172102
  • DonC
    aha :) anyámnak is vettem egy laposmonitort, ütöttem egy kurva nagy lyukat kalapáccsal a közepére... azóta jól átlát rajta. mindent meg lehet magyarázni, látod komám most már ebben a kategóriában is az elsők között vagytok! :)
  • Platypus16
  • n003
    kinek kell Yannak bizonyíani? neked?? neki nem láma-páblikon kell bizonyítania hanem waron és a kettő nem ugyanaz!!!

akkor hogy most módosítottad a beszólásod énmeg hozzáírom: elmecc te a kecske-telepre mekegni mert itt senkit nem hacc meg :((
  • FLECK
    és kiverted?
  • Yan
    ja, ja. faq-ban is van :)
  • SubZero911
    Megoldottam THX.!

• HTS s3rg1nh00
    akkor szopjál nyugodtan...
    csak egy full 1.4-et kell felrakni,nemtom mi bajod...
  • SubZero911
    Persze, szarakodjam végig megint PATCH-elést !

Hülye azér nem vagyok !
  • HTS s3rg1nh00
    ménem telepíted újra akkor még1x?
    előtte mentsd el a profilokat,biztos ami ziher...
  • SubZero911
    Sziasztok !

Segítségre lenne szükségem. 1.4-es patch originá1 .exe file és originál core.dll file kéne, mert el**sztam a NO-CD exével.

(Mielőtt bárki fikázna eredeti game, csak újratelepítettem a játékot és gondoltam letöltöm a GCW-ről a NO-CD exét. KÁR VÓT)
  • TS Zolly
  • Yan
    neked nem féreg mozgásod van,
    hanem te vagy a féreg!
  • atwe
    Akkor próbáld csak ki emlitet szervereket szólj mikor mész megnézném a 3.5 dk/d dat.
  • Deqwator
    és kérdezett valaki?

amúgy az a köcsög mi a fasznak rak fel ilyen köcsög X-eket és a faszért kell mindig itt csúnyán beszélnia kurva életbe bassza+!(sry és csak vicc, így járt!)
  • FLECK
    én nem ugrálod, de megvan a 3.5ös k/d mindéég
  • Piedon
    Atwe-nál az lenne a csít ha végre egyszer helyesen írna..., behhh a mai fiatalok.
    Amúgy én már csak féregmozgásnak hívom amit művel...
  • Fujiryu
    Az, hogy mesort nem lehet lelőni a magyar szerveren, az azért van, mert azon a szerveren a szokásosnál kevesebb golyó talál be...
  • Fujiryu
    Én is azt mondom amit csabika: ATWE EGY LÁMA!!!!
  • atwe
    Összefoglalva meow barátom semmit nem használok alap bf2-tön kivül. Ha meg ilyen "extasys kenguruk" ra. Vágysz akkor keresöbe ird be : dke vagy elunex itt löhetsz magadnak egy pár ilyen kengurut :DD
    pl.magnificent .rock(TLResporT) .apas .wilda meg egykét érdekesen mozgo egyén gondolok olyanokra ök rendesen tolják .a (mac-rot)
    De magyarok közöt is van pár kenguru rajtam kivül .
    Sajna nekem nem telik macros cucokra de még egy normális videokártyára se.(9550xt)

Running meg ne dicsekedj arra hogy élesztet embert földön le shockolod:)

Progit én is kiprobáltam de nagyon nem jött be mivel idegesitet rohatúl, próbáltam én is a monitor festést de az még jobban idegesitet igy hát nincs semmi ilyennem nincs és sokkal élvezhetöbb mint valami matricát vagy idegesitö x szet nézem . Iron sigh-tot meg egyáltalán nem használok se közelre se távolra sokkal jobb a simán.

