172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
grat -
forditsuk meg ,miért voltál te annyira szarul öltözve?:D -
váze! ez mért nem volt kihírezve bfhu-n?!
grat
-
-
-
Grat
-
gratz skacok! -
Azért infantryban még mindig jók vagyunk, ez a győzelem már nagyon kellett a csapatnak.
-
David2006 #104008 teamHun.bf2 vs. teamLux.bf2
Kubra:
135-45/HUN
163-0/HUN
Jalalabad:
178-0/HUN
169-0/HUN
645-45 teamHun.bf2 WIN!!
GG:) -
hidd el a történelem már a mult sokan vannak akik minden másért csak nem a történelemért 

-
persze, mindíg akkor akartál te lenni, mikor én viszem el :DD
a 105000-et átadom, de aztán résen legyél! :-))) -
Hastings <3 -
Én akartam a 104 000. lenni
:D
-
Jolvan, kettes, leulhetsz -
Jolvan, kettes, lelulhetsz -
jajj bazzeg ne legyél már ennyire tudatlan, a románok-szerbek stb nem ezért utálnak minket hanem történelmi okokból. -
ték -
még ha külön klánban lógunk is egy gémet tolunk mind harcosok vagyunk.virtuális katonák össze kéne tartani nem széthúzni -
mért kell a magyaroknak állandóan balhézni? kezdem érteni miért utál minket a többi nemzet. román cseh szerb stb stb.egyesek tényleg a kultúrálatlan viselkedésükkel akarnak kitűnni a többi gémer közül? miért emberek? miért? 

písz
-
A legkomolyabb wowos beszólás eddig az volt,amikor egy buli végén mindenki alvóhelyet keresett magának,én meg mondtam Hatt-nak,hogy aludjon a lépcső alatt,hisz HarryPotter is ott aludt
-
Es ezen valaki megsertodott? Beszaras
-
Szétcsúsztak... :D
-
'meiktek a varázsló'
Lol ez mekkora szöveg már bazzeg :DDD -
Mondjuk azert a zeneert tenyleg meg kellett volna verni Rambot :D -
Jaja valami onnan indult asszem ,de én sem voltam a helyzet magaslatán ,úgyhogy csak foszlányokra emlékszem ,lehet hogy ezt a wowos beszólást is csak hozzáképzeltem a sztoryhoz
bár az olyan valóságosnak tünt
,ki tudja mi játszódott le a részeg fejemben.
Lelhet ,hogy talin sem voltam?
-
LOL! :D
Nekem ott azt mondtad, hogy a zenén vesztek össze a srácok. :) -
Végül is így volt jobb mindenkinek ,bár én a két tűz között álltam mint békefentaró de azért mindkét oldalról röpködtek a fenyegetések ,de jobb így mert egyből kivágtak volna onnan mindenkit ha kitör a balhé és akkor nem tudtam volna Joebácsiékat szórakoztatni a jó kis funky zenéimmel.Igazából én arra emlékszem ,hogy Rambó megkérdezte tőletek ,hogy wowosok vagytok e,és hogy meiktek a varázsló ,persze erre elszabadultak az indulatok ,szerintem poénnak szánta csak nem voltatok vevők rá.De azért igy utólag elég vicces ,szerintem , bocsi.
-
Buli jó volt bár úgy érzem /és ez NEM a szervezők hibája/ megint belefutottunk az átlag magyar "lehúzó" vendéglátóipari szegmensbe:
- sör elfogy egy kocsmában? Próbálták újratölteni de annyi idő alatt a Bf1942 fel lehet patchelni 2142-re - ugyanez borral, kedves csaj 3 féle borból akarta kiönteni az 5dl-t
és furán nézett amikor mondtam hogy ezt így nem kérném.
- az egyik GBC-és mesélte hogy 34k ellenében akartak kihozni 1l jagert? Amikor 650huf/4cl volt az ára? Utána már lement az ára 17k-ra?
- még az előbbit el tudnám fogadni (de magát az átverés szándékát nem) ha mindenki ropizott és szotyizott csak volna + zugivót játszottunk volna, de hát így...
Kár hogy éjfélkor a nagy többség lelécelt, legközelebb valami táborhelyet bérelünk ki vidéken és lezárjuk a területet, senki nem menekülhet az ájulás elől
Mi utána Platypussal kb fél 4-ig a Bahnhofban roptuk, aztán go home...
-
Hastings a BF Vientam legjobb mapja ;-) -
Platypus16 #103987 Nem baj maki, majd elközelebb hozok neked egy köteg banánt:)
Mi már felékszültünk arra, hogy nem fogsz az frx-esektől épségben visszatérni, úgyhogy gyorsan meg is szavaztuk badsec-et, mint az új főmakit
De én örülök neki, hogy megismerkedtem az frx-es kollégákkal, jó fejek vagytok, mint a többi ember is, akiket aznap este megismertem:)
Sztem is Joe hülyeségeket beszélt
... ja meg ArmA-zott:)
-
Jaj tényleg, elfelejtettem kakajót kérni...mekkora láma vagyok. Az volt a baj, hogy megjött a gonosz frx, élén a cicával és a kátécével, elkezdtek narancshéjjával (ez nem madár) dobálni amitől annyira bepörögtem, h többször szembevakuztam őket, azzal a célzással h mehet a bunyő, majd leittam magam és megfájdult a fejem, valami ilyesmi vóót. A joe meg mindig hülyeségeket beszélt, arcokat vágott... -
Ha a Hastings nem egy Wow-os pálya, akkor meg. :-) -
... ja, és még a kakaós bögréjét sem hiányolta!!
-
Pihenj már le... Senki nem sírt a taliról, míg el nem kezdted.
Leszámítva Running makit, hogy milyen gyorsan lekoccoltak az emberek...
-
nna ne vedd már komolyan vazze :-)
Egyébként a pályaválasztás megfelel? :DD -
Ez az én magán véleményem a dologról, nem a csapaté.
-
Olvasni kellene.
Egyrészt, mutass egy keménykedő hozzászólást, másrészt valakivel összekeversz, mert én csitítottam mindenkit. Ott probáltam lenyugtatni a kedélyeket köztetek és nem az asztal másik feléről szövegeltem. Szal' jó lenne, ha nem vádaskodnál bele a vakvilágba.
Sztem senki nem azért ment oda, hogy azzal próbáljon kitűnni a szürkeségből, hogy kötekszik, meg a "gyere ki a hóra" dumával verni a mellét. Mindegy, ez egy tipikus viselkedés.
Biztos Te lennél most itt a király csávó, ha ott jól bepancsolsz valakinek. Hogy is van? "Vakok között a félszemű a király"?
Sztem az, hogy ott nem lett verekedés rajtunk mult, azon, hogy értelmes emberek módjára próbáltunk gondolkodni és nem mint az állatok egymás pofájába vágni. Hozzáteszem, nem biztos, hogy jobban jártatok volna, de ez más kérdés. Azért, mert nem nagy a pofája valakinek, nem biztos, hogy kisebbet is üt, csak értelmesebb. Ennyi.
-
Én is vazze...
-
faszt verd ki még1x 
sóval:#103971:lopod az ujjaimból a billentyűleütéseket:P -
A BF.hu-n még nincs kiírva!!