172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem mondtam, hogy egyet kell érteni velem ;)! -
te nagyon ortodox nézeteket vallasz 
és ha valakinek olyan gagyi gépe van (lásd: shrek), hogy ha bekapcsolja a zárnyékokat, akkor 2-re zuhan az fps-e?
-
BF2-ben nincs fairplay, soha nem is volt.
1. A gépem megengedné, h HIGH grafikán toljam mégis low kell hogy játszak klánharcok során. Árnyékok, aljnövényzet stb. Ez nem fairplay.
2. Már az sem fairplay, h öreg régi monitoron fele annyit se látsz mint valami új moncsin. :)
3. Az sem fairplay hogy beragad az egérgombom és nem tok lőni, amig másnak rendesen megy, de mit tegyek a rohadt corába nem volt normális egér. :)
4. Az sem fairplay hogy a fuji egy megszállott statpadder, akit ráadásul még lelőni is alig lehet. :)
Biztos van még. -
Félreértés ne legyen, nem Steve79-nek szól DE!:
Mivel ez is plusz előnyhöz juttat, jogosnak tartom!
Személy szerint a videó beállításokból adódó "előnyöket" is próbálnám valahogy kompenzálni!
A fairplay számomra ezt is jelenti! -
TS Zolly #102250 Erre voltam kiváncsi: #89040 Köszi. -
David2006 #102249 az a baj h Nations Cup előtt csak a gamehack fog feltünni az adminoknak:D
ui.:tudok neked ingyé CD kulcsot szerezni
-
Öööö ... 2 sör/kobak a kordánál nem lenne jobb bizonyos szemszögből?
-
semmi gáz, semmi gáz, bftalin majd hordától "2 sör/kobak dzsónál" belépőt számolunk fel, hogy megkapjátok a lehetőséget a megbánásra :P
(amúgy mi a bánatért változtat steve nevet? :) most sztem az új béef elég nagy szopatás egy ilyenért...) -
Hát ez gáz , de jó tanulság mindenkinek aki próbálgatja az interneten fellelhető okosságokat.Sajnálom Steve-t, de ezért kár lenne nevet válltani. -
embert irtál! 
;) -
Bezzeg azt nem vágja ki a PB, aki szőnyegbombázást csinál artyval úgy, hogy még commander se volt. -
Ez szopas...
Filctollat viszont nem fog... -
ba0aa692ea5411973ed1e99c3139 "Horda_ Steve79[Hun]" "80.98.103.236" GAMEHACK #89040 -
Menotti #102241 Ezek mit csinálnak,hogy így gyülik a pontjuk?Senkit nem lőnek le...
"Training for match" a szerver neve... -
TS Zolly #102240 Milyen koddal fogta meg a pb? -
Itt van a progi működés közben, tessék:
-
"Mellesleg ugyanitt cdkulcs eladó." 
-
Sziasztok BF2 Community!
Most kb 10 perce tájékoztatott az egyik Horda társam (steve79), hogy a PB kirúgta és bannra került a cd-kulcsa egy illegális program használata miatt, amit ma telepített fel a gépére.
Ez a program mindösszesen annyit csinál, hogy egy x-et tesz a monitor közepére bf2-ben, ezáltal zoomolás nélkül is jobbat lehet látni hova lősz, ennyi. Sajnos a pb ezt nem akarta, így bannolta. (Hozzátenném, h szánalmasnak tartom azt, hogy rengeteg ember (cb főleg) csal mint az állat, azok mégse buknak ki, csak az ilyen kis faszságok, amik tényleg lóf*szra se jók, na mind1.)
A miheztartás végett steve új néven fog játszani, új játékot vesz, és továbbra is a Horda aktív és megbecsült tagja marad. Reméljük legközelebb inkább a fictollával rajzol a monitorra, mint baromságokat töltöget le a bf2-höz.
