172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #103533 De nincs igaza? Neked is hányszor mondtam, jelentkezz be abba q klán adatbázisba? -
Erre inkább nem mondok neked semmit! -
TS Zolly #103531 Igazad van. De amióta nincs a CoRba a divatbéefes én, már lehetne a CoRt csupa nagybetüvel irni. :D
Amugy nem egyszer mondtam nekik egykoron, a bf.hu oldalán is jelentkezzenek be a klánhoz. Akkor automatikusan hozzá lett volna rendelve a nevük elé a csapat jelzés. Most nem lenne ilyen gonjuk. Mosom kezeim. -
hogyne lehetne... pont azé írtam ki amit má nagyjából tudunk h nehogy asziggyétek 30 ember fog lézengeni, ill. h lehetőleg mindenkiről tudjak, aki jön, h meg tudjalak benneteket bélyegezni :))) -
bocs! Klárika is ott lesz?
-
Jaah, elcsesztem a loginnevet, és nem tűnt fel, hogy nem vagyok még bejelntkezve... (Látszik, oda elég ritkán járok)
Egyébként a többiek "rángattak" engem magukkal, csak úgy néz ki, ők baxtak jelentkezni... De elvileg megyünk páran. -
ejj látszik, hogy 10 tekila alatt nemúgy pörög az agyad mint kéne :)
Rasid meg Rusid 2 külöböző embör :) -
hát nemtudom...annak tudatában, hogy a divatbéefes zolly is a soraitokba tartozott valamikor, max csupa kisbetűkre számíthattok, de azt is legfeljebb bb jóindulatából :D -
coRDHA DriLL #103525 a Rasid angolosította a nevét?? 
Rusid
-
«CoR»
-
jelentkezzél bé, és látni fogod a gombot bal oldalt...és rángass magaddal még pár hetedikest :) -
demonstrálás volt a célja a dolognak elsősorban, az ilyen felesleges sallangok nem szolgálták volna ezt, ezért a marketingesek elvetették :P
(meg így legalább mindenki szól, hogy mi nem tetszik neki rajta, és nemlesznek hibás tapaszok :)) -
battlefield.hu-n van a bal oldali menü. -
Lehet még jelentkezni, vagy már csak a beeső vendég státuszt érhetem el?
("Jelentkezés a szokásos módon, a bal oldali menüben." Vagy csk én vagyok hülye, hogy nem találom a szokásos bal oldali menüt?) -
Jahogy csak a szokásaimat... Értem már. Akkor szólok a szokásaimnak, hogy tőlem gyökeresen térjek el és akkor figyelhetik a fals szokásokat.
Jó ötlet. :-)
-
Nem téged figyelnek, hanem a szokásaid - pusztán marketing célból. Persze ez nem feltétlenül jó dolog. -
Velem tegnap sokszor megtörtént és ezt 1.41 óta csinálja amin nem tudok meglepödni... -
látom azt nem sikerült idemásolni, h sok helyen a (téves) memóriámra alapozva soroltam be embereket klánba, ill néhol szentem a klánjelzés se jó, stb, szal kérek pontosítást :))) -
Azért ez így nem túl meggyőző. Sztem sokan otthonról neteznek, ráadásul biztos vagyok benne, hogy 1-2 "biztosnsági másolatos" progi is figyel a gépen. Arról nem is beszélve, hogy senki nem szeretné, ha tudnák, hogy merre kolbászol a világhálón, vagy épp mekkora "cicis néniket" nézeget apuka éjszaka.
Mindenesetre ez csak a kezdet. Adagolják a megfigyelést, majd megszokod.
Máskülönben nem félni kell, én sem félek, pedig 0 a legális szoftvereim száma, (csoró közalkalmazott vagyok :-))hanem felháborít a tény, hogy engem figyelnek. -
Ja, nemsokara jo lesz magyarnak lenni, ugy hivnak majd minket mint a 'reklammentes paradicsom' es a Forma-1-es versenyzok is nalunk fognak elni, mert hiaba a magas ado ha nem kell reklamot nezniuk ;)) -
Nincs mitől félnem. Ha a netezési szokásaim akarják figyelni akkor nézhetik ha kedvük tartja - főleg, hogy melóból netezem főleg (odahaza csak játszom). Sőt akár be is kaphassák a gyíkom.
