172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ááááá, a szülőknek ehhez semmi közük, majd a politikusok eldöntik, mi a baja a gyereknek... 

-
Nagydög #103252 Valamint a hiradokat, a filmeket, es a konyveket is. A mesek is mennek a levesbe(Jancsi es Juliska, amint elve elegetik a kemenceben az amugy kannibal banyat?). Betiltjuk az edesseget, a McDonaldsot, az alkoholt, az autokat, sot mindent, ami barmilyen szempontbol veszelyes lehet. Aztan visszamaszhatunk a fara. Ha be nem tiltjuk addig a fara maszast. Talan lassan el kene kezdeni nevelni a gyerkocoket! -
n003 #103251 gyere :DD -
n003 #103250 gyógyreggeltet :DD
nézzed mán hogy mivan a lógójában!! :)) kk vörd dominésön :DD -
engem meg nem hív senkisem
-
de egyébként az egész hülyeség -
tejóisten!!!! a paintballt?????????????????????????????
ezek f*szok!!!

-
újabb idiótaság
-
Én egy darabig kurvultam aztán tovább áltam, sok volt a pipantás
-
Egy darabig még, aztán.... -
TS Zolly #103243 Csak én állok ellen. :D -
Ez így fain, és pontos szórol szóra..., a bibi csak ott van, hogy az Al-Quaida jobb oldalról használja a bekezdést. (jobbról - balra tervelik ki a következő terror cselekményüket).
-
Platypus16 #103241 Az ügyvéd úr meg ne akarjon már flémelni, különben beperelem bújtogatásért:) -
Platypus16 #103240 Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste hát a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.
Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a misekehelybe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, pompásan érezte magát.
Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától:
Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyből az egészet!
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe.
3. A misekönyv nem poháralátét.
4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának.
5. Tíz parancsolat van, nem 12.
6. 12 tanítvány volt, nem 10.
7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a "nagydarab T betűre".
8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ JC-t és bandáját.
9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le, és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel".
10. A kígyó tekergett az almafán, nem pedig az "Isten *****".
11. Nem utalunk Júdásra úgy, mint arra a "pöcsfej"-re.
12. A pápa szent, nincs kigolyózva, és nem nevezzük "Keresztatyának".
13. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem a Fater, a Kiscsávó és a Kriptaszökevény.
14. Júdás harminc ezüstpénzen adta el Jézust, és nem 2 fillérért, az Olajfák hegyén, és nem a kínai piacon.
Egyébként a bűnösök a pokolra mennek nem a büdös francba. -
Platypus16 #103239 Ez nem a KK-duma?:) -
Platypus16 #103238 Azért nem teljesen van így kéremszépen: először Running keresett meg, hogy csatlakozzak a Hordához, de én az alábbi indokok (amit az illetékesek jól tudnak) alapján visszautasítottam a meghívást. Később többen is megkerestetek és szintén ez alapján megköszöntem a meghívást, de elutasítottam. Utána Running még 2x is megkeresett és végül csatlakoztam a Hordába, de megmondtam neki, hogy továbbra sem érek játszani/warozni úgy, mint régebben és ehhez továbbra is tartom magam. -
Nincs mese, a Horda felszippant mindenkit előbb vagy utóbb. Uralmunk alá fogjuk hajtani az egész közösséget, én leszek a királyotok, joebácsi legyezhet majd a pálmalevéllel. 
-
Nagy arc, nagy élvezet
-
flééééééééém iiiiiiinnnnnndul!
-
Én is sajnáltam volna, ha pont frx-es lett volna, ezért inkább a hangulatos, vicces, profi játékosokból álló sikerekben gazdag Hordát választotta, hát mit ne mondjak, jól döntött.
-
En azert sajnalom hogy pont hordas lettel, de mind1. -
pálinkásat
-
herold! me épp olyan kedve van a master szervernek! -
Gyűrű kurva??? 

-
Miért tűnik el a rangom időnként? Most a TV2 DRAGON csinálja, de 2 órája még normális volt. Most ha felmegyek, közlegény rangom lesz. Miért? (BFHQ-ban minden normális.) -
azt már shrek barátunk fenntartja,legalábbis az űrgyűrűk ura címet,magának
-
Es remeljuk a jo iranyba terelodik, es nem lesz a gyuruk ura 
-
Platypus16 #103226 Ezt sergi barátunk nem értheti meg:) -
lol,émmár belepippantottam itt a kavarodásba,vagymiizééé
-
Platypus16 #103224 te is próbálkoztál
-
hmm. Ma is van fragtv-s közvetítés :) -
Esetleg nincs elég hely?
-
és harmadszorra sikerült elmenni?
-
Platypus16 #103220 Running 3x is próbálkozott:) -
hmm ránning miben jobb, mint én...vagycsak szimplán lepippantott? :D -
tehát batman meg superman:
-
DummyBoy
későn ért haza, nem volt idő rajzolni...:P -
Hát ja de igazi lob már jo ideje nincsen:D -
BF2 az XP újratelepítés után nem megy fel. Ezt írja: "Failed to install Battlefield 2, try again from the beginning." Ez mitől lehet? -
n003 #103214 jaa gondolom mindenféle kényszerítőeszköz előkerült hogy meghordásíccsanak :DD .. akkor mostmán végleg vége a LoB-nak? (hálisten .. ööö .. sajtos)