172102
  • Zs0lt1
    a részleteket vágom (tudok olvasni :P), csak azt nem tudtam, h lesz-e magyar komment.
  • SLYTHOMi
    most nem lesz magyar komment az tuti, en nem leszek gepkozelbe...

fragtvt fogja adni ez a mirror is, kulonben ha dallasi, svedeket nezned akkor laggolna... ha rakattansz a linkre akkor ott van h. este 8kor ki mi mit ;)
  • Zs0lt1
    lesz magyar kommentár?
  • Boxer HUN
    este 8-kor..
  • ERykk
    Jól hangzik, bár a legfontosabbat, az időpontot felejtették le a képről:D
    Mindegy, biztosan megnézem:)
  • Admiral Chris
    most akkor a levleup ugyanazt játsza tovább, mint a fragtv, vagy magyar komment lesz? vagymi?
  • atomboy
    Az amcsik azt hittek, vlmi angol nemesi cimer... :)
  • Kovács legény
    tegnap jáccottam elösször a teljessel ,fogsz te még sirni >;D
  • Szathy
    emlékszem a filmre és a jelenetre is. nemtom hogy a rákba került az oda, de jól eső érzés
  • mesor
    Nagy csata lesz az biztos!
  • Szathy
    oh, klegény a tegnap estit állatira élveztem... vagy ötször öltelek meg körönként amíg át nem álltam.
  • SigS
    Hajra Magyarorszag!

• Kovács legény
    akkor jo ,mert meccsünk van akkor
  • SLYTHOMi
    8kor, de lehet h. kesnek a gémerek, ugy nez ki tisztazodik h. az uj pöccsen fog menni... lesz archiv amugy...
  • HTS s3rg1nh00
    paszmekk,de imádom h.épp kosármeccsre megyek...mikor kezdődik?talán hazaérek:P
  • Rusid
    BASZNÁD Zs0lt1 !!!!!!!!!!!!!4
  • Platypus16
    Te még túl fiatal vagy az ilyen képekhez és nem tudnád megérteni a lényegét:)
  • SLYTHOMi
    elvben ott kep lenne, csak a forumocska motorocska gyenguszocska

• Deqwator
  • David2006
    hmm,ez érdekes...
  • mesor
    Ez aztán tartalmas megnyílvánulás volt! :D
  • SLYTHOMi
  • n003
    bódogat Zsót1 :DD
  • Danee
    HBD Zsolt.
    Crem én nem kaptam képet
  • alma2
    ne is mond, a mai napig el vagyok akadva az egyik palyan benne :)
  • Landor
    BaSZNáD Zs0lt1!
  • Admiral Chris
    aham...
  • Herold
    Ez a sok okosság a Conkert játszva került a fejedbe?
  • alma2
    "Ács" vagyok, mint ahogy a vicc is mondja :)
  • alma2
    Ha ez egy teny lesz, hogy 64 bitesen minden gyorsabb lenne, hidd el mar minden ceg elsokozott a microsoft kozolne ezt veled, egy hatalmas reklamkampany kereteben, sok-sok teszt kiseretben, sot onnantol kezdve, meg az alsogatyankat is pont 64 oltessel keszitenek, hatha hamarabb le tudod dobni ha a szukseg ugy kivanja. Amit mondani szeretnek ezzel, hamarabb fogsz rola tudni, ha csoda tortent, minthogy te magad szembesulj ezzel.
  • Admiral Chris
    hát mostmár kíváncsi vagyok, hogy te mivel foglalkozol!
  • alma2
    jo akkor az utolso valasz :)
    nem tudom, te is belathatod megha 10 oldalnyi infot irnal a ket xp-drol az is keves lenne, megcsak elindulni is a jelenseg felderitesere.
    Csak azt tudom mondani amit eddig is, nincs koze hozza direktbe, hogy az egyik 64 bites a masik nem,/foleg, hogy ugyanazt a 32 bites exet futtatod mindket rendszeren. orulj neki hasznald ki a sebesseg novekedest, majd ha minden jateknal alkalmazasnal ezt fogod tapasztalni akkor kezdj el ezen ujra filozni, hogy csodat tett a 64 bit addig fogd fel fizetett reklamnak a dolgot ami rejtely is marad, melyik cegnek erte ezt meg es kit mennyit tett ezert a zsebebe.

De ha nagyon durvat akarnek mondani, azt is mondhatnam, hogy a bf2-ben igy fellep egy nem lathato "hiba", mondjuk "elfelejti" szamolni mindegyik negyedik fuszal arnyekat, es maris jon a sebesseg novekedes, mert csodak nincsenek sajna.
  • Zs0lt1
    Kösz mindnekinek! :-)
    Gerzsi, ismersz bazzeg :DD
  • Boxer HUN
    A DICE ki van rúgva...
  • Swy
    az 1.41-es pöcs az hivatalos? mert azt hallottam, hogy nem aza a cég fejlesztette!!
  • vacakvacak
    császtok

ti mien verzióban jáccotok???
  • Boxer HUN
    Akkor egy utolsó kérdés.
    Adott a 64bit-es hardverem. Ugyanazon a HDD-n telepítve van az XP sp2 és az XP x64 sp1-es verziója. Multiboot rendszerindítás elött. Mindkét rendszer alatt a BF2 1280x1024-es felbontás, a lighting és dinamic lighting mediumon, minden más fullon, élsimítás 4x-es. A sima XP alatt 30-35 fps körül alakul, XP x64 alatt 45-50 fps között mozog. Akkor miből fakad az átlag 18-20 fps külömbség?
  • Herold
    Ha beültetnél egy embert egy eredeti Ford T-modellbe, egy másikat pedig egy Focusba, és 60-nal egy betonfalnak vezetnéd őket, melyik élné túl szerinted az ütközést? Nos? Akkor van fejlődés vagy nincs?
  • crow
    Vidkártyák esetében más a helyzet...
  • Boxer HUN
    Bug?? Hát nem is tudom... Az viszont biztos, hogy az nVIDIA weblapján a driver leírásoknál semmilyen utalást nem láttam még, hogy mit b@sztak el az előző verzióban, csak azoknak a listáját, hogy mennyivel nyújt többet..
    Akár az alaplap, a vga, vagy az optikai meghajtó biosának a frissítése sem elsősorban a "bugok" javítására szolgál, hanem azért, hogy az adott periféria még több ezközt ismerjen fel és tudja lekezelni még akkor is, mikor a gyártásának időpontjában azok az eszközök még nem is léteztek.