Gyk. ez lenne a "spyware-demó", hamarosan egyre több játékban benne lesz ez a kis progi és jó kis onlájn reklámokkal bombáznak a játék körök alatt. Tetszik, nem tetszik ez van/lesz. Egyenlőre idehaza nem fenyeget minket ez a veszély, tekintettel arra, hogy a hazai cégek jórésze tojik az online megjelenésre, onlány reklámozásra pedig sajnálják a pénzt hála az égnek. -
én má ilyen igénytelen vagyok. nemtom, én hozzászoktam a játékmenetbeli nehézségekhez, már nem zavarnak, ráadásul minden játékost ugyanúgy sújtanak, úgyhogy hátrányom nem származik belőle. a technikai dolgokhoz meg csak annyit, hogy meg tudom számolni a két kezemen, hogy mióta kijött, hányszor dobott ki az asztalra. peccseléssel sem volt soha gondom. a konfigomon fut. természetesen a connection problemek meg a lag engem is zavar, de szerintme csak az a titka, hogy azokat a szervereket, amin nem tapasztalsz ilyeneket, be kell jelölni favoritként (szerintem ez gyakorlatilag szerverfüggő probléma-amellett természetesen, hogy a játék netkódja is egy rakás szar, de mivel azt nem lehet kiküszöbölni...)
ha rajtam múlik, a híd még áll...
-
Most még csak azt kukkolják, hogy hol-merre-hogyan játszol, mennyit mozog az egered, legális e az oprendszered, stb.
Szép lassan elfogadott, megszokott lesz, hogy figyelnek. Ezt akarják elérni, úgylátom szép sikerrel. -
Köszi, nem kell :)! -
Neked adjam? ;) -
Hát nem tudom, itt a balkánon a világ közepén ez nem hinném, hogy különösebb veszélyt jelentene bárkire is, a megfigyelgetést már megszoktuk az elmúlt 40-50 év alatt, csak az egy kicsit másképp működött.
-
OculusDei #103507 big brada? vagy ez csak nekem az? hmmm... akkor semmi. -
mért para?
-
OculusDei #103505 annak aki gondolkodna, hogy megvegye ezt annak ajánlom a #4470-es bejegyzést. para rulez, ugye. -
Nekem olyan szokott lenni hogy fekszem, és nem tudok felállni, csak olyan mintha felgugolna, aztán mégsem, következőre feláll a csávesz, de már sokszor késő. -
előfordul, ha megnyomom a hasravágódás gombot, akkor lefekszik egy pillanatra, aztán feláll... és 2cm magas patkára sem bír normálisan fellépni, csak döcögve. 10cm-esre pedig sokszor ugranom kell, hogy fellépjen... az 1-1,20 méteres súlypontemelkedés mellé azán adhattak volna 20 centiméteres futás közbeni lábemelkedést... -
Az ok, de az én nevem előtt miért nincs
?
-
miaza [FB] a nevem elött?
és mé vok két*?
