172102
  • Cream78
    Igyál előtte valamit, oszt leszel te Pallik is! :D
  • Cream78
    Aham! Megy! Zene van! Csak nem az én stílusom.... :D
  • mNzJean
    Na a meccs fél 9 kor kezdődik ,közvetítést én nyomom nagy dolgokra ne számítsatok mert nem vagyok egy Knézi Jenő
  • Zs0lt1
    winamppal nyisd meg (ctrl+l), most épp dzsóbá meg még egy vki akinek a hangját nem ismerem fel állítgat vmit, perpill kurva szarul szól, ha nézed ezt dzsó :D
  • Cream78
    Megy most ott valami?
    Me nekem csak bejön a BS Player ablak oszt annyi....
  • Zs0lt1
    hánykor lesz a nagy meccs? :-)
  • Platypus16
    Joebá' osztja az észt rendesen:)
  • HTS s3rg1nh00
    talán mert ez csapatjáték és szar az ha egyszerre 6an esnek rám egy sikátorban
    mostmá'szarok bele,van 1 eladó bf2m ha minden igaz,Miskolciak előnyben...
  • David2006
    GBC vs. JCSR shoutcast itt:

http://www.rdha.hu:8000/listen.pls
    (most éppen teszt van folyamatban:D
    Gogogo:)
  • Yan
    ezt eljáccottad nálunk is.
    mért akarsz te bf2-es klánhoz tartozni?
  • Yan
    ha jól emléxem avp-s is "csuszott" már el. ;)
    mit is üzleteltetek? :p

(lett volna még két asztal, vagy egy) :)
  • HTS s3rg1nh00
    én se ma se holnap nem leszek jófej,mindenki bekaphassa
  • Platypus16
    Ma lehetsz jófej, de a holnapi nap az enyém lesz:)
  • TS Zolly
    Pedig nem vagy az :D :P
  • Running
    Najó legyen....ma jófejnek akarok tűnni.
  • Platypus16
    A közös fotó az én öteletem volt a "békesség" jegyében te maki:)
  • Running
    Én simán bekiabáltam volna, úgyis mindenki tudja, hogy erdős terjeszti a jcsr féle hordamix csítet. Buliban meg alig vártuk h megjöjjön a gonosz frx, már kiéheztünk egy kis bunyóra, aztán mikor kiderült h nem vagyunk 2x annyian meglapultunk és inkább közös fotót szerettünk volna.
  • Crem
    Azért beszélt le, mert mikor odértünk , mindenki a monitornak volt feszülve, és nem akartuk, hogy miattunk legyen bukta!:)
    Egyébként is klánon bellül ingyenesek ezek a dolgok!:DDDDDDDDDDD
  • Crem
    Nem különcködtünk!:) Csak az AvP ill. a HBA tagok találkoztak illetve volt egy kis üzleti megbeszélés is...
  • David2006
    hát igen,idézet Erdős mestertől:
    "Hát ennek is volt ám oka hogy ilyen szarok voltunk Inf ladderben,csak senki nem tudta
    Most pedig betettek a másodosztályba ahol még esélyünk is van":)
  • HTS s3rg1nh00
    naná...valahogy bf2 nélkül voltam mostanában:|
  • Running
    Remek akkor valószínűleg azt is sikerül elolvasnod h a próbaidőd lejárt a Hordánál és sajnos nem sikerült a felvételed.
  • Running
    Igen a cipőfűzőre kötődött kézigránát nekem is bejön, komolyan hülye az aki beveszi, hogy ezek közül egy is tisztességes játékos. Infantry Open Cup:
  • HTS s3rg1nh00
    vazeeeee:D:D:D Miskóc főutcájáró laptoppal vagyok:DD suli hejett:D
  • TS Zolly
    Kezdem szívembe zárni Borg urat. :P
  • dicehater
    Horda Vs Influxra rekflektálva:

