172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #102815 Sehogy. -
OculusDei #102814 afranc! már megint valamelyik autóstopikba írtam?
-
marcio mela #102813 A Project Reality modban hogyan működik az a levegő levegő rakéta amit a katona cipel? -
TS Zolly #102812 muscle car kanyarokban soxor kifarolt, és a nagy teljesítményű motor miatt akkora volt a gözölgés, hogy belső nézetből nem lehetett látni semmit. Igaz, ez csak drift pályákon fordúlt elő, ahol amugy is csak külső nézet van. :DDD -
én is köszi -
n003 #102810 köszi :)) innen legalább nem 30kb-tal jön hanem 150-l -
A beszólásod alapján nem lakozik benned túl sok intelligencia
-
OculusDei #102808 - a járműhajigálás módosítja, hogy ne lehessen vele blokkolni ellenséges járműveket, agyonütni vele ellenséges járművet esetleg kommander cuccokat, aszondja nem lehet cartilleryzni se.
- a c4-et nem lehet már olyan messzire eldobni
- a fekvés -> guggolás ideje megnövelve
bug javítások:
- fixálva a linux szerveres co-op mapok betöltése spec force alatt
- még egyszer megpróbálták a kék/piros név bugot javítani.
- kijavítva a hiányzó szerver infó a térkép rövidleírásában. (töltöképernyő)
- kijavítva a szerverkereső ápdate infójá
- kijavítva a térkép méretes szűrő
- kijavítva a jármű hajigálás reprodukáciús bugja (talán ez is a cartilleryt jelenti)
- kijavítva a zombi mód - kit nélküli rivájv - crash co-op módban
- kijavítva a linux 32 alatti térképforgatásos lehalás (akinek ez jelent valamit az most örüljön)
- kijavítva a néha feltűnő vörös távolságjelző )gondolom nem jön elő...)
- kijavítva a az a hiba ami láthatalanná tette a játékos kezét fegyverváltás után
- co-op bot console parancsok futtathatóak lokális szervereken is
- kijavítva a folyamatos sebzés a muscle car-tól (hogy ez mi a ponty?)
- korrigálták a minimum emberek számát hogy egy ranked szerver
- korrigálva a ranked szerverekhez szükséges minimum ember létszám (16-6, 32-8, 64-8)
- újra engedélyezni lehet az unlockokat a nem ranked szervereken is
- a commander opciók nem elérhetőek halottként
- kijavítva az a hiba amikor is spawnpoint van kiválasztva holott ez csak az előző kör értéke volt
- co-op (lokál szerver) - kijavítva az a hiba, hogy nem tudtak csatlakozni a szerverhez ha a szerver host bannolv avolt vagy kikkelve (ezt kend a hajadra, ez van odaírva)
- ranked szervereken mindig lesz unlock
- támogatja a többfajta modos map listázást
hirtelen ennyi. biztos van benne hiba. meg valamit én se értettem - magát a bugot pölö. -
Banplz. -
vagy csak szimplán "Akkor szopjál le." 
Verzoo:lent találsz linket ahol van pár link még elvileg^^
árpicsótány,asszem veled meg nem találkozunk 1 ideig
-
atwe #102805 Sg-n fennt van 1.41 patch :) -
A kurvák vére follyon patakba.Mi a tököm ez a uj pecs?Kinek van erre ideje??Ez is Gyurcsány rohadék müve??? -
Verzoo #102803 Csak ezen a rohadt oldalon van fent ez a köcsög pecs mert innen mire letöltöm nyugdijjas leszek.... -
TS Zolly #102802 Erre sejtem mit válaszól, annyit előjáróban, a bazdmeg szó bent lesz. :DDD -
Ez OK!
De még így sem tudok inglisül....
-
BaSZNád Daneee:D -
#102767 :p -
De lehetőleg aki válaszol, azt magyarul tegye... THX! -
TS Zolly #102797 Van pöcs? Most miket basztak el??? Vagyis mit ,,javítottak,,?
Buldog szülinapot Danee! -
OculusDei #102796 ja. boldogot! -
David2006 #102795 BSZN DaNeE!! -
n003 #102794 Heppi Bőrzdéjj Danee :)) -
Téged nem kérdezett senki :D -
Degec :D! -
a megszokott még mindíg kétté :DD -
Thx! :) -
szerverekhez kell, neked a client köll :) -
Server -
Sziasztok!
Mivel angoltudásom egyenlő a nullával ezért gondoltam megkérdezem tőletek!:
Battlefield 2 (c) EA Games *Dedicated Server V1.41 Public Server Patch*
Ez mit csinál? Mire jó? :)
Előre is köszi! -
pff, jatszottunk ket napja ismet, talaltunk egy szervert. only kubra dam. a kor vegere ertunk be a vesztes csapathoz, szet gyalaztak minket.
Uj kor amcsik vagyunk, maodikra elkapjuk a helit is, de meg mielott felszallnak ket mec-es heli a pofankba jon, az egyik le is szallt az orrunk ele a dombra, kaptuk az artyt egybol es meg a vadaszbombazo is megszort, what the fuck, mondana az ember, mire mondja a haverom betoltesnel az volt irva a szabalyok koze, hogy nincsenek szabalyok :)
meg kicsit probalkoztunk, jobb utra teriteni oket, ketszer az admin majdnem kitett csunya beszedert, aztan feladtuk a probalgatast... hihetetlen egy suttyo vilag ez...es ennek orult ott a szajuk... -
nekem a mai napig időnként optimalizálja a sédereket, holott hozzá se nyúlok a videobeállításokhoz, és a kártya beállításaihoz se, de ez má kit zavar manapság?
-
Az megszokot :) -
bocsesz!!! csak a video beállítások szálltak el!!
-
Nem normális és szerintem nem basztál el semmit. Lehet hogy egy új bug! :) -
szasztok!! +pöcsöltem a bf2-őt és minden beállításom elállítodott alapra!! ez normális vagy valamit elb...tam?????? -
Ez nem az 1.4-es peccsről van? -
OculusDei #102779
-
-
Ajanlom figyelmedbe az 'attempt' szo jelenteset, akkor megkimeled magad a felesleges posztolastol. -
DoctorStryker #102776 SZerintem inkább inkább az kellene nekik írni h Probálják javítani.
nm h javátották, mert ez mindig előjön....