172102
  • Pharolas
  • Yan
    inkább igyál meg vmit, mint szét rózsaszinezd a topikot ;)
  • Fujiryu
    Nálam is az 1.4-nél kezdődött idagesítővé vállni a kidobálás:DAddig nem nagyon zavart mert havonta egyszer, de az 1.4 az megoldotta...
  • Me0w
    Lol, 1.41 :) Elso betoltes, szervert valasztok (a kereso szarabb mint volt persze) erre desktop... tokjo, hogy ezek engem eddig nem sulytottak, most vegre az 1.41-ben mar en is CTD-zek. Kosz EA! :)
  • uHs Gerzson
    Megyünk sztrájkolni :D
  • TS Zolly
    Akkor menj fel a CoR tsre, és te is baszogasd Beers komával együtt Goret.
  • joebacsi
    gyere, és hozd magaddal az ovónénit is, majd hagyom neki, hogy elfenekeljen, neezen múljon már :D
  • TS Zolly
    köhöm! Rám értetted? Baszogasd bumbiékat.
  • Beers
    Igazad volt ezzel a divatbf-es dologgal :)!
  • TS Zolly
    Nem menek, mert a poje tyopikba azt irta nekem Gerzson: kabe. hüp-hüp. Meg te is! Hogy beszélsz velem? Megmondlak án a zovonéninek! bleeeee
  • joebacsi
    kuss, ülj fel arra a telibeb*szott vonatra, és gyere inni szombaton :D
    f*szé kell itt almáskodni...nézd milyen példát mutacc a fijatalságnak...
  • TS Zolly
    Akkor is, ezt elkurtad, nem kicsit, nagyon. :P
  • ERykk
    Annyira megrémültem ,hogy el se merek menni, majd talán jövőre...
  • joebacsi
    ha jelentkezel bf talira, akkor nemlesz több ilyen problémád!
  • joebacsi
    nálam jelentkezz van, de ha k nélkül van, aztis leszarom, így is érti mindenki :D
  • joebacsi
    kuss, nemszólbe, megszorítások vannak, erre futotta, ha nemtetszik el lehet menni...
    inkább jelentkezzél teis b+!
  • dicehater
    Gondoltam erre a megoldásra, csak azt hittem ha nagyon lekorlátozom a másik gépet 10k/5k-ra (nekem akkor is maradna 190k/40k) akkor nem lesz semmi gond - na mindegy legközelebbi warnál ki kell húzni a fenébe
  • coRDHA DriLL
    Szerintem semmilyet
  • ERykk
    Ekkora lobaszo bannert:))
  • HTS s3rg1nh00
    meg reggelj:)))
  • Yan
    nem vesztettél semmit.
    amiota felraktam külföldön 150-nél nincs kisebb pingem.
    (nem csak nekem)
  • Yan
    Bannert javitsa vki => jelentkezz
  • Me0w
    Ha nem tudnam, hogy 2 honapos angol XP prof van fent, minden frissitessel, virusok es spyware nelkul, akkor azt mondom oke, szar az XPm, ne mertek hozza, stb. De sajnos nem igy van :( Ugy latszik egy ilyet mar be kellett szopnom, mert az osszes eddigi frissites gond nelkul felment :)
  • HTS s3rg1nh00
    hála az égnek a kábelnet külön tolja a fel/le oldalt...1szerre lehet 320al szedni és 60nal visszaosztani torrentről,ha a szükség úgy kívánja^^
  • JAG1
    ADSL = Asymmetric Digital Subscriber Line - aszimmetrikus digitális előfizetői vonal.

Ezzel csak egy gond van, hogy egyszerre vagy csak lefelé, vagy csak felfelé szaladgál az adat. Ráadásul a feltöltési sebesség jóval alacsonyabb, mint a letöltésé.
    A Lag abból ered, hogy a játék melett, valaki még akár csak egy honlapot is megnéz, akkor a felfelé amúgy is szegényes sávszéledet jócskán lecsökkenti, ráadásul teljesen más server felé küldi az adatokat, mint amin játszol, arról nem is beszélve, hogy amíg Ő a Győzike kutyájáról olvasgat, addig a te feltöltésed/letöltésed áll. :-)

Persze ezek a másodperc töredéke alatt értendők, de mindenképpen osztva van a sávszéled sok felé.

Megoldás: ja játszol, húzd ki, még a routerből is, más gép patch kábelét. :-)
  • atomboy
    Erdekes, nalam nem fordult elo olyasmik, mint nalad... Nem lehet, hogy a hiba az on keszulekeben van?
  • koschwarz
    pl. windows kékhalál előidézésének esélyeit növeli meg 96%-ról 99%-ra
  • HTS s3rg1nh00
    konkrétan semmilyet...cask gondolták megpróbálnak még1x javítani 1-2 bugot,ami nem sikerült mostsem
  • sza23
    1.41-es patch milyen újításokat, javításokat tartalmaz?
  • DummyBoy
    Én meg sajna nem kaptam szabit :(

Ifjú titán kollégám vizsgázik, valalkinek meg vigyázni kell az állatseregletre :( Boldog vagyok ezerrel :(

• Me0w
    Feltettem vegre az 1.41-et, ujrainditottam, windows kekhalal. Nemreg lettem kesz a reinstallal. Azt hiszem ha talalkoznek egy ilyen Dice-os, EA Sportos vagy barmilyen EA-s fejlesztovel, menagergecivel, vagy akar egy takaritoval azt addig rugnam mig komaba nem esik. A kurva anyjukert nem tudnak egy kibaszott programot ugy megirni, hogy ne bassza szet maga korul a rendszert.
  • BurnBaby
    dehüje :)
  • kisTekila
    én ott leszek :)
    csak sose voltam ilyen drága ;)
  • koschwarz
    ja
  • coRDHA DriLL
    Ne halgass senkire! Tedd fel újra a BF2-t! A hibákkal együtt is eléggé addiktív
  • BurnBaby
    srácok,
    létezik annak valamilyen módja, h megtudjam kik jönnek a talira? má csak azért, mert ugye pl a nevek kiírása (szokásos magadra ragasztható papirossal) na meg úgy egyébként is a létszám okán... :)) eleddig 32 úrnak/hölgynek sikerült jeleznie, h eljön. nekem az is jó, ha a klánok dobnak egy mailt, h ki várható, és akkor nekik megcsinálom a billogot :)
  • Archie2048
    Nekem pl. olyan ADSL (T-Error) szolgáltatásom van amire hivatalosan is rálehet akasztani a 3 gépet. (Sajna ki is vanhasználva.)
    Én is router mödgül nyomom, és a feltöltésnél vannak inkább oriási lagjaim. Letöltésnél csak olyan 120-140 ping, de lag nincs. Egy félévig még BF2-őzni se tudtam az 1.3-as pöcsig. Ilynekor megy körbe az anyázás, hogy mindenki cummanjon le a Torrent szarjaikról, mert játszani akarok.
  • koschwarz

én még jókat jáccok, már amikor jáccok
  • Beers
    Már mennyien nem is keresnek!
  • koschwarz
    szerencsére én még mindig találok több száz szervert, amin még lehet játszani