Bunnyhopp Nem nehéz csak szokni és gyakorolni kell semmi extra . Kár hogy dolfin közben nem lehet löni max éleszteni vagy meddik packot hajitani :.
  • atwe
    lol.:DDDDDDD
  • Running
    A génjeibe van, nem tiltható, ha erre kérném, olyan lenne mintha a halálát kívánnám.
  • atomboy
    Vadaszgepen biztos... :)
  • gbc csabika
    Ugyanmá', Atwe balek....
  • Me0w
    Arra nem tudod beidomitani, hogy az ugralast mellozze?
  • Running
    Ez tény, de ő már csak ilyen. Én le tudom lőni, sőt multkor kapott egy shock padot is tőlem, majdnem elsírta magát a ts-en.
  • Me0w
    Neha nekem is osszejon egy-ket kor erejeig, de amit neha atwe muvel az engem alt+f4-re kesztet. A masik, hogy bunnyhoppol mint egy extasys kenguru.
  • marcio mela
    Akik joystikkel repülnek azok is ilyen előnyben vannak.Az Essex légelhárítójában ülve előbb hallom a csörömpölést mielőtt az ellenséges repülőgépet látom és hiába nézek jó irányba.Billentyűvel repülve lehetetlen ilyen pontossan kilőni.
  • marcio mela
    Jó sztorik.Én nem tettem fel programot és egyszer az adminnak panaszkodtak,hogy valami hack-et használok.El is mentettem a játék képeit mert cheatről igen de erről sose hallottam.
  • Running
    Ja de sorolhatnám még, minden klánban van 2-3 ilyen játékos és biztos vagyok benne, h nem azért ilyen jók mert csalnak, hanem mert jobbak az adottságaik.
    Ennyi erővel te is néha egy buzi csíter vagy, csak nem akartam kimondani.
  • Running
    Meow miért ítélsz el valakit mert jobban lő, tőletek is van pár olyan játékos akit alig lehet lelőni, ők is csítelnek csak nem fogja meg a pb, hm?
  • koschwarz
  • Running
    Drill: Most vett egy új lapos moncsit és nem akarta filctollal összefirkálni, ezért inkább egy ilyen progit keresett amivel ezt elkerülheti, egyikőnk se tudta h a pb ezt is nézi. Nem ítélem el ezért, valszeg nekem se lenne kedvem az új 90ezres moncsimat összegányolni. Nekem régi fos van, azt lehet firkálni, annak már a légy se árt.
    Ez volt az ok, nem fogom tovább magyarázni. Nem az akar lenni, hanem már az, és az is marad, senki nem fogja kerékbetörni ezért a baromságáért.
    Ennyi erővel én is faszláma vagyok, mert fél évig mást se csináltam mint helivel (nem vadászheli) kempeltem a zászlókat és farmoltam a pontokat. Aztán meg apc-vel lőttem karkandon a láma német játékosokat, főleg hotelnél a szokásos helyeken. Ez se sokkal szebb, mint x-elni. Kinek mi az elitélendő, egyén válogatja.
  • Me0w
    Azert atwe ugyesseget nem csak a reflexek adjak, csak sajnos amit o hasznal azt meg nem fogja a pb.
  • Boxer HUN
    Pláne, ha a CRT flatron moncsinak a képernyője 1 cm vastag!!!
  • Boxer HUN
    Egy jóóóó pofa sörre...
  • coRDHA DriLL
    Running: " Steve sajnos nem tudta h ez a progi árt a pb-nek, viszont ezzel úgy érezhette h pontosabban és gyorsabban is tud lőni". Ezek szerint ő olyan programot keres, ami "nem árt" a PB-nek?? Így akar újra a Horda "megbecsült" tagja lenni??
  • Running
    Nem semmi. Egyébként én tudom miért akart steve x-elni. Ismerem már annyira h sejtsem. Mindig arra törekedett h a játékban a legjobb tudását nyújtsa, és rengeteget is gyakorolt ennek érdekében. Viszont ugye az is tény, h a reflexeken azért egy idő után nincs mit javítani, pl atwe mindannyiunknál 2x gyorsabb, akárhogy is törjük magunkat. Steve sajnos nem tudta h ez a progi árt a pb-nek, viszont ezzel úgy érezhette h pontosabban és gyorsabban is tud lőni, ami talán igaz, talán nem. Mindenesetre otthon én is kipróbálom ezt a monitor firkálást, h mennyit segít, de szerintem nem sok jelentősége van a bf2 sebzésrendszere miatt.
  • Murry
    Az én szememben nem Steve a csíter, hanem pl az aki tegnap sharqi-n csak egy szál pisztollyal rohangált, és 50 / 3 as a statja, amikor Gore-val ketten oldalról, és szemből beleküldünk 1-1 teli tárat az arcába, és persze mi halunk meg, ő meg még arra se vette a fáradságot, hogy tárazzon. És mintha ez még nem lenne elég rajta kívül fenn volt a szerveren 3 másik klántársa is akik semmiben nem maradtak le tőle „tudásban”. :)
    Kb 3 perce voltunk benn a szerveren, és fejenként 10 halálunk volt 0 öléssel, és mindet ők okozták. Az ellenségből gyakorlatilag csak nekik voltak pontjaik. Amikor végre meg helibe ültünk akkor meg a TV rakéták folyamatosan felrobbantak rajtuk, de nekik persze nem lett semmi bajuk. Már nem is csodálkoztunk rajta. Utána inkább visszatértünk assaultba, és megszülettünk középen, ahol abban a pillanatban agyon is lőtt minket az egyikük tankal.
    5 mp múlva a bal szélső zászlónál születtünk meg és megint rögtön meghaltunk ugyanattól a tanktól. ÉRTITEK? Ugyanattól a tanktól. Holott ennyi idő alatt még a közelünkbe sem érhetett. Na ekkor nyomtunk rá 1x-re a disconnect gombra.
  • Pharolas
    Jelentkezhetek??
  • Pharolas
    Már megint ez a pontozás . Ej, de nem szeretem én ezt.