172102
  • Beers
    Nem mondtam, hogy egyet kell érteni velem ;)!
  • koschwarz
    te nagyon ortodox nézeteket vallasz

és ha valakinek olyan gagyi gépe van (lásd: shrek), hogy ha bekapcsolja a zárnyékokat, akkor 2-re zuhan az fps-e?
  • Running
    BF2-ben nincs fairplay, soha nem is volt.
    1. A gépem megengedné, h HIGH grafikán toljam mégis low kell hogy játszak klánharcok során. Árnyékok, aljnövényzet stb. Ez nem fairplay.
    2. Már az sem fairplay, h öreg régi monitoron fele annyit se látsz mint valami új moncsin. :)
    3. Az sem fairplay hogy beragad az egérgombom és nem tok lőni, amig másnak rendesen megy, de mit tegyek a rohadt corába nem volt normális egér. :)
    4. Az sem fairplay hogy a fuji egy megszállott statpadder, akit ráadásul még lelőni is alig lehet. :)

Biztos van még.
  • Beers
    Félreértés ne legyen, nem Steve79-nek szól DE!:
    Mivel ez is plusz előnyhöz juttat, jogosnak tartom!
    Személy szerint a videó beállításokból adódó "előnyöket" is próbálnám valahogy kompenzálni!
    A fairplay számomra ezt is jelenti!
  • TS Zolly
    Erre voltam kiváncsi: #89040 Köszi.
  • David2006
    az a baj h Nations Cup előtt csak a gamehack fog feltünni az adminoknak:D

ui.:tudok neked ingyé CD kulcsot szerezni
  • DummyBoy
    Öööö ... 2 sör/kobak a kordánál nem lenne jobb bizonyos szemszögből?
  • joebacsi
    semmi gáz, semmi gáz, bftalin majd hordától "2 sör/kobak dzsónál" belépőt számolunk fel, hogy megkapjátok a lehetőséget a megbánásra :P
    (amúgy mi a bánatért változtat steve nevet? :) most sztem az új béef elég nagy szopatás egy ilyenért...)
  • mNzJean
    Hát ez gáz , de jó tanulság mindenkinek aki próbálgatja az interneten fellelhető okosságokat.Sajnálom Steve-t, de ezért kár lenne nevet válltani.
  • Yan
    embert irtál!
    ;)
  • Herold
    Bezzeg azt nem vágja ki a PB, aki szőnyegbombázást csinál artyval úgy, hogy még commander se volt.
  • atomboy
    Ez szopas...
    Filctollat viszont nem fog...
  • Running
    ba0aa692ea5411973ed1e99c3139 "Horda_ Steve79[Hun]" "80.98.103.236" GAMEHACK #89040
  • Menotti
    Ezek mit csinálnak,hogy így gyülik a pontjuk?Senkit nem lőnek le...
    "Training for match" a szerver neve...
  • TS Zolly
    Milyen koddal fogta meg a pb?
  • Running
    Itt van a progi működés közben, tessék:

• Piedon
    "Mellesleg ugyanitt cdkulcs eladó."
  • Running
    Sziasztok BF2 Community!

Most kb 10 perce tájékoztatott az egyik Horda társam (steve79), hogy a PB kirúgta és bannra került a cd-kulcsa egy illegális program használata miatt, amit ma telepített fel a gépére.
    Ez a program mindösszesen annyit csinál, hogy egy x-et tesz a monitor közepére bf2-ben, ezáltal zoomolás nélkül is jobbat lehet látni hova lősz, ennyi. Sajnos a pb ezt nem akarta, így bannolta. (Hozzátenném, h szánalmasnak tartom azt, hogy rengeteg ember (cb főleg) csal mint az állat, azok mégse buknak ki, csak az ilyen kis faszságok, amik tényleg lóf*szra se jók, na mind1.)
    A miheztartás végett steve új néven fog játszani, új játékot vesz, és továbbra is a Horda aktív és megbecsült tagja marad. Reméljük legközelebb inkább a fictollával rajzol a monitorra, mint baromságokat töltöget le a bf2-höz.
    Nagyon szeretném, ha nem kezdődne el a köpködés, az elméletek gyártása, és a szokásos dolgok, amiknek semmi értelme. Aki ilyesmit szeretne közzétenni, azt személyesen megteheti, ha eljön a bf2 bulira, szeretettel várjuk.
    Azt hiszem más nincs egyelőre, köszönöm a figyelmet és a megértést.

