172102
  • koschwarz
    windózban nem változtattál semmit? vírus, féreg, stb.?
  • Madmano
    Köszi.De csak az alapjátékrol van szó.Elöszőr az 1.4-re patch-elve volt fönn.Az volt,amelyik ment,azóta,hogy megvettem.Aztán egy nap akarom indítani:semmi.Azóta fölraktam az alap game-t simán,úgy is hogy patch-eltem.De semmi.ugyanaz a hiba.Az esemény leírása a naplóban:"Az eseményazonosító leírása a forrásban nem található.A helyi számítógép nem rendelkezhet.......stbstb"
  • Landor
    hát itt nem segített az önzáró differenciálmű, sem a 2:1es áttétel
  • koschwarz
    jól láttam hogy kitört a kereke?
  • Landor
    én tisztában vagyok vele (www.hummer.hu)
    ezért is fogok H3at venni - űberdíszbuziskodás
  • n003
    jahh ezegy dizájn h2-es .. díszbuziknak való magamutogatás céljából :(( a h1 amit az amcsi hadseregnek fejlesztettek tényleg terepjáró
  • coRDHA DriLL
    na ilyet se veszek bazzee
  • coRDHA DriLL
    vannak hozzá kiegészítőid is?? ha igen próbáld ki azt, hogy nem a full 1.4-et, hanem az incrementalt rakod fel...
  • Landor
    erről a hummer halála videó jut az eszembe
  • Madmano
    Hali.Nekem eredeti van a gammábol.Eddig ment.Aztán nekem is elkezdte ezt csinálni:indítom,csönd,megjelenik fehér téglalap,ennyi.A naploban hibaként írja.Próbáltam ujrainstallálni,semmi.Ugyanez!Mi a bánat a baja?Hangsúlyozom:EREDETI a játék!!!Közben hangkari,videokari drivert frissitettem.Uj windows kéne?Az EA-t sem tudom,hol érjem el.Van az oldalukon egy telefonszám,de azt nem veszi fel senki!!!Hmm?
  • n003
    tod a jómunkáho nekem idő köll nemvagyok ijjen ösztönös teheccség min egyesek :DDDDD

Dzsó: az! kortárs :DD
  • joebacsi
    öö valami kortárs lesz?
  • joebacsi
    nézek valami jókis csoportos tanfolyamot, hogy felkészülve várjuk a játékot :)
    pár aranyos cseh lyányka biztosan nagyon hatékonyan tudná átadni nyelvük fortélyait :)
  • uHs Gerzson
    Ahányszor akarja b+ :DDDD
  • Me0w
    Hanyszor szerkesztesz meg bele b+? :D
  • n003
    idézet egy koszrús költőnktől (bf2142 fórum):
    "Minek kezdesz bele olyanba amihez hulye vagy? Menj el a boltba, vedd meg." .. vajh ki is Ő?!
    :DDDDDD természetesen ez a "miért nem megy.." kérdésre adott válasza
  • coRDHA DriLL
    nem kellova! majdova elkezdünkova csehül tanulninova énova már tudokova pár szócska...
    Zlaty Bazant, becherovka
  • n003
    jóójlesszaz csak kéne ingliss vörzson :))
  • Crem
    egy kis off

Armed Assault: ARANYLEMEZ!
  • Boxer HUN
    ... A házimacskánk meg már reggelről fúj az ilyenek miatt, mint az anyatigris...
  • Boxer HUN
    És még mindíg vannak akik csak néznek kifelé a fejükből, olvasni meg nem tudnak... besz@rás..
  • coRDHA DriLL
    húú.. egyesek milyen korán keltek ma pájinkásjójégert
  • coRDHA DriLL
    Ezzel hívja fel a figylemed, hogy húzzál el a boltba és vedd meg az eredetit!!!
  • koschwarz
    mert senki nem akar veled jáccani
  • n003
    menny inkább wow-ozni..
  • Me0w
  • xxdavexx
    Hello!

Sajna nekem valamiért nem indul el a BF2 felraktam :) crackeltem is...
    és amikor el akarom indítani fekete képernyő (mintha elindulna) aztán pedig kilép...

Nem tudjátok hogy miért lehet ez???

Előre is köszi...
  • Korpsweb
    Na ja, le kellene mérni pontosan párszor, és ha úgy van, tuti harapna rá Marsi Anikó a kókuszból, vagy frei tomi elmenne veled tankolni és lemérné a helyszinen csak ott, csak neked...Utána perelés és visszatérítés mióta megvan a jogsid napi fél litykó benyó...nem is kéne többet költeni benzinre...
  • n003
    javoll :D van 3tablettás - 4 - 5 - és a nagyon ínyenceknek 6 tablettás :DDD .. évjárat sajnos most csak tegnapi és tegnap előtti van :DD
  • Platypus16
    Ja mert te tablettás bort teszel bele?:)
  • n003
    áááh jöttök ezekkel a 'szabvány' műjanyagkannáitokkal :DDDD
  • n003
    mért is?? a hummer h1-nek van belső keréknyomás beállítási lehetősége .. szépen ülsz a 'fotöjjben' és nyomod a gombot hogy hánybár legyen és mejjik kerékben ... ezen az alapon lehet buszon is ijjen renccer bár ott kevesebb értelme van mint egy terepjárón
  • joebacsi
    ömv kút, cirka 1 éve, 5literes kanna -> majd 6 liter...ezis laza :)
  • Me0w
    Ki nem szarja le hogy neked mi tetszek vagy mi nem? Komolyan azt gondolod, hogy parazs vitakat lehet folytatni egy masfel eves jatekrol?
  • erdos
    Csakugye azok ellenőrzik a kutakat kik hitelesítik is őket ha panaszt teszel, ergo tök értelmetlen. nomeg amit számítógép ellenőriz azt egy pillanat alatt meg lehet változtatni, mikor ellenőrzik majd akkor csontra 4 litya fog kijönni belőle.... Tetvek és még tenni se tudsz ellene.
  • Landor
    die die die
  • Boxer HUN
    Apropó... ha már itt vagyok.

A 7th klán tagfelvételt hírdet.

Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különböző megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....

Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
    Boxer [email protected]
  • Boxer HUN
    Akkor gyere vissza régebben...
  • Yan

mindjárt szólok egy állatvédőnek!
    csak még azt nem tudom mit jelentsek: a majmot, janekot vagy a matavot?
  • Dtomka
    jo ez a forum csak kezdi elveszoteni az értelmét....nem a játékrol kellenne dumálgatni fleselgetni?ki nem szarja le h h megy vkinek a nete....telefonálj és intézd el.....bocs de régebben jo voltez a topic de mostanság...