Nagyon szeretném, ha nem kezdődne el a köpködés, az elméletek gyártása, és a szokásos dolgok, amiknek semmi értelme. Aki ilyesmit szeretne közzétenni, azt személyesen megteheti, ha eljön a bf2 bulira, szeretettel várjuk.
Azt hiszem más nincs egyelőre, köszönöm a figyelmet és a megértést.
Üdv. -
úgyérzem nemárt ha leírom...jobb a békesség :) -
Gondoltam ez "értelem"-szerü...
-
azért nemárt neki, ha kisüti párszor :) -
Azt hallottad hogy ember jart a holdon?
-
Li-ionos aksinál nincs memóriaeffektus, tehát rá lehet tölteni akármikor, nem kell megvárni, hogy teljesen lemerüljön. És ha jól emlékszem nem is kell "formázni" az aksit mint a régi telefonoknál. Tehát feltöltöd teljesen 12-14 órán át egyszer az elején aztán használod. -
köszi megnyogtattál
-
nyugi, így az információk alapján még ezzel a készülékkel se lépted át az évezred küszöbét :D -
ittmeg a vidijó inszéjnes változata :)
ejj mekkora gamma volt, minnyárt elő is túrom a cdjét :)
hiányzik már a 8x8 behemoth :D -
átolvastam én mindent de sehol nincs írva erről az akksi kisütísről vagy mi a ...szomról bár az is elképzelhető hogy egy másik roncs mobilt kaptam az enyém helyett csak nekem még az is új ... ugye árulnak még nem színes kijelzős készülékeket ?!
-
ehh milyen videót leltem...bf42 vs. insane :D -
Egyszeru. Kinyitod a konyvet amit hozza adtak, es abban le van irva. Egyebkent vigyazz az ilyen modern technologiakkal, te 1980-hoz vagy szokva (szoktatva)... -
ma becseréltem az alcatel one touche easy-met a pannonnál tudjátok a roncsbeszámítás
és az új telónak Lilonos az akksija de elfelejtették közölni hogyan kell legelőször feltölteni ha esetleg lenne köztetek a hardverbuzik közt egy-két jóravaló mobilbuzi aki segítene ...
-
Insane kiralysag volt, tudtak am a magyarok irni jo jatekot. :) -
Platypus16 #102223
-
ehh, insane-ben játszottam énis pár ilyet :) -
dexter pilotot lerántom énis sztem mostanában, elég szimpatikus dolgokat olvastam róla :) -
Ne ez meg borul eggyet... -
off
Heroes sem rossz de én Dexter (nem a rajzfilm haha) párti vagyok azt se hagyjátok ki - örök király jelenleg: Rescue Me 1-3 - überlehetetlen...
on -
Nagydög #102218 OFF
Bazz! Uj sorozatot fedeztem fel: Heroes. Gyujtsetek be, ha lehet! Itt ott gyomor kell hozza.(Pocsek dolog, ha az ember lanya kvazi halhatatlan, es egy baleset utan a boncasztalon ter magahoz, mikozben nagyreszt mar fel is boncoltak.)
ON -
H2es az egy buzi városi autó,ami elmegy könnyebb terepen is(aka.SUV a szakzsargonban),nem csoda h.eltört ott a felfüggje,hozzáteszem balfasz kezébe is adták,azokon a köveken nem kell balra-jobbra csavargatni a kormányt... 
szvsz inkább a sofőr hibája volt a dolog,ki az a paraszt aki fél méternél nagyobb köveken ütközésig fordítgatja a kormányt?állat,meg is érdemli,vett volna inkább H1et ha már ennyi pénze van...no comment...
-
Madmano #102216 Semmit.Rendszervisszaállítást probáltam:egy héttel visszaállítottam.Akkor ugy ahogy elsötétült a monitor,de akkor meg vmi shader-file-t hiányolt.Volt közben 2tört játék fenn.Ezek okozhatnak ilyet? -
Esetleg rendszer-visszaállítás?