172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azt jelenti, hogy kapcsold ki a refreshlockot meg az ilyen szarokat, mert a játékban a felbontással együtt állítható a képfrissítés. -
Matthew119 #104660 olyanra, h értsem, h mit kell csinálni, mert nem igazán értem
-
Tudtam hogy előjön hogy a háborúban a kiskutyafaszaisizé...
Bf-ben kva sokan szaladgálnak sniperrel, azon nem változtat az hogy a háborúban meg nem olyan sokan. Amúgy ez akkor lenne háború ha mondjuk agyonvágna az ipari áram vagy vmi ha lelőnek, de akkó meg senki nem tolná... -

eszem a zuzácskádat :D -
Sztem Joebácsinak tökmindegy, hogy mivel lőnek rá, és mitől hal meg.Meghal, mert láma.Nem csak BF-ben az ARMA-ban is.A kettő között csak annyi a különbség, hogy a BF2-ben már ismeri a pályákat és unalmas neki a környezet ahol meghal.Az arma-ban azt szereti, hogy mielött lelövik 2 óráig gyalogolhat és gyönyörködhet a természetben, ellenben a bf2vel ahol szarul megcsinált természetben hal meg percenként és nincs ideje gyönyörködnie a természetben. 
-
jahogy arma-hoz ész is kell, nemelég csak rágyúrni a delfinre, oszt hajrá...boccs, ezesetben tényleg nemvaló neked :) -
előítélet roxx X)
valóságban is minden hadseregben minden háborúban csak sniperrel szaladgálnak, igaz?
ha mégse, akkor miért is nem? -
Milyen nyelvre? -
Matthew119 #104653 Sziasztok!
Ezt valaki lefordítaná nekem: NVIDIA-nál deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
-
-
Protokolldroid? -
én meg egyhelyben és mozogva is sikeres vagyok, beeeeee 
-
jaja mozogsz mindig azzal az idióta droidmozgásoddal, mint amilyen atwenak is van, néha atommal nem lehet titeket eltalálni, nemhogy csúzlikkal. -
Én eddig egy helyben állva nem nagyon voltam sikeres sniper, ezért nem is nagyon védem a seggem claymorral, hanem folyton mozgok. -
ja, publikról beszéltem, klánwaron nem sűrűn voltam/lennék snipa.
kléjmórt én a seggem védelmében használok. -
Hát ahhoz, hogy lebassz két claymort és nézd 200 méterről mikor mennek bele.Aztán meg örülni mint Running szokott egy-kjét 3as claymore freg után.Szerintem ehhez nem kell valami nagy tehettség...Persze fejest osztani snipával lehet, de erősen kétlem, hogy három ember ellen megvédenéd a zászlót így claymorok nélkül... -
publikon a lámáktól biztos meg tudnál snipával védeni egy pontot, de egy tapasztalt klánossal szemben esélytelen lennél barátom. -
nem értek egyet veled. jó, én is rühellem azt a játékstílust, amikor a mec sniperek karkandon kirohannak az usa kezdőpontok elé és szórják a kléjmórt, de szerintem egyetlen sniper is nagyon hasznos lehet egy pontvédésnél, sőt pörgős mapon még izgalmas is. nekem pl. mashturon van egy bevett helyem. rálátok 2 zászlóra, és hacsak nem minden ellenség aki éppen foglal, medic, akkor simán meg lehet védeni a zászlót akár egyedül is. persze ehhez tudni kell fejest osztani mozgó célpontra, bármelyik puskából. -
Én úgy vettem észre, hogy bf-ben sem kifizetődő sniperkedni, mellesleg kiba* unalmas. Direkt meg szoktam nézni a scorelistet, és nem nagyon vettem észre hogy akik telefossák claymore-al a placcot, meg 5 km-ről durrogtatnak, azok vmi baromi nagyot kaszálnának. Szerintem sikerélmény híján vannak másképpen az a gond, nem pedig a pontok. -
nem tudom, hogy az armának milyen a multija, de szerintem nincs statgyűjtögetés, tehát önmagában azért snipernek lenni, mert akkor sok killt szedhet össze, nincs értelme. -
Nem hiszem hogy fejből kéne tudnom az arma összes hülyeségét, de le merem fogadni hogy mindenki a sniperkedésre lesz ráizgulva...
