172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #104422 Egy funwarban én is benne lennék:) -
nekem az rémlik,hogy egyszer réges-régen,egy messzi-messzi galaxisban,megvertük őket a HTS-sel
-
Platypus16 #104420 December 10. este 10, Nyugati pályaudvar melletti parkolóban:) -
Nos emberek akkor van már két belevaló közvetítőnk, van már két elszánt klánunk aki benne lenne egy kis mókában - mikor és hol? Szavazzuk meg hisz demokráciában élünk
-
Sztem vmikor játszottunk már ellenük régen. Csak annyira én sem emlékszem, de mintha vmi rémlene. Vki nincs jobban képben, nekem süti a memóriám?
-
Korpsweb #104417 Jó lenne az FRX ellen egy barátságos fun meccs..., feszegettem a témát már régebben KTC-vel, de akkor igen elfoglalt volt a csapatuk. Hátha most van kedvetek hozzá...
-
Halló , itt van az emlegetett. Amúgy ma beruháztam egy komolyabb hangkariba ,úgyhogy mehetnek a közvetítések ezerrel,ezentúl tisztán csilingelve fogjátok majd szavaim az éter hullámain keresztül.
Az AVP-s dologról meg csak annyi a véleményem ,hogy kicsit nagyobbat köszöntek a kalapjuknál, ha akkora menő csapat akkor miért nem állnak ki egy barátságos meccsre a JCSR-ellen.Egy olyan bemutatkozó war-ra gondoltam
tudjátok ,hogy mi is megismerhessük a csapatot
-
Platypus16 #104415 De benne lennétek egy kis funban? -
Platypus16 #104414 Miért érdekel téged ez annyira?:) -
Megyek zsán mellé kommentálni a 8v8-at :D Szóval hajrá -
Ez csak egy lángocska volt sajnos...
:( -
Ok én benne vagyok, lehet akár 8 vs 8 is, csak tök érelmetlen mindig ez a flame, legyen egy kis ölés is
-
Van neki barátnője nem? Én azt hittem hogy az a lány a barátnője aki ott volt a bulin. -
Okés, Szerintem Jean megint szívesen elvállalja :) Keresünk neki társat is :) -
Platypus16 #104408 És a shoutcast?:) -
Áááá nem mernek kiállni...
-
Nem lenne itt az ideje egy jó kis Horda vs Frx mókának? Legyen 4 kör conquest meg 4 kör infantry
-
David2006 #104405 egyébként nekem is csak onnan ugrott be a név... -
Platypus16 #104404 Maki vs. Macska... hmm nem rossz párosítás:) Vajon ki nyerne?:) -
Platypus16 #104403 Most viccen kívűl, én onnan ismerlek titeket AvP-seket, hogy amikor a Magyar Inf Huncupon (vagy valami hasonlón
) a GS.bf2-ben játszottam, csak úgy fogtátok magatokat és leléptetek, amikor lenulláztunk benneteket a 3. körben, mert szerintetek csaltunk. Ennyit erről...
Flame on!:) -
Hiába küzdötök, a bulin megbeszéltük a stratégiát, melyik csapatokat szippantjuk be és az frx-el kezdjük, a Horda szelleme a macskát meg az ábécét máris megbolondította.
-
De csak azért mert a JCSR így meg úgy, meg különbenis a HOrda+ Jcsr és a horda ez meg az semmi másért.
-
Deqwator #104400 az egész megbeszélést felvettem 
-
Na indítottam a flémet, MEOW többiek gyerünk...
-
Ha pedig a helyezéseknél járunk akkor elárulom neked, a jcsr 3. is volt már a CB infantry ladderen, ami nem 36 klánból áll, hanem jelenleg vagy 140 aktív, összesen 450 klánból. Na ki tud mégnagyobbat mondani? Ja ha már beokoskodtál, h nem tudják kik vagytok, akkor te hogyhogy nem voltál tisztába a jcsr eredményeivel? -
Az egyik jcsres csak annyit mondott, hogy nem rémlik az AVP klánnév neki. Erre mondták neki h nem igazán magyar csapat.
Egyébként sem hiszem h bárkinek is ismernie kéne itt MO-n titeket, azzal meg hiába dobálozol ki hol hanyadik, ennyi erővel valami brazil csapat is számonkérhetné miért nem tudjuk h kicsodák ők. -
Platypus16 #104396 Jó reggelt! -
Hmm Reggelt :D -
David2006 #104394 Reggelt all!:| -
Ezt én sem értem, ha valaki nem ismer titeket az miért bántó? -
Mind1 én nem állok senki pártjára sem, de amíg nem ismeri mindenki részletesen a történteket addig felesleges részleteket kiragadni...
Gondolom azt már nem hallotad hogy amikor ez a mondat elhangzott (mert tényleg nem ismerte ez a JCSR-es az AvP-t) akkor FRX-ből és GBC-ből is több ember a pártotokra állt és megnyugtatta a JCSR-es kollégát, hogy jó srácok vagytok. -
Pflug #104391 Sziasztok!Mostanában sokat foglakoztatok velünk azaz az [AvP] vel azt mondta valamelyik JCSR-es tag "kik azok" Hát elmondom!Németországban 7.helyen állunk de nem 10 csapatból mint itthon,ott 36 csapat van!!!!Vissza kell emlékezni a bf2142 versenyre az első helyen az első partiban 1 [AvP] név szerepelt.Szerintem nem kell tovább ragoznom érdemeinket! Kellemes hétvégét mindenkinek!
U.I Crem számomra is érdekes volt a Marxim!:)Biztos,hogy többet oda nem megyek!:)De annyiból megérte 1 jó bulit csiláltunk veletek! -
Degec!:D
Azért mert először ellenem voltatok Davidal!:)
Külömben is 2x hibáztál a tv-raketaval... Szal' kuss!:DDDDDDDDDDD -
atwe #104389 LOL :PPP
-
Hát amikor velem játszottál akkor is lámultál kicsit
-
Na itt egy magyar szerver:D
Jaés jóreggelt így délben:D -
morgen!:)
Sorry!!!!!!:) -
TS Zolly #104385 Akkor én vagyok balfasz, mert nem találtam a kiutat. :( -
Platypus16 #104384 Mi is köszönjük a mai public lámulást és egész jó mapot csináltál főmaki:)
Na jóccakát all! -
Köszönöm mindenkinek aki feljött, megint jó sok bug előgyütt, amit lehet javítani. Javaslatokat, ötleteket, hibákat lehet nekem küldeni.