)))
És hányan voltatok a szerveren ? Te egyedül? Úgy nem nehéz....

Nyugi csak poennak szantam
-
uwu #102108 Runing! Légyszi ne töröld ki amiket ezekután írok ennek a nyominak, meg akarom neki mutatni mennyire gyűlölöm a fajtáját. -
Mi voltunk, nem történt semmi:) Egyébként nagyon népszerű volt tegnap a szerverünk ilyen szempontból, egy-két bosnyák is beesett, ők viszont pont alkalmatlan időpontban, mire észrevettük elindultak apc-vel:)
Be is szart a szerver vmiért:) -
uwu #102106 Csak azért írok ilyen csúnyákat, mert a te fajtád miatt szar a publik. Az ilyenek miatt nincs normális, becsületes küzdelem. Az ilyeneknek csak a pont, meg a freg számít. Nem mondom, én is örülök ha jól mutat a kör végén a statom, de én a győzelemért játszok, viszont ha a te fajtádból összeállítanánk egy csapatot soha sem tudnátok győzni a legbénább csapat elllen sem. -
Kikaptatok a 25th-től!? :D Gratula nekik!
Nem tudom kinek a meccsére léptem be véletlenül (talán GBC) de sry még1X elnéztem a TS szobát és azt az ip-t másoltam ki. Remélem nem rontotam el semmit! :)
Ahogy megláttam a beállításoknál a No Vehicles 1-et már láttam hogy valami nem stimmel...
Bocsi! :) -
uwu #102104 Egyébként jó hogy jössz, már úgy unatkoztam. Alig várom, hogy egyre ütősebben küldjelek el a halál faszára. -
uwu #102103 Neked van pofád ezekután ilyesmiket írni?
Beszarás

Láttam a statod, félsz a haláltól te féreg!
A csapatjátéknak az ilyen statbuzi faszoknak semmi köze.
Vedd már észre magad te szerencsétlen! AZÉT TÚGNAK KI FOLYTON MERT ÚTÁLNAK ILYEN KÖCSÖGÖKKEL JÁTSZANI MINT TE!
-
TS Zolly #102102 Nem kell magyarázni a bizonyitványt.
Érdekes, nekem szokott sikerülni egyedül is a zászló foglalás, nem szoktam kifogásokat keresni. Főleg nem befoglalhatatlan bázist kempelni.
És valóban, fellendül a tyopik. De soha viszlát. -
Talán azért mert valakinek a vállán volt.!:P -
Ezzel nekem semmi bajom foleg, hogy meghozta a jatekhoz a kedvem, legalabb mar 4 honapja nem repultem, nem is jatszottam igazabol. poe egy-ket boldog napjat leszamitva :)
-
:DDDDD
nah az ilyen posztokért érdemes elviselni a fasságaidat :D -
pedig van akinek tetszenek a nagylábúak
-
TS Zolly #102096 Mindig ilyenek az önimádó pléjerek. Nézzél csak a bf.hu-re, hogy dicséri még mindig önmagát, majdnem egy teljes oldalt teleírva. Szánalmas. -
nemtom...erre a nagylábúra nememlékszem :P -
ha még egyszer ezt valaki felemlegeti ebben a topikban, az sokhuffos belépővel jöhet max a talira!
(és mielőtt azt hinnéd, hogy veled akarok példát statuálni, neizgulj, erre a partyra is ingyenes a belépő a csajoknak
)