172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem én csak hozzá nem szoltam:D 

-
Ha ide írod akkor nem csak egy emberhez szólsz...Arra ott a pm...
Amúgy ez a kerék leeresztés sztem is elég vicces:DDD
-
Akkor leközelebb ha magánbeszélgetést kívánsz folytatni valakivel, akkor azt privibe intézd el ne pedig egy nyílvános fórumba...
-
:) -
mesor ne szolj bele, nem hozád beszéltem!!! -
A konnektornak (általában) nincsenek kerekei (amik leengednek egy mobilhívás esetén LOL ez nagyon jó) :DDDD -
Amit neked meseltek az a konnektor, nem connecto :P -
"leeresztettek a kerekei"
Ezen tényleg jót röhögtem! -
nekem ojat meséltek a connecto-ról,h.egy csávó indított róla hívást amerikába mobilon,a busz megállt,leeresztettek a kerekei,bekapcsolta az ablaktörlőt,kinyitotta az ajtókat meg hasonlók,az h.ez most az "urban legends" kategória-e,döntse el mindenki maga,én sem igazán hiszem... 
-
Lehet, hogy nem virus, de megcsak nem is vicces... -
Igen, azok. Tavaj csak 5 fagyott le a környékünkön:P -
Platypus16 #102163 Nekem az első három napon nem is kell bemennem az első órára, úgyhogy ez is meg van oldva:) -
Platypus16 #102162 Még jó, hogy én kb fél kilométerre lakom az iskolától:) -
Platypus16 #102161 Nekem is küldött ilyet egyszer valamelyik osztálytársam, sztem akkor el is küldtem a jó büdös p*csába:) -
Platypus16 #102160 na de ilyet, ejnye-bejnye
-
Kurva jó poén tényleg!
Azt hiszem ha nekem ilyeneket küldenének az ismerőseim MSN-en személyesen vágnám őket szájba. -
lollolol, VIRUSOK, nehogy elfogadjatok tölem vmit:D :D, az nem virus, csak egy program, ami leálitja a gépet, és bocs a munkáért de nem virus, max a munkád csak azért veszhetett el, mert nem menteted el,lol, csaba barátom a hangulatjelre hitte azt h virus:D, énekem meg mikor elküldték 3 orás fifa játékomba került, mert nem mentetem:D, de szerintem jo vic volt, kicsit felbaszott, de aztán jot röhögtem, a mai embereknek nincs humorérzékük, na jo bocs, csak h ha szoltam volna h mentsd el a cucaidat akor rájösz, nem gondoltam volna, h te is nagy munkálkodásba voltál, de egyébként ha kicsit odafigyeltél volna : mikor megnyitotad mert az álitolagos virusnak a neve: "fénykép rólam": bevan csomagolva, és mikor kicsomagolod, akkor látszik, h nem kép formátum, hanem exe file, ha kicsit joban odafigylesz, akor nem nyeled be az ORIÁSI VIRUST,... -
na jó, busz-rovat vége! -
milyen mercedes? csak nem olyan connecto csuklós, mint itt fehérváron? mert az naon faja és nem bántja a hideg. a csukló előtt törtben mérhető csak a hangszint és nagyon kellemes a beépített hangrendszerből áradó, kellemes hangerejű zene is
kívül-belül eu-szintű kinézet!
Na, meg amilyen buszokat nyár elején vett az önkormányzat...
Volvo alacsonypadlós, solo (nem csuklós) és nagggyon ott van az is. beépített hidraulika (lowrider rulez!!!
), légkondi, lézeres ajtófigyelő rendszer, mozgássérülteknek és babakocsisoknak kialakított rész az van, de zaj az nincs

-
Deqwator #102155 "Ping ugral mint a majom fasza a Janek kezeben"B+ 

-
Mi a kurva fasz van a netemmel? Ping ugral mint a majom fasza a Janek kezeben, letoltesi sebesseg (1 megas vonal) neha 80k/sec, neha 480k/sec... megint baszik a matav? -
lol:))
Örülj, hogy csak ennyi a gondod, nálunk reggel a buszon hely sincs ahova le lehetne ülni mert mire a 3. megállóhoz ér, ahol én szoktam felszállni, már kábé +10-20 emberrel többen vannak a buszon és választhatok, hogy vagy 45 percet nyomorgok egy buszon vagy nem megyek be az első orára. Ma meguntam a dolgot és megkérdeztem a sofőrt, hogy miért nem képesek több buszt indítani, ahogy még október elején volt, azt mondta azért mert ezek az új Mercedes buszok amiket vettek nem bírják a hideget, ígyhát csak a régi(kb 10-16éves) buszokat kell használni amiken nem elég hogy kevesebb hely van, de már olyan mocskosak, hogy az szánalom:( -

