172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
BaSZNád Zs0lt1!
-
crow #102975 
-
Hát uj.. 1 hónapos lassan! :) PCI-E -s ! De mondjuk a gépemben Alaplap, Proci , memória mind zsír uj!
-
CROW .. kössz a segítséget! Multkor ugy látszik a letöltésnél elnéztem valamit! Most települ már fel és jóóóó! 

-
crow #102972 Új a kártya? -
Nah 1 perec és lent is van azt megsasolom! Lehet mindjárt a 64 bites drivert is leszedem! jövő héten ugyis meg lesz a 64 bites winfos!
-
Jah persze! Az ATI oldalról szedtem le azzal próbáltam, de megnézem még1x hátha valamit még sem jól csináltam! Jó lenne felrakni! Jó a rajta lévő driver se régi, de hát jobb a frissítés! :) -
530 as chip van benne elvileg! -
crow #102968 Erre voltam kíváncsi... :)
Hivatalos Catalyst-ot próbáltad? -
AAAA Boxer menthetetlen vagy :) feladom, majd valaki turelmesebb elmondja miert is irsz a valosagtol nagyon tavol allo dolgokat.Ez is csak egy ocska termek mint minden masnal az eladasabol elnek /Riddick/, meg a parasztvakitasbol, legkevesbe azert, hogy neked jo legyen foleg, hogy nincs hasznalhato alternativa, barmit lenyomnak a torkodon.
De hiaba peldalozok szamitogepes dolgokkal, latszik nagyon tavol allsz a tematol nem igazan tudsz erdemben, reagalni az iromanyaimra.
Bar az autokhoz nem igazan ertek, de szeretek vele peldalozni, mert velem ellentetben tobb embernek kezenfekvobb dolog.
Az autoknal maradva, minden mai autonak 100 x jobbnak, hasznalhatobbnak, megbizhatobbnak, takarekosabbank kellene lennie, mint a 40 evvel ezelott gyartott autoknak. Csak egy tipuson belul remelem tudsz magadnak talalni 100 ellenpeldat, mi rosszabb a jelenlegiben, mint az elozo verzioban akar, kolcsegtakarekossag miatt, akar nem forott meg ki az uj technoliga stb es akkor elhiszed, hogy itt sincs maskepp se az oprendszernel se a vga drivernel, persze vannak kivetelek, hianyossagok, javitasok, uj technologiak, de ebbol nem jon egyenesen az, hogy jobb, csak bonyolultabb, atlathatatlanabb lesz, eroforrasigenyesebb stb.Nagyon keves ceg , autogyarto programiro stb stb engedheti meg maganak, hogy az alapoktol mindent ujraepitsen tervezzen, keszitesen, arrol nem beszelve, hogy az meg nem garancia arra, hogy jobb is lesz.
Na ennel tobb peldat mar nem irok, hogy erezd az iromanyaid ebben a temaban nem alljak meg a helyuket.
amen.
Munkahelyen ha hasonlo "vitaba" keveredunk, konnyebb lezarni a temat, mert azt mondom hulye vagy ha nem fogod fel amit irok mondok, vagy ok mondjak ram es kesz. /es utanajar az ember a masik allitasanak hitelessegehez/ tudjuk, hogy a masik nem a levegobe beszel es nem a semmirol, hanem kozelebb all ehhez a temahoz mint pl en. Rad ilyet nem mondanek, mivel feltetelezem, nem igazan ezzel a temaval foglalkozol, meg tavolrol sem, nem is ertem, miert allsz ki ennyire az "igazadert" :)
riddickre ugyanazt lehet elmondani mint mindegyik termekre, parasztvakitas, amit ismet megettel...
-
Tyű ha.. mindárt meg mondom neked!
Amugy Radeon X1650Pro kari -
crow #102965 Milyen mag? -
crow #102964 Milyen chip? -
Szerintetek mi a túróciért van az hogy nem tudok a lemezen lévő driver kivételével máésiakt felrakni a rendszerre a Videokarimhoz. ATI gyártmány a drága és a driver azt írta ki hogy nincs VGA a gépembe! (kac kac ) 
-
crow #102962 Ja, és ne felejtsük el: DX10 van a Vista-ban, szóval a következő egy évben (remélhetőleg) több játék és több vidkártya jön majd ki DX10-re fejlesztve.
Nyilván sokan fognak ez miatt is átállni. -
Mindenki maga dönti el, hogy az adott hardver új drivere beválik-e neki, vagy sem. Ha nem, visszalép egy korábbira. (Nekem nVIDIA). -
crow #102960 Javaslom látogass el a Microsoft Vista oldalára, és nézd át, miben nyújt újat a Vista. (biztonság, kinézet, stb.)