Az meg tök mindegy, hogy kasztokra lesz leosztva, vagy felvesz egy olyan fegyvert, a lényegen nem változtat. -
Normalis valaszt is kaptal. Kismillioszor le lett irva, hogy 1.3-ota nem lehet ASE-t hasznalni. -
köszi... -
Az ASE nem talál egyet sem...
és én normálisan kérdeztem
kösz...
-
van milliárd, ha belépsz a játékba és kattintasz a multiplayer gomra, kidob neked vagy 300-at 
jelöld be azt az egyet, hogy same version only, és máris dúskálhatsz a szerverekben.
ja, igen 1.41 a legújabb. -
A legujabb az 1.41 de ne zavarjon. Masreszt meg gondolom a beepitett szerverkereso nem haladja meg a szellemi kepessegeidet... -
tud valaki olyan szervert ahol lehet a legújabb patch-el (1.4) játszani? -
km kimaradt:)) -
én a pörgést szeretem, nem azt h két 2 rohanhatok előre mire megtalál egy snipa. -
látszik hogy kissé tudatlan vagy :)
arma rendszere nem nagyon hasonlít a kötött bf2ére, hogy van ennyi kaszt oszt hajrá...
mind1, hosszú lenne most elmagyarázgatni, a lényeg, hogy ilyen nincs, hacsak nem direkt ilyen a szerverbeállítás... -
Hát nem tom, fáj ránézni erre a képre. Mondjuk fingom nincs milyen lesz a játékmenet, de már előre látom hogy 30 emberből 25 sniper és orrhangon heherésznek hogy le tudnak lőni vkit 2 km-ről. -
meg gépigénnyel kapcsolatban épp az itteniek tudják, hogy mekkora sírás volt a bf2vel kapcsolatban, hogy mennyire optimalizálatlan fos, nemtudnak programozni, a doom1 reccenéstelenül fut a konfigomon, ez a fos beszaggat demé, meg hasonlók, mert a sok agy nemértette, hogy kicsit nagyobb terület szerepel ebben a játékban, mint a többiben, nembeszélve a járművekről...nah az arma még a bf2höz képest is egy nagyobbacska technikai ugrás... -
áhh hagyd, majd egyszer leülnek elé, elindítanak egy mission editort, és mikor azon veszik észre magukat, hogy már egy fél délutánt elb@sztak azzal, hogy versenyeztetik a mezőn 2 bottal a skodát, és a zetort, közben meg heliből nézik az eredményt, akkor már kapizsgálni fogják, hogy miről akarunk mi hadoválni itten és rájönnek hogy ez a delfinezős izé az ultraszánalom :) -
jah, hát gépigényben tényleg el van szállva kicsit, dehát valamit valamiértt :)
énis csak februárban gyúrok rá komolyabb gépet, mert akkor jön ki a nemzetközi verzsön... -
maszlag, ahhh...
az ofp-hez a legszebb játékélmények fűződnek, úgyhogy lehet hogy elfogult vagyok, de szerintem az arma is király a maga kategóriájában. -
már említettem, most egy 6600gt-m 128 Mb van, nézegettem összehasonlító teszteket, végülis jelentősen nem gyorsabb a 7600gs 256 Mb, de annyival igen, hogy plusz egy tizest ráfizessek
-
Gépet is veszel nekem a játék alá, mert az kúrvaélet h nem költök most 100 rongyot gépfejlesztésre hogy az a maszlag elinduljon. -
ezért nem kell rohangálni idióta módon :)
ebben a játékban valahogy nemelég az autohotkey az üdvösséghez, mer sajna a nagyonjó delfin hiányzik belőle...
attól, hogy ellátsz messzire, meg nem jelenti azt, hogy rögtön észrevesz az ellen, azt meg pláne nem, hogy el is talál...
szimpla gépkarabélyal itt is olyan 6-700méterig lehet hatásosan lőni optika nélkül (az a red dot ami alapból van nemsokat számít) -
nah arma is eldöcögne már nála :) -
Jah, ilyen frameratek... Flatout 2 minden maxon sok fps, doom 3 1280-ban esszeru beallitasokkal nagyon jol ment (Asszem medium/high + 2xAA), bf2-t nem jatszik ;) A kartyat ne'mileg lehet huzni, de akkor a bordara kell mar venti :)
(x2 4200+ volt mellette meg 2x1g ram)