Jean,hajrá,szopjanak egy jó nagyot amellett h.vizezik a benzint
-
Vigyél egy kamerát és rögtön rögzítsd ahogy tankolsz ! Hidd el lesz futkosás körülötted!;)
Ui: amikor a baleseti sebészeten írod a vallomást akkor a "lessz"-t egy sz-el írd! sry!! -
Holnap az lessz ,hogy fogom a kis kannámat és ha megint 4 l helyett 3.5 öt kapok ,olyan balhét csinálok ,hogy benne lessz a tv-ben.
-
n003 #102149 a f*sznak nőttél ijjen magasra :DDD -
Azért mondjuk én a helyedben szólnék a Fogyasztóvédelemnek, hogy mi történik annál a kútnál. Ha kimennek és bebizonyosodik az állításod nagyon megbüntetik a kutat. -
hehe,én sulival voltam ma konzerten művészetek házában,mert nálunk ojan is van,vadonat új a cucc,beültem a magam nem kevésnek mondható 195 centijével,az előttem ülő évfolyamtárs kapta a lábam a nyakába annyi volt a lábtér...kedves lesz ez a bő 2,5 év ami még hátra van:) főleg ha gyakran járunk majd ijen szarokra...
hopp azt elfelejtettem,miskolci villamosra nemtom mé nem írják ki,h.cask 190 centi alatt használható,2esen fel-le le tudom fejelni az ajtó tetejét,1esen lefelé sikerül,de minden kapaszkodó útban van...fasz kivan,aki 190 felett van ebben a nyomorék városban az vagy jár kocsival,vagy megy gyalog
-
ezért kell "privát" kútra járni tankolni,ott biztos nem húznak meg és 200 egy liter benzin 
-
Deqwator #102145 én majd a BKV-t fogom beperelni mert azon a szaros 120-as buszon le akartam ülni ,de a hátsó üléseknél olyan kibaszott nagy a hely hogy kicsit kiegyenesedtem és úgy bebasztam a fejemet hogy röktön összeestem. -
David2006 #102144 lol b+:D -
LOL!
Én elöször elküldtem volna a kurva anyjába, utánna meg odabasztam volna neki a kannát, hogy nesze b+ szívd ki belőle a benzinedet és töltsd vissza a kútba mert mégse kell a benya.
Ezt borzasztóan rühellem amikor velem, velünk mint vevővel ilyen flegmák, lekezelőek az eladók. -
Total OFF : Ma megyek a benzinkutra / MOL / kannába benzinért, tankolok 4 liter benzint , kereken pontossan 4 litert. Olyan benzines kannám van amin van egy átlátszó csík , és be van skálázva 5 literig, basszus a 4 liter helyett 3.5 liter volt a kannában.Gyors fejszámolás naponta tankolok kb egy ezresért az autóba így évente durván kb 120 liter benzinnel húznak meg a kis fasszopók.Ja és a poén szólok a kutas csajnak ,hogy kit néznek madárnak ,erre mosolyogva mondja ,hogy döntsem magamfelé a kannát és akkor majd töbnek látszik , el kellett jönnöm mert majdnem bevertem egyet az arcába. -
tekintsd végkielégítésnek :) -
tsak elég érdekesnek véltem h.4 hónap után még mindig van üzenetem vwartól:))) -
n003 #102139 megleszünk :) Sir-ZSí :D -
hááát... 
mellesleg dzsótatával mivan?vvar még mindig küld nekem dolgokat,kellek ma gbc ellen vagy mi?:D -
coRDHA DriLL #102137 Nekünk már akkor megvolt, amikor te még csak pajzán gondolat voltál... -
n003 #102136 sikerült beszerezni .. :DD -
és ti hogy álltok vele?:)