Nyilván sokan lesznek olyanok, akiknek ezek számítanak a vásárláskor és nem a teljesítmény növekedés. (amelyet nem is nagyon hangoztat a MS a Vista kapcsán...)
Utolsó mondatodra pedig csak annyit, hogy általában azért töltöm le a friss VGA drivereket, mert azok sok bugot javítanak, nem pedig az (állítólagps) teljesítmény növekedés miatt. -
Nem tud vki vmit az 1.41-es linux server file-okról? Egy büdös szó nincs róluk sehol a neten... -
Bármíly meglepő is, nem toltam a FC-t! (TRS2004 és BF2 ami nálam még mindíg etalon)! És pláne nem azért építettem 64bit-es gépet, mert valami ösztönző hadjárat indult a Far Cry újboli eladására. (STAR WARS szindróma). Igyekeztem úgy összeállítani, hogy ne kelljen 3-4 havonta venni bele valami "erősebbet"... De ha már konkrét progit írtál, én is mondok egyet: . [URL=http://www.riddickgame.com/us/agegate.jsp?url=http%3A//www.riddickgame.com/us/]"The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay"[/URL]. Az első, amit kimondottan 64-es platformra fejlesztettek, és biztos nem azért, hogy elmaradjon az akkori játékok szinvonalától!!! -
Boldog Szulinapot, Zs0lt1. :) -
vga driver: 5.1 cat. (hanyasnál járunk?)
minek töccsem le az ujat ha ezzel is jól müködik? :) -

-
32 bitnek 33 a duplája átszámitva, nem a 64. :) -
-
Hardware - software / software - hardware.... Ez egy ördögi kör! Azt viszont be kell látnod, hogy ez az ördögi kör, folyamatos teljesítménynövekedét eredményez. Senki sem adna ki egy rendszerért 60e HUF-ot, hogy csak egy csicsás OP rendszert kapjon. Arra ott van a StyleXP! De ennyi erővel "NE" töltsd le a legújabb VGA drivert sem, mert biztos nem a hardvered minnél jobb teljesítményének a kihasználásáért fejlesztik folyamatosan. (Az utolsó mondatod alapján). -
De latom sikerult sok ember beetetni a medianak jatekiparnak ezzel a 32 bit 64 bit temaval, mert az jobb, szinesebb, nagyobb.
Sot egeszen odaig elmentek, amikor a far cryhoz kiadtak a 64-bites verziot, uj texturak stb, minden a "tematol nagyon tavol allo emberke" elkezdte felpakolni a 64 bites xp-t /csak nem akkor tetted fel Boxer ? :)/ hogy az mennyivel jobb, aztan ra ket hetre megis kiderult mindemki szamara semmi koze a valosaghoz, ugyanugy elmegy a 32 bites xp-n az uj csodaszep far cry, csak egy rohadt jo reklamfogas volt az AMD-nek.
EBRESZTOOOO, JOOO REGGGELT -
mindegy ha sikerul boxert meggyozni arrol, hogy egy masik dimenzioba ebredt fel, mikor ezeket leirta, akkor hatha visszater kozenk, es en is meggyugodva folytatom tovabb a napomat :)
-
Ahh, latom nem fogod amiket irkalok, olvasd at parszor ujra legyszi :)
de azert a leveledre is reagalva:
- vannak hivatalos driverek, legalabbis az en cuccomhoz mar van
" (az eredmények tükrében miért is fejlesztette volna a Microsoft évekig, ha gyengébb eredményeket produkál modernebb gépeken, mint a jelenlegi XP)"
ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy azert, hogy neked jobban menjen a bf2. Ha az lett volna a cel ami a te alomvilagodban, akkor nem kellene ketszer erosebb gep hozza, mitn allitjak, bar ez sem teljesen igaz. egyszerubb peldaval a topikhoz hiven maradva.
Csak nem gondolod, hogy azert fejlesztette a dice tobb evig a bf2-t, hogy modernebb gepeken gyengebb eredmenyt produkaljon, mint a bf1942.
Lam megis sikerult. De ennel az elmeletnel maradva, bar ez sem teljesen helytallo gyorsabban is fut a bf1942 a jelenlegi hardverrel mint a bf2, na ez a vistara meg kozelrol se igaz.