ha azért mert többet iszok mint ti, akkor még irjatok fel 3* ;) -
1 .:5-0:.|RIOT|Bala
2 .:5-0:.|RIOT|Kary
3 [AvP] Primo
4 [AvP] Shifty
5 [FB]-=Ice4s=-
6 [FB]--=Yan=-
7 Admiral_Chris
8 Beers
9 coRDHA|Drang.bf2
10 coRDHA|DriLL
11 coRDHA|DummyBoy
12 coRDHA|Gerzson
13 coRDHA|Joebacsi
14 coRDHA|MivanIsten
15 coRDHA|n00b
16 coRDHA|Yan
17 frx|Cino
18 frx|Deqwator
19 frx|DonC
20 frx|KTC
21 frx|LSSAH-BurnBaby
22 frx|matyee
23 frx|mesor
24 frx|Rat
25 frx|sector
26 frx|Spawn
27 GBC aus
28 GBC Cleric
29 GBC Csacsy
30 GBC Emu
31 GBC Kaltah
32 GBC mmbike
33 GBC Sh3rm@nD@t@
34 GBC Szamóca
35 GBC Szathy
36 GBC Tubifex
37 GBC VonBody
38 GBC Zed
39 Horda ace (nem biztos)
40 Horda atwe
41 Horda badsec
42 Horda bari
43 Horda Caroy
44 Horda Cramo
45 Horda Dracho (nem biztos)
46 Horda Hundani
47 Horda Piedon
48 Horda Platypus
49 Horda Riki
50 Horda Rooster
51 Horda Running
52 Horda Silent
53 Horda steve
54 Horda Szigi
55 HRC***GTASA
56 JCSR Chris
57 JCSR David2006
58 JCSR erdos
59 JCSR fuji
60 JCSR gcr
61 JCSR Jean
62 JCSR Kornél
63 JCSR Kovács Legény
64 JCSR ODIN
65 JCSR Tp.Peti
66 JCSR Vibri
67 JCSR Wolfguy
68 Landor
69 LSSAH-Bencsi
70 LSSAH-borg
71 LSSAH-BOTOND
72 LSSAH-Hunzerkampf
73 LSSAH-Ipbarat
74 LSSAH-JAG
75 LSSAH-JANI
76 LSSAH-JOHN MILLER
77 LSSAH-ötvöscsöpi
78 LSSAH-PAUL
79 LSSAH-ReMuS
80 LSSAH-SACEK
81 nikopeti
82 Padloszonyeg
83 Rusid
84 v-sly-
85 WinG|THOMi
86 xGx|ucu -
"Kapja be a faszomat a DICE, hogy azért basznak el egy játékot hogy az új szarjukat vásároljam meg, hát dögöljek meg ha megveszem, a bf2142 szar bughalmot, ami már az 1.06 hotfixnél jár pedig most jött ki."
A másik nagy vicc hogy a bf2-t többen játszák mint a bf2142-t és az elmult pár hétben erősödött ez a dolog :D -
Majd csinálunk neked "Egy elégedett BF2 rajongó" topicot. Tudjuk neked nincs gondod, neked jól megy minden, remek a játék. Másnak csak szétbassza az oprendszerét (örül ha munkagép), kidobálja az asztalra, kifagy a hang, magasak a pingek, veszti a kapcsolatot, kidobálja a pd, és örül ha tud 2 órából egy fél órát rendesen játszani, mert 30 golyóból le tudott lőni valakit, nem hullott bele a mediccsomag a textúrába, nem potyogtak égből a kocsik, nem találkozott röntgenszemű és halhatatlan puff halál emberekkel, nem baszták ki a szerverről valami hülye okkal, és még sorolhatnám a végtelenségig.
Kapja be a faszomat a DICE, hogy azért basznak el egy játékot hogy az új szarjukat vásároljam meg, hát dögöljek meg ha megveszem, a bf2142 szar bughalmot, ami már az 1.06 hotfixnél jár pedig most jött ki. -
Nincs is már oprendszered. A vírusok alkottak egy új rendszert, azért stabil. Szimbiózis rulez. :-) -
azt kell hogy mondjam, hogy az 1.41 óta még connection problemet sem láttam
holott egy 64-es szerveren szoktam játszani, amin átlagban 100 a pingem
-
Az jo :) Nalam mar a nemet szerverek is 90-es pingnel kezdodnek )eddig olyan 55-70 volt), a jatek minden ok nelkul kidobal a desktopra (eddig ilyen nalam csak az elso peccsnel volt, utana masfel evig nem) szoval hajra EA! -
nekem semmi bajom az 1.41-el nemdobál ki jo a kereso és a szokásos pingek vannak mindenhol. jah és egy 2éves winen van rajta 56000virussal.