172102
  • And5
    Ja 6X AA-t.
  • And5
    Árnyékok nélkül kicsit könyebb a játék de elég ocsmány.
  • Beers
    Akkor már tudod mit kérj karácsonyra :D!
  • And5
    Jajj de nkm az AA a mindenem :((
  • Admiral Chris
    nekem is szokott így szaggatni mostanság
  • Deqwator
    bf2-t nyomtunk bazz:)
  • dicehater
    Lag problémára + swap kattogásra én is jelentkeznék, pedig nálam külön partición van a swap is :( Max azt tudtam meg hogy nem csak nálam van probléma az foltozóval

Mindenesetre aki C64-en kezdte hősies pályafutását íme egy kis retro feeling, a video elején elhangzó mondatok nagyon tanulságosak C64
  • koschwarz
    800x600, minden low vagy off. ha tft-d van, felteheted 1024x768-ba is. hidd el, ez lesz a legjobb
  • TS Zolly
    gyik
  • Cobra.
    Milyen felbontásra kellene? 1024-ben elmegy high-on, csak a lightingot kapcsold ki, hogy lássad az embereket a sarokban, esetleg még a shadows-t érdemes lejjebb venni. 1280-on inkább medium-low. AA-t természetesen felejtsd el.
  • And5
    Szerintetek mik lennének az optimális video beallitasok az alabbi konfigra ?

AMD Athlon 64 3200+
    ATI Radeon x800 PRO
    1GB DDR-1 RAM

Válaszokat, tippeket vagy ötleteket előre is köszönöm.
  • Me0w
    Nekem is volt 1 tegnap, de az utolso is aznapra, elmehetnek a faszra.
  • koschwarz
    a dice/ea beépített embere vagyok, az a dolgom, hogy szennyezzem a bf-es fórumokat és hincsem a zigét, hogy milyen jók a peccsek
  • Running
    Te nem DICE-nál dolgozol, azok fújják állandóan hogy a hiba az ön készülékében van, és a peccsek tulajdonképpen javítások és mindig könnyen feltelepíthetőek.

Ja és 1.41 óta persze előjött az asztalradobás is, tegnap már volt egy.
  • Me0w
    Nalam is jelentkezett, meg meg legalabb 5 embernel a szerveren.
  • koschwarz
    nekem semmi problémám nincs, a hiba az ön készülékében van
  • Platypus16
    Szép jó reggelt mindenkinek!

Munkahelyi tízparancsolat:

1.) Ne kívánd főnököd halálát. Segíts neki, hogy
    önmaga kívánja.
    2.) A lustaság TISZTA egészség.
    3.) Ha egy munkatársad dolgozik, az még NEM ok arra, hogy te is így cselekedj!
    4.) Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Hagyd holnap utánra, mert addigra már nem lesz rá szükség.
    5.) A feladat, ami nem oldódik meg magától 30 nap alatt, az nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
    6.) A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott tartózkodj, de Isten háza sem, hogy vasárnap odamenj!
    7.) A munka nemesíti az embert, de a mi társadalmunknak nincs szüksége nemesekre.
    8.) Aki nem dolgozik, az nem hibázat, ha pedig nem követ el hibát, megérdemli a jutalmat.
    9.) Mindenkinek kell legyen hobbia, de nem feltétlenül szükséges, hogy a munka legyen az.
    10.) A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit.

KÖVETKEZTETÉS:
    Mi nem félünk a munkától, mert tudjuk, hogy miként tarsuk magunkat távol tőle.
  • Running
    Pont ezaz, én is azt néztem, hogy mivan swap-el a vinyóm vagy mi, mert tök olyan volt az egész.
    Most már legalább tudom, nincs értelme újratelepíteni, mert akkor is szar lesz a bf2.
    Csodálatos ez a játék, DC valamikor jöhetne már...
  • Me0w
    Nekem tegnap este elojott, valoban. 55-os pingem volt vegig, neha befordultam egy sarkon es olyan mintha a gep leallt volna swap-elni. Aztan 2 mp alatt elmult, es kesobb ujra jott, de tobben is szoltak, hogy lagos a szerver.
  • Running
    Jelentkezett valakinél az a probléma, hogy az 1.41 után akármilyen szerverre felmegy akadozik a játék? Nem fps és lag miatt. Mindkettő okés, mégis sokszor darabos a kép, főleg ha forgok...nagyon érdekes...
  • TS Zolly
    Tartalmazza a pb-t megkerülő csiteket is.
  • steweee
    Battlefield 2 Deluxe Edition -

ezt tudja már vki hogy mit tartalmaz ?

special forces, armored fury, euro forces jelent meg eddig booster pack-ként, ebben vajon több van vagy csak ezek?

(http://www.wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=Battlefield+)
  • mNzJean
    Megkerült az elveszett bárány? Csajozás mellett nem sok időd van ide látogatni?
  • David2006
    jó a memóriád:D
  • Me0w
    Nem a buzi 2142-vel akarok jatszani. Ket hete barmikor felmegyek vagy ures, vagy 2142 inkabb kihagyom mig le nem jatsszatok azt a szart.
  • Robogo
    10434 új üzenet!Jó rég nem jártam erre felé.:)
  • Platypus16
    Mellesleg nem környezed a szennyezetet:)
  • Platypus16
    Teszel 2 lépést azt már ott is vagy, tök fölösleges kocsikázni:)
  • Deqwator
    jah ;)(ventri)
  • Me0w
    Jatszik valaki valahol? (Bar hulye kerdes, mert ha igen, nem jon ide irni :))
  • ERykk
    lol
    inkabb gyalogoltam volna, amugy sem szeretek autozni:))
  • HTS s3rg1nh00
    7en vazeg egy kispolszkiban:DDD
    mondjuk,utaztunk már anno 307SW-vel 5en,én ültem hátul jobboldalt...namost az út 1részt marhára földút minőségű volt,másrészt az volt a menet,h.elértük a 80at-visszafordító-80-visszafordító...ez így 10x 1más után,és mellettem egy akkora szekrény ült,gondolj bele,minden balos kanyarban azt a 100 kilós állatot megkapni...azóta nem vagyok hajlandó hátul ülni(nameg,2m-rel nem is igazán lehet)
  • ERykk
    Megnzeznelek titeket egy kocsiban
  • HTS s3rg1nh00
    de onnan már Miskolc sincs messze
  • TS Zolly
    Ha mán mennek érted, ugorjatok mán be Tapolcára is. :D Dzsotata örömére.
  • joebacsi
    mintha lenne még valaki soproni, úgy rémlik...
  • Cream78
    Valaki ugorjon le értem Sopronba! Én is menni akarok bf talira!

És rohadtúl utálom, az oldalragurulós egy lövéssel qrvamessziről a másvilágraküldős egyéneket! :D
  • joebacsi
    divat...ennyi, ultraszánalom
  • TS Zolly
    Nem megyek b+! :P
  • joebacsi
    de, igazad van, komolyan, te mindent megtettél, tényleg...
    csak gyere b+ :D