172102
  • Boxer HUN
    Akkor nincs is miért itt maradnod!!!
  • Boxer HUN
    ???
  • Matthew119
    Sziasztok! Lenne egy olyan jellegű problémám, h nem tom elindítani az SF-et, mert amikor elindul, elsőtétül a képernyő, aztán egyszerűen kidob Windowsba és nem ír semmit, tálcán se találom.
    pls help, előre is kösz
  • donatus13
    de gondolom nem eredetihez egyikse jó akár csak többi kieges cuccc.leglábbis patchalni nem lehetett
    ezt amugy csak azért kérdem mert legtöbb havernak nem eredeti van és velük szivesebben nyomom.
  • Beers
    De lesz!D Con, FH2, BattleGroup-Frontlines stb!
  • gecc
  • TS Zolly
    heeeee?
  • donatus13
    Amugy most hogy kijött az uj bf már nem lesz ehez semmi kieg vagy ilyesmi mert ez vagy 10 szer jobb mint ujj...
  • donatus13
    Amugy most hogy kijött az uj bf már nem lesz ehez semmi kieg vagy ilyesmi mert ez vagy 10 szer jobb mint ujj...
  • Robogo
    BSZN DriLL!!!!
  • Yan
    BSZN Drill!

(na mennyél innen inni) :))
  • coRDHA DriLL
    Ez NEM Top10, hanem a No.1
  • Admiral Chris
    ha te mondod...
  • Running
    Sziasztok!

Frontlines BF2 map utolsó tesztelését ma tartanánk meg a Horda szerveren 20:15-kor. Nagyon örülnék neki ha mindenki feljönne,aki éppen ráér, mert ha minden összejön akkor bekerülhet a Desert Conflict mod mapjai közé is.

Horda szerver: keresőbe: horda
    ip: 195.228.74.105
    port: 16567
    jelszó: nincs

A térkép sima bf2 alatt fut egyelőre, ÉS AZ ÚJ VERZIÓ 18:00 után lesz elérhető itt (a régi van fent addig, ne töltsétek le):

http://huncup.clanwar.hu/temp/frontlines.rar

A térképet a következő helyre kell tenni kitömörítve:
    Program Files/EA GAMES/Battlefield 2/mods/bf2/levels itt kitömni hogy legyen egy frontlines mappa és benne két zip és egy info könyvtár, ahogy a többi térképnél.

Előre is köszönöm azoknak akik feljönnek és segítenek ötleteikkel, hogy egy magyar fejlesztésű térkép is megtalálható legyen majd egy méltán híres modban.

Üdv mindenkinek
  • bakvarnyu
    A szokásos közhelyeket puffogtatja mint mindig . Csak ránézek és meghallom a hangját egyből hányingerem lesz.
  • Me0w
    Ahogy mondod :) De az ilyen meg is erdemli b+...
  • joebacsi
    nemtom, őszintén én szarabbra számítottam, törekedett eléggé az objektivitásra, ami azért annyira nem jellemző ezekben a közszolgálati médiákban...(pl erőszakos gammákból mutattak egy gyökér fanatikust, hogy "tíccsákbeamáriótmerölnekmiatta", meg mellette elmondták, hogy a játékpszihológusok szerint éppenhogy levezetik az agressziót ezekkel a játékokkal...aztán a nézőre hagyta a döntést)

jó persze volt jópár fasság, dehát ez elkerülhetetlen :)
  • bakvarnyu
    ez a Frei egy buzi
  • koschwarz
    koceka-e ez a lúzer?

egy nagy faxt nem hiányzik a családnak, csak annyira segg hogy nem veszi észre. majd azt veszi észre, hogy mikor feláll a gép elől, aszony-gyerekek sehol, összepakoltak, csókolom.
  • Boxer HUN
    Aki elmulasztotta a Frei dossziét, azok bepótolhatja az alábbi linken.
  • Templar75
    Szerintem ez bekerulhetne a Top10-be:
    "Valaki tudna nekem segíteni:
    Mármint abban kéne hogy BF2-őt lehet e neten nyomatni?
    Ha igen akkor mi szükséges hozzá"
    Forras: PH BF2 #793
  • SubZero911
  • Landor
    na itt van a wowosferdosszié
  • Landor
    akkor megtört a videókártya procija
  • SubZero911
    Bocsi admin, nem én küldtem el 3x
  • SubZero911
    Ez okés, de miért csak BF és SF alatt ? Asszem egyébként 56C volt a legmagasabb hőmérsékleti érték
  • SubZero911
    Ez okés, de miért csak BF és SF alatt ? Asszem egyébként 56C volt a legmagasabb hőmérsékleti érték
  • SubZero911
  • Me0w
    Tulmelegszik a passziv huteses kartyad, mivel nem szellozik a hazad belulrol rendesen.
  • SubZero911
    Segítsetek mán mer megőrölök !

BF2 (SF is) alatt (pontosabban csak ezek alatt) az összes nvidia driver hibásan fut. A karakterek állandóan "tüskés sündisznókká" változnak, de a környezet is sokszor megbolondul.

Aki találkozott már ilyennel és sikerült orvosolni a problémát segítsen!Minden beállítást próbáltam már.

Kinfig : ASROCk dual VSTA, 1 GB RAM, ASUS 7600 GS 512 silencer, XP SP2, BF 1.41 patch.

Danke előre is !
  • koschwarz
  • Nagydög
    Hulyek ezek az amerikaiak. Az ilyen szexualis eltevelyedeseket ket budos nagy pofonnal orvosolni lehet. Ha meg megsem, akkor meg mindig lehet masik igazgatot keresni a helyere.
  • uHs Gerzson
    Hol van sexuális zaklatás panda ilyenkor?
  • koschwarz
    az amerikaiak idiotizmusa, álszentsége, prűdsége korlátlan. asszem lassan felveszem az iszlám vallást,vaze

ááááááááááááááá

• erdos
    Némi pénzügyi ellenszolgáltaltatás fejébe fellökhetem egy ftp-re
  • koschwarz
    meg kéne má szerezni a jcsr-csít receptjét

grat mindenkinek!!!
  • Running
    2006.12.12.: /Running

Conquest 16-os MAGYAR KUPA végeredménye

1. JCSR - Jeep Csata Rulez
    2. GBC - Great Base Campers
    3. 25th - 25th Mechanized Infantry Brigade Clan

Gratulálunk az érmeseknek és azoknak a csapatoknak akik végigküzdötték a kupa meccseit. Reméljük minden csapat hasznára vált, új tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtak.

Külön gratuláció jár a JCSR-nek, mivel eddig minden magyar kupán első helyezést szereztek és úgy tudom vereség nélkül érték el ezt a helyezést.

További sikerekben gazdag játékot kívánunk mindenkinek!
  • Running
    1.41
  • Kreeder44
    Srácok!! Rég játszottam már... milyen patch alatt fut a legtöbb magyar szerver??? Előre is köszi.
  • Platypus16
    Szép jó reggelt mindenkinek!

HBD Drill!