Emberek azért ne bagatelizáljuk már el, hogy ezek is milyen ügyesek, okosak szépek - ez egy egyszerű kis kib*szott cheater csapat volt a beszámoló alapján, nem vereség volt ez hanem bármilyen nemű versenyszabály porba gyalázása :( Elnézést szabályt nem sértettek (3rd party software) mert nem fog kiderülni, ízelítő a kinálatból:

- célkövető gránát folyamatosan (pofádba esett mindig)
    - 2 lövéses pisztoly kill
    - 1 lövéses kill az istenhátamögül
    - nem vicc de sejtek valami "teleport" cheatet, olyanról már hallottam hogy az ellenfél valami szar segítségével bespawnolhat a MÁSIK csapat spawn helyére (!) - itt is volt hasonló, utána pedig még hátba is késelték a bentlévőket.
    - robocop testpáncél - Pacino nem bírt ki ennyi golyót a Sebhelyesarcúban
    - valahogy az első 3 körben mindig arra indultak ahol nem volt senki a zászlónál, vajh honnan tudták?
    - meggyőzödésem hogy az első 3 körben minden cheatet/macrot/stb-t bevetettek, a 4. körre már természetesen behozhatatlan előnyre tettek szert és mily érdekes pont az utolsó körben voltak már lőhetőek de a homing grenade akkor is hódított

Viszont a döntő (open cup) remélem majd élőben lesz nézhető, ott is vajon használják majd ezeket a khm doppingszereket? Gondolom senkinek sem lesz feltünő vagy akkor már ez elfogadott lesz?

/offtopic - akinek van kedve jöjjön DoA 4-et nyomni, ott még nincs cheat gamertag: Czar007)
  • Running
    Wardogzombie:
    Büntetőpontok: ***** Dátum: 2006.12.05. 19:29 Adta: Borg
    flame a bf2 topikban

Takarékra került a srác...
  • Running
    Persze h lebeszélt róla, hiszen magatokat nem szép kihagyni a listából...
  • Zs0lt1
    az nem ratyi bár hanem komcsi bár, viszont a pizzájuk finom :DD
  • n003
    ratyi bárba??

• Yan
    de mért kellett különcködni? :)
  • Crem
    Tévedsz Joe!:)

Lanon ott voltunk! Illetve csak benéztünk. Először úgy mentünk át ketten Rodgóval, hogy ha odaérünk akkor kezdünk kiabálni, hogy: HORDA és JCSR csít eladó!!!:DDDD De aztán Rodgó lebeszélt erről a poénról!:D
    Utánna mi átmentünk a Marximba, mivel mi is HBA-s klán megbeszélést tartottunk. Számomra egy elég érdekes helyen!:D
  • ColdFire
    Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!
  • Fujiryu
    Na de legalább a ratyi wowosokat leelőztük topiknépszerűségben(igenezegyszó)
  • Boxer HUN
    Ugye nem IT-nek tanulsz???

ui.:(reménykedünk, hogy ne!!!)
  • Boxer HUN
    Hányszor lőttek (TK-ztak) agyon, hogy így szórod az imát???
  • Boxer HUN
    De nem egy korábbi időpontra. Csak a legutolsó, szabályosan leállított rendszert tölti olyankor vissza. Ha 5 percel elötte csinált egy restartot, akkor azt a beállítást... stb.
  • TS Zolly
    Elösször is kispofa. Ha valahová bemegyek, vagy esetleg egy fórumra irok, köszönök.
    Másodszor. Ez a Battlefield2 szutyok tyopik, nem a ,,jajdenagybajomvanagépmnek,, tyopik.
    Harmadszor. Ezek után ne csodálkozz, ha nem válaszólnak neked kellő tisztelettel.
    Negyedszer. Ha tudod milyenek a ratyi béefesek, akkor meg pláne nem ide kelett volna beirni. Tudod, aki kurvának szegődik, ne csodálkozzon ha megbasszák.
  • Boxer HUN
    Startmenü/kellékek/rendszereszközök/rendszer-visszaállítás. Na itt kell keresgélni.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem ott automatikusan felajánlja indításkor a rendszer-visszaállítást...