172102
  • HTS s3rg1nh00
  • Platypus16
    - Gyerekek! Megcsináltatok a házi feladatot? - kérdezi a tanár néni az alsósokat.
    - Iiiiigen.
    - Hát te Orsós Gáspárka, elkészítetted a házi feladatot?
    - Kezsit csókolom a tanitónéninek, ha'persze hogy megcsinyátam!
    - Hát, akkor mutasd meg.
    - Há' esküszöm a nővírem íletire hogy megcsinyátam!
    Hazamegy a kis Gazsi, hát a nővére ki van terítve a konyhaasztalon, és körülötte sír az egész família. Másnap ismét az iskolában.
    - Orsós Gáspárka! Szeretném látni a házi feladatodat.
    - Csókolom tanító néni, hát ín tínyleg megcsinyátam, csak teccik tudni mostan nem hoztam el. De esküszöm az anyám íletire, hogy megcsinyáltam!
    Gazsi hazaér, hát ott fekszik az anyja felravatalozva, gyászban az egész cigánytelep. Harmadnap.
    - Gazsika. Mára csináltál házi feladatot?
    - Hat ín tínyleg csinyátam tanító néni csókolom..... az apám íletire esküszöm!
    Gazsika hazaindul, útközben találkozik a faterjával, aki egy kofferral a kezében menekül a putriból.
    - Dikmá, hát hova dzsamalsz Dade?!
    -Én esztet nem bírom Gazsi fijjam, én elmegyek innet! Először a nővéred, aztán idesanyád, most meg a bátyád, Bandi...
  • Platypus16
    Az odáig okés, de én 32 bites xp-n tolom a bf2-t és azért van rajta egy kisebb mértékű gyorsulás a 32 bites procihoz képest.
  • SigS
  • alma2
    lehet, hogy gyorsabban fut nalad vistan, de nem a 64 bit miatt, sot szerintem nincs is 64 bites bf2 -exe, de ebben nem vagyok biztos...
  • Platypus16
    lol
  • Platypus16
    Pedig gyorsabb és én ez az én gépemen elég jól meglátszik:)
  • alma2
    Nem akarom osszetorni a 64 bitbe vetett hited, de attol semmi nem lesz gyorsabb, hogy 64 bites :)
  • Boxer HUN
    Véleményem szerint aki sebességnövekedést remél a VISTA-tól, annak a 64bit-es verziót ajánlom (persze a hardvere függvényében), de amíg be nem indul az erre a rendszerre történő programfejlesztés, ott is csak 10-15%-os teljesítmény növekedés várható. A VISTA egy zabagép.... De ezt már úgyis mindenki tudja!!!
  • alma2
    creativenak is van beta vista drivere azt tettem fel. kicsit felreerthetoen fogalmaztam, szoval minden jatek, film ment vele rendesen, konkretan amikor asio-ban akartam hasznalni VST-kel akkor rocsott de kegyetlenul, ugymond sehol nem volt a sebbessege az xphez viszonyitva.
  • Boxer HUN
    Ez így ebben a formában és sorrendben, nagyon is megállja a helyét!!!! Mivel a vista hivatalosan még meg sem jelent, ezért a VISTA alá készített driverek igencsak beta állapotban vannak. A következő 2 hónapban fogják tudni elkészíteni a hardware gyártók a végleges drivereket a végleges VISTA-hoz. Nekem sem szuperált. Viszont ha akarsz egy kis teljesítmény növekedést, akkor ajánlom figyelmedbe a 64bites XP azon verzióját, amelyik októberig bezárólag tartalmazza a javításokat és drivereket. (eng.) Garantált a 20%-os teljesítmény javulás!!! (Igaz a BF2 telepítése legelején benyávog, hogy ez a progi 32bites rendszerre lett fejlesztve, de továbblépve minden zökkenőmentesen zajlott le, és tényleg alig hittem a szememnek, amikor elindítottam a gamát.
  • SubZero911
    Nnnna !

Igen, valóban admin jogosultsággal nem hajít ki, úgyhogy fut multiban a Bf2 !

