172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Igyál előtte valamit, oszt leszel te Pallik is! :D -
Aham! Megy! Zene van! Csak nem az én stílusom.... :D -
Na a meccs fél 9 kor kezdődik ,közvetítést én nyomom nagy dolgokra ne számítsatok mert nem vagyok egy Knézi Jenő
-
winamppal nyisd meg (ctrl+l), most épp dzsóbá meg még egy vki akinek a hangját nem ismerem fel állítgat vmit, perpill kurva szarul szól, ha nézed ezt dzsó :D -
Megy most ott valami?
Me nekem csak bejön a BS Player ablak oszt annyi.... -
hánykor lesz a nagy meccs? :-) -
Platypus16 #104256 Joebá' osztja az észt rendesen:) -
talán mert ez csapatjáték és szar az ha egyszerre 6an esnek rám egy sikátorban 
mostmá'szarok bele,van 1 eladó bf2m ha minden igaz,Miskolciak előnyben... -
David2006 #104254 GBC vs. JCSR shoutcast itt:
http://www.rdha.hu:8000/listen.pls
(most éppen teszt van folyamatban:D
Gogogo:)
-
ezt eljáccottad nálunk is.
mért akarsz te bf2-es klánhoz tartozni? -
ha jól emléxem avp-s is "csuszott" már el. ;)
mit is üzleteltetek? :p
(lett volna még két asztal, vagy egy) :) -
én se ma se holnap nem leszek jófej,mindenki bekaphassa 
-
Platypus16 #104250 Ma lehetsz jófej, de a holnapi nap az enyém lesz:) -
TS Zolly #104249 Pedig nem vagy az :D :P -
Najó legyen....ma jófejnek akarok tűnni.
-
Platypus16 #104247 A közös fotó az én öteletem volt a "békesség" jegyében te maki:) -
Én simán bekiabáltam volna, úgyis mindenki tudja, hogy erdős terjeszti a jcsr féle hordamix csítet. Buliban meg alig vártuk h megjöjjön a gonosz frx, már kiéheztünk egy kis bunyóra, aztán mikor kiderült h nem vagyunk 2x annyian meglapultunk és inkább közös fotót szerettünk volna.
-
Azért beszélt le, mert mikor odértünk , mindenki a monitornak volt feszülve, és nem akartuk, hogy miattunk legyen bukta!:)
Egyébként is klánon bellül ingyenesek ezek a dolgok!:DDDDDDDDDDD -
Nem különcködtünk!:) Csak az AvP ill. a HBA tagok találkoztak illetve volt egy kis üzleti megbeszélés is... -
David2006 #104243 hát igen,idézet Erdős mestertől:
"Hát ennek is volt ám oka hogy ilyen szarok voltunk Inf ladderben,csak senki nem tudta
Most pedig betettek a másodosztályba ahol még esélyünk is van":) -
naná...valahogy bf2 nélkül voltam mostanában:| -
Remek akkor valószínűleg azt is sikerül elolvasnod h a próbaidőd lejárt a Hordánál és sajnos nem sikerült a felvételed. -
Igen a cipőfűzőre kötődött kézigránát nekem is bejön, komolyan hülye az aki beveszi, hogy ezek közül egy is tisztességes játékos. Infantry Open Cup:
-
vazeeeee:D:D:D Miskóc főutcájáró laptoppal vagyok:DD suli hejett:D -
TS Zolly #104238 Kezdem szívembe zárni Borg urat. :P -
Horda Vs Influxra rekflektálva:
Emberek azért ne bagatelizáljuk már el, hogy ezek is milyen ügyesek, okosak szépek - ez egy egyszerű kis kib*szott cheater csapat volt a beszámoló alapján, nem vereség volt ez hanem bármilyen nemű versenyszabály porba gyalázása :( Elnézést szabályt nem sértettek (3rd party software) mert nem fog kiderülni, ízelítő a kinálatból:
- célkövető gránát folyamatosan (pofádba esett mindig)
- 2 lövéses pisztoly kill
- 1 lövéses kill az istenhátamögül
- nem vicc de sejtek valami "teleport" cheatet, olyanról már hallottam hogy az ellenfél valami szar segítségével bespawnolhat a MÁSIK csapat spawn helyére (!) - itt is volt hasonló, utána pedig még hátba is késelték a bentlévőket.
- robocop testpáncél - Pacino nem bírt ki ennyi golyót a Sebhelyesarcúban
- valahogy az első 3 körben mindig arra indultak ahol nem volt senki a zászlónál, vajh honnan tudták?
- meggyőzödésem hogy az első 3 körben minden cheatet/macrot/stb-t bevetettek, a 4. körre már természetesen behozhatatlan előnyre tettek szert és mily érdekes pont az utolsó körben voltak már lőhetőek de a homing grenade akkor is hódított
Viszont a döntő (open cup) remélem majd élőben lesz nézhető, ott is vajon használják majd ezeket a khm doppingszereket? Gondolom senkinek sem lesz feltünő vagy akkor már ez elfogadott lesz?
/offtopic - akinek van kedve jöjjön DoA 4-et nyomni, ott még nincs cheat
gamertag: Czar007)
-
Wardogzombie:
Büntetőpontok: ***** Dátum: 2006.12.05. 19:29 Adta: Borg
flame a bf2 topikban
Takarékra került a srác...
-
Persze h lebeszélt róla, hiszen magatokat nem szép kihagyni a listából...
-
az nem ratyi bár hanem komcsi bár, viszont a pizzájuk finom :DD -
n003 #104233 ratyi bárba?? 

-
de mért kellett különcködni? :) -
Tévedsz Joe!:)
Lanon ott voltunk! Illetve csak benéztünk. Először úgy mentünk át ketten Rodgóval, hogy ha odaérünk akkor kezdünk kiabálni, hogy: HORDA és JCSR csít eladó!!!:DDDD De aztán Rodgó lebeszélt erről a poénról!:D
Utánna mi átmentünk a Marximba, mivel mi is HBA-s klán megbeszélést tartottunk. Számomra egy elég érdekes helyen!:D
-
Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek! -
Na de legalább a ratyi wowosokat leelőztük topiknépszerűségben(igenezegyszó
)
-
Ugye nem IT-nek tanulsz??? 
ui.:(reménykedünk, hogy ne!!!) -
Hányszor lőttek (TK-ztak) agyon, hogy így szórod az imát???
-
De nem egy korábbi időpontra. Csak a legutolsó, szabályosan leállított rendszert tölti olyankor vissza. Ha 5 percel elötte csinált egy restartot, akkor azt a beállítást... stb.
-
TS Zolly #104225 Elösször is kispofa. Ha valahová bemegyek, vagy esetleg egy fórumra irok, köszönök.
Másodszor. Ez a Battlefield2 szutyok tyopik, nem a ,,jajdenagybajomvanagépmnek,, tyopik.
Harmadszor. Ezek után ne csodálkozz, ha nem válaszólnak neked kellő tisztelettel.
Negyedszer. Ha tudod milyenek a ratyi béefesek, akkor meg pláne nem ide kelett volna beirni. Tudod, aki kurvának szegődik, ne csodálkozzon ha megbasszák. -
Startmenü/kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás. Na itt kell keresgélni. -
nekem ott automatikusan felajánlja indításkor a rendszer-visszaállítást...