172102
  • Running
    Várjál még néhány peccsre és ha kijött akkor keress másik játékot, mert a bf2 már most kifutó program.
  • koschwarz
    igen.
  • Zs0lt1
    nem.
  • Deqwator
  • steweee
    faq-ot elolvastam. eddig nem voltam hajlandó játszani a játékkal csak kipróbáltam a rengeteg hiba miatt, hogy nem unjam meg mielőtt egyáltalán élvezhetően lehetne vele játszani

szóval az 1.41-el már jó? a hibák és a "marhaságok" már kiküszöbölésre kerültek? érdemes feltettni újból,vagy még várjak egykét peccset? a magyar szervereken melyik peccset használják?
  • Admiral Chris
    nice work
  • Admiral Chris
    látom van: eredmény
  • Admiral Chris
    van már eredmény?
  • mesor
  • Me0w
    Faszomat na. Minden FRX-es otthon Fifazik, persze senki sem mondta elotte. "Na gyere, jatsszunk kicsit." Aztan csak neztem.
  • joebacsi
    ez is azt jelzi, hogy inkább fifában kéne még egy kicsit gyakorolnod, mert amit lanon műveltél a boxon eléggé csapnivaló volt
    látod, a géped tuggya :D
    amúgy jah, nekem is lekéne lassan tőteni ezt a pöccsöt...
    (válogatott eredmény?)
  • Me0w
    Fel akartam rakni az 1.41-es remek peccset, de sajnos...

• koschwarz
    látod ez télleg vicces volt
  • Zs0lt1
    ninc vmi stream?
    melozok:(
  • Admiral Chris
    hááá mért nem azt közvetítik? :)
  • David2006
    Na megkezdődött a Magyar-Portugál meccs gyerekek:)
    Szurkoljatok okosban:)
  • Admiral Chris
    az a vicc a mai közvetítésben, hogy Schwarzenegger mindenképp nyer
  • Zs0lt1
    nna jó, de itt adsl-ről volt szó, nem kábelnetről.
  • HTS s3rg1nh00
    a upc a chelloval ilyen(nemrég,1 hónapja tán),már amennyiben wireless a megosztás és tőlük rendeled azt is:DD
    viszont,kurvára nem fogják észrevenni,ha 1 rúterrel 4en lógnak a neten^^
  • Zs0lt1
    hát az ritka, mint állat.
  • Platypus16
    Akkor passzolok... esteleg a legfrissebb driver/firmware van rajta?
  • dicehater
    Vezetékes - és nincs semmi titkosítva
  • j4n3k
    cordha warozik . Na már tényleg nem írok ide többet :)
  • Templar75
    Lényegében igazad van, azt leszámítva, hogy van olyan lakossági előfizetési csomag amely lehetővé teszi az egy háztartáson belüli több gép használatát.
  • Zs0lt1
    jajj kedves n00b, semmilyen szolgáltató nem engedi lakossági adsl-re a több gépes használatot. ezt lehet azzal áthidalni, hogy megveszel egy rútert, ami megcsinálja a csatlakozást és tulképp egy db ip cimet oszt ki a szolgáltató. tehát a szolgáltató nem lát a rúter mőgé, csak azt látja, hogy azzal a usernévvel 1 db vki fel van konnektálva.
  • Zs0lt1
    jah és ha vezeték nélküli, le van-e titkosítva? :D
  • Platypus16
    Vezetékes vagy vezeték nélküli?
  • Yan
    ha jól csináltad nem is omlik össze két hét alatt ;)
  • willis
    partition magic 8-al sikerült hozzácsapnom még 2 gigát a c hez. király tetszik a progi igaz jó fél óra volt de müxik thx
  • Zs0lt1
    O&O Defrag Professional Edition

ehhez viszont szaktudás nélkül hozzá se nyúlj!
  • joebacsi
    partition magic...csak saját felelősségre :)
  • willis
    Hogy a winfost ne kelljen újra telepíteni tudom valahogy növelni a c meghajtóm méretét? valamilyen partició progivel?
  • dronkZero
    Heh, Vásárhelyi Napokon ugyanez a helyzet, csak ott meg van még csavarva a dolog annyival, hogy az 4 féle piához (sós meleg víz, tej, sör, vodka) 4 féle mennyiséget párosíthatsz(0.5dl,2dl,3dl,5dl), és úgy kell húzóra meginni. A legtöbb pontot általában a 3 deci tej - fél liter vodka kombó hozza... :P
  • joebacsi
    imádkozz, hogy jó spamírtód legyen...
  • dicehater
    Hát én monorteles vagyok, nem tudom mit enged meg mit nem a szolgáltató - müködik csak lagol, pedig a ping alacsony
  • meril
    Hello! Fordítókat keresek ! Bővebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!
  • n003
    gyógyreggelt :)

Károjj: nekem inviteles adsl van és a szolg nem engedi a töbgépes internet használatot szal lehet nálad is ez van??
  • dicehater
    Valaki segítsen mert belefekszek egy halom claymore-be :)

Tehát: eddig jól ment nálam a bf2: bekerült egy router a háztartásba + 1 gép böngészésre + 1 xbox 360. Megy a bf2 50-70 ping-el DE ha valaki elkezd böngészni a kis géppel jön azonnal a "there is a problem with your connection" szerelmes üzenet. Eltelik 1-2s aztán megy a játék de hát akkora ált megölnek már :( Mit lehet csinálni a másik gépen le van korlátozva a sebesség a Netlimiterrel 20/10-re bár nem tudom hogy ez elégséges-e... Please help valaki - router egy dialcom csoda.
  • Korpsweb
    Nahát csak lement a whiskey ára, minden elismerés a szervezőnek!
  • Korpsweb
    Na figyelek Meow hátha tanulhatok valamit, plz mondj már jó szórakozóhelyeket...Joebácsi vágja a témát, azé nem olyan rossz dolog amikor leugrok balcsira, jól bebaxok, a környék legjobb szórakozóhelyén iszom a legjobb koktélokat, felszedek minden nap egy jó csajt, átviszem a nyaralóba...jól mondod, igen megérdemlem! A rokkant az nem tom hogy jön ide