Az audio driverek semmit sem érnek, csak az alaplapi AC 97 driver (legújabb) használható. Már akinek van alaplapi 5.1-es integrált SC-ja. Az viszont egész jól sikerült.
  • alma2
    szerintem az a baj, amivel en is szivtam mikor megneztem, magyarul a jogosultsagi rendszer. unixon kb 2 perc alatt meg lehet erteni az egeszet, ezt itt 20 perc probalgatas utan se tudtam ravenni, hogy az xp-vel elkezdett letoltesemet, folytassa, hiaba lettem ownerja stb stb cseseztt ra.... Aztan kikapcsoltam az egeszet ugy ahogy van, es minden elkezdett mukodni, talan nekedis ez a bajod, mert nem tud irni egy filet vagy egyszeruen admin-nak kell lenned, de az elobbire tippelek.
    en nem vettem eszre gyorsultast, bar pont a bf2-t nem neztem.
    De az audio programok, roccstak, hiaba volt meg vista driverem is, szoval hamar felejtos volt.
  • schrank
    áááá dehogy
  • Platypus16
    Szorulásod volt?:P
  • crow
    Az ATI tulajoktól kérdezném, hogy náluk is villognak-e a textúrák a 6.11-es catalyst-al?
  • schrank
    nnna már le is zúdult a peccs cirka 3 óra alatt elugrottam wc-re azt mire visszajöttem már lent is volt
  • Herold
    Nem kapja, Deluxe-ot nem lehet már kapni.
  • Herold
  • Cream78
    Valaki regélhetne nekem BFG Tech márkájú vga ról....
    Viszonylag kedvező árú, 5 év garancia(bár 1 év alatt elavul :S)
    Tapasztalat? Valaki?
  • Admiral Chris
    majd egy patch mindent megold :P
  • SubZero911
    10-15 % -al gyorsabban fut a Bf2 mint Xp alatt. Nem hardware buziságból mondom.

És a Vistát nem sznobizmusból tesztelem....
  • Platypus16
    Sztem majd a következő 700 megás peccsben fogják támogatni Vistát használókat is:)
  • SigS
    Na ezert kell megvarni mire befut egy uj oprencer...mindenki szopik vele, kijavitjak, feltorik par honap alatt es hasznalhato. Sajna passzolok. Ha eredeti kerdezz ra EA-nel. Bar nemtudom egyaltalan tamogatja-e a Vistat a BF2.
  • SubZero911
    SÜRGŐS HELP !!!

Valaki nyomta már (eredeti) Battlefield2-vel Vista alatt ??? A Punkbuster kivág mint a cart nem engedélyezett O/S miatt!

• coRDHA DriLL
    NE káromkodj! Még nem is vagy 18 ennyi idősen inkább változz át whiskeyvé....
  • coRDHA DriLL
    nyehehe szedd össze a pénzt egy újra..... Most a Spec Forces-al együtt kapod meg kb 12ért
  • coRDHA DriLL
    csatlakozom a többiekhez, de én azért kiírom: Boldog Születésnapot!
  • n003
    nosza hátha kapsz egy hárdverbant is :DDDD .. a marhája

..és külömbenis a bannerban van egy sor a csajok alatt amit elkéne olvasnod :DD
  • dienesoft
    na jovan nem fogok :D viszont letörlöm a gamet mert igencsak földiegesített.. Sőt, kár volt megkérdezni! azé köszi a válaszokat :DD
  • n003
    a warezos kulcsodat bannolták te marha és próbálkozz még vele párszor hátha harwarebant kapsz!!!
    ..és külömbenis a bannerban van egy sor a csajok alatt amit elkéne olvasnod :DD
  • uHs Gerzson
    viszlát
  • dienesoft
    na ezt kérdezem énis...fuuu most már azért is ki fogom probálni a csitet, eddig nem tudtam hogyan kell de most már megfogom keresni :D
  • Platypus16
    Top 10 B+!!!
  • uHs Gerzson
    nyehehe akkor miért banolták a kulcsod minden szerverről?
  • dienesoft
    nyehehe mondom kb féléve nem játszottam vele...és soha se csiteltem
  • Templar75
    Tán mert csíteltél......
  • Cream78
    Inkább ne tudd meg......
  • dienesoft
    Sziasztok!

Biztos naon unjátok ezeket a kérdéseket, de akkor is plz heelp!:)
    No, ujra megjött a BF2 láz és fölpakoltam a játékot ,peccset, egy szoval mindent, először is amikor csatlakoznék a serverhez, evvel a hibával kidob:[img]http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/6c1da7f735.jpg[/img][/url]]pb hiba
    leszedtem a pbweb-et, megvártam még megpeccseli, a peccselés után sem történt változás. vajon miért dob ki?
    Előre is nagyon köszönöm a választ!
  • Templar75
    Itt az indítókód:
    AFAX-OMAT-KAPD-BEEE-TEEE