172102
  • Admiral Chris
    nem tölthetőek le valahonnan xgx, dignitas, x6, stb... war demók?
  • Admiral Chris
    nézd meg a demót, és döntsd el magad!
  • koschwarz
    áhhh, nem tudom mit vagy úgy oda. tegnap este egy olyan játékosba botlottam bele, aki mindenkit 200%-osan múlt felül. értsd: 200 pont körüli végeredmény (a legközelebbi 2. helyezett is max. 100-110 pont), úgy 50-5 K/D arány, és valami iszonyatos képesség és reflex arra, hogy mire lefeküdt, én már kifeküdtem a fejlövésétől, de MINDEN esetben, amikor találkoztam vele. és ez ment úgy 6-7 körön keresztül, egy 32-es infantris jalalabad mapon. mikor ez feltűnt, elkezdtem számolni: 2x sikerült konkrétan nekem megölnöm, egyszer egy vaktában eldobott gránáttal, egyszer meg hátulról. én nem mondom hogy csíter, de ha abban a csapatban csak 2 ilyen képességű arc is játszott most, akkor ne csodálkozz
  • Platypus16
    Akkor én is benne vagyok!:D
  • Platypus16
    HBD csöves!!!
  • Running
    Én ott vesztettem el az érdeklődésemet már a meccs elején, mikor a csávó a fáradtságot se vette h feljöjjön a hotel zászló lépcsőjén, hanem a falon keresztül lelőtt szemből. (csak a feje búbja látszott ki)
  • Admiral Chris
    vagy jobb hozzáállást(több idő), skillt és tapasztalatot. Jah és egy jó taktika és kommunikáció sem árt
  • David2006
    HBD Csöves,Mesor,Meow
  • JCSR ODIN
    HBD Meow, Mesor, Csövi
  • Deqwator
    HBD NYAU!!!
  • Running
    Aki ennek a mecsnek a leírása érdekel:
    :: The Prophecy vs. Horda - Infantry Open Cup 2006 - Premier League, avagy az Open Cup infantry Premier osztályának atomkomoly meccsei.

Katt ide!!

Új jelszavunk: Kérj a Jézuskától röntgenszemet, halhatatlanságot, lábhoz dobó gránátot, teleportációt, gyors zászlóhúzó képességet, bumhedsátkillt és valósítsd meg Önmagad!!!
  • Steve79
    HBD Mesor & Meow & Csövi!
  • koschwarz
    nekem is
  • Me0w
    Thx:D A rendorcsajoknal azert Crem kepe jobban bejovos, bocs Koschi :D

De az hogy a cigu Mesor is ma szulinapos... ;)
  • Yan
    BSZN Me0w és Mesor!
    Egészségetekre!
  • Crem

HBD MESOR!!!

• Korpsweb
    HBD Mesor & Meow!
  • koschwarz
    talán ez még belefér a fórumszabályzatba

• KáTéCé
    Kosi: ma ezeknek az embereknek van szülinapja, ugyhogy kérünk 26 darab szülinapi képet tőled

galocza
    Me0w
    ljoe
    redbullpet
    Zodiac
    sTERNKERN
    Gyuszko
    Winz
    Vinz
    OverLord88
    mesor
    sejk
    PPeter
    Tekergo
    zooo
    samycook
    Kalóz Jack
    Monof
    bkHu
    Mik
    mikeboy
    Cyberdevil
    Sent0r
    COHAN
    xmen3
    EffEnnK

• koschwarz
    ezt rakják a nyakatokba a szülinapotokon

• Robogo
    BSZN mindenkinek!
  • erdos
    Azért a FH-nak csak kéne adni egy esélyt ;)
    BSZN mindenkinek, meg a Csövesnek is,ratyi wowos :D
  • Running
    BSZN minden makinak!
  • Platypus16
    HBD Cica bácsi és mesor!!!
  • TS Zolly
    BSZN MeOw!
  • DummyBoy
    BSZN MeOw!!! (Ahogy nézem a hobbink is stimmel! )
  • HTS s3rg1nh00
    XD ez is mehet top100ba(10be már nemfér,annyi a marhaság:D)
  • Platypus16
    gyere majd a GBC TS-re, már szinte mindenki ott van:)
  • Deqwator
    Grat!!!:D te vagy az első aki bocsánatot kért:D:D:D
  • Danee
    már elkelne egy helis aratás, lehet elökeresem a dvd-t, mert mini image-röl nem engedi telepiteni :D
  • Danman
    srysrysry:(
  • SigS
    Csak akkor tudod kikapcsolni ha feltelepitettel ilyet... Refreshrate fix, refreshlock meg ilyenek
  • Matthew119
    És azt hol tom kikapcsolni?
  • atomboy
    Az a mod mennyire szar, ahol teteket lehet nyomni... Meg az osszes szines baromsag... Kb ezmiatt valtottam BF2re.
  • HTS s3rg1nh00
    sebaj,láttam már csében 1 jó awp-st,1 vs 8ban megcsinálta(bukta is mindenki a téteit...:D)
  • Deqwator
    banner:P
  • Danman
    Sziasztok ti a kiegészítőkkel toljátok? (Armoured Fury, Euro Force, Special Forces) mert ha igen akkor szeretnék érdeklődni tört szerver ügyében... pls:P
  • gbc csabika
    Vazzeg:)
    Én csak annyit mondtam az elején hogy már előttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lámulja a becsületes játékosokat.
    Egyébként ki fogom próbálni..
  • gbc csabika
    Vazzeg:)
    Én csak annyit mondtam az elején hogy már előttem van a kép ahogy 6 kamion sniper lövöldözik a becsületes játékosokra.
    Egyébként ki fogom próbálni...
  • joebacsi
    én meg tudtam, hogy félre érted :)
    egész egyszerűen azért nincs armabe se népes sznájperlámulás, mert - mint a valóságban - korlátozott a felszerelés száma :)
    mind1, hülyeség továbbragozni, próbáld ki, szánj rá egy kis időt, főleg arra, hogy megszokd, hogy ez nem bf, és utánna nyilatkozz :)
    igazából nagyon más perspektívából közelíti meg a taktikai fps fogalmát a 2 játék, mind2nek vannak erényei gyengéi, én csak úgy érzem, hogy én jobban el tudnám képzelni jövőnek az armát, mint a publiklámulásra rágyúrt lézerf@sságos 2142őt
    az armaban perpillanat sokkal nagyobb perspektíva van, ha a technikai részét nézzük, mint akármelyik leendő bf2 modban...nah uff :)