Az meg a masik vicc, hogy te egy 64 bites oprendszeren futtatsz egy 32 bites alkalmazast es attol varsz teljesitmeny novekedest.nem mondom, hogy nem futhatott nalad gyorsabban, de ennek SEMMI KOZE ahhoz, hogy hany bites az oprendszered, ezt fogd mar fel legyszi, es akkor nem lesz tobb felesleges level :)
-
crow #102948 A VISTA drivereket a gyártók már jó pár hónapja fejlesztik, és annak ellenére, hogy még nem végleges egyik sem, konkrétan az ATI meghajtója tökéletesen működik. (persze nyilván jelent majd pár plusz FPS-t a végleges verzió)
Azt meg ne gondold, hogy a Microsoft csak azért fejlesztette a VISTA-t, hogy a felhasználóknak érezhetően gyorsabb legyen a gépe... $$$
-
Platypus16 #102947 HBD Zs0lt1! -
Ebben az esetben az én "autómba" 2 palack nitro is be van beépítve...
Ez nem volt túl jó példa...
-
Addíg amíg hivatalos full driverek nem látnak napvilágot VISTA-ra (32-64bit), addíg semmi jó nem várható tőle. Ezért is tartom fölöslegesnek és irreálisnak az általad belinkelt teszteredményeket. (az eredmények tükrében miért is fejlesztette volna a Microsoft évekig, ha gyengébb eredményeket produkál modernebb gépeken, mint a jelenlegi XP)??? Várjunk még 2 hónapot!!! Egyébként pedig már a harmadik hozzászólásomban nem győzöm hangsújozni, hogy XP x64-ről beszélek, amire már stabil és jól működő driverek vannak! -
coRDHA DriLL #102944
-
de egy egyszeru peldaval elve, hogy erthetobb legyen /ha mar nekem is erthetoen mondtak el/ ha van ket egyforma autod, csak az egyiknek ketszer akkora a tankja, az nem azt jelenti, hogy ketszer annyival fog menni, max azt, hogy ketszer olyan tavolra fog menni. Ja ez a 32 bit vs 64 bitre irtam.
-
Termeszetesen elindul a bf2 vista alatt. most megneztem nalam is ment.
eleg lenne csak rakeresned a vista bf2 szavak parositasaval.
A Forumokba hasonlo melyrol jott tudasu emberek irkalnak mint pl ide, tehat erre ne alapozz, persze szemmel gyorsabb, tobbet iszol a lany is szebbnek tunik.Az en szememnek nem gyorsabb, most meregethetnem frapssal, de felesleges sokan masok mar megtettek.
majd ha lesz native direct x 10-es jatek allitolag majd gyorsulgatnak, de hiszem ha latom. Addig kar altatni magad.De azert sok minden beleszol a sebbessegbe elkepzelheto nalad tenyleg gyorsabb pl.
nem indult el a kedvenc virusod visztan a hatterben es nem gyuri a vinyodat folyamatosan stb.
De meg leirhatom 10 x , hogy nem lesz gyorsabb- 64 biten, semmi jatek es akkkor majd mindenki hivatkozhat erre a "forumra", hogy itt megmondtak a frankot...
de akar irhatnek ilyen peldat is, hogy ezert gyorsabb nektek "
Since installing Windows Vista, I haven't had any problems graphics wise untill now. When I attempt to play Battlefield 2 or 2142, I cannot turn on antialiasing or it will cause textures to show up as big blocks. I was using the exact same video card when I had Windows XP, and this never happend."
de pl vannak nalam reerosebb emberek nezd meg ezt, magaert beszel, de biztos ezer ilyen tesztet lehet meg talalni: /kar, hogy nem neztek pont a bf2-t/
teszt -
crow #102941 VISTA-n simán fut a BF2... -
BSZN Zs0lt1! Egészségedre! 
-
ZOMG HBD Zs0lt1!!! remélem kurvára részeg leszel B+
-
Na akkor utoljára....
A VISTA-n nem fut a BF2. (még)!!! Én 64bit-es XP-n toltam a gamát, amikor szemmel láthatóan is megvolt az a 20%-os teljesítmény növekedés. Ha per pillanat nem rendelkezel 64bit-es arhitechturával, akkor javaslom, hogy látogass el egy-két ezzel a témakörrel kapcsolatos fórumba, akár külföldibe is, hogy átlásd a tényt, miben is különbözik a 64bit-es géped 64bit-es rendszeren üzemeltetve, a 32bit-el szemben. Ha viszont 64bit-es vassal rendelkezel, akkor nem értem, hogy mit nem értesz ebben a témakörben....
AMÚGY JÓ REGGELT AZ URAKNAK ÉS BSZN Zs0lt1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ui.: ITT A TAVASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hehe ez jo