Üdv.
  • joebacsi
    úgyérzem nemárt ha leírom...jobb a békesség :)
  • Piedon
    Gondoltam ez "értelem"-szerü...
  • joebacsi
    azért nemárt neki, ha kisüti párszor :)
  • SigS
    Azt hallottad hogy ember jart a holdon?

• Piedon
    Li-ionos aksinál nincs memóriaeffektus, tehát rá lehet tölteni akármikor, nem kell megvárni, hogy teljesen lemerüljön. És ha jól emlékszem nem is kell "formázni" az aksit mint a régi telefonoknál. Tehát feltöltöd teljesen 12-14 órán át egyszer az elején aztán használod.
  • schrank
    köszi megnyogtattál
  • joebacsi
    nyugi, így az információk alapján még ezzel a készülékkel se lépted át az évezred küszöbét :D
  • joebacsi
    ittmeg a vidijó inszéjnes változata :)
    ejj mekkora gamma volt, minnyárt elő is túrom a cdjét :)
    hiányzik már a 8x8 behemoth :D
  • schrank
    átolvastam én mindent de sehol nincs írva erről az akksi kisütísről vagy mi a ...szomról bár az is elképzelhető hogy egy másik roncs mobilt kaptam az enyém helyett csak nekem még az is új ... ugye árulnak még nem színes kijelzős készülékeket ?!
  • joebacsi
    ehh milyen videót leltem...bf42 vs. insane :D
  • Me0w
    Egyszeru. Kinyitod a konyvet amit hozza adtak, es abban le van irva. Egyebkent vigyazz az ilyen modern technologiakkal, te 1980-hoz vagy szokva (szoktatva)...
  • schrank
    ma becseréltem az alcatel one touche easy-met a pannonnál tudjátok a roncsbeszámítás és az új telónak Lilonos az akksija de elfelejtették közölni hogyan kell legelőször feltölteni ha esetleg lenne köztetek a hardverbuzik közt egy-két jóravaló mobilbuzi aki segítene ...
  • atomboy
    Insane kiralysag volt, tudtak am a magyarok irni jo jatekot. :)
  • Platypus16
  • joebacsi
    ehh, insane-ben játszottam énis pár ilyet :)
  • joebacsi
    dexter pilotot lerántom énis sztem mostanában, elég szimpatikus dolgokat olvastam róla :)
  • Cream78
    Ne ez meg borul eggyet...
  • dicehater
    off

Heroes sem rossz de én Dexter (nem a rajzfilm haha) párti vagyok azt se hagyjátok ki - örök király jelenleg: Rescue Me 1-3 - überlehetetlen...

on
  • Nagydög
    OFF

Bazz! Uj sorozatot fedeztem fel: Heroes. Gyujtsetek be, ha lehet! Itt ott gyomor kell hozza.(Pocsek dolog, ha az ember lanya kvazi halhatatlan, es egy baleset utan a boncasztalon ter magahoz, mikozben nagyreszt mar fel is boncoltak.)

ON
  • HTS s3rg1nh00
    H2es az egy buzi városi autó,ami elmegy könnyebb terepen is(aka.SUV a szakzsargonban),nem csoda h.eltört ott a felfüggje,hozzáteszem balfasz kezébe is adták,azokon a köveken nem kell balra-jobbra csavargatni a kormányt...szvsz inkább a sofőr hibája volt a dolog,ki az a paraszt aki fél méternél nagyobb köveken ütközésig fordítgatja a kormányt?állat,meg is érdemli,vett volna inkább H1et ha már ennyi pénze van...no comment...
  • Madmano
    Semmit.Rendszervisszaállítást probáltam:egy héttel visszaállítottam.Akkor ugy ahogy elsötétült a monitor,de akkor meg vmi shader-file-t hiányolt.Volt közben 2tört játék fenn.Ezek okozhatnak ilyet?
  • Beers
    Esetleg rendszer-visszaállítás?